Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCurierul placerilor
Autor : free sex - 2005-01-12
Citita de 49620 ori - Nota 7.80 (140 voturi)
Va rog sa ma credeti ca niciodata nu mi întâmplase una ca asta. Sunt enervata la culme de o persoana, pe care n-am posibilitatea s-o vad deocamdata, ca sa nu mai vorbim ca nici nu stiu cine este si ce vrea, de fapt, de la mine. Sunt enervata din simplul motiv ca suna la usa mea într-un moment cât se poate de nepotrivit, mai exact, tocmai când mi-e lumea mai draga. Si ca sa nu lungim vorba degeaba, am sa va spun cinstit ca ma masturbez de zor cu vibratorul, fiind deja gata-gata sa juisez. Daca persoana din spatele usii ar fi sunat un pic mai devreme sau mai târziu, i-as fi deschis cu cea mai mare placere, dar asa, nu-mi ramâne decât s-o înjur printre dinti de mama focului.

O înjur pentru ca mi-a întrerupt cea mai fierbinte fantasma erotica si asta tocmai în momentul când îmi imaginam ca sunt penetrata de un madular de dimensiuni impresionante. Fantasma mea parea atât de reala, încât aveam senzatia ca o traiam aivea, simtind prin viu intromisiunea ce-mi întindea la maxim peretii vaginului penetrat de vibratorul supradimensionat. Si as fi ajuns la orgasm în cel mai scurt timp, daca n-ar fi început sa sune afurisita de sonerie, bagându-ma, pur si simplu, în boli, de insistenta ce era. Oricât încercam sa ma concentrez asupra fantasmei mele fierbinti, soneria de la intrare continua sa sune cu mici intervale, încât ai fi zis ca cineva încerca sa ma scoata din pepeni cu tot dinadinsul.

Exasperata de atâta nesimtire, îmi scot vibratorul din vagin si ma îndrept spre usa, punându-mi din mers capotul pe trupul gol. Grabita cum sunt, fac acest lucru fara sa las vibratorul din mâna si asta fara sa-mi dau seama macar. Nu realizez la ce ma expun si deschid usa de la intrare, fara sa privesc în prealabil pe vizor. Si ce credeti ca mi-e dat sa vad? Un tânar chipes în uniforma de ciclist-curier, îmi întinde un plic sigilat, cerându-mi sa semnez pentru primire într-un registru pe care îl tine în cealalta mâna. Eu dau sa semnez cu cealalta mâna si constat oripilata ca nu lasasem vibratorul în dormitor. Asa ceva mi se putea întâmpla numai mie, iar curierul ma priveste naucit de-a binelea de ceea ce îi este dat sa vada în mâna mea. Vibratorul este înca umed de secretiile mele, iar halatul pus în mare graba abia daca-mi acopera sfârcurile excitate, ce se ghicesc perfect sub matasea subtire. Si pentru ca rusinea mea sa fie completa, cordonul halatului mi se desface într-un mod cu totul neasteptat si cumva pe neobservat, astfel încât eu ma pomenesc aproape complet dezbracata sub ochii sai holbati de-a binelea.

Un trup ca al meu nu poate sa-l lase indiferent si el nu-si poate desprinde privirea de pe sfârcurile mele umflate de dorinta, de pântecul suplu si plat, dar mai ales de pubisul meu pe jumatate epilat, ce lasa descoperita împreunarea labiilor umede si congestionate de masturbare. Vulva mea este atât de bine umezita, încât secretiile încep sa mi se scurga pe coapsele apetisante, pe care nu ma grabesc sa le acopar cu buna stiinta. "Daca a murit vaca, sa moara si vitelul", îmi zic eu înciudata, hotarându-ma, în sfârsit, sa joc totul pe o singura carte. Situatia mea este de asa natura, încât nu mai am nimic de pierdut, iar de câstigat, cine stie? Tânarul din fata mea este înalt, chipes si atractiv, iar chilotii mulati de biciclist îi pun în valoare coapsele puternice si musculoase, dar mai ales virilitatea ce se evidentiaza perfect. Aceasta din urma este atât de mare si voluminoasa, încât ma face sa salivez anticipat, gândindu-ma numai ca ar putea ajunge între buzisoarele mele avide si pofticioase. Este întocmai asa cum mi-o imaginasem ceva mai înainte, pe durata acelei fantasme erotice ce aproape ca ma facuse sa juisez.

O coincidenta mai mare ca aceasta nici nu se putea si eu ma hotarasc sa apuc taurul de coarne, orice ar fi. Nici unul dintre vecinii mei nu banuieste ca sunt o târfa de lux, dar aceasta nu ma împiedica sa ma lipesc cu tot corpul de el, într-un mod cu totul neasteptat înca în casa scarilor. Mâinile mele se încolacesc în jurul gâtului sau, iar buzele îl saruta patimas si fara nici o retinere pe unde se nimereste, fara sa mai tina seama de nimic. Iar în timp ce fac toate acestea, ma retrag cu spatele spre interior, având grija sa fac usa sa se închida cu degetele de la picior. Zavorul nefiind tras, e suficient s-o împing usor cu piciorul si ea se încuie automat, cu un sunet caracteristic, asigurându-ne intimitatea de care avem atâta nevoie. Si-l tot sarut, si ma tot frec de el, cautând sa-i simt cât mai bine umflatura din locul cu pricina.

În tot acest timp, baiatul nu sta nemiscat, ca un tolomac. Buzele sale îmi raspund cu tot mai multa pasiune, vârtosia erectiei facându-se simtita din ce în ce mai pregnant. Si pe masura ce se întareste o simt din ce în ce mai fierbinte în dreptul pântecului cuprins de o dulce toropeala, facându-ma sa doresc sa-l simt ceva mai jos. Sunt atât de mica în comparatie cu el, încât nu reusesc sa ajung cu pubisul la nivelul vârtosiei lui, oricât m-as salta pe degetele de la picioare. Atunci, fac o miscare desteapta si-mi încolacesc picioarele în jurul coapselor lui, ramânând atârnata de el într-o pozitie cât se poate de sugestiva. În acest fel, îi sugerez ce are de facut si el îsi strecoara palmele sub fesele mele, mângâindu-le si dezmierdându-le, în timp ce ne sarutam cu o fervoare de nedescris.

În ceea ce ma priveste, nu pierd nici o secunda degeaba si încep sa-i suflec tricoul pe la spate, facându-l sa lunece din ce în ce mai sus. Apoi i-l scot complet peste cap, cu o singura miscare, lasându-l doar în chilotii strâmti de ciclist, ce se muleaza perfect pe fesele musculoase de atlet. Vad imaginea lor reflectata în oglinda din spatele lui, dar nu pentru mult timp, scotându-mi, totodata si halatul de care nu mai am nici o nevoie. Din acest moment, simturile mele o iau razna cu totul, caci buzele sale încep sa-mi devoreze vulva cu toata pasiunea, în timp ce limba lui patrunde în vagin din ce în ce mai adânc. Si cum e si firesc, primul meu orgasm ma face sa ma cutremur din cap pâna-n picioare, dupa care cad într-un soi de nestire, lasându-l sa-mi faca tot ce pofteste de acum încolo.

Starea mea de inconstienta nu dureaza însa mai mult de câteva secunde, astfel încât nu pierd nimic din placerea intromisiunii penisului în vagin. Momentul acesta este de-a dreptul fascinant pentru mine, mai ales ca partenerul meu îmi place în mod deosebit, fiind si foarte bine dotat pe deasupra. Madularul sau cabalin, nu se aseamana deloc cu penisurile clientilor pe care îi am în fiecare noapte, glandul sau mare si gros facându-ma sa strig de placere la primul puseu. Tipatul acesta nu e u...    Login