Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Room-service cu mătărîngă de 20 centimetri
Autor : toni-iasi - 2023-03-16
Citita de 9425 ori - Nota 1.76 (322 voturi)
Room-service cu mătărîngă de 20 centimetri



Room-service cu mătărîngă de 20 centimetri

Erau colege de birou. Una era Mady, cealaltă Ana-Maria . Măritate, ambele de 35 de ani... măritate și neglijate de soții lor obezi. Două femei drăguțe, cu corp clasic. Șatene amîndouă. Apoi cele două au început să și facă confesiuni sexuale. Tulburate amîndouă descoperiră că în secret ele doreau ambele aceeași fantasmă: să fie în camera unde o femeie face sex.
Răvășite, în șoaptă, cele două soții, la o cafea își spuneau fără jenă visele:
-Tu, vai, tu ce ai vrea? Eu să văd pe una cum călărește un tip... Daaa... Să aud cum plescăie sexul ei penetrat... Daa.... Să stau acolo să mă uit... Și tu vrei asta?...
Și ochii le sticleau de excitare. Chicoteau, privindu-se.
-Tu suntem duse!!!
Apoi a venit delegația aia la București. La hotel Ibis imediat cele două ochiră pe recepționistul Bobi, un băiat de 23 de ani, leit Tom Cruise.
Scund, dar frumușel-frumușel. Brunet și atletic.
Vorbiră cu el, amîndouă îi zîmbiră, și el le răspunse cu zîmbete.
Zicea mereu, ca o aluzie:
-Eu sunt aici... ca să vă ajut, doamnelor.
Seara în cameră cele două vorbiră de el.
-Doamne, ce frumusețe de flăcăiaș... Tu, cum ar fi ca noi cu el, să ne ajute... cum vrem... hm... hm... ooof.
Apoi în a doua seară Mady aplică un plan, și rămase de vorbă cu el, iar Ana-Maria urcase în cameră. Mady era cea tupeistă.
Mady reveni, cam roșie, și spuse apoi:
-Mîine dimineață frumușelul o să vină la noi să ne aducă micul dejun, că el e și cu room-service. Și poate mai mult decît micul dejun...
Și chicoti, clipind din ochi, ghidușă.
Ana-Maria se înfioră. Ce pusese la cale nebuna de Mady??
Apoi cele două merseră la culcare, în camera dublă. Noaptea de vară trecu greu, și ele avură visuri sexuale.
Era dimineață pe la 7 cînd Ana-Maria , ca în vis, auzi niște sunete ciudate, ca un vaier gros de bărbat, peste suspine de femeie, și niște plescăituri umede. Apoi realiză că nu e vis și că toate alea se aud chiar în camera de hotel... Ana-Maria deschise ochii... și, înfiorată, din pat, văzu scena ce se petrecea la doi metri de patul ei, pe patul lui Mady.
Doamne sfinte!!
Complet goală, pe marginea patului, dar cu sandalele în picioare, în soarele dimineții de iunie Mady săruta și lingea umed și cu drag penisul recepționistului Bobi, care, cu pantalonii și chiloții în vine, gemea gros, mîngîind-o tandru pe umerii goi și pe sîni, dar trăgînd cu ochiul și spre patul Ceciliei. Penisul pe care Mady îl ținea în mînă era enorm, de 20 centimetri.
În cameră era miros de deodorant masculin Gaucho și miros de spermă.
Ana-Maria se holbă la ei uluită, apoi Mady o văzu trează, și continuînd să atingă cu gura penisul ce se făcuse enorm, chicoti spre ea:
-Bună dimineața, dragă. Ai făcut ochi? Ți-am zis că Bobi drăgălașul vine nu? Cum arăt în acțiune cu gura? Și ce zici de mătărînga domnișorului?
Apoi se aplecă iar la mădularul băiatului, șamponîndu-l cu salivă.
Ana-Maria simți că pe corp i se face pielea de găină și în pîntec excitația sexuală provocată de ireala scenă care era Mady făcînd felație îi răbufni fierbinte și instant vaginul i se umplu de secreții calde.
Gemu:
-Doamne, Mady!! Ce faci?
Mady făcea ce făcea, și făcea bine. Adică mozolea disperată penisul lui Bobi ce creștea și creștea. Morfolea penisul enorm privind spre ea. Cu ochii plini de o plăcere animalică și salivă curgîndu i pe bărbie. Atins la pulă, Bobi zvîcnea tot sub gura femeii ce avea cu 10 ani mai mult ca el.
În Ana-Maria răbufni o excitație sexuală cum nu mai cunoscuse apoi nu mai rezistă - dădu cearșaful la o parte, ridică cămașa de noapte, apoi ridică un picior sus de tot, expunînd spre Bobi pîntecul cu sexul ei cărnos epilat, după care începu frenetic să și alinte clitorisul privind fix spre ei.
Apoi gemu spre el.
-Micule, Bobiță, te rog, vino cu pula aia în mine! Acum! Te rooog!!!
Mady chicoti, mai pupă odată mătărînga ce se făcuse enormă și-l împinse pe Bobi.
-Hai puișor, du-te la doamna și cordește-o, că e visul meu de ani să văd pe viu o femeie babardită de un sulan așa mare...
Bobi, asudat, veni fără un cuvînt la patul Ceciliei, îi apucă un picior gol, i-l sărută cu pasiune, și Madi chicoti.
-Uau, tinere, ai gusturi exotice...
Bobi apoi ridică ambele picioare ale Ceciliei pe umerii largi și pe tăcute se împinse cu falusul cel tare adînc în vaginul ei fierbinte. Pînă la testicule. Direct, fără ceremonie. Ana-Maria simți o plăcere enormă, cum nu mai simțise, umplută de penisul animalic de 20 centimetri. Scoase un fel de scheunat și, arcuită de o plăcere ce o străbătu pînă în tălpi, cu greu se abținu să nu urle, știind că e la hotel. Numitul Bobi începu apoi să o pompeze, atent, mușcînd-o de gleznă. Pleosc-pleosc-pleosc, se auzea în camera mică de hotel, penisul lui de băiat tînăr pompînd lacom sexul ei cărnos de femeie matură.
Estimp, Mady, stîrnită, veni lîngă ei, și și apropie nasul de pîntecul colegei ei, aspirînd mirosul de secreții și deodorant Gaucho al lui, și Eau de Roche al ei, uitîndu-se fascinată c...



    Login