Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prieten Cu Politia
Autor : NewMember - 2023-03-22
Citita de 5620 ori - Nota 5.05 (61 voturi)
Salutare! Incep prin a imi face introducerea. Ma numesc Raul si sunt un baiat inteligent de curand student in Bucuresti si am 21 de ani. De asemnea sunt nou pe acest site si pot spune ca citirea unor povestiri specifice pe tema gay m-a captat foarte mult si mi-a starnit interesul in a concepe eu insumi o serie de fantezii erotice cu latura pur fictiva.


Seria v-a cuprinde mai multe categorii de scenarii specifice acestui fel de stimulare pornografica ( exemple: politist doctor etc). Fiecare fantezie in parte o sa fie scrisa destul de indetaliat cu descriere atat a povestii, a0 contextului cat si a actului sexual.


Chiar daca actiunea e fictiva, experientele mele sexuale fiind mult mai limitate, personajele sunt reprezentari reale ale unor barbati care mi-au marcat imaginatia prin masculinitatea emanata de acestia.



Fiecare dintre noi isi descopera orientarea sexuala in diferite moduri, insa semnalele care indica modul in care esti conceput apar inca din primele momente de viata. Fara a aduaga o nunata tragica dar pentru a oferi context eu am crescut la o casa de copii pana la varsta de 4 ani, experienta din care nu am foarte multe amintiri, iar apoi am fost adoptat de mama mea, o femeie la 50 de ani care a fost mereu casnica si toata viata a trait din ajutorul primit pentru cresterea copiilor in plasament.


Astfel situatia noastra financiara nu era grozava insa nu pot spune ca am trait o viata rea. Revenind la subiectul anterior o amintire care dovedeste faptul ca unele lucruri in inocenta lor au o semnificatie importanta. Pe vremea in care nu depasisem varsta de 6 ani si mergeam cu Dana (mama mea pe care mereu am numit-o Dana) in magazine spre a imi cumpara anumite haine.


Inca am in minte imaginea acelor ambalaje ale boxerilor barbatesti in care modelele masculine isi aratau jumatete de coapse epilate musculoase si abdomenul sculptat venos pe care si in inocenta varstei il gaseam foarte interesant. Atunci nu intelegeam de ce sunt atat de fermecat de acele imagini insa mai tarziu totul a prins sens in capul meu.


Pe baiatul despre care urmeaza sa va povestesc il cheama Cornel. Eu l-am cunoscut inca din copilarie insa nu am fost niciodata prea apropiati. El e cu cel putin 6 ani mai mare decat mine si locuieste intr-un bloc vecin alaturi de parintii lui care sunt niste oameni milosi si cu bun simt.


Acestia stiind situatia noastra mereu au fost draguti cu mine si m-au invitat adesea pe la ei sa mananc, iar pentru ca mama lui lucra la o patiserie din localitea, acceptam mereu cu mare drag mancarea fiind mult mai buna decat cea de acasa.


El nu mi-a fost niciodata prieten sau un exemplu de urmat, fiind printul familiei sale si avand parte de tot ce isi dorea a dezvoltat o aroganta specifica baietilor carora nu le lipseste nimic. Pe mine nu ma suporta foarte mult, eram doar un pustan care mai venea in casa sa si ii deranja propria liniste.


Intr-un an acesti oameni au plecat la mare iar pentru ca el deja atingea varsta adolescentei a refuzat sa mai mearga cu ei in vacanta. Acestia au ales sa imi propuna mie daca vreau sa merg cu ei iar aceasta ocazie era total speciala pentru mine asa ca am acceptat imediat. Pentru a intelege cata simpatie avea Cornel pentru mine este dovada o conversatia telefonica intre pe care el a avut-o cu tatal sau in timp ce noi eram la mare.


- Ce faci ma baiete de ce nu raspunzi la telefon? Ai reusit sa intorci casa cu curul in sus de cand suntem noi plecati?
- Hai ma tata lasa-ma ce ma tot suni, sunt bine ce crezi ca pot sa fac
- Bine ma da asa repede vrei sa scapi de mine nu ai chef de vorba?
- Ce vorba ca nu te aud deloc, latra cineva pe fundal.
- Ai grija cum vorbesti, este doar Raul care se bucura ca i-am cumparat o saltea de plaja
- A bine ca aruncati banii pe mucosul ala da eu stau ca prostul fara bani de motorina sa aduc si eu pe una pe la mine
- Hai ca te las nesimtitul lu tata
Ca sa fie mai clar stare ciudata pe care am trait-o conversatia a fost tinuta pe difuzor iar eu eram la maxim 2 metrii de tatal sau.


Primii fiori pe care Cornel a inceput sa ii trezeasca in mine erau pe vremea cand eram deja adolescent eu insumi si aveam  cunoscuta latura atractiei mele sexuale pentru masculinitate. La varsta de 16 ani mergeam des pe la ei sa le cer voie sa le folosesc laptopul atat pentru scoala cat si pentru anumite jocuri.


Desi lucrurile intre mine si Cornel eram putin mai bune si mai aveam momente in care schimbam 2 cuvinte el tot nu pare sa ma considere vreo persoana a carei existenta conteaza. Insa nu caracterul sau ma atragea pe mine cel mai mult, ci modul in care acesta arata.


Verile erau calduroase si fiindca erau anii 2010 aerele conditionate nu erau atat de intalnite nici macar in apartamentele oameilor avuti. De aceea Cornel umbla prin casa fara tricou lasand sa se vada un piept lat, definit pe care uneori se vedeau stropi de transpiratie produsi probabil de hormonii si testosteronul care la 20 depasesc limitele normale. Avea de asemenea pe el doar o pereche de pantaloni scurti negri dintr-un material cumva de panza destul de mulat care parea totusi sa ofere o aerisire suficienta.


Tosui piesa de rezistenta care pe mine ma impresiona la el era parul sau stufos pe care acesta la doar 20 ani il avea la subrat. Nu stiu daca pentru el era un simbol de masculinitate sau pur si simplu nu considera important sa se rada la subrat dar eu unul mereu imi imaginam cum ar fi ca in timpul somnului sa ma duc sa miros acele subtiori.


Intr-o zi in timp ce ma jucam pe laptop in camera lui Cornel intra semi murdar de noroi venind probabil de la o partida de football jucata pe un teren de iarba naturala. Ma saluta cumva flecmatic si imi zice ca mai am doar o ora de jucat acolo pentru ca intr-o ora are niste treburi de rezolvat.


Apoi de fata cu mine se schimba in pantalonii sai negrii si se aseaza pe spate in pat in cumva in partea stanga fata de biroul la care ma aflam eu. Dupa vreo 20 de minute in care acesta a gafait de cateva ori in incercarea sa de a adormi deschide ochii si porneste televizorul.


Momentul in care acesta trezeste imi limiteaza astfel accesul la holbarea spre corpul sau. Dupa 5 minute de tacere acesta rupe linistea si zice:
-Raul da tie cum nu iti e cald ca ai un tricou destul de gros pe tine
Chiar daca imi era destul de cald cred ca puditatea baietilor gay este general specifica in preajma altor baieti care isi arata masculinitatea
- Nu imi e asa cald, rezist destul de bine
- Pfuu bravo tie, eu nu inteleg cum, eu sunt facut fleasca nu mai pot
Si il vad cum printr-un gest degajat isi apuca penisul il strange puternic iar apoi il misca de pe o parte pe cealalta.


Avand purtand pantalonii aceia din panza subtire fara chiloti, pot observa liber cum forma umflaturii sale isi modifica pozitia dar si cum coaiele sale fac un milt salt, se contracta iar apoi se relaxeaza la loc. Eu raman putin incordat atat datorita gestului sau cat si unghiului din care eu il priveam. Picioarele sale erau cele mai apropiate de marginea patului , langa mine, asa ca eu il vedeam aproape ca pe un munte de la poale pana la varf.
Vazand probabil ca il scanez putin stanjenit imi zice
- Haide Raule gata mai termina cu jocul ca nu mai stau in pat ca ma imi transpira mai rau coaiele. Am chef sa vorbesc cu vreo tarca pe yahoo. Ne auzim maine daca mai treci pe aici.


Ma trezesc repede din transa si apuc sa spun doar un "sigur" putin ragusit si plec acasa. Desi fascinatia mea pentru el a inceput sa fie destul de mare am inceput sa ma folosesc de imaginile din mintea mea cu el pentru a imi oferi niste orgasme puternice. Adormeam noaptea tarziu dupa cateva labe temeinice pe care mi le faceam cu gandul la corpul lui Cornel care parca te invita sa il gusti.


Chiar daca pasiunea mea pentru el exista nu am lasat nicodata sa se vada acest lucru. Pe langa faptul ca imi ascundeam orientarea sexuala fata de toata lumea se mai aduaga si orgoliul meu personal pe care l-am avut mereu. In fiecare discutie pe care o aveam cu Dana atunci cand ea mi-l dadea exemplu pozitiv pe Cornel pentru ceva nesemnificativ mereu aduceam argumente contra.
- Tie iti place cum se comporta golanul ala? S-a lasat de scoala in clasa a 12-a ca sa nu de bacul ca nu e in stare sa invete 2 comentarii. Daca as face si eu asa ce ai zice?
Spuneam asta pentru ca Dana mereu s-a bazat pe importanta notelor, iar eu fiind un tip inteligent si descurcaret mereu m-am descurcat de exceptie in ceea ce priveste scoala.


Chiar daca eu il criticam de fatada pe mine ma atragea cumplit modul asta golanesc in care el isi traia viata, mi se parea atat de masculin si atat de asumat incat as fi facut orice doar ca el sa ma sa ii ating putin pensiul acela pe care puteam doar sa mi-l imaginez cum arata.


Anii au trecut eu am plecat la facultate si m-am rupt cumva de lumea din localitatea mea. Am obtinut carnetul de soferi la varsta de 18 ani insa pana pe la 20 nu am condus pentru ca nu aveam ce masina.
Insa anul trecut cand m-a intors acasa o ruda a Danei ne-a lasat un Golf 4 pe care inainte il conducea un batranel ce decedase de curand.


Intr-o vacanta intersemestriala am ajuns inapoi la mine in oras ai dintr-o vorba in alta cu Dana am aflat acest Cornel care pe mine ma pasiona a ajuns poltist.
Desi nu il ducea capul prea mult al lui au reusit sa il strecoare derpt cadru M.A.I.  angajat fara scoala, ci direct pe post.


Dana mi-a spus ca ea si-a pierdut respectul pentru el, ca l-a vazut ca s-a tatuat pe picior si nu ar merita sa fie politist la modul in care arata.


Intamplarea face ca la 2 zile cand am dus gunoiul sa ma intalnesc cu el pe strada. La comportament nu pot spune ca am sezisat o diferenta semnificativa, poate era chiar mai rau. M-a salutat scurt,flecmatic para cu lene de a vorbi de parca nici nu ne-am fi cunoscut, cel mai probabil statutul de politist probabil i se urcase la cap.


Insa mie la revederea sa mi s-a urcat temperatura, se schimbase mult si si era cu atat mai masculin. Nu mai avea fata aceea de copil, avea pometii foarte colturosi si purta cioc. Nu acel cioc specific anilor 80, era ascutit ascutit si tuns, ii scotea ochii de un verde intens in evidenta. Tunosarea era aceasi, par scurt in parti si putin mai lung sus nearanjat dar corpul corpul suferise imbunatatiri mari. El nu era foarte inalt, poate un metru 1.75, dar probabil facea sala pentru ca devenise foarte gros si masiv. Avea mainile mari si groase, cu umeri rotunzi, bicepsi de proportii si antebrate la fel de late si pline de vene. Picioarele de asemnea erau mai groase, fundul era bombat si ferm iar gambele erau late, geneticul l-a ajutat foarte mult. Pe acele gambe superbe era tatuat in lateral cu un fel de flacara care era inconjurata de un sarpe.


Nu am inteles nici pana in momentul asta cu putea sa emane atata virilitate la intalntimea de 1.75, acest lucru inca e excitant pentru mine.


Iar acum spre a trece la actiune pentru cs de aceea scriu acesta povestire. Dupa cum v-am spus nu am condus prea mult pana in acel moment si nu eram in obisnuit cu masina asa ca intr-o seara in care voiam sa ajung pana la spalatorie apropiata am plecat cu masina de acasa uitand sa pornesc luminile de noapte. In apararea mea localitatea fiind mica era destul de bine luminata asa ca nu am putut observa in timp util, spre avantajul meu avea sa se dovedeasca.


Am mers asa vreo 10 minute in drum spre spalatorie iar la un moment dat pe un drum in care erau doar case de la periferia orasului (depasisem zona de blocuri) vad o lumina interimtenta albastra si rosie si o mana care imi face semn sa trag pe dreapta.


Prima mea grija a fost a alcoolului pentru ca nu te putine ori mi s-a intamplat sa beau un pahar de alcool si sa realizez abia dupa ce eram urcat la volan. Astept in masina si vad ca se indreapta spre mine un silueta cumfa cunoscuta, era Cornel.

- Buna seara, agent Ilie Cornel! Va rog sa imi prezentati actele masinii si ale dumneavoastra (acesta se uita in jos la carnetul sau de notite iar de la intunericul nopii cel mai probabil nu observase cine sunt)
- Salut Cornele! Gata imediat ti le arat
- Aaa salut Raule era sa nu te recunosc (nu pare foarte incantat sa ma vada)
- Da pai a trecut ceva timp si tu te-ai schimbat mult ( ii spun in timp ce ii inmanez actele)
- Ce sa facem mai bagam si noi sala ca sa creasca ciocanul, mda par bine actele
Eu auzind remarca sa total lejera despre "ciocan" care era facut cel mai probabil la misto ma agit degeaba si zic incercand sa par relaxat
- Si ai reusit?
El vede in comportamentul meu ca ma agit putin cam mult si schiteaza doar o fata surprinsa dar calma si schimba subiectul zicandu-mi ca circulam cu luminile oprite si ca de aia m-a oprit. Apuc doar sa imi cer scuze iar el imi zice sa stau calm ca imi da doar avertisement si isi indreapta spatele si se apropie cu mijlocul lui de gemul lasat al masinii.


Acum fata mea era cam la nivelul abdomenului sau iar eu incep sa il studiez cu privirea prin camasa aceea albastra multa. Se putea oberva frumos acel corp vanjos, pieptul care parca nu incapea si era gata sa rupa nasturii hainei si antebratele acele pline de vene care se miscau pentru a scrie probabil advertismentul meu.
El observa ca este studiat cu interes si imi zice sa atept acolo in timp ce se duce la masina de politie si le zice colegilor sa plece de acolo ca el o sa vina acasa cu mine fiindca sunt un vecin de al lui. Zis si facut masina pleaca iar el se intoarce la mine la geam si imi zice:


- M-am razgandit cu advertisemntul ca nu am facut tot protocolul asa ca hai jos si arata-mi si mie trusa de prim ajutor si extintorul
Eu ma dau jos si ma duc la porbagaj, eram imbracat in tricou si pantaloni scurti pentru ca urma doar sa spal masina.

Cand ajung la porbagaj il deschid si dau placa sub care se afla atat roata de rerva, trusa de prim ajutor cand si extinctorul. El ma da apoi la o parte si se apleaca sa verifice ce se afla acolo.


Desi avea pantaloni de stofa prinsi cu curea asa cum e uniforma specifica politiei se desface pe discret la nasturele din fata si isi slabeste cureaua astfel incat aplecat acolo pantalonii incep sa descopere o priveliste superba. Linia dintre bucile sale masive lucrate la sala descopera in lumina lunii un sant inchis de par carliontat si negru. Eu raman absorbit de imagine si incep sa imi fac ganduri despre cum ar fi sa miros si sa gust acea minunatie de cur adevarat.


Vazand ca musca momeala el isi intoarce doar capul in provil ma fixeaza cu privirea si zice cu un ton clar relaxat si aproape fericit
- A pai nu scapi ba iti dau amenda ce e aici...
- De ce? Zic eu putin uimit
- Pai tu ai aici extinctor da nu ai furtun la el
Putin mirat il intreb:
- Ce furtun?
- Furtun ba pai daca e un foc mai departe si nu ajungi sa il stingi cu extinctorul asta mic? Nu ai nevoie si tu de un furtun mai lungut si mai gros? Si schiteaza un zambet
Eu clar inteleg la ce se refera iar etuziasmul meu interior era maxim cand ma gandeam ca tocmai mi-a batut un apropo sexual, dar in incercarea de a ramane indiferent ii zic:
- Pai si de unde pot sa il iau?
- Hai ca sunt eu de treaba urca in masina in dreapta si mergi cu mine ca iti arat eu de unde


Am ascultat fara sa zic nimic si m-am urcat in dreapta in timp ce el s-a urcat la volan. A condus inainte pe drumul care ducea spre spalatorie insa inainte de aceasta a facut dreapta pe un drum de tara care ducea doar la o cismea din apropiere. Ajunsi acolo eu ma uit aparent nelamurit ce facem acolo iar el isi da scaunul scoferului cat de in spate se poate si imi zice cumva serios:
- Ba uite aici ai apa sa stingi focul daca te rastorni cu masina da problema e ta e ca furtunul el la mine
Si incepe se isi maseze pula tintindu-ma cu privirea si facand semn cu ochii spre umflatura din patalonii lui.


Eu fericit incerc sa intru in jocul lui fara sa imi afisez fericirea si foarte serios ii zic:
- Aici e? Pot sa desfac sa ma uit?
Iar el imi zice
- Poti da ai grija sa nu te lovesti cu el ca e cam mare


Il desfac atunci la pantaloni si ii trag boxeri albi incat sa pot sa eliberez pula. Nu era foarte lunga si subtire cum vezi in filmele porno, avea totusi vreo 18 cm insa era foarte groasa mai ales la baza, era perfect asortata cu corpul si antebratele sale. Era plina de vene iar ce m-a facut sa o tin minte in mod special fata de celalte matarangi din viata mea era faptul ca era foarte catifelata. Era foarte fina si uniforma, nu avea pete de culoare, iar capul acestia era roz si umflat ca o ciuperca. Rozul acela era cel pe care il puteai observa pe buzele lui scos in evidenta de ciocul sau de golan.


Cand ma vede atat de captivat  scoate un surus cel mai probabil involuntar si imi zice
- Umezesti si tu putin furtunul sau il lasi asa pe uscat ca nu e frumos doar sa te uiti la el
Atunci incerc sa il iau in gura da nu apuc foarte bine ca imi zice
- Sau stai ca si asa m-ai scanat de cateva ori, ia da-mi jos uniforma sa vezi si tu ce am lucrat la sala pana acum


Ii desfac nerabdator camasa si las sa se vada acel piept paros si bratele puternice. Ma trage in sus si incepe sa ma sarute la inceput doar imi atingea buzele iar apoi se retragea, dupa care m-a prins de gat cu mana lui puternica si a inceput sa imi bage limba in gura si sa si-o lase scoasa timp in care eu trebuia sa profit de ea si in aceasta perioada. Dupa ce a terminat mozoleala se lasa pe spate si ma lasa sa pe mine sa preiau controlul.


Incep sa trag cateva inhalari profunde pe pieptul sa si sa il sarut pana ajung la sfarcuri. Erau tari si se simteam cum alunecau intr-o parte si in alta sub presiunea limbii mele. In timpul acesteui proces scoate Cornel scoate cateva gemete si isi ridica palmele si le pune sub capul sau. Ca rezultat al acestei miscari ma loveste un aer de transpiratie dar si de parfum barbatesc semn tura de 12 ore de serviciu il extenuase putin.


Cand vad acel par stufos la care visam de foarte mult timp imi ridic capul si il afund in acea padure mirosul devenind mult mai intens.
Dupa cateva minute de netezit acolo Cornel nu pare foarte excitat de tratamentul meu insa cu siguranta era surprins placut pentru ca imi zice
- Hai ca te alinti cam mult, ma bucur ca iti place sa mirosi ca transpiratia mea da hai sa trecem si la treaba ca mai mult m-ai gadilat pana acum


Si cobor iar la pula care astepta cuminte si incep mai intai prin sarutari. Senzatia era speciala eram foarte fascinat de acele vene, am inceput apoi cu buzele sa ii inconjor capul. Avea un gust sarat dar nu era neplacut, cred ca era ma incita mai mult. Am inceput sa fac curse du-te vino sus joc cate putin dar cu acelasi ritm cu care pula vibra in gura mea.
- Hai ca acum mai vi de acasa, se vede ca esti talentat


V...



    Login