Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama iubitei mele
Autor : Denisales - 2023-03-18
Citita de 9291 ori - Nota 8.29 (129 voturi)
Bună!

Am descoperit recent acest site, am citit foarte multe fantezii si am decis ai eu sa imi public povestea mea.

Ma numesc Denisa! Am 22 de ani. sunt lesbiana, am avut si relații cu băieți, dar mereu eram atrasa mai mult de fete. Acum 2 ani mi am descoperit iubirea, pe un site de socializare. Se numește Mihaela, eu ii zic Miha. Are 20 de ani.
In prima faza era doar pentru satisfacerea de nevoi personale. Dupa prima întâlnire, am prins un drag enorm de ea. Si am mai continuat sa ne întâlnim pentru a ne satisface. Dupa o perioadă am decis sa ne declaram dragostea una alteia.
Dupa ce am devenit iubite am facut fel si fel de chestii: fantezii, fetișuri...
Imi placea ca are o mentalitate deschisă. Si daca propuneam ceva nu refuza. Imi place enorm sa imi las nectarul pe diferite părți ale corpului.
Sani, fața, gura, pasarica, buci. Si la fel ea sa se termine pe mine.
Dupa cateva luni bune de relație, a venit cu ideea de a ne cunoaște familiile. Am fost de acord. Într-o sâmbătă am adus-o la mine. I am facut cunostinta cu sora mea. Doar cu ea locuiesc. Oare cum a fost un soc pentru sora mea, dar nu m a judecat sau chestii de genul. Peste o săptămână, intr o duminică primesc un Sms: Te astept la mine la masa. Cu ocazia asta imi cunosti familia.
Eram emoționată, dar s a terminat cu bine. Am aflat ca locuiește doar cu maica sa. Este o femeie de milioane, si mereu ma trateeaza ca propria fica.
In schimb ma enerva ca in timpul săptămânii avea program flexibil si nu puteam sa ne face de cap.
Ne place sa ne dezlănțuim in timpul sexului. Sa urlam sa gemem... Si din cauza asta o făceam sâmbătă. Mama ei pleca undeva la 8 la munca si eu mereu de vineri eram la ea pana luni dimineata. Plecam la facultate eram la facultăți diferite si gândul asta ma omoară. Mereu aveam impresia ca ma înșeală sau ma va înșela. Era doar in capul meu. Intr o sâmbătă ne trezim pe la 10. Știind ca mama ei e plecata, am inceput sa ne facem de cap. A fost demențial, doua orgasme la mine doua la ea. Cu țipete, gemete, si vorbe murdare. Am decis sa merg sa fac prima duș. Ies din camera năclăită de nectar. Aud zgomot din bucătărie. Ridic privirea si o vad pe mama Mihaelei. Ma rușinez, incerc sa acoper goliciunea. Ea flexata imi zambeste si oare cu ma privește pervers. Nu am putut observa prea multe ca ma intorsesem in cameră înapoi. Spunând Mihaelei ca mama ei e acasa. Eu eram rusinata maxim. Miha râdea de nu mai putea.
- Linisteste te iubire, nu esti prima care o vede sau aude mama. E un apartament micuț... Camera mea si livingul open space cu bucătăria. Fie ca vrei fie ca nu tot se aude. Mergi fa duș liniștită. Ies in camera de data asta acoperită, mama ei zâmbea larg. Clar se amuza de mine. La duș aveam mii de gânduri: oare ce făcea sau cum a reacționat cand eu ii zicem linge ma curvo, înghite tot nectarul curva mică. Si ea era mereu prezenta acolo. Dupa au mai urmat cateva partide cu maica sa acasa, dar nu la fel de terifiante, erau cu volum redus.
Dupa o lunga perioada. Imi petreceam mai mereu timpul pe la iubita mea acasa. Ceva se schimbase radical. Maica sa umbla mai summer sau alta data cat mai sexi. Si lua pozitii indecente cand eram doar eu cu ea. Ma inebunit. Ma masturbam cu gândul la ea. Cand eram cu ea ma atingea, apoi se scuza. Cu iubita mea nu am discutam, imi parea ciudat sa i zic ca maica sa se dădea la mine.
Intr o zi ma duceam la iubita mea dupa facultate, fara sa mi anunt sosirea. O sun cand ajung in fața blocului.
- Hei, sunt jos. Imi poti deschide?
- Nu sunt acasa. Ajung peste o ora...
Suna la sonerie si urca.
Nu aveam de gand sa fac asta, asa ca ma indreptam sa plec. Cand am fost strigata.
- Denisa, nu urci sus? Trebuie sa ajunga si Miha, mi a dat sms ca esti jos.
Mi era rusine sa o refuz. Urc sus, usa la apartament intre deschisa. Intru in apartament, salut. Se aude răspunsul din baie. Si la scurt timp apare , intr un furou negru transparent, sanii imenși sfârcurile semi întărite si o pereche de chiloti ce acoperă buchile la fel transparenți. Ma rușinez, oftez... Evident ca a început cu poziții indecente. Nu știam cu sa reacționez. Pana cand sparge gheata.
- Nu te dezbraci si tu sa te faci comodă?
Ma blochez, ma balbai...
Apoi vine pe canapea si ma atinge fin pe picior, urca spre păsărica si poposeste ceva acolo. O masa prin blugi incerc sa spun ceva si sunt întreruptă de un sarut. Ma trag. Se retrage si ea.
- Scuze, m a luat valul. Credeam ca ai inteles mesajele mele si mi ai data de inteles ca vrei. Special am facut chestia asta sa o țin blocat pe Miha in oras. Știam ca vei veni si credeam ca asta e momentul...
Raman blocata, se așternea liniștea. Eram excitata maxim. Si fara sa gandesc ce fac, o sarut lung si apasat. Masez pisicuța, desvelesc sânul drept si il moflai, in scurt timp ma dezbrac si eu.
- vreau sa ma faci sa urlu ca Miha, vreau sa mi vorbesti ca si ei.
Se dezbracă, ne așezăm într-un 69. Daaa curvo, linge ma... Ahh ce bine lingi. Ahh, daa. Este cum imi imaginam. Se freacă cu sânul de pasarica mea. Ahh. Curvoo ce bine este. Isi introduce un deget in pasarica sin lingea clitorisul
Oftez de placere am un orgasm puternic, stropesc tot: fața, sanii. Ii întorc favoare. Sug clitorisul si labile superbe, o pasarica carnoasa. Introduc un deget si ling păsărica cu pofta.ahhh ce bine lingi... Ahhh daaa vreauu te doresc... Apoi se pune capra, o ling anal cateva minute, geme si ofteaza. Introfuc si acolo un deget, tresare dar apoi se împinge in el. Continui sa ling pasarica si sa mișc degetul in anus. Urla de plăcere eu ii vorbeam murdar. Ma excita maxim. Mai ling cateva secunde anusul, apoi trec la pasarica si o umezesc bine ne pune in 69 din nou. Ne umezim bine pasaricile.
Apoi ma asez peste ea si ne frecam pasaricile una de cealaltă. Sug degetele de la picioare, le ling.ma sarut cu ea, masez sânul si ma frecam de pasarica ei cu a mea pana la orgasm. Ne sărutăm si apoi ea merge la un duș. Eu ma îmbrac rapid si intr un final apare si Miha. Ne sărutăm. eu inca eram plina de nectarul maica si. Observând asta mama ei isi duce mana la pasarica si se freca privind la noi zâmbind. Miha dupa o perioada de timp ma striga din camera, merg sa vad ce este. Era dezbracata imi sopteste.
- Te vreau.
A urmat o partida de sex ce m a excita maxim. Miha ma linge la pasarica care era plina de sucul mamei ei. Eu excitata maxim. Miha imi sopteste, ahh ce gust placut... Mmm. imi șoptesc in gand, "daca ai sti ce lingi acolo" Ne asezam in pozitia 69. ne penetram cu degetele, lingem clitorisul reciproc. Ne facem un anal. Apoi ne frecam una de cealaltă si dupa ne asezam din nou in...



    Login