Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La marginea padurii - fantezia sotiei (1)
Autor : RazvyB - 2023-03-20
Citita de 11527 ori - Nota 7.19 (99 voturi)
Buna, sunt doamna X, sotia lui RazvyB si citindu-i cateva fantezii de ale lui si alte cateva de ale voastre, as vrea sa dau frau liber imaginatiei si sa-mi astern si eu cateva ganduri in scris.

Disclaimer: totul e fictiune, pentru ca suntem pe un site de fantezii. Nu as avea curaj sa dau frau liber in viata de zi cu zi acestor lucruri. Imaginatia este mereu curata, dar in realitate uneori mirosul poate fi intepator si transpiratia murdara. Prefer fizic sa fiu femeia unui singur barbat. A sotului meu.

Imi place mai mult sa fiu dominata, decat sa domin la pat. Sunt o fire autoritara in general si nu gasesc nimic mai excitant decat o fire care sa mi se impotriveasca, sa-mi zica NU cand eu vreau DA sau sa ma lege cu o esarfa legata de pat si sa mi-o traga fortat.

Imi place sa ma simt mica si neputincioasa sexual, pentru ca mai tot timpul in restul timpului eu controlez situatia, fiind profesoara de liceu. Am 40 de ani, un corp de pustoaica, cu solduri de viespe si sani precum doua merisoare, iar sotul meu ma tot complimenteaza ca am vaginul strampt. La cat de repede isi da drumul in mine il cred. Cateva micute riduri de pe fata imi tradeaza varsta si oricine isi da seama din fata ca sunt o doamna si de la spate ii confuzez ca sunt pustoaica.

Imi place sexul vaginal in primul rand, pentru ca reusesc sa am orgasm aproape de fiecare data. Imi place s-o sug, de fapt nu..., imi place sa fiu penetrata fortat in gura. Ma excita sa fiu tinuta de nas si s-o primesc accelerat. Imi place s-o scuip si s-o primesc iar.

Sexul anal nu este o dorinta arzatoare. E incomod de multe ori. Cand sunt foarte excitata insa imi place. Cred ca ma excita mai mult fata sotului cand mi-o trage anal, de asta prefer sa ma pozitionez cu fata spre oglinda. Excitatia lui este si excitatia mea.

La sfarsitul clasei a XII-a am organizat un banchet. Era generatia 2019. Aveam pe atunci doar 36 de ani. Sunt pestoaica. La propriu si la figurat.

Elevii ne-au invitat pe noi profesorii doua nopti la munte undeva prin Bran.

Fiecare profesor avea camera lui, in timp ce elevii stateau in camere de 6. Baietii se separasera de fete. Unii aveau prietene, altii nu. Priveam cuplurile cum dansau si se sarutau. Imi lipsea sotul, pentru ca simteam cum vaginul imi furnica cand vad tinerii cum se saruta neinsetati. Pe la 3.00 dimineata petrecerea a inceput sa se stinga. Colegii mei se bagasera in camera la somn. Fiind ultimul profesor treaz am inspectat totusi camerele, sa fiu sigur ca sunt toti acolo, aveam totusi responsabilitatea lor sau cel putin eu asa interpretam situatia.

Erau toti in camere, mai putin 4 pusti. Patru baieti. Si tot intreband unde sunt, am aflat ca erau afara in spatele garajului proprietatii, fumand iarba.

M-am dus nervoasa spre ei. Garajul era la marginea padurii, iar tigarile aprinse se vedeau precum cativa licurici zburand intr-un negru apasator.

Baieti, ce faceti voi aici? am intrebat eu aparent naiva, de parca nu era evident ce fac.

Haideti doamna profesoara, au inceput sa ma ia ei cu texte de elevi. Ca am terminat liceul, suntem majori, nu e nevoie sa aveti grija de noi.

Am zambit. Unul dintre baieti era preferatul meu. Avea prietena, o chema Jasmina si de fiecare data ii priveam cand se tineau de mana sau se sarutau pe culoar si imi trecea un gand, urmat de un fior, cum ar fi fost daca eram eu in locul Jasminei.

Doamna, luati un joint si dvs, ati mai incercat?

Hmmm..., si daca as fi fumat, nu v-as fi spus, pentru ca trebuie sa fiu un exemplu pentru voi. Dar as fi vrut sa iau joint-ul si sa-l fumez alaturi de ei. Eram interesata cum gandesc un grup de adolescenti in afara orelor de curs.

Principiile au fost facute ca sa fie incalcate, a zis unul dintre ei. Mi-a intins joint-ul. Iar un altul paharul cu vin. Ai naibii baieti, beau vin roze, preferatul meu. Credeam ca barbatii beau doar vin rosu sau alb si ca rozul a fost facut special pentru doamne ca mine.

Am inceput sa pufai. Apoi sa beau cate o gura de vin. Vorbeau de fete. 3 dintre ei aveau prietene. De al 4-lea se amuzau ca era virgin.

Eram fumata rau. Si bauta. Desi sunt o doamna, fumul si bautura scoteau zdreanta ...



    Login