Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe plaja la 1 Mai
Autor : Aratatorul - 2010-03-08
Citita de 14232 ori - Nota 7.19 (26 voturi)
Eram la un stagiu de formare, din cele la care te obliga firma sa mergi din cand in cand. Vara trecuta a fost organizat la mare, la 1 Mai, desi de regula era organizat la munte.

In dimineatza celei de a doua zile m-am hotarat sa ma trezesc devreme ca sa pot prinde celebrul rasarit de soare marin. Desi am fost obosit dupa prima zi totusi am facut un efort sa ma trezesc si am fost pe plaja inainte ca soarele sa se ridice deasupra marii.

Plaja era ingusta la 1 Mai si destul de neprietenoasa. Pietroasa si cu multe scoici ascutite, abia daca gaseai un loc unde sa te asezi si sa privesti cum soarele se inalta usor usor peste linia orizontului.

M-am plimbat un pic pe tarm si apoi am gasit un fel de loc mai neted unde m-am asezat. Am privit soarele pana cand a devenit suficient de puternic cat sa nu ma mai pot uita direct la el. M-am intins pe spate si am ramas asa inspirand briza marii si ultravioletele. M-am uitat in stanga si in dreapta si am vazut ca nu era nimeni. Mi-am dat jos pantalonii si tricolul si am ramas doar in chiloti. Nu erau slipi si imi era cam jena sa nu ma vada cineva. M-am intins pe spate, am inchis ochii si m-am lasat cuprins de razele timide ale soarelui.

Dupa putin timp am auzit voci apropiindu-se de mine. M-am ridicat sa vad cine este. Erau doua fete de la curs. Erau din alt oras, le stiam doar din vedere. Le vazusem in sala de curs insa nu stiam cum le cheama si de unde sunt. Initial am vrut sa trag pantalonii pe mine ca sa nu stau in chiloti in fata lor.
-Buna, ce faci, te bronzezi? Ce bine ca ne-am intalnit, si noi vroiam sa ne intindem sa ne bronzam putin insa ne era cam frica singure. Pe la 1 Mai sunt multi ciudati si ne era teama sa nu fim luate de curve.
- Desigur, stati daca vreti - am raspuns eu.
Fetele au vazut ca eram cu mana pe pantaloni si ca vroiam sa-mi acopar chilotii.
- Ei, lasa ca nici noi nu avem costum de baie. Vrem doar sa ne prinda putin soarele si sa facem o baie.

Am lasat blugii la o parte insa discutia cu ele incepuse sa ma excite. De sub chiloti pula incepea usor sa se scoale. Una din fete, cea mai in varsta, desi ambele erau foarte tinere, observase ca mi se scoala si parea ca ii place jocul. Si-a scos tricoul si sutienul. Eu ma cam blocasem la fel ca si cealalta fata, cea mai tanara. Si-a asezat tricolul pe jos si s-a intins relaxata peste el. Intr-adevar nu avea costum de baie ci doar un sutien simplu, de zi.
- Hai fata da-ti jos tricolul si intinde-te si tu. Suntem intre colegi, nu suntem salbatici.
Cealalta si-a dat timid jos tricolul jos. Nu avea sutien si dezgolirea directa a sanilor in fata mea o facu sa se inroseasca. Simteam ca-mi sare pula din chiloti, asa tare ma excitase faza.

Ambele s-au intins peste tricouri, cu sanii in sus, cu ochii inchisi si cu mainile scurgandu-se pe langa corp. Eu eram tot numai o flacara desi eram incurcat de situatie. Pula se zbatea sa iasa din chiloti si nu stiam ce sa fac. Eram coleg cu ele si nu vroiam sa fiu luat de golan.

Dupa putin timp, fata mai mare i-a spus celei mai mici daca nu vrea sa intre in apa. S-au ridicat in picioare. M-a intrebat daca ma deranjeaza sa intre ele in apa iar eu sa raman cu haine pe mal. I-am raspuns firesc ca nu. Si-au dat pantalonii de plaja jos si au ramas in chiloti. Nu erau costum de baie ci chiloti albi foarte sumari. Cea mare si-a dat chilotii jos si i-a asezat pe tricou langa pantalonii scurti si sutien. Fata mai mica era incurcata de situatie ca si mine. A acceptat sa-si dea si ea chilotii jos si au intrat in apa.

Malul era ingust si marea foarte aproape. Spectacolul era sub ochii mei si parca nu-mi venea sa cred.

Fetele au intrat in mare si se zbenguiau. Nu am mai rezistat si mi-am dat si eu chilotii jos. M-am apucat sa fac laba in disperare. Fetele au observat repede. Nu se uitau amandoua direct la mine ci cate una, prefacandu-se ca vorbesc intre ele. Zambeau si erau vizibil incantate ca m-au zapacit si ca au reusit sa ma faca sa fac laba. Probabil ca asta isi propusesera de la inceput cand m-au vazut.

Am ejaculat destul de repede dar am continuat sa ma frec. Incantarea fetelor ca “m-au facut” ma facea sa ma excit destul de repede si am intrat iarasi in erectie. Am frecat-o...



    Login