Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La foto
Autor : Aratatorul - 2009-01-07
Citita de 11980 ori - Nota 7.00 (27 voturi)
La foto

Imi placea sa ma privesc gol in oglinda, din fata, din spate, din lateral … Ma masturbam zile intregi in fata oglinzii … imi mangaiam coaiele, varful pulii, ma frecam si ma priveam … Apoi imi placea sa ma leg de coaie cu o sfoara, sa ma strang, sa ma doara, sa ma leg apoi de maini la spate, sa ma asez in genunchi pe boabe de fasole si sa ma privesc asa chinuit.
Intr-o zi m-am fotografiat la pula, din mai multe pozitii, si, timid am dus filmul la developat. Am ales un centru unde la primiri era o domnisoara tanara, draguta si destul de plictisita. I-am inmanat tremurand filmul foto, primele mele fotografii porno. Am intrebat in cat timp este gata, mi-a spus sa revin in doua ore. Am plecat, m-am plimbat prin oras vreo doua ore si am revenit plin de infrigurare. In spatele ghiseului era multe filme developate, intinse la uscat banuiesc. M-a recunoscut, l-a cautat pe al meu si l-a scos din multimea filmelor. Inima imi batea cu putere, simteam sangele cum vrea sa iasa prin gat, prin ochi, prin urechi … A luat filmul, l-a desfasurat in fata mea, s-a uitat atent, m-a rugat sa ma uit si eu si sa confirm daca acela este filmul. Cu vocea gatuita de emotie am spus ca acela este. M-a intrebat daca sunt multumit de developare. Am dat repede din cap, grabit sa achit si sa-l iau. Ea m-a intrebat daca vreau sa scot si poze. Ametit de emotie am spus ca nu, am luat filmul si am plecat.
Am ajuns acasa, m-am uitat indelung la film, m-am uitat si iar m-am uitat. Imi placea grozav sa pozez gol si ma excita la maxim ideea ca cineva se putea uita la pozele mele.
Dupa cateva zile mi-am facut iar niste poze, de data acestea mai provocatoare, mai interesante, fara insa sa-mi pozez si fata, desigur. Am dus iarasi filmul la fata draguta de la magazin. M-a recunoscut, parea si ea emotionata, stia ce v-a urma.
I-am inmanat filmul, l-a primit cu putina emotie si m-a intrebat daca vreau si pozele. I-am spus ca da, doresc si poze. Am simtit cum se imbujoreaza, de emotie sau de incantare, nu stiu. Mi-a spus sa revin mai repede decat data trecut. Am plecat si m-am plimbat, nu-mi gaseam locul de nerabdare sa revin. Am revenit dupa mai putin de o ora. La ghiseu era o doamna, mai in varsta si cu o figura destul de plictisita. M-a intrebat ce doresc, i-am aratat bonul pe care mi-l daduse domnisoara cea draguta. S-a uitat la el, a spus ceva catre sine, a dat din cap si m-a rugat sa astept putin. S-a retras in spatele unei draperii, si am auzit-o strigand pe cineva, insa nu i-am inteles numele. Dupa cateva clipe a iesit de dupa draperie domnisoara cea tanara si frumoasa. Mi-a zambit, m-a rugat sa astept si sa iau loc. Dupa vreo 10 minute de asteptate care mi-au parut ca ore, a iesit cu fotografiile mele. Mi-a spus ca sunt cam ude si ca se lipesc. M-a rugat sa o las sa le puna pe o tejgheaua de sticla din fata mea sa se usuce un pic. Am crezut ca pic pe jos de emotie. I-am zis ca nu, ca le iau asa si ca le usuc acasa. A spus ca e bine si asa dar macar sa le numare, ca nu mai stie nici ea cate a scos. A inceput sa le numere, punand una cate una din mana pe tejghea. Fiecare fotografie era cu pula mea in diferse pozitii, cu chiloti, fara, din fata, spate, profil, semiprofil, ma rog, chestii de amator. Desi numara indiferent, totusi avea o lentoare a miscarilor, era emotionata si ii placea. A numarat 34 de poze si am vazut ca s-a oprit. In mana mai avea poze insa le-a pus grabita peste celelalte spunandu-mi ca sunt dubluri si ca am de platit doar 34, restul sunt bonus. Am scos zapacit de emotie banii, imi tremura cumplit mana. Tin minte ca aveam o bancnota mai mare. A intins mana dupa ea, i-am pus-o in mana si atunci ne-am atins epidermele. Am crezut ca iau foc. I-am zis sa pastreze restul. A spus ca nu, sa astept, a numarat dintr-un sertar restul si mi l-a pus in mana. Din nou ne-am atins epidermele. Tremuram tot, eram zapacit, si ea era emotionata, avea bujori si un tremur in glas. I-am multumit grabit, am coborat privirea si am iesit repede.
Am ajuns acasa. M-am uitat la poze. Intr-adevar, erau inca umede. Le-am intins pe pat sa se usuce. Si, ajuns la ultimele poze despre care spunea ca sunt dubluri si ca sunt gratis. M-am blocat de emotie la ceea ce am vazut. Era o femeie tanara banuiescm caci nu i se vedea fata, pozata in pizda goala, in diverse pozitii. Se vedea ca era o amatoare insa pozele erau bune calitativ. M-am gandit ca este ea, tipa cea tanara si frumoasa care mi-a developat pozele. Eram extaziat de ceea ce mi se intampla, nu-mi venea sa cred, tremuram tot, mi se facuse foarte frig, sughitam, respiram greu, aveam ameteli si zeci de ganduri se inghesuiau in fata mea.
Nu stiam ce sa fac, ce sa cred. Nu mi se mai intamplase. Nu stiam sa reactionez. Ma inchipuiam cu ea in gand cum ma priveste gol, ma fotografiaza, ma priveste cum ma masturbez … Gandurile ma ameteau, ma sufocau, simteam o nevoie extraordinar de puternica sa stau gol in fata ei, sa mai priveasca asa, in pula goala.
M-am dus in fata oglinzii. Mi-am deschis prohapul de la pantaloni dar am lasat cureaua inchisa. Am departat partile prohapului. Se vedeau chilotii si sub ei o pula care se zbatea. Am impins usor chilotii in jos. Apoi si mai in jos. Se vedea pula si putin din coaie. Am scos cureaua si am agatat-o doar de ultima gaica. Acum marginile prohapului se deschideau mult mai mult. Pula se vedea in totalitate, si coaiele si chiar putin din picioare. Am luat o haina putin mai lunga, m-am incheiat si am vazut ca nu se vede nimic, nici chiar modificarile aduse la pantaloni. M-am uitat lung in oglinda, incheindu-ma si descheindu-ma la haina, visand sa ma vada asa domnisoara de la laboratorul foto.
Am luat ultimul film si m-am dus, imbracat asa “special” la laboratorul foto. Am ajuns in fata usii, am vrut sa intru si am vazut ca la tejgheaua de sticla erau amandoua, si doamna mai in varsta si frumoasa mea. Am ezitat sa intru, ea a observat si s-a intors catre femeia cealalta spunandu-i ceva. Am...



    Login