Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe autostrada cu un necunoscut
Autor : GeorgeosM - 2016-08-23
Citita de 21549 ori - Nota 6.00 (93 voturi)
Sunt casatorit de peste 10 ani. Viata de cuplu devenise monotona odata cu venirea pe lume a copiilor. Grijile de zi cu zi, stresul de la munca, scoala copiilor si-au pus accentul pe viata noastra sexuala.
Acum 2 ani am cunoscut o tipa care avea 29 ani. Tocmai iesise dintr-o relatie cu un doctor, care o tinea doar pentru a se mandri cu ea. Satena, inalta, frumoasa, cu un cur demential si sani plini si proeminenti. Incet-incet am inceput sa o descopar, sa o cunosc, sa- i cunosc fanteziile. Avea o gramada de fantezii pe care nu avusese cui sa le impartaseasca, fostul fiind extrem de gelos si il interesa doar de propria satisfactie.
Asa am descoperit ca tipa este submisiva, ca ii place sa-si expuna corpul in fata strainilor si multe, multe alte fantezii.
Si-a cumparat foarte multe haine care de mai care mai sexy, care sa “descopere “ trupul ei chiar daca era imbracata, lenjerie erotica si incet incet am inceput sa punem in practica fanteziile ei.

Am descoperit ca autostrada Bucuresti – Pitesti este un loc in care iti poti pune in practica tot felul de fantezii, fiind o gramada de locuri in care sa-ti poti explora sexualitatea.

August 2016. O zi torida de vara. Terminam munca, ne intalnim si decidem sa dam o fug ape autostrada. Iubita mea imbracata intr-o rochita de vara, extrem de usoara, foarte transparenta, doar cu o pereche de chilotei minusculi pe ea. Ne suim in masina si pornim spre autostrada. Aglomeratie ca de obicei in Militari la iesirea din Bucuresti. Dupa 20 min lasam Carrefour pe dreapta si iata-ne pe autostrada. Masini multe, soferi grabiti, noi mergeam pe prima banda gandindu-ne ce sa incercam in acea zi.
La un moment dat, depasim o duba cu numere de Giurgiu in care erau vreo 6 barbati. Iubita mea se uita la ei pe geam, aia se uita la iubita mea si ii vad prin rochita sanii voluptosi. In secunda aia toti casca gurile si incep san e urmareasca cu masina. Cand ne depaseau ei, cand ii depaseam noi si in acel moment toti erau pe geam cu ochii tintiti catre iubita mea. Ne distram de minune cu acea joaca de-a soarecele si pisica.
- De ce nu le oferi mai mult daca tot se uita? ii zic eu amuzat
- Buna idée zise ea si isi trase rochita peste cap. Ramasese doar in perechea de chilotei care erau mai mult niste ate. In momentul acela noi eramin spatele dubitei in care erau barbatii.
Am asteptat momentul in care masinile din spate erau foarte departe si am intrat in depasirea dubitei. Am mers prêt de 2 minute paralel cu dubita, iubita mea intorcandu-se cu fata spre geamul ei, jucandu-se cu sanii in fata acelor barbate. Erau toti pe geamuri uitandu-se fascinati la acea pereche de sani, nu le venea sa creada ce vad, excitati, foarte excitati, urland ca nebunii. Dupa vreo 10 minute, spre dezamagirea noastra duba a iesit de pe autostrada. Ma uitam la iubita mea si ii vedeam privirea excitata de cele intamplate. Ii pun mana la pizda si o simt foarte uda.
- Te-a excitat? o intreb
- Da, zise ea cu rasuflarea intretaiata. Ai vazut ce excitati erau toti? Mi-a placut enorm. Mai incercam?
- Hai sa vedem ce iese, zic eu si conduc mai departe.
Depaseam masinile una cate una sin e uitam sa vedem daca pasagetii erau barbate sau erau familii. La un moment dat depasim o Skoda in care era doar soferul, un barbat brunet pe la vreo 30 ani. Ne bagam pe prima banda si il lasam sa ne depaseasca. Apoi il depasim noi san e convingem ca este singur.
- Dragut tipul, zise iubita mea si isi lipi sanii de geamul din dreapta.
Tipul vede ce se petrece in masina noastra si incepe san e urmareasca. Noi in fata, el in fata, ne tot depaseam si iubita mea se tot juca cu el si ii arata sanii, isi sugea un deget cand el se uita la ea, isi trimiteau bezele unul altuia. Cazuse in plasa noastra.
Ne apropiam de o iesire de pe autostrada si am decis san e intoarcem catre Bucuresti.
- Ce pacat ! a gangurit bosumflata iubita
- Trebuie sa ne intoarcem, am zis eu, altfel ajungem la Pitesti.

Tipul cu Skoda in spatele nostru. Bag semnal dreapta si ma angajez sa ies de pe autostrada. Tipul cu Skoda baga si el semnal dup anoi. Iubita mea nu il vedea, eu statea cu ochii pe oglinda retrovizoare sa vad ce face. Iesim de pe autostrada si vazand ca si el vine dupa noi imi incolteste o idée. Iesim si dam de un drum laturalnic unde nu era nicio masina. Mergem vreo 5 minute catre o liziera de padure. El dupa noi. Opresc masina pe dreapta. Tipul opreste si el si vad ca se da jos din masina. Ii spun iubitei
- Vine. Ce facem?
Ea atunci il vede si incepe sa zambeasca. Cand ajunge in dreptul geamului din dreapta, las geamul putin jos sa vad ce zice.
- Buna, zise el. Dragos sunt. Mi-a placut ce am vazut pe autostrada.
- Si noi ne-am distrat de minune , zic eu. Speram sa iti atragem atentia. Acum daca tot ai vazut, nu vrei sa si atingi, zic eu uitan...



    Login