Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSholiton.2 Dezemveletura
Autor : RosaCanina - 2021-11-24
Citita de 7912 ori - Nota 8.77 (475 voturi)
Ne luăm după ei și ajungem la o piscină micuță și cochetă, probabil a unui hotel local închiriat pentru filmări. Cred că ne-au băgat pe intrarea de serviciu, că cea principală pare încuiată. Camerele și luminile sunt deja aranjate, iar Luci se așează pe un scaun pescăresc ca de regizor pe care scria Boss și începe să ne explice ce avem de făcut.

--- Bine fetelor. Evident, doar una dintre voi va primi contractul. Vom face probe să vedem cine se descurca cel mai bine. Ce aștept de la voi se rezumă în 3 cuvinte: Încredere în sine, dezinvoltură și voluptate.
--- Șefu, sunt 6 cuvinte, îi suflă luministul de după un reflector.
--- Gigele, taci dracu că te trimit înapoi la stână.
--- Bine șefu. Dar..., șefu, da ce înseamnă dezîmveletură?
--- Oooh, zice Luci dându-și o palmă peste frunte. Gigele, tu chiar ești prost? Înseamnă o fată care se simte în largul ei, nu una pudică, timorată... ai înțeles?
--- Aaa, da..., zice el gânditor. Dar..., șefu, ce înseamnă budică și temorată?
--- Ai să-mi bag fripturi pe gât. Rușinoasă mă! Vrem o fată care să nu fie rușinoasă. Capiche?
--- Da boss.
--- Bun. Deci, fetelor, prima parte din scenariu, ieșirea din piscină până la momentul în care ridicați paharul de șampanie de pe măsuță. Intrați pe rând în apă, capul sub apă, și ieșiți din piscină pe la scăriță, vă mișcați așa, ca în reluare, pentru efect dramatic. Capiche?
Fetele dau din cap afirmativ. Una din ele pare că nu înțelege, dar nu zice nimic, și stă stingherită ținându-și o mână peste sutien și cealaltă peste chiloți, încercând să se acopere.
--- Hei, tu, aia chircită! Ce-i cu poziția asta?, zice răstit Luci apropiindu-se de ea. E o reclamă la chiloți, dacă îi acoperi ce dracu crezi că o să vindem?
Tipa își dă mâinile la o parte și încearcă să pară mai în largul ei, însă fără prea mare succes.
--- N-am timp de amatorismele astea. Hai fetiță, știi pe unde ai venit. Ușa e pe acolo. La revedere.
--- Dar...
--- Nici un dar, suntem în întârziere! Valea! Următoarea, în piscină!
Și uite așa am rămas doar 7. Prima tipă se bagă în piscină și iese din apă ca o zeiță. Luci zâmbește satisfăcut și o trimite pe următoarea, o brunetă superbă care arată mai bine decât celelalte fete. Singurul ei dezavantaj pare să fie tot alegerea nefericită de ținută, are un set de sutien și chiloți de bumbac alb, simplu, banal, aproape identic cu al meu. Toate celelalte fete și-au luat chiloței tanga sau de dantelă, numa eu și asta proaste. De ea mi-e totuși teamă cel mai tare, și poate de tipa de 30 de ani, că pare să știe ce vrea. În fine. Tipa se bagă în piscină și iese triumfătoare din apă. Arată superb, cu părul lung, ud și apa curgând șiroaie pe trupul ei zvelt.
Când iese complet din apă îmi pică fața: materialul chiloților a devenit transparent din cauza apei, și i se vede perfect părul negru pubian. Cum își dă părul pe spate, îmi dau seama că și sfârcurile se văd la fel de bine. Ai să-mi bag morcovu-n gradină. Și eu o să pățesc la fel, ba chiar mai rău, chiloții mei cred că sunt mult mai subțiri decât ai ei. Tipa își dă seama repede că se vede totul și își acoperă instinctiv sânii și pizda cu mâinile. Reacția lui Luci a fost imediată.
--- Afară! Parcă vorbesc cu turcii. Dezinvoltură! Știi ce-i aia? Valea! Următoarea.
La naiba, urmez eu. Ce mă fac? Poate la mine nu se vede atât de tare, ca eu sunt blondă.
--- Aștepți invitație specială?, se răstește Luci.
Futui. Ei, la naiba, o să trec eu triumfătoare peste asta. O să mi se vadă ceva probabil, dar oricum acuși o să ne dea lenjerie de la Sholiton pentru filmare și gata. Ies curajoasă din apă, îmi arunc pleata pe spate și mă etalez încrezătoare.
--- Binișor, dar cam grăbită. Treci în partea dreaptă te rog. Următoarea.
Am trecut! Mă așez lângă celelalte fete care au trecut prima parte și încerc să mă abțin să-mi acopăr sutienul și chiloții complet transparenți. Luci pare că nici nu mă bagă în seamă, dar luministul se holbează la mine ca un țăran. Mi s-au întărit sfârcurile pentru că mi-e cam răcoare, așa udă din piscină cum sunt, și mi se văd și mai tare acum.

Încă o fată este eliminată pentru că nu știe să țină elegant paharul de șampanie, l-a prins de picior ca pe o șurubelniță și, la final rămânem doar 5.

--- Bun, partea a doua, începe Luci. De la măsuță, mers elegant, ca și cum ați prezenta moda, până la ușă. La mijlocul drumului cade sutienul și rotire ușoară. La ușă cad chiloții. Nu vă întoarceți frontal către cameră, nu e voie să apară pe film țâțele sau pizda, capiche? Nu e film porno aici, e o reclamă respectabilă pentru Mall, unde sunt și copii. Dincolo de ușă găsiți prosoape să vă ștergeți și să vă înfășurați în ele. Capiche? Jose, camera e pregătită?
--- Da boss.
--- Bun, prima fată. Acțiune!
Se descurcă minunat, se mișcă ca o felină. Își dă jos sutienul dintr-o singură mișcare, cu dexteritate. Însă la ușă se încurcă, se întoarce oarecum în lateral încercând să nu stea cu fundul ațintit către noi când își dă chiloții jos, ca să nu i se vadă nimic pe la spate.
--- Ce naiba faci? Îți apar țâțele în cadru!, răcnește Luci. Îți dai chiloții jos aplecându-te direct în față, nu în lateral, încât să nu se vadă decât picioarele.
--- Dar, dacă mă aplec drept în față, mi se vede fundul și...
--- Nu ne interesează, camera este fixată pe gleznele tale, fundul tău nu intră în cadru și nu interesează pe nimeni. Hai, încă odată. Acțiune.
De data asta procedează conform scenariului și trece proba. Însă camera nu mi se pare deloc ațintită către glezne, mai degrabă către fundul ei, și i se vede perfect pizda din spate când se apleacă. Futui, așa o să pățesc și eu? Sper că nu trag băieții cu ochiul, totuși par profesioniști. Mai puțin luministul, care mai are puțin și îi ies ochii din orbite ca la melc. Măcar acum nu mai sunt singura semi-dezbracată. A doua fată trece și ea cu bine iar a treia e tipa care i-a supt pula lui Luci. Nu numai că nu se jenează, dar nici măcar nu ține picioarele apropiate când își dă chiloții jos. Următoarea nu se jenează nici ea, și acum urmez eu. Strâng din dinți și filmez scena cum trebuie. Când revin pe platou îmbrăcată doar în prosop apare un alt tip, gras, la costum, tunând și fulgerând că încă n-am terminat. Cred că e șeful lor.
--- Ce dracu faci, de ce ai 5 tipe aici, trebuia să selectezi una singură. E deja ora 12. Când o să filmezi spotul?, răcnește el.
--- Șefu, da, suntem la probele finale, imediat rămânem cu finalista, promit șefu, spune Luci stând drept smirnă.
--- N-am pe cine mă baza mă, n-am pe cine mă baza. Tu știi cât costă chiria la hotelul ăsta? Să nu care cumva să aud până la finalul săptămânii că nu e totul filmat gata, că adio cariera. Ai înțeles?
--- Da șefu, fără grijă.

Dispare cum a venit și Luci cade ușurat înapoi în scaunul regizoral. Sta puțin pe gânduri. Luministul se apropie și pune paie pe foc.
--- Șefu, cum facem, pe care o păstrăm.
--- Taci dracu, nu vezi că mă gândesc?
--- Boss, am o idee, zice cameramanul.
--- Ei, ia zi.
--- Forma chilotului boss. Nu se potrivește cu o coafură natur, știi tu, acolo jos. Am senzația că una din fete...
--- Ești un geniu. Fetelor. Tu, cum ai zis că te cheamă, zise Luci îndreptând către mine.
--- Roxi.
--- Cum ai pizda?
--- Poftim?
--- Cum ai pizda? Rasă, naturală, tufiș, aranjată etc.
--- Aaa, brazilian, zic eu roșind.
--- Bun, următoarea?, zice el luându-le pe rând pe celelalte fete.
Din păcate însă nici una nu o avea nearanjată.
--- Jose, alte idei?, zice Luci îndreptându-se către cameraman.
--- Elasticitatea sânilor, contează atunci când merge către camera când iese din piscină.
--- Așa, așa. Fetelor, trageți prosoapele puțin mai jos, să se vadă partea superioară a sânilor, și săriți ușor pe loc.
Mă uit la celelalte fete. În afară de tipa cu tupeu, celelalte șovăie, dar își coboară puțin prosopul. Nimeni nu vrea să piardă contractul, sunt totuși 2000 de euro.
--- Hei, tu, mai jos, până la nivelul sfârcurilor. Acum sărituri ușoare. Mă conformez și eu și încep să sar. Luci ne analizează cu atenție. Tipei din mijloc, o șatenă zveltă superbă, i se desface prosopul și cade. Și-l ridică repede și se acoperă la loc.
--- Hmm, nici aici nu avem diferențe. Gigele, ia fugi mă și adu niște sutiene și chiloți, să vedem cu arată produsul finit.
Gigi se întoarce cu un vraf de sutiene și chiloți, același model, și ne alegem fiecare mărimea potrivită.
--- Mergem dincolo să ne îmbrăcăm?, întreabă una din fete.
--- Nu fetelor, aici, că nu vrem să vi se vadă dezîmvelitura, știți voi, adică să nu fiți rușinoase, zice Gigi încercând să ne ajute.
Luci pufnește în râs, dar nu zice nimic. Ne întoarcem toate cu spatele la ei și ne îmbrăcăm, mai puțin Deea, tipa de 30 de ani care arată de 20 - ea nu are nici o jenă. Luci ne aliniază pe toate și apoi vine să ne studieze îndeaproape, iar Jose și Gigi se holbează ca proștii. Se învârte în jurul nostru, studiază îndeaproape linia chilotului la fiecare dintre noi. Tipei de lângă mine îi îndreaptă bretelele de la sutien și apoi îi rearanjează chiloții, că erau strâmbi. Ne cere să dăm din umeri să vadă cum se așează sân...



    Login