Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatavama veche mi-a schimbat viata
Autor : bianca27 - 2009-01-28
Citita de 27738 ori - Nota 8.25 (88 voturi)
Am hotarat sa redau in cateva episoade clipele care le-am trait alaturi de un barbat care m-a facut sa ma simt cu adevarat femeie sexy si dorita.
Ma numesc Bianca am 29 de ani și sunt maritata de 4 ani. Vara asta mi-a schimbat viata, asa ca m-am hotarat sa povestesc totul aici. Mie mi se pare ca am facut lucruri deosebite si de ce nu interesante. Pentru a nu lungi si mai mult o poveste deja lunga am hotarat sa redau aici doar cele mai interesante momente.
Vara asta am stat mai mult singura pe acasa deoarece soțul meu era mereu plecat in strainatate cu tot felul de afaceri. Intr-o zi, de plictiseala am hotarat sa o sun pe o prietena de a mea sa mergem la o cafea in oraș. M-am intalnit cu ea și printre altele mi-a spus ca maine (adica vineri) vor pleca la mare. Era o veste nu prea buna pentru mine, mi-aș fi dorit și eu sa fie iubitul meu acasa și sa mergem și noi. Cred ca mi-a observat tristețea și mi-a lansat invitația sa merg cu ea și soțul ei. Am refuzat pentru ca nu vroiam sa afle iuby ca in timp ce el muncește eu stau la soare. A insistat și chiar a incercat sa ma convinga ca merg la Vama Veche unde este totul ~wild~. Nu mi s-a parut deloc interesant si chiar i-am spus ca nu vreau sa vad toti rokerii in pula goala. Cand ne-am despartit mi-a spus:
- Daca te razgandesti da un telefon, avem loc in masina si ai si unde sa stai acolo.
Am plecat acasa si ma tot gandeam ce sa fac. Nu imi suradea ideea sa merg in mizeria din Vama Veche, dar parca nici mizeria din Bucuresti nu era o optiune fantastica. Intr-un final m-am hotarat si am pus mana pe telefon si i-am spus ca merg si eu. Am stabilit ca trec ei sa ma ia cu masina de dimineata.
In timp ce imi faceam bagajul parca incepusem sa am remuscari, sa ma gandesc la iuby. „pana la urma nu fac nici un rau, merg la plaja si gata” - ma gandeam eu.
A doua zi pe la ora 12 am ajuns in Vama si ne-am cazat. Nici nu am apucat sa arunc bagajele in camera mea ca au si batut la usa:
- Hai draga ce faci? Nu esti gata?
- Nu merg astazi, ma odihnesc putin. – am raspuns eu
- Fata, nu stam 10 zile sa ai si timp de odihna. Hai imbraca-te ca te asteptam jos!
Am aruncat totul pe pat mi-am luat slipul si o rochita, am apucat primul prosop si am coborat.
Ajunsi pe plaja le-am spus sa mergem unde nu este asa aglomerat ca vreau sa fac topless. S-au uitat amandoi la mine au zambit si au dat din cap afirmativ.
Locul ales era nici aglomerat nici pustiu, dar era ok. Mi-am pus repede prosopul si m-am asezat. Imi uitasem crema de plaja asa ca am rugat-o pe Diana sa mi-o imprumute pe a lor. Diana s-a aplecat la geanta sa mi-o dea. Am ramas incremenita cand am observat ca nu avea slip sub fustita. Nu am avut glas sa o intreb daca are de gand sa faca plaja goala, ramasesem cu ochii sub fusta ei si nu-mi venea sa cred. Sorin sotul ei terminase de aranjat prosopul lor si se dezbraca. Dezinvolt si-a scos tricoul si sortul si a ramas gol in fata mea de parca nici nu existam. Ma simțeam stanjenita si parca privirea imi fugea numai spre goliciunile lor. Trecuse ceva timp si uitasem ca eu inca am rochita pe mine.
- Hai fata scoate hainele alea de pe tine ca te bronzezi ca tractoristi! – imi spune la un moment dat Diana.
Ma trezise din visare si mi-am scos rochita. Ma gandeam la Sorin cum ma va urmarii cu privirea, dar pentru el probabil o fata in sanii goi era ceva normal. Probabil eram mult prea conservatoare pentru el daca faceam plaja cu slip.
Stateam intinsi la soare pe burta si povesteam cu Diana cand la un moment dat aceasta imi zice:
- Fata, fata uita-te repede in dreapta sa vezi ce animal vine!
Instinctiv am intors capul si aveam sa constat ca are dreptate. In directia noastra venea un tip „decupat din revista”. Era genul de barbat pe care orice femeie cred ca il viseaza. Arata cam cum arata atletii de la proba de 100m. Stia ca arata bine si ca atrage privirile. Avea o atitudine indiferenta, era fara tricou si avea un prosop alb infasurat in jurul bazinului. Il urmaream discret cu privirea, nu vroiam sa vada ca ma uit ca o disperata la el. S-a oprit in dreptul nostru cam la 10 m si si-a scos prosopul sa il aseze. Ramasese gol. Era super tipul, epilat complet si…. era si dotat. Incepea sa nu-mi para rau ca am venit. „cel putin astazi am ce vedea, sper sa vina si maine tipul” ma gandeam eu.
Stateam cred ca de o ora si ii urmaream fiecare miscare cand Diana mi-a spus sa am grija si de lucrurile lor ca ei merg in apa. Ma durea undeva de lucrurile lor, eu trebuia sa am grija de altceva.
La un moment dat il vad ca se ridica si se indreapta spre mine. Am inchis ochii sa ma fac ca dorm.
- Papusa, ai un foc? – era vocea lui.
Deschid ochii si il vad asezat pe vine la 30 de cm de mine. Aveam in dreptul ochilor scula lui care atarna intre picioare. Eram blocata, nu stiam ce sa fac.
- Hei, cu tine vorbesc! Ai un foc?
Cu un mare nod in gat intind mana spre pachetul de tigari al Dianei si ii intind bricheta. Isi aprinde tigara si arunca bricheta la loc. Imi intinde mana si spune:
- Mihai
Ma ridic, ii intind mana si ma prezint ii timp ce cu mana stanga, involuntar, mi-am acoperit sanii.
Zambind imi spune:
- De ce ii acoperi? – moment in care pune mana pe mana mea si o da la o parte. Il priveam in ochi de parca eram parca hipnotizata. Nu am putut sa opun nici o rezistenta.
Nu vorbea, imi studia corpul cu privirea de sus pana jos. O simteam, parca ma ardea, eram fastacita si parca cautam sa imi strang picioarele sa imi ascund goliciunea.
- Sa nu-i mai ascunzi, arata super! – spune el – Esti singura sau esti combinata?
Am reusit sa ingan un NU. Nu am mai avut puterea sa-i spun ca sunt maritata.
Nu sunt un fotomodel, dar arat destul de bine incat barbatii sa intoarca capul dupa mine pe strada. Am si eu atuurile mele, sunt slaba (47kg la 167 inaltime) si faptul ca arat mult mai tanara decat sunt. Totusi nu credeam ca pot fi visul acelui tip care poate avea orice tipa de pe acea plaja, daca nu cumva pe toate deodata. Eram surprinsa ca ii plac sanii mei deoarece faptul ca ii am mici era unul din complexele mele. Celalalt complex fiind faptul ca am labiile mari si foarte iesite in afara.
Fara sa-si ceara voie s-a asezat pe prosop cu mine si am inceput sa schimbam amabilitati si sa ne cunoastem. Am aflat ca era intelectual retras din meserie si acum era privat. Avea 38 de ani si nu fusese casatorit(fapt care mi se parea si normal la felul cum arata).
Am discutat tot felul si am ajuns chiar la chestiuni intime. Aici insa am ajuns repede sa discutam in contradictoriu. La un moment dat cred ca l-am si enervat cu raspunsurile mele ca a rabufnit.
- Sti ce ma enerveaza la voi femeile? Ipocrizia. – spune tot el – va place sa fiti admirate, sa va imbracati sexy, sa atrageti priviri, dar faceti pe mironositele cand ajungeti cu un barbat. Crezi ca nu stiu ca va sta capul numai la futut.
Nu aveam ce sa-i raspund pentru ca in fond avea dreptate, dar ma enerva la culme ca nu puteam sa-l contrez. Apoi a continuat pe un ton mai moale.
- Te-am observat ca ma urmareai cu privirea.
Rosisem toata cred, pentru ca simteam cum imi ard obrajii
- … si eu te-am studiat si imi placi. Imi plac fetele slabe si cu sani mici ca ai tai, iti dau o nota feciorelnica aparte.
Desi era mult prea direct totusi imi placea ce aud. Fiori de caldura imi treceau prin corp si simteam ca ma ud jos.
- …mi-ar fi placut sa vad si ce se ascunde sub slip, sa vad daca esti rasa de tot sau mai porti o mica banda de par…
- Termina! – am spus eu desi nu imi doream sa faca asta.
Nici nu m-a bagat in seama si a inceput sa si-o frece acolo in fata mea si a continuat.
- … de ce nu-ti scoti slipul sa ti-o pot admira.
- Tu esti chiar nesimtit, te masturbezi in fata mea?
- Nesimtit? Daca nu-ti place de ce te uiti? Ma gandesc la pizda ta cum se uda acum, cum vrea sa fie privita si atinsa…
Nu-mi venea sa cred ca este adevarat ce mi se intampla. Era stanjenitoare pozitia in care ma aflam, dar nici nu as fi vrut sa plece. Felul lui mult prea deschis de a fi era pe de alta parte foarte incitant.
Discutia a fost intrerupta de Diana si Sorin care se intorceau din apa. Am vorbit toti patru vrute si nevrute, iar seara cand sa plecam acasa m-a invitat la discoteca Salsa.
M-am despartit cu gandul la el. Acasa m-am luptat cu mine insami: sa merg sa nu merg. Sincera sa fiu mi-as fi dorit o aventura cu el. Arata prea bine sa nu-mi doresc sa-l ating sa ma las in bratele lui sa ma daruiesc cu totul lui. Vorbele lui de pe plaja desi poate par vulgare m-au facut sa ma simt o femeie admirata. Si carei femei nu-i place asta. La un moment dat mi-am zis. „merg ce dracu, vreau sa-l am”. Problema acum era cu ce ma imbrac. Vroiam sa fiu sexy, sa il impresionez. Am ales cea mai scurta fusta care o aveam, una de blugi care si cand stateam in picioare abia imi acoperea fundul, un maiou mulat sub care am decis sa nu port sutien, sandalute cu toc de 10 si bikinei minusculi.
Am plecat spre discoteca fara sa le spun prietenilor mei unde merg. L-am gasit in discoteca la ultima masa. S-a ridicat si mi-a intins o mana. S-a uitat lung la mine si mi-a facut semn sa fac o pirueta. Eram fascinata, arata superb, in camasa si pantaloni de in albe. Mi-a adus un pahar de plastic si mi-a turnat niste votca. Dupa numai doua pahare, bautura si-a facut efectul si am prins curaj. Ma lipeam de el ii bagam mana pe sub camasa. Nici el nu era prea cuminte. Ma mangaia pe picioare si pe fund. M-am dat mai in spate pe bancheta sa aiba acces mai usor sub fusta mea. La un moment dat se apleaca spre urechea mea si imi spune:
- Du-te la baie si scoateti chilotii, vreau sa nu ai nimic sub fusta.
- Tu esti nebun. E prea scurta fusta.
- Treaba ta, daca nu vrei eu ma ridic si plec.
Ezitam sa ma ridic, nu stiam ce sa fac.
- Mai astept? – intreaba el.
M-am ridicat parca teleghidata si am plecat la baie. Erau veceuri ecologice in care nu as fi intrat niciodata. Asa ca am mers in spatele lor si i-am scos acolo repede.
Cand m-a intors m-a intrebat unde sunt chilotii. I-am intins mana pe sub masa si i-am dat. I-a scos deasupra mesei si i-a prins la mana ca pe o bratara. A facut asta de fata cu cei care se mai aflau la masa cu noi si pe care nu ii cunosteam. Nu ma mai interesa, imi dadusem fundul in spate si nu imi doream decat sa simt mana lui sub fusta. Eram atat de uda de parca facusem sex cateva ore. M-am uitat la el si am vazut cum isi baga doua degete in gura, am inchis ochii de placere. In urmatorul moment am simtit cele doua degete la mine inauntru. Nu ma mai interesa ca pot fi vazuta, Ba chiar ma excita ideea. I-am pus o mana pe picior si timid am urcat pana la scula lui. Era tare. Il atingem incet desi imi venea sa rup pantalonii de pe el. Si-a scos mana de sub fusta mea si a luat o tigara. Inainte sa si-o aprinda a dus-o la spate si mi-a bagat-o inauntru, apoi a scos-o si ii mirosea filtrul. Ma gandeam cat de pervers poate sa fie. O fuma in timp ce eu il mangaiam. Dupa tigara mi-a soptit:
- Am masina afara, mergem?
Nu i-am raspuns, dar in momentul urmator eram in picioare cu gandul la ce se va intampla la el acasa.
Ajunsi in masina, de cum s-a urcat si-a scos-o afara din pantaloni. Nu am ezitat si am pus mana si am inceput sa i-o frec. M-a cuprins de dupa umeri si brusc si-a infipt mana in parul meu, mi-a intors fata spre el si mi-a spus:
- Fetit-o cu mana pot sa imi fac si eu!
Am ramas interzisa si fara glas. Cu mana in parul meu m-a ghidat spre scula lui. Am inteles ce vrea si nu l-am refuzat. Nu mi-a dat drumul la par ci ma ghida cu mana lui. In timp ce i-o dezmierdam mai bine ma ridica de par si ma atentioneaza:
- Sa nu faci mizerie in masina! Si fara sa ma lase sa ii raspund ma impinge sa imi continui treaba.
In cateva zeci de secunde am simtit cum mi se umple gura cu sperma lui. Aveam de gand sa tin in gura si apoi sa scuip afara. Dar el continua sa ma apese pe cap asa ca mai cu voie mai fara voie am inghitit.
Fara prea multe comentarii a pornit motorul masinii si m-a intrebat unde stau.
Ajunsi in fata vilei unde eram cazati ma intreaba:
- Cum dau de tine daca vreau sa ne mai vedem?
Imi venea sa-l omor, auzi, „daca mai vreau sa ne vedem”. Pai ce eram eu curva lui?
Daca stau bine sa ma gandesc asta eram, imbracata ca o curvulita, fara sutien si chiloti si dupa ce i-o supsesem in masina.
I-am spus ca telefonul nu pot sa il dau pentru ca sunt maritata si e prea periculos, dar ii dau adresa de mail si tinem legatura pe net.
Am coborat din masina si am dat sa plec. Ii aud vocea si ma intorc.
- I-ai si pe astia, sunt ai tai! Si imi arunca chilotii pe jos.
Ma indreptam spre intrare si nu ma gandeam decat ca am ajuns una din curvele din Vama Veche.
Ajunsa in camera, m-am dezbracat si m-am pus in pat. Meditam la ce mi s-a intamplat si imi era ciuda intr-un fel, dar gandul imi zbura mereu la el. Intr-un final am adormit, dar la un moment dat m-am trezit transpirata si uda de excitare. Visasem ca m-am intalnit cu el pe plaja a doua zi si acolo in vazul tuturor am facut sex. Din acel moment nu am mai putut dormi si imi doream sa se faca dimineata sa merg la plaja sa il revad.
A doua zi pe plaja aveam sa am cea mai mare dezamagire. Nu mai venise.
Am plecat acasa cu gandul la el, le seara petrecuta impreuna.
Zilele treceau greu in Bucuresti si disperata verificam mail-ul si de 20 de ori pe zi. Nimic. Aveam un singur gand: sa-l revad, sa mai fiu odata cu el.
Intr-o zi avea sa vina si mail-ul mult asteptat. Cu mana tremurand pe mouse l-am deschis. Va redau aici mail-ul de la el.

„Ce faci pizdulice? Ai chef de o aventura la vama?Stiu ca vrei sa ne vedem, asa ca astept raspuns sa vad cand esti disponibila”

Ma umpluse de draci, era chiar nesimtit. Pufneam si injuram prin casa. Imi era ciuda ca ma indragostisem de un astfel de om. M-am hotarat sa nu-i raspund si sa uit totul. Aveam insa sa vad ca el nu renunta asa usor a inceput sa ma bombardeze cu mail-uri.

„de ce nu raspunzi pizdulice, faci pe interesanta? Te dai virgina in fata mea dupa ce mi-ai luat-o in gura din prima seara? De ce nu vrei sa recunosti ca mintea iti zboara la pula? Fi macar sincera cu tine insuti! MAI GANDESTE-TE”

„ma gandesc la mirosul tigarii din discoteca, la pizda ta uda si ravasita, la buzele tale care se mulau perfect pe pula mea”

„nu inteleg de ce nu vrei sa accepti ideea ca vrei sa fi CURVA, de ce te lupti cu tine si nu vrei sa recunosti. Vrei sa ma prostesti pe mine ca nu iti pasa. Sunt convins ca in fiecare zi iti citesti mail-urile sa vezi daca nu cumva ai primit unul de la mine”

Pentru a nu stiu cata oara avea dreptate. Incepusem sa am vise erotice cu el sa am fantezii cu el in diverse locuri. Citeam in fiecare zi mail-urile lui si apoi ma masturbam. Totusi nu aveam curajul sa ii scriu si sa accept situatia de a ma trata ca pe o curva.
Au urmat cateva zile in care nu am mai primit nici un mail. Ajunsesem disperata, scriam mail pentru el dar nu il trimiteam. Apoi am primit un nou mail de la el.

„daca vrei sa fi curva mea suna-ma. 07…….. Oferta e valabila pana azi la ora 24.00”

Am pus mana pe telefon si l-am sunat cu numar ascuns.
- Vreau sa ne vedem! – i-am spus.
- De vazut te vezi cu sotul tau, la mine vi sa te futi! Vrei asta?
- Da vreau – i-am raspuns.
- Mui bien – mi-a raspuns el. o sa iti mai scriu un mail cu niste indicatii, citeste-l si fa-ti bagajul. PA
- Pa
Cam in jumatate de ora am primit si mail-ul:

„daca esti hotarata sa traiesti in spiritul Vami Vechi, iti faci bagajul astfel:
Cand iesim seara vrea sa fi imbracata mai mult decat sexy. Numai fuste foarte scurte vreau sa iti pregatesti. Si prin casa vreau sa fi foarte atragatoare. Vreau sa fiu cu pula sculata tot timpul.
Si inca ceva: lenjerie sa nu iti pui. Nu ai ce face cu ea. O folosesti cand esti cu sotul tau.”

A doua zi eram in Mangalia in gara unde ma astepta el cu masina. In cateva minute aveam sa vad unde locuieste. Avea o vilisoara frumoasa chiar pe malul marii in partea de sud a statiunii. Cred ca o folosea doar pentru el nu pentru turism.
- Fugi sus si pune hainele. Sunt curios sa vad tinuta care ai ales-o pentru casa.
Am urcat si mi-am pus pe mine o rochita alba de mers la plaja si am coborat. El era in living cu o ceasca de cafea in fata si cu prosopul alb infasurat in jurul bazinului. Ajunsa in fata mesei lui m-am oprit sa ma priveasca. Nu parea deloc incantat. S-a ridicat, a venit langa mine si m-a pipait peste rochita sa vada daca port lenjerie, apoi a disparut la bucatarie de unde a aparut cu un foarfece in mana.
A prins rochita si mi-a scurtat-o pana la limita fundului, apoi s-a dat un pas inapoi sa-si admire lucrarea. Parea satisfacut.
S-a asezat la masa si m-a chemat langa el.
- Vrei cafea? – m-a intrebat.
Am dat din cap ca da.
A luat ceasca lui si-a desfacut prosopul si si-a bagat scula in cana. Apoi mi-a arat cu degetul spre ea si mi-a spus sa gust. I-am zambit si m-am conformat. M-am asezat in genunchi si am inceput sa i-o sug. Fuma si din cand in cand imi ridica capul si mai inmuia scula in cana. Simteam cum aveam rochita care nu mai imi acoperea fundul si faptul ca eram descoperita, vulnerabila ma excita enorm.
Mi-a impins capul spre coaiele lui si tot mai jos. Ajunsesem in dreptul fundului si am inceput sa-l ling si acolo. Mi-a luat o mana si mi-a pus-o pe pula lui sa i-o frec in timp ce il lingeam in anus. Ma excita faptul ca vedeam ca ii provoc placere. Am inceput chiar sa ma joc cu limba in interiorul anusului. Asta parea sa-i placa si mai mult. Abandonase cafeaua si tigara.
La un moment dat a sunat telefonul. Din cate am inteles trebuia sa treaca un prieten pe la el. De cum a incheiat convorbirea mi-a spus sa fug la bucatarie si sa pun apa de cafea.
In cateva minute prietenul lui era la usa. Am facut prezentarile (il chema Robert), si am plecat la bucatarie sa fac cafeaua. Am pus cafea in apa, dar pentru ca nu fierbea inca mi-a venit idea sa ma dau langa usa intredeschisa si sa trag cu urechea. Vorbeau lucruri neinteresante, dar la un moment dat il aud pe Robert intreband mai incet:
- Cine-i pizda?
- O curvistina din Bucuresti. E maritata!
- E buna rau, slabatura dracu! Ai futut-o?
- Abia azi a venit. I-am dat o muie in masina, data trecuta.
Fara sa-mi dau seama mi-am coborat mana sub rochita si am inceput sa ma mangai
- Suge bine?
- Se pricepe si promite mult. A dat totul pe gat tot fara comentarii.
- Frate cand iti ramane mica sa mi-o dai si mie.
- Ti-o dau numai stai sa o….
Cafeaua daduse in foc si din cauza zgomotului nu am mai auzit ce a zis Mihai. Am pus cafele in cesti si m-am sters la pizda cu un servetel. Eram atat de uda ca imi era frica sa nu patez canapeaua.
Vazand ca Robert ma studiaza din cap pana in picioare m-am asezat langa Mihai si i-am oferit spre vizionare picioarele si o parte din fund pentru ca rochita se ridicase si nu o mai aveam sub mine.
Vorbeau afaceri, dar Robert parea sa nu mai fie atent deloc. Privirile lui ma incitau ma faceau sa ma simt o femeie dorita. Imi placea sa-l atat. Mi-as fi desfacut picioarele sa vada ca nu port nimic.

Venise seara si trebuia sa iesim.
- Vreau sa te imbraci cu ceva din piele! Ai?
- Am, fusta si giaca.
- Fugi si echipeaza-te!
Cand am coborat aveam sa-l vad la fel de nemultumit ca si de rochita de casa. Urmau corecturile. Mi-a dat jos giaca si bluza neagra care o aveam pe mine, apoi m-a pus sa imbrac giaca direct pe piele. M-a intrebat daca nu am bocanci sau cizme. Aveam doar niste cizmulite gen botine. In timp ce urcam mi-a spus sa-mi fac si codite in lateral. Asa am plecat in statiune. Trebuia sa am mare grija pentru ca fusta era una larga si riscam in orice moment sa imi descopar partile intime. Am colindat ceva baruri prin centrul statiunii unde am baut pana ne ametisem putin. Apoi mi-a spus ca mergem la discoteca. Surpriza a fost ca nu am luat-o spre Salsa ci in partea opusa. Am ajuns la o rockoteca. Era dezmat acolo. Mizerie pe jos. Baieti si fete bete la un loc. Ne-am asezat la o masa si am comandat bautura. De cum m-am asezat mi-a descheiat toti nasturii de la giaca. La inceput eram timida, dar cand m-am uitat la celelalte mese si am vazut ca toate cuplurile se sarutau si pipaiau m-am mai linistit. Si-a scos pula afara si mi-a dus mana sa i-o mangai. La un moment dat ma excitasem asa tare ca i-am spus sa plecam undeva sa o facem.
- Hai sa o facem aici, a spus el in timp ce se juca sub fusta mea.
- E multa lume aici.
- Nu te excita ideea ca poti fi vazuta?
Idea ca puteam fi vazuta ma excita enorm, dar mai imi trebuia si putin curaj. Faptul ca nu purtam lenjerie si eram atat de expusa ma facea sa fiu uda mereu. M-a luat mai mult cu forta si m-a așezat in bratele lui, cu spatele la el. Cand i-am simtit pula in dreptul locului meu fierbinte am inchis ochii si m-am lasat in jos sa intre toata. In timp ce ma miscam incet...



    Login