Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Toaleta cu ferestre spre hol
Autor : Aratatorul - 2010-03-03
Citita de 12884 ori - Nota 7.36 (22 voturi)
Era o dupa-amiaza de vara, calduroasa si foarte uscata, cu un soare orbitor la apus, lenes si molesitor.
Se apropia de sase cand am iesit de la un curs obositor si plicticos si ma indreptam agale spre toaleta sa ma usurez, dupa impertinentza profei de a ne tine fara pauza pe motiv ca ne da drumul mai devreme.

Am intrat in toaleta si, lehamite sa mai intru intr-o cabina, m-am indreptat spre un pishoar, spre fereastra, putin mai departe de usa.
Mi-am desfacut slitul de la pantaloni, mi-am bagat mana in chiloti, am scos-o si, siktirit, am inceput sa stropesc in lung si-n lat vasul pishoarului.

Ma pregateam s-o bag inapoi in pantaloni si sa ma car spre casa, cand am vazut cu uimire cum cineva ma priveste de foarte aproape de dincolo de fereastra toaletei. Mi-am indreptat brusc privirea catre acea persoana, o tipa, probabil o studenta, care, vazandu-se surprinsa si-a retras imediat privirea si s-a intors cu spatele. Atunci am realizat ca toaleta, mare de altfel, avea geamul larg deschis spre o curte interioara cu multe ferestre si care era de fapt un lung hol pentru salile de curs.

Initial am vrut si eu sa o bag cat mai repede in pantaloni si sa intorc privirea, retragandu-ma cu maxima discretie. Insa am simtit cum sangele imi explodeaza in obraji, inima imi bate cu putere, mi se infunda urechile si mi se taie genunchii. Mii de furnicaturi imi coborau de pe sira spinarii pana in varful sculei. Fara sa ma gandesc mi-am dat jos blugii si chilotii pana la genunchi si am inceput usor sa o frec. Tipa s-a intors sa vada daca mai sunt si s-a blocat cu privirea la mine vazandu-ma cu pantalonii in vine si frecandu-ma. Si-a intors iar privirea de la mine si s-a departat de fereastra. Desi nu mi se sculase, probabil din cauza emotiei si a neobisnuitului situatiei, simteam ca sunt pe punctul sa ejaculez. Vazand ca a plecat am ramas asa, cam buimac, si ma intrebam daca am facut bine ce am facut si daca nu o sa se lase cu urmari. Ma gandeam ca poate ne vom intalni fatza in fatza, ca poate este de la aceeasi facultate si poate o sa-mi fie rusine si o sa regret. Nu stiam daca sa-mi dau drumul sau nu, imi era frica sa nu intre cineva si sa nu ajung la situatii penibile.

Ma uitam nauc, zapacit si destul de ametit la fereastra deschise de la care tocmai plecase fata cu pricina. Am ramas asa pret de cateva minute sau mai putin. Nu prea stiam ce sa mai fac cand am auzit, aproape de fereastra la care eram, un zgomot de lemn harsait si de geam tarait. O ferestra se deschisese foarte aproape de a mea si, imediat langa, o alta. La prima aparu tipa de dinainte iar la a doua o alta fata. Aceasta din urma isi aprinse o tigara si o pufni rasul uitandu-se la prietena ei. Se uitau cand una la alta, cand la mine, razand in coltul gurii. Cea de-a doua, cu tigara, se intoarse cu fata catre ferestra si catre mine, se sprijini cu coatele pe pervaz ca la bar si ma fixa cu privirea, intr-un mod cinic, aproape sadic. Cea de-a doua, se retrasese putin din fata ferestrei si stratea intr-un semiprofil, putin pudic sau parca tinand de sase. Tragea din cand in cand cu ochiul la mine dar isi muta privirea cand spre prietena ei cand spre hol, parca fiindu-i teama sa nu fie surprinsa privind spectacolul.

M-am simtit initial rusinat. Privirea fixa a tipei cu tigara, ranjetul batjocoritor si aroganta din ochi ma domina si ma transforma intr-un copil vinovat si pedepsit. Incurajat de privirea timida si feciorelnica a celeilalte tipe am continuat sa o frec, desi era moale dar fierbinte. Am inceput sa ma mangai pe coaie de teama sa nu ejaculez apoi am luat mainile si am stat putin, sprijinit de perete. Eram foarte infierbantat si cu inima aproape sa-mi iasa din piept. Tipa cu tigara parea ca se distreaza si ca isi bate joc de mine insa celalata privea curioasa si tulburata, parca vedea prima data.

Am inceput din nou sa ma frec, mai repede sau mai incet, sa o belesc, sa ma mangai pe coaie, cu o mana sau cu doua. Nu am mai rezistat si am ejaculat. Mult, foarte mult, neasteptat de mult. Nu atinsesem erectia maxima, probabil nici pe jumatate, desi, paradoxal, in lungime luase aproape dimensiunea maxima. Am mai frecat-o putin pana a iesit totul apoi m-am sprijinit de perete si m-am mai frecat usor pe coaie. Nu prea stiam ce sa fac. Desi mi-a placut mult, simteam nevoia sa ma retrag si sa ma ascund, parca vreand sa dau timpul inapoi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Mi-am ridicat chilotii si pantalonii si m-am incheiat la prohap.
Am iesit de la toaleta si am vrut sa caut o cale sa nu ma intalnesc pe hol cu ele. Nu stiu cum am facut ca fix cu ele m-am intalnit imediat pe hol. Privirile s-au intersectat pentru scurt timp si am trecut grabit mai departe. Am auzit in spate rasete zgomotoase si aprecieri batjocoritoare. Am continuat sa merg grabit. Dupa ce am cotit, am gasit un ungher in perete si m-am ascuns acolo.

Am auzit cum se apropie, cum vorbesc zgomotos si cum rad, uimite parca si ele de ceea ce s-a intamplat. Le-am lasat sa se indeparteze si apoi am pornit usor pe urmele lor. Eram curios daca locuiesc in camin sau cu parintii.

Au iesit din universitate si au facut stanga. Au trecut de statia de tramvai ceea ce parea sa duca la concluzia ca locuiesc in caminele din imediata apropiere. Ceea ce s-a si intamplat. Am pornit in urmarirea lor, de departea, speriat de gandul ca si-ar putea da seama.

Caminul in care locuiau era in capatul complexului. Au intrat si m-am grabit sa ma apropii si sa intru pentru a nu le pierde urma. La intrare un portat m-a smuls din concentrarea cu care le urmaream: "Alo, domnul, unde mergeti?". Vazand ca f...



    Login