Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Îmblânzindu-l pe Leo (Partea a II-a)
Autor : 24Kernel - 2023-03-21
Citita de 3049 ori - Nota 6.06 (54 voturi)
Vă mulțumesc tuturor celor care îmi apreciați povestirea. Nu reușesc să le răspund la email tuturor celor care îmi scriu, dar fiți siguri că citesc mesajele voastre!
Întrebarea care revine în majoritatea mesajelor de la voi pe email este dacă fantezia este adevărată. Hmmm... voi da mai târziu detalii. Doar atât: Leo există, sub un alt nume desigur, și citește cu foarte mult interes erotic povestirea. Citește câte un episod în avans și îmi dă feed-back înainte de publicare. Îl excită rău și nu mai avem liniște după aceea! Flacăra iubirii noastre s-a schimbat, are altă culoare, dar a rămas vie și puternică. Vă salută pe toți și ne bucurăm de mesajele voastre pe site și pe email.

--------------
Dimineața ne-am trezit devreme cu Leo încolăcit cu mâinile și picioarele peste mine. Îl miros cu plăcere de-a lungul pieptului și al gâtului și îi șoptesc la ureche:
-Bună dimineața, somnorosule.
Leo borborosește ceva inteligibil și mă strânge mai bine în brațe, adormind la loc.
-E timpul să ne trezim, bună dimineața îi spun mai tare.
Nimic. Îl sărut pe gât și Leo dă să se miște, dar revine la somnul dulce de dimineața
-Ei bine, dacă nimic nu te trezește... îl prind de pulă și o masez cu poftă prin textila subțire.
Respirația lui Leo se întețește, iar el devine neliniștit. Scula i se întărește rapid în mâinile mele. Leo dă din fund să se ferească, ceea ce îl excită și mai rău pentru că nu-i dau drumul. Îl țin de cur cu mâna liberă, iar Leo se zbate fără scăpare. E clar că îi place, căci pula i se face stană de piatră în mâna mea care îl stimulează tot mai ferm.
-Aa... Nebun mai ești! Ce bine mă mai cauți la pulă, nici în somn nu mă lași în pace, zice Leo ridicându-se din pat ca să se elibereze.
-Ce să fac dacă stai grămadă pe mine și nu te dai sculat? Ha, ha, ha!
Îl prind de mijloc să-l țin în loc. Leo stă în picioare la marginea patului și se mai lasă coit, mângâindu-mă pe umăr.
-E timpul să ne oprim Andrei, te-ai jucat destul la ea. Vezi că pula mea nu știe de glumă, zise el zâmbind relaxat.
Leo se trage de lângă mine fără convingere și își căută în dulap haine curate pentru muncă. Își dădu jos chilotul ud la gland de peste noapte și de la manipulările mele alegând pentru schimb unul nou. Pula frumoasă se zbenguia fericită de cele câteva clipe de libertate, cu coaiele mari flexându-se în funcție de mișcările involuntar erotice ale bărbatului dorit. Își șterge coroana de sevă cu chilotul vechi lăsându-mi gura apă. Mmm... Am făcut pe rând un duș și ne-am așezat cu voie bună și poante la masă, vorbind de ziua de ieri, savurând ultimele momente de relaxare înainte să mergem la lucru. Leo stă la masă lângă mine cu mătărânga sculată umflându-i sexi pantalonul.
-Nu-mi vine să cred că te-am lăsat ieri atâta la pulă, fie și numai prin pantalonul de trening. Trebuie să fi fost în călduri la peste 90 de grade Celsius încă de la început din vestiar, iar tu m-ai adus la peste 100!
- Păi cum așa, sunt eu așa de bun?
- Ooo, da! Ești meseriaș, chiar de nu vrei recunoști. De dimineață sunt excitat cu pula semisculată ca întotdeauna, iar acum îmi pui iar pula pe jar, ca ieri.
- Și nu e cool?
- Serios acum, uită-te ce pulă sculată am. Se vede de la o poștă. Trebuie să ne oprim că până la urmă îmi dau drumul în mâinile tale și ajung dependent de labă.
- Doar ne jucăm frate, nu e așa dramatic, zic eu dezamăgit.
- Ești fratele meu de suflet, dar de mă aduci în călduri ca ieri, o să mă sui pe tine tot timpul și nu cred că vrei asta...
- Okay, dacă zici tu așa. Voiam doar să te simți bine.
- Poți fi sigur că m-am simțit bine! Uite, știu că îți place de pula mea, poți s-o vezi prin casă cât sunt dezbrăcat cât vrei tu, să-ți satisfaci faci curiozitatea. Vreau s-o las mai mult pentru fete.
- Bine Leo, ține-o pentru fete, îi răspund amuzat, gândindu-mă că n-are idee cât mi-ar place să se dea zi de zi la mine.
Nu mai aveam timp de stat. Am plecat amândoi la muncă. Înainte de plecare ne-am dus amândoi în baie să ne pișăm, iar Leo în loc să se pișe își masă ușor pula ca să-i curgă cât mai mult din lichidul prespermatic de la capul membrului în erecție. Oau! Îmi venea să mă pun în genunchi și să îi ling toată seva, să îi sărut coroana frumoasă cu buzele...
Seara venim cu mașina destul de obosiți. Ne schimbăm în haine lejere și îl văd iar pe Leo la chiloți. Ce bărbat fantastic! Trupul lui îmi trezește pofta de sex, dar eh, vrabia mălai visează. Ne apucăm de gătit ceva și mă delectez cu formele lui. Luăm masa, iar apoi Leo se dezbracă ca să se ducă să facă primul un duș. Deodată îl văd gol, cu pula sculată fâlfâindu-se provocatoare odată cu mișcările lui, și cu coaiele grele încărcare de spermă balansându-se în tandem.
- Uite Andrei, cum mi se scurge zeama din pula asta excitată, zise el cu ciudă, luându-și mădularul în mână și mulgând din el bunătate de elixir în chilotul din noapte precedentă, fără să aibă habar de efectul pe care îl avea asupra mea!
- Atunci fă o labă ca să se mai liniștească.
- De unde, că nu se liniștește deloc. De nărăvașă ce e după scurt timp o ia de la capăt. Și nici nu vreau să arunc aiurea bunătate de spermă, e prea valoroasă pentru asta.
- Bine măi armăsarule, du-te la baie că se face târziu și vreau să fac și eu duș.
Încântat să-l chem armăsar, Leo nu mai pierdu vremea și s-a dus la duș. Când am terminat și eu dușul și m-am băgat în pat, Leo mă cuprinse jucăuș în brațe prin spate încercând să mă gâdile, presându-și și sexul tare în curul meu.
- Poți să spui de două ori că sunt armăsar, am o fântână nesecată de spermă care stă bine între bucile tale sexi!
- A! Lasă că vezi tu pe dracu, am zis eu printre râsetele noastre, întorcându-mă să mă iau de el.
Ne-am jucat în pat care pe care gâdilă mai tare smucindu-ne și râzând ca doi adolescenți până ne-a venit somnul. Leo veni tandru ca o pisică și mă luă în brațe lipindu-și pe nesimțite pula de trupul meu. Își presă cu senzualitate sexul de mine, mângâindu-mi pieptul ușor.
- Parcă ziceai că vrei să stau cuminte...
- De când m-ai luat de pulă la sală m-ai pornit frate și trebuie să pun mâna pe tine. Nu mă dau la tine, dar sunt excitat la culme mai tot timpul.
- Ia-o ușor Leo, îi zic eu mângâindu-l la rândul meu. Dar să știi că tu m-ai provocat, Leo cu jocurile tale erotice în vestiar și în sală.
- Așa e Andrei. N-am ce face, sunt mereu în călduri și a fost distractiv!
Simt pula lui Leo întărindu-se în timp ce vorbeam.
- Sunt disperat să fut, frate. Lasă-mă să te simt un minut cum trebuie, uite, pula mea se simte tare bine între bucile tale.
- Ok, dar ce vrei să faci?
În loc de răspuns Leo își trage chilotul spre genunchi și își plantează sexul în curul meu protejat de chilot. Începe să tremure de plăcere și din mișcările lente de du-te vino îi scapă pula printre cracii mei. Îmi fac curaj, îi duc mâna la floci. Leo geme de erotismul momentului și mă strânge în brațe.
- Ooo.... ce bine e! Nici un bărbat nu m-a mângâiat la floci.
Pula îi scapă din chilot și pătrunde goală printre fese mângâindu-mi în treacăt rozeta umezindu-mă peste tot cu lichidul preejaculator.
- Pot să-ți spun ceva fără supărare? Îmi vine să te fut în cur ca pe o femeie în păsărică. Uuu... aaa... aproape ejaculez, frate. Ți-aș da spermă în curul tău sexi la greu... uuuff...
- Nu măr supăr de loc, îmi place că te excit așa tare! Ia-o ușor, frate.
Leo tremură și se smucește din toate încheieturile trăgându-se înapoi cu pula lăsând o dâră de spermă între fesele mele pe care le penetrase pasional până acum o secundă. Mă întorc spre el și îl mângâi pe corp evitând zona sexuală. Leo stă întins în fața mea tremurând la atingerile mele cu picioarele desfăcute și paloșul bățos sculat perpendicular din al cărui gland se scurge sămânță. Mă apropii cu mâinile de coaiele mari, grele de spermă, făcându-l pe Leo să se tresară în anticipație. Ce bărbat perfect! Un armăsar pur sânge, nu alta. Of, cum să dormi cu așa un bărbat lângă tine? Speriat că aș putea să mă dau la membrul lui foarte doritor de stimulare Leo mă ia în brațe și mă întoarce cu spatele în timp ce mă adulmecă pe piept și pe gât ca un iubit luat de val, ferindu-se din răsputeri să nu își preseze prea tare pula de curul meu. Căldura trupului lui radiază în trupul meu, iar Leo mă mângâie, în timp ce mătărânga îi pulsează ca un rug fierbinte la curul și la spatele meu.
Așa au devenit chinuitoare nopțile... Leo avea obiceiul să se întoarcă de mai multe ori pe noapte de pe o parte pe alta. Devenind familiar cu trupul meu și cu prezența mea în pat, mă îmbrățișa tot mai des când se întorcea spre mine. Brațele lui puternice se încolăceau peste mijlocul ori pieptul meu, uneori presându-și cu patimă scula lui fierbinte în fundul meu, de spate ori de propriul meu sex. Dacă nu era deja sculată, când mă lua în brațe, pula i se întărea de atunci încolo. Știam că nu o făcea cu intenție sexuală, însă totul la el e de un erotism intens. Contactul fizic mă excita la culme trezindu-mă din somn. Băiatul ăsta mă înnebunea cu afecțiunea și senzualitatea lui, mă făcea de nu mai dormeam nopțile. Am verificat să văd dacă e treaz, dar dormea buștean, cu o respirație egală, când îl scuturam puțin de umăr ori îl chemam pe nume. Nu reacționa nici dacă îl mângâiam ușor. Trebuia numaidecât să fac o labă, dar era imposibil cu el luându-mă în brațe ori cu mâna întinsă peste pieptul ori stomacul meu. Într-o astfel de noapte mi-am făcut curaj și am dus mâna peste chilotul lui. I-am cuprins sexul întreg și am tras ușor de el, schimbând direcția, când în sus, când în jos, când în dreapta când în stânga. Of, ce fain era să-i simt pula și coaiele pline ocupându-mi întreaga palmă, sub controlul meu. Organismul îi reacționă prompt pompând mădularul stimulat de atingerea străină. I-am dat drumul, alunecând alene peste stomacul plat și oprindu-mă pe piept, rotind degetele peste sfârcuri. Leo începu să respire adânc, întinzându-se cât era de lung, probabil savurând în somn atingerile erotice. De teamă ca joaca la sfârcurile întărite să nu îi provoace senzații prea puternice, am revenit lin pe stomac jucându-mă în jurul buricului cu blănița subțire ce ducea până sub elasticul chilotului. Mmm.... ce bine era! Chiar și mângâierile pe burtă îl excitau căci se întinse din nou cât era de lung, ridicându-și involuntar sexul în sus, întâlnind acolo o mână care îl prinse cu pasiune. Degetele mi se încolăciră pe membrul sculat, lung și gros. Pula îi crescuse la maximum, forțând cu succes elasticul. Am prins curaj. Întâi am introdus degetele pe sub elasticul ridicat de pulă, afundându-le în flocii lui bogați apoi am mers mai departe până i-am luat coaiele în palmă... oau, ce mari erau și emanau o căldură intensă. Hormonii mi-au luat-o razna, i-am tras chilotul sub coaie și i-am luat pula goală într-o mână și coaiele în cealaltă. Are o pulă groasă și faină, perfect perfecționată pe care o cuprind pentru prima oară în palmă. Simt că sunt în al nouălea cer și crește dorința în mine, ca o furie a naturii ce rupe toate răgazurile, să fac dragoste cu bărbatul acesta, să-l sug și să-i beau cu nesaț sămânța din membrul nepotolit. Leo începu însă să reacționeze cu respirație sacadată, o agitație în tot trupul și cu un tremur în sculă, din cauza excitării extreme. Atunci mi-am dat seama că în nebunia mea urmam să-l trezesc. M-am speriat gândindu-mă ce ar face un tip hetero ca el dacă m-ar surprinde la pula lui și m-am oprit de urgență, trăgându-i anevoios chilotul peste membrul neîncăpător. Voiam să mă masturbez cu furie, dar nu puteam că mă ținea strâns în brațe... M-am ridicat din pat cu intenția să mă duc la baie să termin treaba, ca să pot adormi, în sfârșit. L-am dat până la urmă la o parte și m-am dus la baie. Am început să fac o labă sănătoasă, în halul de excitare în care eram nu aveam nevoie de mai mult de 5 minute, când ce să vezi. Bate la ușă:
- Andrei, pot să intru, că trebuie să mă piș.
- Da, i-am răspuns eu înciudat, băgându-mi sexul rebel în pijama și prefăcându-mă că tocmai mă pișasem eu însumi.
- Ah, ce sculată e, cum dracu să mă piș, frate. Zise el, fără să aibă habar de ce. :-P
- Mai așteaptă un pic până se liniștește, îi zic eu roșu la față, cu privirea fixată pe capul gros în formă de ciupercă.
- Uită-te și tu ce tare e, zise el arătându-mi-o cu naturalețe în mână, luând apoi coaiele tandru. E așa fierbinte de zici că e scoasă din furnal.
- Ce pulă mare ai, frate, m-am trezit eu vorbind fără mine, și coaiele la fel!
- Ei na, făcu el încurcat, dar și măgulit de observația mea, mai zi așa și nu mă piș nici până mâine dimineață. Vor fi fiind alții mai mari ca mine! Exclamă el amuzat, lăsând-o liberă în speranța că în din lipsă de atenție i se va culca la loc.
Îi apuc o bucă pentru o clipă și i-o masez cu spor trimițându-i un curent în pulă, care i se încordă și mai rău.
- Hei! Vrei să stau aici două ore, zise Leo dându-mi o palmă peste fund în timp ce ieșeam din baie, punându-mă pe fugă prin cameră.
- Gata, gata frate, hai să ne culcăm. Du-te la baie și pișă-te, te las în pace. Peace, man!
M-am băgat în pat, iar Leo reveni peste cinci minute îmbrățișându-mă în stilul lui caracteristic. Respir adânc frustrat că nu știu cum să adorm cu propria mătărângă super excitată. Împing fundul în pula lui, iar Leo nu dă înapoi deloc, dimpotrivă își împinge pula în sens contrar. Îl apuc de o bucă și mă strânge mai tare în brațe cu pula presată fest de curul meu, ca un mascul adevărat. Îi simt respirația fierbinte în ceafă și dorința să mă fută ca pe iubita lui.
A doua zi dimineață luni, când ne-am trezit să mergem la lucru, amândoi aveam pulele în erecție totală. Leo se masă scurt la coaie:
- Bună dimineața, Andrei, cum ai dormit?
- Neața Leo, aș mai fi dormit o oră, sincer să fiu.
Se ridică ca să meargă să se ușureze la baie, cu sexul sculat umflându-i la maxim chilotul într-un mod foarte senzual, în contrast cu constituția lui atletică și slabă, bombănind că îl dor coaiele de nu mai poate. Când se întoarse și își trase o pereche de pantaloni am văzut pe chilot o pată mare aproape uscată de lichid seminal de peste noapte, care cu siguranță i s-a scurs din gland după ce îl prinsesem de pulă. Am luat apoi micul dejun împreună, dar nu puteai să te abții să remarci că sexul îi era în continuare semierect și foarte vizibil, chiar așa, prin două rânduri de textilă. Norocul meu că nu lucram în același departament, altfel nu mi-aș mai fi putu face treaba cu un bărbat atât de sexi.
Seara eram obosiți de la muncă, dar tot ne-am schimbat în trening și am plecat să sărim coarda o jumătate de oră. Sexul mare îi bomba treningul în mod excitant ca de obicei, iar la sărituri îi tresălta de-ți venea să-l prinzi și să-l iei în gură fără întârziere. Sportul îmi făcea fără greș poftă de sex, iar seara aceasta nu a fost o excepție. Am ajuns apoi acasă și am făcut duș. Leo se plimbă iar prin casă în chiloți înainte și după duș, făcându-mă să iau foc. Mă așezasem pe canapea uitându-mă pe mobil.
Îmbrăcat într-un trening lejer, Leo mă provocă la o scurtă luptă aruncându-se cu toată greutatea în mine. Contactul cu trupul lui mă excită foarte tare și ca să nu mă dau de gol îl gâdil, căutându-i punctele slabe. El răspunde cu aceeași monedă și în curând râdem amândoi ca doi adolescenți neastâmpărați. Facem pace, iar Leo se tolănește lângă mine pe canapea stând în cot și cu picioarele desfăcute. Sportul avusese cu siguranță același efect afrodiziac și asupra lui Leo. La nici douăzeci de centimetri de mine îi vedeam umflătura proeminentă dintre picioare care îl făcea pe Leo incredibil de atractiv.
Amintindu-și de discuția noastră de peste noapte, reveni la subiect:
- Mai știi de aseară ce mi-ai spus? Chiar crezi că sunt așa mare între picioare?
- Da Leo, am mai văzut bărbați dezbrăcați erecție și îmi pare că ai pula mare. Și ce coaie babane ai! Cred că ai în ele o tonă de spermă.
Parcă încurajat de cuvintele mele de admirație începu să-și maseze absent paloșul care din semierecția dinainte se învârtoșa văzând cu ochii.
- Hm... și cu cât sunt mai mare?
- Păi nu știu ce să zic, ar trebui să te iau de pulă și să te măsor cu ea sculată la maxim. Știi cât e de lungă?
- Nu... Nu m-am mai măsurat de pe la 16 ani și de atunci a mai crescut, cred. Cât despre măsurat, nu știu ce să zic.
Dădu drumul la televizor și învârti posturile până găsi un film la care să ne uităm. Excitat de conversația noastră își întinse un picior peste mijlocul meu, presând din neatenție peste propria mea erecție. Oau, băiatul ăsta vrea să mă termine! Leo nu mai rezistă și continuă din când în când să-și maseze pula și coaiele cu voluptate mișcându-și piciorul peste sexul meu tot mai dificil de ținut sub control. Mi-am pierdut din inhibiție și am început să-l mângâi pe coapse, tentat să urc spre pula și coaiele lui pe care le atingeam tot mai mult cu dosul palmei. Fără îndoială asta îl stimulă suplimentar, căci Leo începu să se foiască neregulat într-o mișcare sacadată de futut și nu reacționă împotriva atingerilor mele. N-am mai rezistat și, într-un moment când și-a lăsat mădularul liber, l-am înșfăcat deschis de scula grea și bine încinsă dintre picioare trăgând de ea, cuprinzându-i apoi coaiele.
- Ssss... sâsâi Leo excitat, încordându-se din rărunchi și ridicând automat mijlocul de excitare contrar voinței lui de a-și proteja mădularul. Mă excita enorm să-i țin pula în mână, simțeam că am o putere teribilă asupra lui.
- Poate... n-ar fi rău totuși să mă măsori într-o zi, zise el parcă pe jumătate în glumă, dar sigur teribil de excitat, căutând fără să reușească să-mi tragă mâna de pe sexul lui doritor.
În tot acest timp Leo dădu agitat din picioare ca să-și liniștească focul din ouăle date în clocot, crescând indirect presiunea piciorului peste sexul meu! Stăpân pe situație, l-am tras de coaie cu o mână și am început să mă joc cu cealaltă mână pe pula lui, frecându-l fără grabă din când în când. Fierbând în interior, Leo lăsă mâinile pe coapse cu privirea tulbure fixată pe mâinile mele cuprinzându-i pulanul sculat și coaiele mari prin treningul subțire, împingând ușor din cur.
- Aah, ia mâna, mă zăpăcești frate, zise el scos din minți dansând cu bucile pe pula mea.
- Vreau doar să văd ce formă are, de aia o pipăi bine.
Leo nu pare convins de argumentul meu, dar membrul intens stimulat în mâna mea îl convinge să se lase coit.
Un miros de puternic de spermă îi pătrunse prin fibra pantalonului, deși nici nu începusem să îi fac o labă propriu-zisă, ci mai mult îi masam metodic mădularul neastâmpărat. Presiunea îmi crescu în pulă până la punctul de neîntors și am început să ejaculez în chilot pentru toate zilele în care nu am avut ocazia! Credeam că văd stele verzi în mijlocul orgasmului, iar ochii dați peste cap și respirația adâncă mai că mă dădeau de gol. Noroc că Leo, un tip destul de naiv, era pierdut în stimularea propriei mătărângi, un pic uimit că aproape am încetat să-l explorez în locul lui intim, iar lumina slabă a unei veioze de la colțul camerei și piciorul lui au mascat suficient pata de spermă tot mai mare de pe pantalonii mei de trening. După minute bune petrecute pe altă lume m-am ridicat cu greutate și am plecat la veceu să spăl baia de spermă din chiloții mei. Eram super relaxat când mi-am reluat locul, dar vederea lui Leo cu pula sculată foarte vizibilă prin textila moale îmi creă rapid o nouă erecție.
- Gata Leo, oprește-te cu joaca la pulă că nu mai dormi la noapte, i-am zis eu îndepărtându-i la rândul meu mâna de pe sexul înflăcărat și pătrunzând cu propria mână pe stomac pe sub bluza de trening, ca pretext să nu-l las să revină. Mângâierile mele îi plăceau căci își deschise mai larg picioarele, însă mă op...



    Login