Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu mama
Autor : Jhnmiu - 2024-05-23
Citita de 15104 ori - Nota 6.48 (134 voturi)
Se intampla pe când aveam 12 ani, în vara anului 2009.
Asteptasem cu sufletul la gura vacanța de vară ,dar distracția s-a terminat repede atunci când mi-am rupt piciorul în luna iunie. A urmat o operație extrem de grea si săptămâni de stat în spital, dar într-un final, am ajuns acasă.
Locuiam cu mama și cu tata, care deseori era plecat noaptea, pentru ca locul de munca o cerea. Mama era nevoita să doarmă cu mine, deoarece nu ma puteam încă mișca foarte bine, ghipsul fiind deasupra genunchiului, fiind pe atât de frustrant pe cât era de înconfortabil, mai ales într-o lună de vară, să ai asemenea accesoriu.
Mama era bruneta, undeva la 42 de ani, avea un fund mare, cu puține vergeturi, dar foarte apetisant, talia de viespe, sâni nu foarte mari, dar încă fermi. Toată aceasta frumusețe cam într-un metru și jumătate.
Aveam la acea vreme o înalțime asemănătoare cu ea, eram ușor slăbuț, dar eram corpolent acolo unde trebuia. Penisul meu nu a vea o lungime neobișnuită, dar era destul de gros, aproape cât încheietura mâinii mele la acea vreme.
Într-o seară, după ore întregi de uitat la televizor, adormisem amundoi. Eu eram îmbrăcat doar cu nuște pantaloni scurți de pijama, în timp ce ea era îmbracată într-un tricou alb si o pereche de chiloți roșii care mi-au atras atenția de la începutul serii. Mi-am imaginat de câteva ori cum ar fi arătat acel cur in poziția capră, acel păr tras și acei sâni linși și pipăiți, dar am adormit, totuși, destul de ușor.
Undeva pe la ora două, ma trezesc cu o puternica erecție, simțind cum tot penisul zvâgnește în căutarea plăcerii. Placerea era lângă mine. Acel cur, pe care l-am avut în minte la începutul serii, părea o minune la acel moment. M-am apropiat ușor de mama și mi-am pus penisul chiar între coapsele ei, mișcându-mă lent si frecând capul de chilotii ei. Câteva secunde nu am simțit nicio reacție din partea ei, după care a început sa se miște în armonie cu penisul meu, dar s-a trezit si a realizat ca eu eram.
S-a întors brusc si m-a strigat "Matei !". În acel moment m-am lăsat pe spate, având ochii închiși, încercând sa onfac sa creada ca sunt somnanbul, eu având deseori aceasta problemă. S-a întors si a privit către mine timp de câteva secunde, masurându-mă din cap până-n picioare, după care s-a întors din nou la somn, fără nicio problemă.
Eu încă avean o problemă si am vazut faptul că mă pot ascunde sub masca somnambulismului. După câteva minute experiența s-a repetat, de data aceasta apăsând cu capul intrarea în vagin.
-Matei, dormi.
Eu, din nou, cu ochii între deschiși, ma uitam la ea. Se uita la banana care tocmai încercase să între în ea, stând și gândindu-se câteva secunde. Penisul meu zvâgnea și era clar că situația se va repeta, dar nu voia sa riște sa ma trezească.
Am auzit o înghițitură în sec, după care usor, am simțit cu îmi dadea pantalonii jos. Cu stângăcie și șocându-mă a apucat penisul si a începus să îl frece ușor. O priveam cu ochii între deschiși cum se uita la ea cu o usoară plăcere, dar totusi cu jenă.
După un minut, am simțit o caldura foarte mare în penis, iar jet dupa jet au sarit din cap pe tot abdomenul meu, dar, spre socul amundurora, doua jeturi au tropit-o si pe ea, unul pe nas, iar următorul chiar pe buze.
Timp de câteva secunde a stat socată, spermă curgând pe si din gura ei. Eu eram în culmea plăcerii, urmărind toata imaginea si văzând și sfârcurile ei întarite prin tricou, semn că jena si șocil s-a u transformat în plăcere în tosta regula. S-a uitat catre burta mea, fara păr la acel moment al vieții mele si, daca nu eram deja destul de șocat, am trait un alt soc. Mama s-a aplecat și mi-a lins, înghițind puțin câte puțin, fiecare picătură de spermă de pe mine. Gura ei era caldă și foaete umedă.
S-a întors puțin cu spatele catre mine, într-o poziție de aproape șaizeci si nouă, fundul ei fiind lânga umarul meu, chiloții ei fiind uzi, iar bucile usor despărțite. A continuat sa linga tot, limba ajungând inclusiv pe testiculele mele, lingând tone de spermă care ieșiseră din mine.
Imaginea încă îmi facea penisul să tresară, pe cap înfanfiind spermă, mama neaoucÃ...



    Login