Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Scumpa mea nasa
Autor : alin_orali - 2018-11-27
Citita de 17668 ori - Nota 5.91 (44 voturi)
Salut, aveam varsta la care incepusem sa imi explorez corpul,sa simt ce inseamna o erectie,sa doresc din ce in ce mai mult o femeie.
Era pentru a doua oara cand imi petreceam vacanta de vara la nasii mei Gheorghe si Paula la tara in Valea Jiului.
Nasul (48 ani, inalt dar si supraponderal lucra la mina ca maistru miner), nasa(42 ani, scunduta,cu picioare putin butucanoase,bruneta, par lung,pielea foarte alba, aveam sa aflu ca are si sani micuti dar cu sfarcuri destul de mari).Nasul avea un prieten Costica, un fost puscarias care lucra cu el la mina.Mai tot timpul era la ei acasa.Nasii mei erau ca mai toti minerii consumatori mari de bere, aproape zilnic erau bauti, toti trei.
Era intr-o zi de vara foarte calduroasa,nasul era la servici, iar nasa ma pusese sa culeg zmeura din zmeurisul pe care il aveau in spatele casei, si care se termina in munte.
Dupa vreo ora, ca in fiecare zi a venit Costica, m-au trimis sa le iau 6 sticle de lapte de un litru cu bere draft de la carciuma.Dupa ce le-am adus berea si Costica a trebaluit ce ii lasase nasul sa faca s-au asezat pe terasa in spatele casei spre zmeuris si ca de fiecare data s-au pus pe baut.Cred ca de mine nasa uitase ca sunt in zmeuris si culeg zmeura,radeau si glumeau de parca erau singuri.Costica o tot lua pe nasa de gat si o tragea spre el,pupand-o din cand in cand.
La un moment dat ea sa asezat cu scaunul in fata ei, fiind cu fetele foarte aproape unul de celalalt.
Eu in zmeuris imi mai aruncam cate un ochi la ei.Imi placea foarte mult sa-i spionez, mai ales cand erau bauti.Erau foarte haiosi.
Am pandit un moment cand au intrat in casa si am furat doua tigari din pachetul lui Costica apoi am mers iar in zmeuris.
Cand sau intors din casa nasa nu mai avea rochia pe ea,purta un capod de casa.S-au asezat iar unul in fata celuilalt,au continuat discutia,Costica pupand-o din cand in cand.La un moment dat Costica i-a ridicat capodul lasand sa i-se vada picioarele pana la fund.Vazand asta m-am furisat mai aproape intr-o tufa mai mare de unde sa-i pot spiona mai usor fara sa fiu vazut.Vorbeau, radeau, Costica ii mangaia picioarele, cand ajungea cu mana aproape de fund ea ii punea mana pe mana lui.
Mi-am dat seama ca erau deja bauti, asa ca m-am asezat jos, mi-am aprins o tigara si fumand pe ascuns sa nu se vada fumul,eram numai ochi si urechi la ei.
Costica ii tot spunea ca este timp,nasa dand-u-i mereu mana mai jos cand el ajungea cu ea la curul ei.
Dintr-o data Costica ii ridica barba cu mana si ii trage o palma peste fata de nasa cade cu tot cu scau.O ridica, observ ca plangea, o ia si o pune in bratele lui cu spatele la masa,o impinge si o aseaza cu spatele pe masa iar cand i-a desfacut capodul am observat ca nu purta nimic pe sub el.Costica sa ridicat si a inceput s-i framante sanii si s-o traga de sfarcuri, din cand in cand o si saruta ea prinzand-ul cu picioarele de mijloc.
Am simtit ca pula mea se dorea scoasa afara, asa ca mi-am dat pantalonii scurti jos,apoi chilotii lasand pula sa iasa la lumina.Am inceput sa-mi frec pula asteptand sa vad ce se mai intampla.
Costica o saruta si ii freca sanii iar ea se tot misca sub el,apoi a coborat cu gura in jos, a luat paharul cu bere,i-a turnat pe abdomen in asa fel incat berea sa se scurga in jos pana pe pizda, el asteptand cu gura deschisa lipita de pizda sa inghita toata berea trecuta prin labiile pizdii.A lins-o cateva minute bune,timp in care ea se cambra sub limba lui.
Dintr-o data sa ridicat,sa dus in partea cealalta a mesei,a tras-o de par pana nasa a ajuns cu capul la marginea mesei.Si-a desfacut pantalonii si ia lasat sa cada in jos impreuna cu chilotii, atunci am vazut ca avea o pula destul de mare, cred ca avea in jur de 19 cm.Dupa ce si-a frecat-o de cateva ori pe fata nasei mele, i-a bagat-o incet in gura, apasand din ce in ce mai mult pana i-a intrat aproape toata.Efectiv o futea adanc in gura iar nasa grohaia ca un porc, inecand-u-se cu pula care ii intra tot mai mult.cred ca a futut-o in gura cam 10 minute, apoi a ridicat-o de par,i-a mai tras o palma peste fata, sa asezat pe scaun si a pus-o in bratele lui,incepand sa o futa cu disperare. Nasa sarea efectiv in pula, in timp ce isi daduse capul pe spate,Costica tragand-o de par.O futea cu putere si ii tragea din cand in cand cate o palma peste fata,ea scotand cate un sunet de durere cand primea palma.
Deja aveam pula sculata bine, stateam in fund ii urmaream si ma masturbam usor,vrand sa stau cat mai mult excitat.
Dupa ceva timp in care a futut-o pe nasa in pizda, a ridicat-o din bratele lui si a intors-o cu spatele,dupa tipat mi-am dat seama ca ii bagase puloiul in cur.Ma masturbam usor, ma intindeam din cand in cand pe spate, aveam pula foarte sculata, ii urmaream si nu-mi venea sa cred ca nasa mea era intinsa cu pieptul pe masa pe terasa goala cu picioarele desfacute foarte mult iar Costica, prietenul nasului meu si totodata omul care ii ajuta in gospodarie o futea in cur tragand-o in acelasi timp de par.
Ea nu schita decat cate un "au,au"de cate ori Costica impingea mai tare cu pula in curul ei.
Nu a durat foarte mult si Costica a iesit din curul nasei mele lund-o de par si asezand-o pe spate pe masa, sa dus la capul ei, a tras-o iar cu capul la marginea mesei si i-a bagat pula in gura exact asa cum era, scoasa din curul ei.ii freca cu palma pizda in timp ce o futea in gura,nasa mea parca era o jucarie in mainile lui, incepuse iar sa grohaie ca un porc, se ineca cu pula lui Costica.
La un moment dat a prins-o cu mainile de cap si si-a infipt...



    Login