Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Iubita mea Luciana și prietenul meu Alex
Autor : stef_an88 - 2022-12-03
Citita de 14136 ori - Nota 5.80 (127 voturi)
Salut! Sunt Stefan, acum am 35 de ani dar pe la 20 de ani am avut prima relatie mai serioasă, cu Luciana, timp de 3 ani. Tot atunci am descoperit și o parte din fanteziile mele sexuale. Luciana fiind foarte activa mi-a alimentat diverse dorințe printre care și ideea de a o vedea cum i-o trag alți bărbați.

Astfel de fiecare data când făceam sex ii tot vorbeam la ureche si ii prezentam scenarii de genul “cum ar fi ca acum sa ai și o pula in gura de la x sau y?”. Era foarte receptivă și se uda la aceste gânduri dar când voiam sa avansez și sa organizez ceva dădea înapoi si spunea ca e doar o fantezie.

Pana intr-o zi când eram la munca amândoi, lucram la aceeași firma, de noapte și am luat inițiativa sa contactez un prieten din liceu sa ii propun “sa o futem împreuna pe una” fără sa ii spun ca e iubita mea și fără sa o anunț pe Luciana înainte.

L-am contactat pe Yahoo Messenger pe Alex care era blond, înalt cu ochi albaștri, înotător profesionist. Am început sa ii spun ca am dat de o fata care e disperata sa se futa cu mai mulți și ca dacă vrea in dimineața asta când ies de la munca sa mergem sa o futem. I-am trimis poze cu Luciana care era o bruneta cu ochi negri, 1,55 înălțime, miniona, tzatze mari, talie și foarte frumoasa la fatza. A zis ca ii place mult cum arată și ca vine oricând sa o futa.

Acum problemele erau: 1) sa o conving pe Luciana și 2) unde mergem sa o futa Alex?
Am început ușor prin a o excita prin mesaje și sa ii strecor indicii despre fantezia noastră, după vreo jumătate de ora mi-am luat inima in dinți sj i-am zis ca am găsit pe un tip de pe internet care vrea sa o futa. S-a panicat putin și a început sa pună întrebări “cine e? de unde il știi? Ești nebun la cap?”. I-am zis ca e un tip de pe un site de specialitate și ca sa nu își facă griji, in clipa in care a cerut poze cu el am realizat ca poate am o șansa. I-am trimis poze cu Alex de la bazin și a zis ca arată f bine dar era încă rezervată. Mi-am mai luat odată inima in dinti si i-am scris lui Alex, era vreo 3 noaptea si noi ieșeam de la munca pe la 6.

- Alex, i-am dat poze cu tine a zis ca vrea sa ne vedem la 6 dimineața doar ca vrea sa vadă înainte cum ai pula…
Forțasem nota si îmi era teama sa nu se răzgândească amândoi.

După nici un minut îmi trimite Alex direct 2 poze făcute cu webcamul in care se vedea o pula tzeapana si curbata ușor intr-o parte, pe la un 17-18 cm, era perfecta pentru Luciana.
I-am trimis instant pozele si ei si am așteptat cu inima la gura.

Luciana era in alt birou și răspunsul ei tot întârzia, era f riscant de făceam. După câteva minute primesc mesaj de la ea și in notificarea din colțul ecranului văd “Luciana: inimioara, inimioara, inimioara”
Ah ce bine, ii place! Am zis sa bat fierul cât e cald și sa aleg și locul de întâlnire. Bani nu aveam de hotel și acasa camera era plină de poze cu noi doi pe pereți și lucruri comune.
-hai iubita mea sa ne vedem cu el la 6!m dimineața in parcul Tineretului sa vedem cum ne intelegem cu el.
-bine, dacă vrei tu
-perfect!
Ii scriu și lui Alex și accepta și el!
-e bine frate, știu eu pe unde sa mergem in Tineretului.

Pana la ora 6 am stat cu pula sculata, nerăbdător. Imediat cum s-a terminat programul am zbughito la Luciana in birou, era intr-un trening negru, eram la începutul lui Septembrie, avea parul negru scurt, pana la gat, gropițe in obraji si o gura superba.

-hai iubita mea la tramvai, ne lasă fix la parc
-Ok, mergem acum
Pe drum am încercat sa o țin calda, sa o excit, sa ii povestesc, sa o ating.

Când am coborât la parc din tramvai îmi bătea inima f tare, Alex ne aștepta la intrarea din parc il vedeam din stație, avea un tricou alb pe el și blugi scurti, era f înalt si puternic.
-Salut Alex, ea e Luciana
-salut frate, buna Luci, ce faci?
-bine, am ieșit la plimbare
Am văzut din prima ca se plăceau mult din vedere si mi-au dat speranțe!

După câteva minute de plimbări in care Alex ne conducea pe unde sa mergem si câteva discuții prin care cei 2 sa se cunoască, am ajuns in dreptul unei băncuțe intr-o zona cu vegetație multă.

Ne-am pus toti 3 pe banca și Alex cu curaj a pus mâna pe Luciana mea și i-a băgat limba in gura. Luciana a fost stângace ma început și se uita du coada ochiului la mine însă eu îmi feream privirea încercând sa o las sa se poarte normal și nestingherita. In clipa in care Alex i-a băgat mâna in sutien a început sa se încingă și ea și eu aveam pula sculata.
-hai sa mergem aici printre copacii ăștia, le zic eu
-mergem frate dar tu trebuie sa rămâi sa te uiți după patrula de gardieni ca trece pe aici des. Și după ce o fut eu, facem schimbul
-pai vreau sa vin și eu măcar sa văd
-stai frate liniștit ca poți sa vezi printre copaci, intri putin prin verdeața și vezi și pe aleea pe care trec oamenii, insista Alex.
-da, stefan, așa facem ne vedem după ce terminam, e bine așa, imi zice Luciana vesela.

Când am văzut cât de mult vrea sa se futa singura cu el m-am lăsat înduplecat.
I-am văzut cum se pierd printre copaci si tufișuri, am avansat și eu cât am putut sa văd și locul in care s-au oprit și aleea pe care mai trecea lume. Ma uitam stanga dreapta stresat sa nu ne prindă poliția și când am întors capul sa o caut pe Luciana, ea era direct in genunchi lingând-ui coaiele lui Alex! Am rămas hipnotizat, cât de repede și ușor a mers și cât de repede a sfârșit cu pula lui in gura după 2-3 ani de propuneri. Am prins-o in toane bune înseamnă, in același timp ma încerca un sentiment ciudat pentru ca o iubeam mult și aveam deja o relatie stabilă iar ea stătea in genunchi și i-o sugea unuia intr-un parc. O sugea cu ochii închiși, Alex la fel, închidea ochii și o ținea de cap, nu vedeam chiar tot da din când in când prindeam pula lui curbata care ieșea din gura iubitei mele și după aia cum se pierdea iar in gura ei. Vorbeau ceva și ea râdea la el dar nu înțelegeam. Deodată aud și zgomote pe alee, și uitasem sa ma uit după Politie, întorc capul speriat și din fericire erau doar 2 trecători care făceau jogging de dimineața.

Soarele începea sa lumineze bine dar locul era unu ferit, ma uitam cu grija sa nu ne prindă cineva și deodată aud, dinspre zona in care Alex era cu iubita mea, zgomote. Ma uit cu grija printre crengi și nu prea înțelegeam ce se întâmpla dar după câteva zile am recunoscut zgomotele ca fiind bucile Lucianei care erau lovite de Alex, prin un unghi bun in sfârșit și o văd pe Luci in 4 labe, cu sânii pe afara din bluza de trening și cu pantalo...



    Login