Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex in the office
Autor : bluedemon - 2018-01-28
Citita de 12321 ori - Nota 7.58 (57 voturi)
Nu-i așa că ați citit titlul și gândul v-a dus la un șef si secretara lui, ghemuită sub birou sau întinsă pe birou, lăsându-se posedată, folosită, pentru a câștiga bunăvoița lui ? Ei bine.. nu e nici un șef și nici o secretară pe aici, iar povestea începe într-o seară caldă de vară, undeva pe o terasă, la o bere cu prietenii.

ZIUA 1
Știți cum se întamplă uneori, când ieși, după ceva ani, dintr-o relație complicată – rudele și prietenii se gândesc că trebuie să te cupleze rapid cu altcineva. Asta mi s-a întâmplat și mie. Sâmbătă, tocmai scoteam prăjitura din cuptor când m-a sunat o prietenă să-mi comunice :
- Draga mea, ieșim spre seara la o bere și M.(soţul ei) are un prieten, venit recent din Germania, în concediu.. vino și tu cu noi, ar fi interesant să-l cunoști.
Primul impus a fost să o refuz, apoi mi-am spus că e cazul să ies din letargie. Și cam așa a intrat V. in viața mea...
Întâlnirea de la terasă a fost funny pentru că, probabil, şi M. îi comunicase prietenului său că va mai veni o prietenă de-a soţiei lui pe care „e cazul să o cunoască”. Am surprins din primul moment în privirea lui o sclipire analitică, urmată de un zâmbet care spunea „hmm.. eşti bună”. Iar eu am remarcat din primul moment silueta atletică şi buzele pline. Am mai observat apoi amuzată felul senzual şi în acelaşi timp jucăuş în care el zâmbea privind buzele mele. A urmat un schimb de priviri intense care spuneau multe despre planul de a ne revedea doar noi doi, chiar dacă aparent conversam doar banalităţi cu prietenii noştri comuni. La desparţire am făcut schimb de ID-uri mess şi, după o oră, butonam amândoi febril comentând întâlnirea şi diverse alte mărunţişuri. Am aflat astfel că ar fi dorit ca felul în care eram îmbrăcată să nu îmi camufleze formele, iar el a aflat, printre altele, ceva detalii despre jobul meu (consilier vânzări termopane) şi locaţia biroului.

ZIUA 2
Tocmai terminam de expediat o comandă pe mail, când uşa s-a deschis şi V. a intrat, zâmbind relaxat. A privit apoi sub birou spre picioarele mele şi în ochi i-a reapărut sclipirea aceea care mă fascinase cu o seară înainte – sclipirea de copil fericit, care tocmai a reperat maşinuţa preferată pe raftul cu jucarii. Da, conform solicitării din conversaţia pe mess, renunțasem la pantalonii lungi şi largi. Purtam acum o fusta conica, mulata pe coapse, care se termina 2 cm deasupra genunchilor; decentă și totuși provocatoare. A ridicat apoi privirea spre camaşa albastră cambrată pe talie, cu decolteu care punea perfect in evidență forma rotundă, plină a sânilor şi zâmbetul a devenit şi mai larg. Am ştiut în secunda următoare că nu ar avea rost să-l las să joace rolul de client faţă de colega mea... fiindcă privirea lui m-a determinat să îi răspund la salut zâmbind “simetric de larg”, cu genul de zâmbet pe care nu-l acorzi unui necunoscut. M-am ridicat deci şi l-am invitat în bucătăria apartamentului unde aveam biroul... la un ceai. Obişnuiam să facem asta, oricare dintre noi, atunci când aveam ca musafiri prieteni sau rude, astfel încât să le putem acorda puțin timp fără să deranjăm activitatea din spațiul destinat clienților.
Bucătaria e o încăpere rezonabil de spațioasa, paralelă cu cea principală, de care e despărțită printr-o usa de placaj simplu (fără geam), în care avem câteva scaune, un dulap şi o măsuţă pe care stau înghesuite filtru de cafea, căni, veselă şi diverse alte ustensile practice.
Conform invitației lansate in birou, m-am îndreptat spre cana cu fierbator să pun la fiert apa pentru ceai; dar în clipa următoare două palme hotărâte îmi cuprindeau şoldurile şi îmi lipeau trupul de cel al bărbatului aflat în spatele meu. Am reușit doar să întorc o secundă capul să mă asigur că uşa spre birou e închisă, apoi brațele lui m-au strâns ca niște liane, încolăcindu-se pe talia şi pieptul meu. Simțeam deja intens dorința lui de a mă poseda. Cu buzele lipite pe jumătate de ceafă mi-a confirmat verbal " te vreau !"
Am tresărit speriată de faptul că cele 2 cuvinte au trecut de uşa care ne despărțea de colega mea şi mi-am înfipt unghiile în brațele lui, încercând să scap dintre ele, deşi, simultan, simțeam că energia pe care o degajă trupul lui mă atrage magnetic. S-a prefăcut rănit, atât cât să mă desprind o clipă şi să mă întorc cu faţa spre el. Dar n-am apucat să spun nimic - buzele i s-au lipit la fel de sălbatic de gura mea, in timp ce palmele mâinilor încrucişate peste spatele meu mi-au acaparat fesele.
Eram din nou strâns lipită de el, sufocant şi incitant în același timp. De fapt aş fi putut să mă desprind dacă palmele mele nu s-ar fi lipit de gâtul lui, dacă buzele mele nu şi-ar fi dorit atingerea caldă, fină, plină a buzelor lui. Dar le voiam ! Buzele astea mă fascinasera din prima zi - buze pline si usor asimetrice, exact ca ale mele. Apoi sărutul - cald, pasional, intens.
Zgomotul unei uşi deschise m-a trezit brusc la realitate. Cineva tocmai intra in birou; cineva care, pentru a ajunge la uşa de acces, trecuse prin dreptul geamului de la bucătăria în care ne aflam. Gândul că aş fi putut fi surprinsă în poziția aceea, strâns lipită de bărbatul de lângă mine, mi-a dat un fior rece. Dar trupul fierbinte de lângă mine continua să mă atragă irezistibil.
Am ciulit totuși urechea si am auzit două voci necunoscute - probabil un cuplu venit să discute o ofertă cu colega mea. Discuția lor mi-a reamintit că venisem în bucătărie pentru un ceai. Deci, l-am desprins pe V. ferm de mine si i-am indicat unul din scaune, iar eu am pus apa la încălzit, plicurile de ceai în căni si m-am oprit lipită de măsuță. Aş fi vrut să spun ceva, dar cuvintele nu îşi găseau ordinea. Simțeam aerul vibrând în spațiul dintre noi.
- Vino aici ! a soptit întinzînd mâna spre mine. Tonul calm, cald şi totuși ferm m-a determinat să execut instant comanda.
M-am apropiat, oprindu-mă în picioare, în fața lui.
- Îmi place fusta asta... şi cuvintele au fost urmate de o mângâiere apăsată, de la şold in jos, până când palma stângă, fierbinte, mi-a atins genunchiul. Simultan palma dreaptă a făcut acelaşi traseu, dar în sens invers şi pe sub fustă. Eram din nou captivă, incapabilă să mă împotrivesc dorinței de a fi atinsă. I-am cuprins capul în palme şi mi-am sprijinit sânii de fața lui. A inspirat adânc si mâinile au început un dans haotic pe picioarele mele... de la glezne până la coapse, pe exterior, pe interior, pe rotulă, pe fese...
Palme fierbinți pe picioare, respirație fierbinte pe sâni, apă fierbând pentru ceai. Cum aş fi putut rămâne rece ? Întreaga mea ființă clocotea.
Şi totuși trebuia să fac ceaiul. Am scos buzele din căldura sânilor, am aplicat pe ele un sărut scurt, apăsat, apoi un deget în semn de tăcere şi m-am refugiat să torn apa peste plicurile din cană si să-mi revin - "trebuie să păstrezi distanța", murmura o voce lăuntrică. "Ești o femeie serioasă, ești în birou, sunt oameni în camera alăturată !"
Dar, în secunda în care am terminat de turnat apa fierbinte în căni, am simțit din nou respirația caldă pe ceafă si apoi un sărut flămând pe gât. Şi teoria despre seriozitate s-a estompat. M-am răsucit totuși cu un gest de împotrivire Şi am încercat să îl împing înapoi pe scaun. A zâ...



    Login