Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa Marginea padurii - fantezia sotiei (2)
Autor : RazvyB - 2023-03-20
Citita de 7380 ori - Nota 7.63 (86 voturi)
Sarutarile lui Brandon, combinate cu alcool si joint ma trimiteau cu gandul spre o lume ideala, unde prejudecatiile nu mai existau si fiecare om putea face ce vrea fara a fi judecat.

Desi era adolescent sau asa ma raportam eu la el, era extrem de echilibrat si ma saruta frantuzeste, dar deloc abrupt. Imi baga limba in gura cat sa ma starneasca, nicidecum sa ma satisfaca complet. E al naibii de greu pentru o femeie sa-i dai ceva partial. Ca femei suntem obisnuite sa vrem totul. Consideram ca il meritam. Si daca nu ne dai totul, inversezi practic polaritatea situatiei si venim noi spre tine, ca sa intelegem de ce naibii nu ne vrei mai mult?!

Brandon se opri din sarut, dar mainile lui imi tineau in continuare soldurile. Era caldut afara, vreo 20 de grade, chiar daca era noapte. Aveam o geaca de piele, un tricou mulat si o pereche de blugi strampti. Gleznele erau goale. Si le am extrem de subtiri. Am auzit ca unii barbati sunt inebuniti dupa gleznele subtiri. Sunt excitante gleznele unei femei pentru voi?

Brandon ma privea direct in ochi. Contactul vizual ma mentinea intr-o stare de incitatie si excitare.

Pe care dintre colegii mei doriti sa sarutati acum? - intreba Brandon.

I-am privit pe toti 3 si mi-am muscat buza si in acelasi timp m-am jucat cu mana prin par. E semnul nostru, al femeilor, ca suntem interesate de subiect.

Pe Boby! - raspund eu.

Boby e alt gen de om. Mai smecheras decat restul. Ceva gen jucator de fotbal american cum vedeti prin filme. Purta o geaca din aceea tinereasa, cu maneci de alta culoare decat trunchiul ei. Se vede ca merge la sala, pentru ca toate hainele stau intinse la maxim pe el si se plange ca-si gaseste cu greu haine, ca e intre masuri.

Se apropie de mine si cu degetul mare imi atinsese buza de jos. Ai naibii copii, de unde naiba stiu gesturi atat de excitante.

Incepusem sa ma simt precum o catea in calduri. Imi puse palma pe gat. Deloc brutal, total romantic. Ma saruta apasat. Se duse pana la capat cu limba. Imi placea. Avea alt gust. Nici mai bun, nici mai rau. Doar altfel. Simteam vaginul cum era tot mai umed

Mi-a dat limbi vreo doua minute, in timp ce avea o mana pe gat si alta pe sold. Nu voiam sa se opreasca, dar in acelasi timp voiam sa-i gust si pe ceilalti baieti. Aveam intr-o singura seara atata diversitate cat nu avusesem intr-o viata, asta daca as fi continuat pana la capat cu ei. Dar nu ma gandeam pana acolo. Ma gandeam la urmatoarele doua sarutari patimase.

Filip ii lua locul lui Boby si se apropie atat de mult de mine, incat am desfacut picioarele. Prohabul lui il simteam pe al meu. Penisul sau excitat il simteam extrem de bine prin cele doua perechi de blugi. Isi baga ambele maini pe sub tricoul meu, dar nu-l ridica, ca sa-mi vada sanii ceilalti baieti. Se bucura de atingeri, nu vizual.

M-am napustit pe el sa-l sarut cu sete. Eu eram cea care dicta ritmul si intensitatea. Il sarutam cu sete, cu limba mult scoasa eu eram invadatoarea gurii lui.

Avea alt gust. Niciunul nu semana cu celalalt. Fiecare baiat ma atragea intr-un mod diferit. Aveau calitati diferite si mintea mea proiecta diferit, precum un sistem de rotite care se pastreaza in miscare unele pe altele.

Virginul de Alex era cu mana in pantaloni si incepuse sa-si frece penisul. L-am lasat pe Filip deoparte si m-am dus spre Alex, asezandu-ma in genunchi in fata lui. Era inmarmurit. L-am deschis la curea. Apoi la prohab. I-am dat usor pantalonii in jos. Si l-am intrebat daca stie ce trebuie sa faca. Apoi am deschis gura si am asteptat privindu-l fix in ochi. Baietii incepusera sa-si dea coate pentru ca deja constientizau ca o s-o futa cu totii in noaptea aia pe profa lor de stiinte socio umane.

Alex si-a strans penisul cu doua degete de la baza si mi l-a introdus in gura cu frica, de parca credea ca ma raneste. I-am respectat dorinta si n-am vrut sa-l finalizez in doua minute, pentru ca la cat de neexperimentat parea, atat ar fi durat. L-am lins usor. De la baza spre varf si m-am jucat cu buzele pe jucaria lui pret de cateva minute. M-am trezit apoi trasa tare de par de Alex. Era in spatele meu. Tragerea de par m-a arcuit, de parca ma facu pod. Isi duse testicolele lui perfect epilate spre gura mea. Il lingeam in durerea tragerii de par. Dar ca femeie iubesc durerea combinata cu excitatia. Separat o urasc.

Apoi isi orienta cu degetele penisul si il afunda in gura mea. Era gros precum corpul lui. Nu foarte mare, pentru ca puteam sa-l primesc cu totul, Simteam o noua mana in dreptul pasaricii mele care statea ascunsa in blugi. Brandon isi freca palma de pasarica mea prin blug, iar frecarea ma incingea si ma excita. Vaginul il simteam tot mai ud.Filip ma lua cu ambele maini de subrate si ma ridica. Ma lipira de peretele garajului. Din laterala Filip ma saruta. Nu ma asteptam sa ma mai sarute cineva dupa ce penisul lui Alex imi acapara gura. Dar totusi Filip o facea si o facea bine, in timp ce Brandon incepu sa ma dezbrace, lasandu-mi blugii usor in dos. Curuletul meu iesi la iveala, iar penisurile lui Alex si ale lui Brandon le simteam lovindu-ma alternativ, fiecare pe cate o buca. Limba lui Filip o aveam in mine, iar Alex se masturba in spatele meu.

Baaa. sa ma fut, eu ejaculez, nu mai pot, replica Alex. N-aveam cum sa-l ajut si nici nu stiu daca voiam. Eram in bratele a 3 adolescenti excitanti si experimentati, virginul ma atragea cel mai putin. Omul a ejaculat undeva spre o piatra. Sperma sa fiind lansata in gol spre amuzamentul celorlalti baieti.

Doamna profesoara, cum vreti sa vi-o trag? - intreba Brandon. Mai incet sau mai tare?

Fute-ma cum o futi pe Jamine, am replicat eu taios si hotarata. Eram curioasa cum ii place acelei pustoaice s-o primeasca. Brandom ma testa si introduse un deget pentru inceput sa se asigure ca-s lubrifiata, dar nu mai aveam nevoie de deget. Eram uda toata. Apoi isi baga in mine penisul cu totul si se impinse pana cand zona pelvisului imi presa bucile spre maxim, aproape de os. Ma simteam plina, fericita si dornica sa primesc mai mult. Brandon ma regula cu miscari lente si prelungi. Filip continua sa ma sarute, iar Boby imi masa sanii cu o palma, in timp ce palmele mele erau largi deschise pe peretele garajului.

Boby ii dadu un cot lui Brandon ca vrea si el sa ma patrunda. Ma apuca de ambele soluduri si incepu sa ma reguleze precum un caine isi reguleaza cateaua. Isi lua parca alonja mare si imi dadea cu repeziciune, de imi plesneau bucile in pelvisul lui. Cu gura deschisa si gemand puternic, m-am trezit cu o palma in gat. Era mana lui Filip, care incerca practic sa imi aduca capul mult mai aproape de pula lui. Aveam blugii lasati si chilotii pe mine. Albastri si dantelati, dati intr-o parte. Ascultati la mine. Cand futeti, lasati femeia cu chilotii pe ea. E muuult mai ex...



    Login