Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe Argeș în jos...
Autor : netufatul - 2022-04-02
Citita de 8959 ori - Nota 5.61 (41 voturi)
În sfârșit, vine vara și ieșim la plajă. Acceptă să mergem pe malul Argeșului, într-o sâmbătă. Știam că e destul de pustiu pe acolo așa că imaginația a început să îmi zburde încă din tren.

Coborâm din tren, mergem 5 km pe jos apoi ajungem pe malul râului, pe o plajă micuță. Întindem cearceaful, îmi scot tricoul, își scoate rochița care îi punea în valoare picioarele superbe. Mi se prezintă într-un costum de baie roșu și-mi zâmbește în timp ce desface berea. O rog să se întoarcă puțin cu spatele la mine.

- De ce?
- Să îmi pun slipul. N-am nimic sub pantalonii scurți.
- Suntem singurei văd. Ar fi drăguț să-ti dai pantalonii jos și să rămâi așa.
- Vrei să mă vezi nud?
- Mi-ar plăcea.

Scot pantalonii și o urmăresc cum își coboară ochii spre penisul care, în câteva secunde, ajunsese erect. Îi propun să mergem să ne bălăcim.

- Chiar merge o baie pe căldura asta.
- Dă-ți jos costumul de baie, să nu îl uzi.
- Mi-e cam jenă.
- De mine?
- Un pic, mă jenez și de tine.
- Cum simți tu, pui.

Mergem în apă, mi se calmează oarecum erecția cu ocazia asta apoi ne întoarcem la cearceaf. Discutăm verzi și uscate, sorbim din bere, ne bucurăm de locul care rămâne în continuare doar al nostru.

O îmbrățișez, o sărut și observ că e călduță și se lasă cumva relaxată sub mâinile mele. Mi se scoală iar, încerc să îi scot sutienul și... mă lasă. Îi simt sfârcurile pe piept.

Ne așezăm pe cearceaf, încep s-o mângâi pe sâni, cobor ușor spre slip și trec treptat cu mângâierile spre pizdă. O masez până simt că începe să i se ude slipul. Mă aplec spre buzele ei, îi aplic un sărut lung cât o veșnicie, cobor cu buzele spre sânii ei, îi sug și îi ling cu mișcări lente până îi simt sfârcurile superexcitate. Cobor cu sărutările spre abdomenul ei ajungând treptat la linia slipului. Sar peste slip și-mi mut buzele pe picioarele ei. O sărut până spre tălpi apoi urc la loc spre locul ei ascuns de soare. Îi apuc slipul, își ridică un pic funduletul, o las în costumul Evei și aproape că ejaculez spontan în fața peisajului. Îmi recapăt suflul, îi îndoi picioarele și mă întind cât să îi ajung cu gura exact acolo unde trebuie. O ling în lungul labiilor, îi cuprind toată pizda în gură, îmi strecor limba spre clitorisul ei, o sondez cât pot de adânc până când îmi retrag capul izbit în față de ploaia torențială pornită din ea. Revin la pizdă, mă bucur de noul gust găsit și continui s-o ling, aproape hipnotizat.

După o vreme se ridică și îmi cere să mă întind pe spate. Mă supun, ca un căluț cuminte care își așteaptă amazoana. Îi întind un prezervativ dar îl refuză și îmi spune că, la vârsta ei (are 50 de ani) nu crede să mai rămână însărcinată. Se aruncă cu pizda peste pula mea și începe să se miște amplu, într-un ritm lent, bucurandu-se de fiecare centimetru de vagin atins de măciuca mea. Sânii îi joacă deasupra ochilor mei, pula mi-e strânsă în menghina ei, mâinile ...



    Login