Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Scumpa mea nasa (2)
Autor : alin_orali - 2018-12-03
Citita de 17522 ori - Nota 7.06 (80 voturi)
Salut,revin ca partea a doua a povestirii mele.Chiar daca unii mi-au criticat prima parte a aventurii,revin si cu a doua parte spunand ca ceia ce scriu sa intamplat, este 100% real.
Am coborat din zmeuris cu galetusa plina cu zmeura, nasa mea era asezata pe scaun la masa de pe terasa,pusese deja doua pahare cu bere, m-a invitat sa ma asez langa ea pe un alt scaun. Am baut amandoi cate un pahar cu bere, ea era imbracate tot in acea rochie pe sub care stiam ca nu purta nimic.Mi-a povestit mai multe despre faptul ca avea o aventura de 5 ani cu Costica,ca era efectiv indragostita de pula lui atat de mare, ca o excita foarte tare cand era fututa brutal, cand era plesnita peste fata.
In tot acest timp imi mangaia piciorul urcand cu mana pana aproape de pula cateodata chiar atingand pula pe sub cracul pantalonilor mei scurti cu cracul larg.
Si-a tras scaunul lipit de al meu,spunand-u-mi
-Hai, ai curaj, mangaie-mi piciorul,mi-a luat mana si a pus-o pe piciorul ei, alb,miscand-o in sus si-n jos pana mana mea a ajuns pe pizda.
Avand mana pe pizda nasei mele,mi-sa sculat pula instantaneu,observand-u-se clar prin pantalonii mei scurti.
Mi-a pus palma ei peste palma mea, impingand-u-mi doua degete in pizda, cu cealalta mana desfacand-u-si nasturii rochiei pana jos, dezvelind-u-si corpul cu pielea foarte alba.
A inceput sa isi maseze sanii micuti, tragand-u-se tare de sfarcuri.Dupa cateva minute mi-a pus o mana pe pantalonii scurti mangaind-u-mi usor pula peste pantaloni.
Mi-a spus.
- Te implor, trage-mi o palma peste fata.
Eu i-am dat o palma parca fiind teleghidat,mai ales stiind de la ea ca o excita rau sa ma port brutal cu ea.
Imediat am primit de la ea o palma peste fata dar de cateva ori mai tare decat i-o trasesem eu, spunand-u-mi.
-Asa se trage o palma, nu ti-am spus sa ma mangai pe fata.
Mi-am scos degetele din pizda nasei mele, am apucat-o de par, i-am tras capul pe spate si i-am tras o palma de am crezut ca va cadea de pe scaun, ea scotand un tipat infundat.
Si-a ridicat capul,avea fata rosie si lacrimi in ochi,mi-a spus,
Tampitele astea doua ma provoaca sa fac prostii,aratandu-mi spre tate, te rog sa le pedepsesti, plesneste-le pana numai stiu de ele.
M-am ridicat in picioare in fata ei,ea mi-a tras jos pantalonii scurti si chilotii si mi-a luat pula in mana incepand sa o frece usor.
I-am tras doua palme succesiv peste sani, cum o loveam ea ma strangea puternic de pula cu mana.
Si-a dat capul pe spate, ridicand-u-si mijlocul expunand-u-si sanii sa ii pot lovi mai usor si in intregime.
Grohaia infundat dupa fiecare palma trasa de mine.
Dupa ce i-am tras mai multe palme peste sani,ea frecand-u-mi pula in tot acest timp,sa ridicat in picioare si mi-a spus ca acum este randul meu sa o simt si pe interior.Mi-a spus sa ma asez in genunchi in fata ei sa scot limba sa o tin afara intarita, ea asezandu-se cu pizda pe fata mea,limba mea intrand toata in pizda nasei mele.
Ma apucat de cap si efectiv se futea cu limba mea, era foarte uda in pizda,cand se trantea cu pizda de fata mea imi umplea gura cu lichidul ei.II inghiteam lichidul din instinct ea dirijand-u-mi capul cu palmele.
Aveam pula sculata de simteam ca-mi crapa, incepusera sa ma doara si coaiele.Mi-a spus sa-mi bag un deget in gura sa-l umezesc cu saliva si sa i-l bag in cur,a intrat usor,mi-a spus sa mai bag unul,asa ca aveam limba in pizda ei si doua degete in cur.
Nasa tremura toata si imi spunea.
-Asa, mai repede, mai adanc, continua, sa nu te opresti ca te omor, limba parca imi amortise,dar eram si extrem de excitat.
Brusc sa oprit,sunt sigur ca daca mai continuam avea orgasm.
Mi-a eliberat capul spunand-u-mi sa ma ridic, ma sarutat, atunci am vazut ca avea limba foarte lunga,mi-a bagat-o adanc in gura explorand-u-mi gura cu ea.
Sa asezat ea in genunchi in fata scaunului,si-a lasat capul pe spate pe sezutul scaunului, mi-a spus.
-Acum,hai e randul tau sa imi futi gura si gitul cat de dur poti.
M-am aplecat si i-am bagat pula in gura, tinea gura deschisa larg astfel ca pula mea sa intre toata,a luat-o toata in git fara probleme.
Ma prins cu palmele de cur si efectiv se futea cu pula mea adanc in gura.
Ma misca din ce in ce mai repede,facand ca saliva sa-i sara din guraeram plin de saliva ei pe coaie si ea pe fata.
Cu o mana ma tineam de parul ei iar cu cealalta ii dadeam palme peste sani.
Dupa mai multe minute de futut in gura, si-a scos pula din gura tragand-u-ma cu gaura curului pe gura ei.
Mi-a lins gaura curului si incet, si-a bagat limba in curul meu.In acest timp eu imi frecam pula usor nevrand sa imi dau drumu asa repede.
Dupa ce am mai futut-o cateva minute iar in gura, imi placea foarte tare cum intra pula toata in gura,cum se cambra cand o tineam nemiscata in gitul ei,cum sarea saliva din gura ei cand se ineca cu pula.Avea ochii rosii de ziceai ca este beata moarta.
Mi-a facut semn sa o las sa se ridice, era plina de saliva pe fata, stiind ca-i place dur, i-am tras o palma peste fata.
-Mmmmhhhh, da,da, bravo, incepi sa fii asa ca si Costi.
Ma impins pe spate in iarba, sa sezat direct in pula,pula mea intrand foarte usot...



    Login