Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Politist de Serviciu(1)
Autor : BaiatRece - 2023-03-22
Citita de 3258 ori - Nota 2.72 (36 voturi)
Salutare! Incep prin a imi face introducerea. Ma numesc Raul si sunt un baiat inteligent de curand student in Bucuresti si am 21 de ani. De asemnea sunt nou pe acest site si pot spune ca citirea unor povestiri specifice pe tema gay m-a captat foarte mult si mi-a starnit interesul in a concepe eu insumi o serie de fantezii erotice cu latura pur fictiva.


Seria v-a cuprinde mai multe categorii de scenarii specifice acestui fel de stimulare pornografica ( exemple: politist doctor etc). Fiecare fantezie in parte o sa fie scrisa destul de indetaliat cu descriere atat a povestii, a0 contextului cat si a actului sexual.


Chiar daca actiunea e fictiva, experientele mele sexuale fiind mult mai limitate, personajele sunt reprezentari reale ale unor barbati care mi-au marcat imaginatia prin masculinitatea emanata de acestia.





Politist de Serviciu

Fiecare dintre noi isi descopera orientarea sexuala in diferite moduri, insa semnalele care indica modul in care esti conceput apar inca din primele momente de viata. Fara a aduaga o nunata tragica dar pentru a oferi context eu am crescut la o casa de copii pana la varsta de 4 ani, experienta din care nu am foarte multe amintiri, iar apoi am fost adoptat de mama mea, o femeie la 50 de ani care a fost mereu casnica si toata viata a trait din ajutorul primit pentru cresterea copiilor in plasament.


Astfel situatia noastra financiara nu era grozava insa nu pot spune ca am trait o viata rea. Revenind la subiectul anterior o amintire care dovedeste faptul ca unele lucruri in inocenta lor au o semnificatie importanta. Pe vremea in care nu depasisem varsta de 6 ani si mergeam cu Dana (mama mea pe care mereu am numit-o Dana) in magazine spre a imi cumpara anumite haine.


Inca am in minte imaginea acelor ambalaje ale boxerilor barbatesti in care modelele masculine isi aratau jumatete de coapse epilate musculoase si abdomenul sculptat venos pe care si in inocenta varstei il gaseam foarte interesant. Atunci nu intelegeam de ce sunt atat de fermecat de acele imagini insa mai tarziu totul a prins sens in capul meu.


Pe baiatul despre care urmeaza sa va povestesc il cheama Cornel. Eu l-am cunoscut inca din copilarie insa nu am fost niciodata prea apropiati. El e cu cel putin 6 ani mai mare decat mine si locuieste intr-un bloc vecin alaturi de parintii lui care sunt niste oameni milosi si cu bun simt.


Acestia stiind situatia noastra mereu au fost draguti cu mine si m-au invitat adesea pe la ei sa mananc, iar pentru ca mama lui lucra la o patiserie din localitea, acceptam mereu cu mare drag mancarea fiind mult mai buna decat cea de acasa.


El nu mi-a fost niciodata prieten sau un exemplu de urmat, fiind printul familiei sale si avand parte de tot ce isi dorea a dezvoltat o aroganta specifica baietilor carora nu le lipseste nimic. Pe mine nu ma suporta foarte mult, eram doar un pustan care mai venea in casa sa si ii deranja propria liniste.


Intr-un an acesti oameni au plecat la mare iar pentru ca el deja atingea varsta adolescentei a refuzat sa mai mearga cu ei in vacanta. Acestia au ales sa imi propuna mie daca vreau sa merg cu ei iar aceasta ocazie era total speciala pentru mine asa ca am acceptat imediat. Pentru a intelege cata simpatie avea Cornel pentru mine este dovada o conversatia telefonica intre pe care el a avut-o cu tatal sau in timp ce noi eram la mare.


- Ce faci ma baiete de ce nu raspunzi la telefon? Ai reusit sa intorci casa cu curul in sus de cand suntem noi plecati?
- Hai ma tata lasa-ma ce ma tot suni, sunt bine ce crezi ca pot sa fac
- Bine ma da asa repede vrei sa scapi de mine nu ai chef de vorba?
- Ce vorba ca nu te aud deloc, latra cineva pe fundal.
- Ai grija cum vorbesti, este doar Raul care se bucura ca i-am cumparat o saltea de plaja
- A bine ca aruncati banii pe mucosul ala da eu stau ca prostul fara bani de motorina sa aduc si eu pe una pe la mine
- Hai ca te las nesimtitul lu tata
Ca sa fie mai clar stare ciudata pe care am trait-o conversatia a fost tinuta pe difuzor iar eu eram la maxim 2 metrii de tatal sau.


Primii fiori pe care Cornel a inceput sa ii trezeasca in mine erau pe vremea cand eram deja adolescent eu insumi si aveamĀ  cunoscuta latura atractiei mele sexuale pentru masculinitate. La varsta de 16 ani mergeam des pe la ei sa le cer voie sa le folosesc laptopul atat pentru scoala cat si pentru anumite jocuri.


Desi lucrurile intre mine si Cornel eram putin mai bune si mai aveam momente in care schimbam 2 cuvinte el tot nu pare sa ma considere vreo persoana a carei existenta conteaza. Insa nu caracterul sau ma atragea pe mine cel mai mult, ci modul in care acesta arata.


Verile erau calduroase si fiindca erau anii 2010 aerele conditionate nu erau atat de intalnite nici macar in apartamentele oameilor avuti. De aceea Cornel umbla prin casa fara tricou lasand sa se vada un piept lat, definit pe care uneori se vedeau stropi de transpiratie produsi probabil de hormonii si testosteronul care la 20 depasesc limitele normale. Avea de asemenea pe el doar o pereche de pantaloni scurti negri dintr-un material cumva de panza destul de mulat care parea totusi sa ofere o aerisire suficienta.


Tosui piesa de rezistenta care pe mine ma impresiona la el era parul sau stufos pe care acesta la doar 20 ani il avea la subrat. Nu stiu daca pentru el era un simbol de masculinitate sau pur si simplu nu considera important sa se rada la subrat dar eu unul mereu imi imaginam cum ar fi ca in timpul somnului sa ma duc sa miros acele subtiori.


Intr-o zi in timp ce ma jucam pe laptop in camera lui Cornel intra semi murdar de noroi venind probabil de la o partida de football jucata pe un teren de iarba naturala. Ma saluta cumva flecmatic si imi zice ca mai am doar o ora de jucat acolo pentru ca intr-o ora are niste treburi de rezolvat.


Apoi de fata cu mine se schimba in pantalonii sai negrii si se aseaza pe spate in pat in cumva in partea stanga fata de biroul la care ma aflam eu. Dupa vreo 20 de minute in care acesta a gafait de cateva ori in incercarea sa de a adormi deschide ochii si porneste televizorul.


Momentul in care acesta trezeste imi limiteaza astfel accesul la holbarea spre corpul sau. Dupa 5 minute de tacere acesta rupe linistea si zice:
-Raul da tie cum nu iti e cald ca ai un tricou destul de gros pe tine
Chiar daca imi era destul de cald cred ca puditatea baietil...



    Login