Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Întâlnirea de dimineață partea a ll-a
Autor : Rares1981 - 2024-07-08
Citita de 3050 ori - Nota 4.69 (26 voturi)
După cina surpriză oferită de Laura, relația noastră a început să capete o nouă dimensiune. Încetul cu încetul, diminețile și serile noastre au devenit tot mai așteptate, iar discuțiile noastre tot mai personale și intense.

Într-o dimineață de luni, în timp ce o duceam la Tribunal, Laura părea mai tăcută decât de obicei. O vedeam că se uită pe geam, pierdută în gânduri.

„Totul e în regulă?” am întrebat-o, încercând să o aduc înapoi în conversație.

Ea a oftat adânc. „Da, doar că am o zi importantă la Tribunal. Un caz dificil care m-a pus pe gânduri.”

Am încercat să-i ridic moralul, spunându-i cât de incredibilă este în ceea ce face și cum toți clienții ei sunt norocoși să o aibă de partea lor. Zâmbetul ei cald a reapărut pe chip, dar ochii ei păreau să ascundă ceva.

La sfârșitul zilei, mi-a cerut din nou să o aștept. Am ajuns la Tribunal la ora stabilită și am văzut-o ieșind, părând epuizată, dar cu un zâmbet victorios. „Am câștigat!” mi-a spus ea, urcând în mașină cu un entuziasm reînnoit.

„Știam că vei reuși,” i-am spus, bucuros pentru ea. „Vrei să sărbătorim din nou?”

„De fapt,” a spus ea, „aș vrea să mergem într-un loc special. E un loc unde merg să mă relaxez după cazuri grele. Ești de acord să mă însoțești?”

Am acceptat imediat, curios de locul misterios. Am condus prin oraș până am ajuns la un mic parc, ascuns de agitația urbană. Ne-am plimbat pe alei umbroase, iar Laura părea să se destindă tot mai mult.

„Alex,” a început ea după un timp, „știi, există ceva ce nu ți-am spus încă. Cazul de astăzi m-a făcut să mă gândesc la multe lucruri. La viața mea, la viitorul meu... la bebelușul meu. Am realizat că trebuie să iau câteva decizii importante.”

Am simțit cum tensiunea crește în aer. Am continuat să ascult, lăsând-o să-și termine gândurile.

„Tatăl copilului meu nu mai este în peisaj. A fost o relație complicată și am decis că e mai bine să ne despărțim. Am încercat să mă descurc singură, dar... uneori e greu.”

Am simțit o dorință puternică de a o proteja, de a fi alături de ea. „Laura, sunt aici pentru tine. Orice ai nevoie, știi că poți conta pe mine.”

Ea s-a oprit și m-a privit în ochi, ia...



    Login