Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Reuniunea
Autor : hango - 2024-05-08
Citita de 4803 ori - Nota 5.94 (51 voturi)
Această povestire merită citită cu atenție pentru că are multe flashback-uri, narațiunea alternând între prezent și trecut. Îi mulțumesc Svetlanei pentru că mi-a adus aminte de câteva detalii mai mult sau mai puțin importante, dar care fac parte din povestea noastră de dragoste.
***
Cele două fetițe stăteau dezbrăcate, cu fundulețele în sus, picioarele strânse sub ele și mâinile legate cu sfoară de glezne. Mă așteptau nemișcate să îmi satisfac poftele perverse cu ele și eram destul de nerăbdător. Fesele rotunde încă mai aveau urme de curea după ce au fost bătute de tatăl lor înainte să vin la ele. Erau puțin îngrozite de faptul că puteam să le bat și eu, aș fi putut să fac ce vreau cu ele, dar cu toate că erau obișnuite deja cu pedepsele dure, voiam doar să le folosesc ca pe niște păpuși sexuale, pentru că doar asta vor fi pentru o bună perioadă de timp.
Serghei împreună cu cele două fiice ale lui, Natașa și Tatiana, au fugit în urmă cu câteva luni din Ucraina, din pricina războiul. Soția lui, Svetlana, a fost blocată în Odesa înainte să plece, datorită atacurilor cu rachete ale rușilor. Este pentru mine un fel de verișoară sau nepoată, nici nu știu exact, nu are mai mult de 37 de ani și m-a rugat să-i găzduiesc familia într-o casă de vacanță pe care o am întâmplător lângă Iași. Natașa la 18 ani și Tatiana de 16 ani, îi moșteneau frumusețea, înalte, cu un corp armonios dezvoltat, sânii mari, fundul proeminent, cu chipuri de îngeri, ochii albaștri și părul blond revărsat pe umeri.
În urmă cu 20 de ani am cunoscut-o pe nepoata/verișoara mea când am fost pentru o săptămână la o reuniune de familie în Republica Moldova. Nu pot să zic că erau rude foarte apropiate, nu știam că am rădăcini în Moldova și Ucraina, dar prin alianțe, unchi, mătuși, puteam să zic că îmi sunt rude. Pe unii îi cunoșteam, pe alții nu. Eram cazați la un fel de pensiune cu multe camere, destul de mare, unde se făceau grătare, vinul curgea fără măsură și muzica lăutărească încingea atmosfera. Chiar dacă atunci aveam 34 de ani, Svetlana mi-a acaparat privirea de cum am văzut-o, era de o frumusețe pură, absolut superbă, ca o zână. Am intrat în vorbă cu ea și am petrecut mult timp împreună, povestind vrute și nevrute.
În a doua noapte m-am pomenit cu ea la mine în cameră, era trecut de miezul nopții și era foarte veselă, prima impresie a fost că a cam exagerat cu băutura.
– Unchiule Cristi, trebuie să-ți spun ceva neapărat, este un secret foarte mare dar simt că dacă nu vorbesc cu cineva am să explodez!
– Uimește-mă, i-am spus făcând ochii mari.
– Vorbesc foarte serios, trebuie să-mi juri că nu mai spui la nimeni!
– Poți să ai încredere în mine.
– Am, dar jură-mi!
– Bine, jur.
– OK. În seara asta am făcut sex cu unchiul Vasile și verișoara mea Maria.
– Adică fata lui?
– Da. A fost ceva extraordinar, nu credeam că pot să trăiesc așa ceva.
– Și bănuiesc că vrei să-mi povestești.
– Da. Dacă nu te deranjează.
– Ba chiar m-ai făcut curios, cum de unchiul Vasile face sex cu fata lui și cum ai ajuns tu între ei?
– Maria a fost dezvirginată de tatăl ei după ce maică-sa a murit, se fute cu el de doi ani, de la 14 ani. Când mi-a spus, nu am crezut-o și m-a dus aproape cu forța să-mi arate. Unchiul Vasile chiar s-a bucurat că am venit la el și ne-a pus pe amândouă să ne dezbrăcăm. După ce a futut-o pe ea, m-a luat pe mine. Timp de o oră nu am știu pe ce lume mă aflu! Mă simt în al nouălea cer, parcă plutesc și încă mai am sperma lui în păsărică. A fost fantastic! Cred că acum încă o mai fute pe Maria.
– Este în putere unchiul Vasile. Ar fi bine să profiți de el cât timp mai stai pe aici, nu pierde ocazia.
– Sincer îți spun că aș vrea să profit de tine, adică de prezența ta. Îmi placi foarte mult.
– Mă simt flatat, doar ce ne-am cunoscut de două zile.
– Și în următoarele trei vreau să ne cunoaștem și mai bine.
– În plus nici nu știm cât de apropiați suntem ca rude.
– Crezi că mă interesează? Dacă nu vrei să faci sex cu mine, am să caut pe altcineva. Toți bărbații sunt cu ochii pe mine, așa că am de unde să aleg.
– Svetlana, îmi este foarte greu să te refuz, ești foarte atrăgătoare. Apreciez că te-ai gândit la mine ca fiind prima alegere, după unchiul Vasile, bineînțeles, dar nu te deranjează diferența de vârstă dintre noi?
– Păi unchiul Vasile este mai în vârstă decât tine. De ce m-ar deranja? Și tata dacă ar vrea să mă fută nu l-aș refuza. Dacă o să am copii și vor fi fete, vreau ca soțul meu să le dezvirgineze, dacă o să fie băieți am să fiu prima femeie din viața lor.
– Observ că te atrage ideea de incest. Nici eu nu am taboo-uri în privința asta, la 18 ani am futut-o pe mătușa Olga. De fapt ea m-a cam futut pe mine.
– Vezi, pe lângă faptul că suntem rude, ne asemănăm și în privința asta. Trebuie să o fuți și tu pe nepoțica ta Svetlana!
– Cum te protejezi de o eventuală sarcină?
– Iau anticoncepționale.
– Bine măi nepoțică sau verișoară, nu mai contează, dezbracă-te și du-te să faci un duș dacă mai ai spermă în pizdă. Am să mă ocup serios de tine, văd că nu ți-a ajuns pula unchiului Vasile.
– Trebuie să recunosc că îmi cam place pula…
În mai puțin de un minut, Svetlana era dezbrăcată și a fugit la duș. Eu am ieșit la o țigară pe terasă și când m-am întors, ea era în patul meu și mă învita cu zâmbetul pe buze și picioarele desfăcute să mă folosesc de trupul ei superb. Instant mi-a provocat o erecție super tare, betonul era moale pe lângă scula mea.
Serghei, actualul bărbat al Svetlanei, un tip bine făcut în jur de 45 de ani, este destul de exigent cu fetele lui. Îi place să se impună și să domine, iar la fizionomie seamănă destul de bine cu mine. Nu mă mir că Svetlana a ales să se mărite cu el, chiar dacă sunt veri mai îndepărtați, probabil voia să aibă un alter ego de-al meu ca soț. După ce s-au mutat la Iași, Serghei mi le-a oferit pe cele două fetițe drept mulțumire pentru că i-am primit în casa mea, dar a fost și ideea Svetlanei. Inițial am refuzat, dar amintirile din trecut și frumusețea fetelor erau cele mai mari ispite.
Fetițele aveau aceeași poftă de viață ca mama lor, după ce le-a prins că se iubeau ca două lesbiene adevărate, Svetlana le-a învățat cam tot ce trebuie despre sex, iar Serghei le-a pregătit pentru a fi adevărate jucării ale plăcerilor, fiind foarte supuse și ascultătoare. Fetele știau deja să facă felație ca niște profesioniste și au fost dezvirginate de tatăl lor, după ce au reușit să fugă din Ucraina, sărbătorind astfel că au scăpat de război. Svetlana nu avea nicio problemă ca soțul ei să le supună la orice perversiune, mai ales că nu știa dacă mai scapă cu viață din Ucraina și voia să-și țină promisiunea din tinerețe, iar fetele erau foarte dornice să guste cu adevărat din plăcerile sexului foarte pervers.
– După cum bine observi, a deschis Serghei discuția, pizdele mele sunt pregătite pentru tine. Dacă vrei să le mai dai câteva curele peste buci este OK. Eu le-am încins suficient cât să le folosești după bunul plac.
– Sunt perfecte așa, prietene. Vrei să le futem împreună?
– Deocamdată nu, sunt doar ale tale, eu le-am dat o muie după ce le-am bătut și m-am pișat pe ele, poți să faci ce vrei cu ele, și-au luat pastilele așa că umple-le de spermă fără probleme. O să plec în oraș pentru câteva ore.
Evident că mi-ar fi plăcut să văd cât de experte sunt la oral, după cât le-a lăudat Svetlana, însă mi-am spus că mai bine o să mă sugă între numere.
În noaptea când Svetlana a venit în camera mea să-mi spună că și-a tras-o cu unchiul Vasile, după ce m-am suit lângă ea în pat, am început să o înnebunesc cu un cunilingus demențial. Săraca fată nu cred că a avut parte vreodată de asemenea plăcere, tremura și gemea fără încetare, până și-a dat ochii peste cap și a leșinat. I-am dat două palme și după ce și-a revenit m-am suit peste ea. Nu știu ce i-a făcut unchiul Vasile timp de o oră, însă vaginul ei era mai strâmt ca al unei domnișoare. Poate că unchiul nu era prea dotat, dar bine că a satisfăcut-o. Svetlana a vrut să țipe însă i-am astupat gura cu mâna. Atât îmi mai trebuia, să creadă rudele că îmi violez nepoata sau verișoara, naiba știe. Până la urmă tot un fel de viol a fost, pentru că am abuzat de ea din toate unghiurile, în toate pozițiile, din greșeală am intrat și în anusul ei superb, dar nu a protestat. După mai mult de jumătate de oră de penetrare foarte intensă, am pus-o cu capul la marginea patului și i-am băgat penisul pe gât. Era să se înece dar s-a obișnuit repede, iar când am erupt în gâtul ei, sperma s-a dus direct în stomac.
Amintirile primei întâlniri cu Svetlana mi se derulau în minte în timp ce mângâiam fesele celor două fete ale ei. Mi-am apropiat limba de păsărica Tatianei și am gustat-o cu poftă. A început să tremure, exact ca maică-sa în urmă cu 20 de ani. Am lăsat-o în extaz și am trecut la Natașa. Aceeași procedură cu același rezultat. Amândouă gemeau și chiar dacă știau destul de bine românește, cred mă implorau în limba lor să le penetrez că nu mai rezistă.
– Пішов ти, дядьку Крісті, ми більше не можемо цього терпіти.
Prima pe care mi-a cășunat a fost Tatiana, era mai tânără însă la fel de bine dezvoltată ca sora ei. Aveam o plăcere nebună să intru cu totul în ea, îi dădeam cu putere în timp ce testiculele îi loveau clitorisul. O lăsam să țipe cât putea de tare, nu avea pe cine să deranjeze, casa mea de vacanță avea o curte destul de mare și vecinii nu erau prea aproape. În același timp o plezneam pe Natașa cu sete peste fese, ca să nu se plictisească. După ce am simțit că Tatiana a fost zguduită de un orgasm puternic, am trecut la Natașa. Am penetrat-o brutal, fără milă, amândouă erau atât de bune și de strâmte, la fel ca mama lor. Pe Natașa am prins-o de păr și o trăgeam tare spre mine, se înfigea adânc în penisul meu încât aveam impresia că intru până în uter. Nu aveam cum să rezist prea mult, am ejaculat în Tatiana, umplându-i vaginul cu un val de spermă ca un bivol.
În urmă cu 20 de ani, Svetlana s-a ridicat amețită din pat și s-a uitat la mine cu ochii plini de recunoștință în timp ce își lingea buzele pe care avea un strop de spermă.
– Unchiule Cristi, pot să spun că nu am mai fost futută așa niciodată. Nici nu se compară cu ce am primit de la unchiul Vasile. Îmi place că ești foarte dur în contrast de cum ești în mod normal și ești un maestru în satisfacerea unei femei.
– Deci să înțeleg că ți-a plăcut.
– Este puțin spus, a fost demențial. Unchiul Vasile este pistol cu apă. Trebuie să o fuți și pe Maria să vadă și ea ce înseamnă un bărbat adevărat.
– Nu vrei să fut tot satul?
– De ce nu, crezi că țărăncile astea au avut parte de așa ceva?
– Categoric nu, dar nici nu sunt frumoase ca tine, nu mi se scoală la oricine.
– Te rog mai fumează o țigară ca să te revigorezi, pentru că vreau să te sug și să mă mai fuți încă odată, de data asta să-mi umpli păsărica cu spermă.
În prezent le-am dezlegat pe fetele Svetlanei și Natașa a început să curețe cu limba vaginul plin de spermă al Tatianei, în timp ce ea mă sugea exact ca o profesionistă, așa cum a lăudat-o maică-sa. Mă uitam la ele și parcă o vedeam pe Svetlana cum o linge pe Maria, iar fetița unchiului Vasile îmi sugea penisul după ce am penetrat-o ca un animal în următoarea seară. Maria la 16 ani era o roșcată minionă, cu părul scurt, sânii mai mici decât ai Svetlanei, însă cu un fund la fel de provocator. Genul de fată de la țară, pe când Svetlana era mai cizelată, crescută la oraș.
Acum am așezat-o pe Natașa peste mine și am lăsat-o să se desfășoare cum vrea ea. Sărea în penisul meu ajutată de sora ei care îi frământa sânii și îi masa clitorisul. Din nou orgasmele o loveau în spasme, îi trageam câteva palme peste sâni și peste față, era foarte îmbujorată din mai multe motive. La un moment i-am dat o palmă foarte puternică și a căzut amețită de pe mine, apoi am tras-o brutal pe Tatiana deasupra mea, înfigând-o direct în penis. Micuța avea păsărica tumefiată, la fel ca Maria în trecut, dar nu aveam milă de loc, o penetram ca un turbat, fetițele astea mă făceau să-mi pierd mințile.
– Unchiule Cristi, m-a întrebat Svetlana, ți-a plăcut pizda Mariei?
– Bineînțeles, este la fel de strâmtă ca tine.
– Dar eu sunt cea mai bună, nu?
– Perfect adevărat, draga mea Svetlana. Acum dacă ești drăguță și ai curățat-o bine pe Maria, vreau să te pui capră pentru că am să te fut în cur. Iar tu Maria vreau să stai sub ea ca să-i lingi bine pizda și să fii pregătită să înghiți sperma după ce îmi dau drumul în ea.
– Da unchiule, am înțeles.
La fel am procedat și cu cele două fete ale Svetlanei, Natașa stătea capră și Tatiana sub ea. Cu energia stăteam bine, rezerva de spermă din testicule se refăcea, aveam de penetrat două fete tinere pentru foarte multe minute la rând. Nu aveam cum să mă plictisesc, erau prea bune. Svetlana și verișoara ei Maria în urmă cu 20 de ani, iar acum Natașa și sora ei Tatiana, fetele Svetlanei.
Natașa era în extaz, respira cu dificultate în timp ce o apăsam pe cap să o lingă bine pe sora ei. Tatiana avea de lucru cu păsărica Natașei și cu testiculele mele, simțeam cum fluidele din vagin se scurg pe ouă iar Tatiana lingea tot. Cândva, Svetlana gemea tare fiind asaltată de penisul meu și limba Mariei, atunci ca și acum, imaginea pe care o aveam în fața ochilor mă determina să dau mai tare, loveam cu putere, simțind cum sperma se acumulează în testicule pregătită să explodeze în vaginul primitor și nerăbdător al tinerei fete.
Atunci Svetlanei i s-a oprit respirația când a simțit cum îi umplu colonul cu sperma caldă, doar tremura ușor de teamă să nu iasă penisul din anus, voia să urle de plăcere dar nu mai putea, orgasmul îi gâtuia glasul. Până la urmă m-am retras și Maria a început să lingă sperma ce se scurgea ușor din fundul verișoarei ei. Acum era rândul Natașei să simtă ceea ce a simțit mama ei în urmă cu 20 de ani. I s-a tăiat respirația și a primit sperma mea în fundul ei apetisant, tremurând din tot corpul. Când am ieșit din ea un jet a țâșnit direct pe fața Tatianei și în gura ei. S-a repezit grăbită să lingă tot, nu voia să piardă nicio picătură din prețioasa licoare ce curgea din fundulețul surorii sale.
M-am lungit pe canapea și le-am privit pe fetițe cum se lingeau reciproc și se sărutau, împărțindu-și sperma înainte să o înghită cu poftă și să se lingă pe buze ca după o delicioasă prăjitura cu frișcă. Tatiana s-a apropiat de mine și mi-a luat penisul în gură ca să-l curețe. Natașa mă săruta cu pasiune și îi simțeam gustul de spermă ce i-a rămas în gură.
– Unchiule Cristi, a început să-mi vorbească Natașa printre sărutări, te-ai simțit bine cu noi?
– Oh, sigur că da nepoțica mea. Sunteți amândouă superbe.
– Tata o să vrea să plece să o caute pe mama, o să rămâi tu cu noi?
– Bineînțeles, mi-ar face mare plăcere să petrecem mai mult timp împreună.
– Adică să facem prostii, a intervenit și Tatiana după ce a terminat de curățat penisul și s-a apropiat să mă sărute.
– Pai doar nu credeți că am să mă uit la voi cât de frumoase sunteți. Am să vă folosesc la maxim.
– O să ne și bați?
– Doar dacă sunteți obraznice.
– O să fim foarte cuminți, unchiule Cristi, o să facem tot ce ne poruncești, dar dacă mai greșim un pic să nu fii prea aspru cu noi, cum este tata.
– Nu am să fiu aspru pentru că știu că o să fiți fetițe ascultătoare, altfel nu o să primiți porția zilnică de spermă.
– Oh, nu, nu vrem să o pierdem pentru nimic în lume. Și nu doar porția de spermă dar și orgasmele pe care ni le oferi cu scula ta bună și tare.
– Poți să-i spui pulă, nu mă supăr.
– Bine unchiule Cristi, pula ta delicioasă.
Amândouă s-au lăsat în jos și au început să-mi lingă din nou penisul, încercând să-l resusciteze, pentru că voiau să le mai trag un număr. Și în trecut Svetlana a procedat la fel, iar în timp ce a început să mă sugă cu simț de răspundere, Maria mă săruta ca o apucată.
– Unchiule Cristi, ai să mai vii la reuniunile de familie?
– Dacă sărbătorim tot în felul ăsta, am să vin cu siguranță.
– Păi nu ți-a spus Svetlana?
– Ce să-mi spună?
– Ăsta este și scopul reuniunilor. Ce crezi că face toată lumea după ce mănâncă și bea? Futai la greu!
– Pe bune?
– Da, spre exemplu acum tata o fute pe mătușa Nina, Unchiul Grigore o fute pe fata lui nea Gică, iar nea Gică pe mama Svetlanei care îi este de fapt soră. Taică-său nu știu cu cine este dar bagă și el pula în vreo pizdă. Absolut toată lumea se fute cu toată lumea, incestul este la ordinea zilei dar nimeni nu are voie să vorbească despre asta. Este secretul nostru.
– Am înțeles, am spus eu pur și simplu siderat de ceea ce am aflat. Înseamnă că prima noapte am pierdut-o ca prostul.
– Nu chiar, în prima noapte nu se întâmplă mare lucru, toți sunt prea beți ca să mai facă ceva. Cred că doar eu cu tata ne-am futut.
– Iar eu doar am supt pula vărului Ion care m-a dezvirginat anul trecut, a strigat Svetlana ridicându-se dintre picioarele mele, dar era prea beat ca să-și mai aducă aminte.
– Iar mâine seară, a continuat Maria, eu am să mă fut cu unchiul Grigore și unchiul Petrică, iar Svetlana cu nea Gică.
– Vreau să mă fută și tata, după aceea vin la tine, unchiule Cristi, a rânjit Svetlana.
– Mamă! Dar știu că sunteți foarte nesătule.
– Ți-am spus că îmi cam place pula, a râs din nou Svetlana.
– Și nu numai ție, a completat Maria.
Serghei s-a întors când eu eram călare pe Natașa și i-o trăgeam în dușmănie. Fără niciun cuvânt a luat-o pe Tatiana și a pus-o capră. După câteva zeci de minute am făcut schimb de fete. Tatiana era aproape leșinată după trei orgasme unul după altul, iar Natașa după al doilea orgasm a ajuns în genunchi și îl sugea pe tatăl ei. Am pus-o și eu pe Tatiana în genunchi și am ejaculat în același timp cu Serghei în gurile flămânde ale frumoaselor fetițe.
– Ce faci, l-am întrebat pe Serghei, am înțeles că pleci în Ucraina?
– Da, mă duc după Svetlana.
– Știi că nu o să mai poți să treci granița înapoi în România.
– Știu, am să rămân acolo să lupt. Am chef să omor niște ruși!
– Fetele vor să rămân cu ele.
– Chiar te rog să ai grijă de ele și de Svetlana când o să vină la Iași.
– Poți să te bazezi pe mine, Svetlana este nepoata mea favorită iar fetele sunt adorabile.
– Știu, mi-a povestit tot ce a fost între voi. Poți să te folosești de ea și de fetele mele cum și cât dorești.
În urmă cu 20 de ani, în a patra noapte a reuniunii de familie din Moldova, Svetlana a venit la mine în cameră cu tatăl ei, unchiul Tudorovici sau nea Tudor cum îi spunea toată lumea. Am fost surprins, dar nea Tudor era un bărbat volubil, glumeț și plin de viață, avea pe cine să moștenească Svetlana.
– Salut Cristi, ce zici de fiică mea, după ce i-a tras-o cumnatul Gică acum o jumătate de oră, vrea să o futem amândoi.
– Dacă nu ai nimic împotrivă vă stau la dispoziție.
– Ete pula, ne stai la dispoziție. Trebuie să o rezolvăm cumva pe nimfomana asta, de când îmi bate apropouri să o fut și eu măcar odată, zice că nu mă atrage, dar numai cu pula sculată stau pe lângă ea.
– Pai și de ce nu ai futut-o, nea Tudor?
– Bă nepoate, mi-e teamă că dacă mă apuc de ea nu mai termin, mai degrabă o termin pe ea definitiv.
– Asta nu ar fi o problemă, tăticule, a spus Svetlana, tu și cu Cristi puteți să mă țineți cât vreți în pulă.
– Vezi, numai pulă are în cap. Îți dai seama ce panaramă o să ajungă târfa asta?
– Adică nu sunt încă panaramă? Câte puli trebuie să mai sug, ce trebuie să mai fac?
– Să taci din gură și să te dezbraci, i-a spus autoritar tatăl ei.
La o săptămână după ce Serghei a plecat în Ucraina, Svetlana a ajuns la Iași. Am așteptat-o cu fetele la gară și am mers către casă.
– Cât mă bucur să te văd Cristi, nici nu îți imaginezi ce dor mi-a fost de tine.
– Și mie mi-a fost dor de tine, dar noroc cu fetițele tale frumoase care timp de o săptămână și ceva ți-au ținut locul cu succes.
– Mă bucur că v-ați apropiat. Ce zici de ele, au pizdele mai bune ca a mea?
– Au trecut câțiva ani buni de când nu te-am mai probat, trebuie să te încerc din nou. Sunt sigur că ești la fel de strâmtă, oricâtă pula ar intra în tine.
– Aici îți dau dreptate, să nu crezi că dacă m-am măritat am fost ușă de biserică.
– Nici nu mă îndoiesc. Deci a avut dreptate taică-tu, ai ajuns o panaramă.
– Puțin spus, însă să știi că fetele sunt ale lui Serghei, nu am vrut să fac copii din flori.
– Fetelor, le-am întrebat pe Tatiana și Natașa, când ajungem acasă îi facem mamei o petrecere de bun venit?
– Desigur, mai încape vorbă? a spus Tatiana. Petrecere la pielea goală!
– Și cu pula ta în trei pizde, a completat Natașa.
– O să ne faci față la toate trei? m-a întrebat Svetlana.
– O să caut ajutoare dacă trebuie, dar deocamdată vreau să mă ocup în mod special de tine. Pe curvele astea le-am futut toată săptămâna și împreună cu Serghei înainte să plece.
– Atunci pizda mea îți aparține, unchiule!
Am râs cu toții și mi-am amintit cum tatăl Svetlanei a luat-o în brațe și a trântit-o pe pat. I-a desfăcut picioarele și s-a înfipt cu gura în păsărica ei extrem de suculentă de la excitația abundentă. Același lucru l-am simțit și eu când am ajuns acasă, după 20 de ani mă înfruntam din dulceața de care îmi era dor. Nea Tudor a înnebunit-o cu limbile, săraca Svetlana nu mai putea să respire din cauza orgasmelor ce o loveau constant, până a leșinat de plăcere. I-am tras două palme și când și-a revenit i-am băgat penisul în gură. Mă sugea cu putere de parcă viața ei depinde de asta. După câteva minute nea Tudor s-a suit peste ea și a penetrat-o în forță.
– Ah, tatii, ce pulă bună ai! De ce nu mi-ai dat-o până acum?
– Ca să te fut mai bine, fetița mea, cât de mult mi-am dorit să intru adânc în tine.
– Da, tăticule, bag-o adânc, vreau să te simt, fute-mă tare și fără milă!
I-am astupat din nou gura cu penisul meu și i l-am băgat până în gât. Se îneca ușor dar își revenea repede. Nea Tudor s-a întors pe spate și a tras-o peste el.
– Fute-o în cur, Cristi, fute-mi fetița asta curvă în cur că merită cu vârf și îndesat, mama ei de zdreanță penală!
M-am așezat în spatele ei și m-am proptit la intrarea în anus. Nu aveam cum să intru ușor pentru că nea Tudor o mișca din cauza penetrării. Am băgat penisul brusc și cât de mult am putut. Svetlana a urlat de durere și nea Tudor i-a tras o palmă de a luat-o amețeala. Am căutat chiloții ei și i-am astupat gura ca un căluș. Putea să urle până nu mai poate, nu o mai auzea nimeni. Am dat amândoi în ea până ne-am plictisit, Svetlana era terminată după cinci orgasme foarte intense. Noi nu prea aveam de gând să terminăm, așa că am luat o pauză să lăsăm târfa să-și mai revină.
După ce am lins-o bine pe Svetlana și fetele ei m-au supt alternativ, am lăsat-o întinsă pe spate și m-am urcat peste ea. Când mi-a simțit penisul în păsărică a oftat lung și m-a cuprins cu brațele de gât.
– Ce bine te simt în mine. Aș da orice să fie și tata, să mă futeți amândoi ca altădată. Nu pot să uit ce orgasme am avut atunci.
Într-adevăr, Svetlana s-a întrecut pe sine, după pauza bine meritată, în repriza a doua a avut nu mai puțin de șase orgasme. Împreună cu nea Tudor am penetrat-o la dublu ca niște animale, făceam schimb între noi și nu i-am dat pace până nu am umplut-o fiecare în cele trei găuri. Am lăsat-o leșinată pe pat, cum avea să rămână și acum, după ...



    Login