Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIncalzirea dormitorului
Autor : madina - 2014-03-11
Citita de 22286 ori - Nota 7.87 (55 voturi)
Eram casatoriti de opt ani si fiindca nu aveam copii inca, viata noastra sexuala era foarte activa insa de data asta nu eram sigur ca adina va accepta noua propunere, noua mea fantezie. I-am povestit in detaliu totul intr-o buna seara iar spre mirarea mea am observat ca de fapt chiar o excita ideea. N-am mai stat pe ganduri iar a doua zi am chemat baiatul care ne pusese centrala sa rezolve "problema aparuta".
Cioc!Cioc!
-Buna ziua! Intrati! Va asteptam...poftiti la bucatarie sa bem o cafeluta intai!
Tanarul imi stranse mana ferm si intra fara sa se mai descalte. Stiam cat de mult o deranjeaza pe adina cand intru eu incaltat in casa dar de data asta cred ca va face o exceptie.
-Ce mai faceti? Cum merge treaba?
-Nu prea merge, din ce in ce mai greu. Economia la pamant, lumea nu mai cheltuie bani si avem din ce in ce mai putine comenzi. Imi cer scuze..niste zahar pentru cafea? Imi place mai dulce.
Adina care statea pe scaun si savura tigarea se ridica spre rafturile unde tine zaharul imediat. Fiind imbracata cum i-am propus eu adica in halatul de noapte din matase pe care i l-am facut cadou si care acum era cam scurt...bineinteles ca lasa sa i se vada jumatate din fundulet iar funduletul ei de care sunt indragostit la nebunie arata extraordinar in chiloteii aceia tot din matase usor luciosi. Cred ca ne observase holbandu-ne amandoi ca nu se grabi sa apuce zaharul, tot cauta prin vitrina si toata faza se lungi la vreo douazeci de secunde, timp in care Alin ramase cu ochii cascati fara pic de jena.
-Iti place mai dulce? Intrerupsei eu tacerea ca sa se dezmeticeasca...
-Da, beau mai mult cafeaua cu lapte si miere.
-Pai de ce n-ati spus, avem miere! Adina, adu borcanul cu miere din camara!
Adina se comforma imediat si veni cu borcanul de miere din care puse o lingurita in cafea. Lingurita o pastra apoi si incepu s-o linga intr-un stil provocator. Era o lingurita mica din ceramica iar Adina se juca cu ea intr-un stil pervers. Facuse buzele cerc in jurul ei si efectua un dute vino care-i atrase iar atentia lui Alin.
-Ma scuzati, zise intr-un sfarsit Adina zambind...si mie imi place dulce.
Sorbiram cafea discutand tot felul de nimicuri apoi il invitai pe Alin in dormitor unde "nu functiona un calorifer"(de fapt il oprisem noi pur si simplu). Alin se uita la el putin si mirat dadu verdictul: "E oprit, cred ca asta e motivul pentru care nu functioneaza".
-Nu se poate, Adina nu-mi spune ca ai oprit caloriferul si l-am chemat pe domnul degeaba?
-Hmm....nici nu stiam ca se poate opri, probabil din greseala.
-Meriti o pedeapsa pentru asta, ia vino incoa'! Adina veni langa mine in pat si se aseza cu stomacul pe genunchii mei si funduletzul in sus. Imediat ii descoperii dulceata de fundulet si-i smulsei chiloteii de pe ea apoi incepui s-o pleznesc cu palma usurel.
-Aaaa, doare iubitu...mai incet te rog! (ma excita la nebunie cand se pisicea asa gemand usurel)
Alin se intorsese spre noi si nu-i venea sa creada. Ii facui semn ca-i in regula si se poate aseza pe fotoliu de langa pat daca doreste. Eu continuai s-o pleznesc peste fundulet in timp ce Adina se zbatea putin teatral. Cum picioarele le avea putin departate, Alin putu vedea si piersicuta dulce pe care Adina avusese grija sa o epileze brazilian cu o zi
inainte si acum era gata pentru a fi linsa. Alin tacea dar observai in privirea lui ca-i place, ii place mult de tot ceea ce vede.
-Ce zici Alin? Mai merita cateva palme sau a primit destul?
-Nu ma bag...mie nu-mi place cu bataie, eu zic ca merita mangaiata mai degraba.
-Mangaiata zici? Pai sa vedem ce putem rezolva. Adina se ridica si desfacu halatul de matase lasandu-l sa cada jos. Sanii ei ca doua mere coapte bine, perfect rotunzi si cu niste sfarcuri negre micute perfect erecte se lipira de pieptul meu in momentul in care ma incaleca si incepu sa ma sarute foarte ud. Ma asalta cu limba cautand limba mea ca sa danseze in timp ce mijlocul ei era intr-o continua miscare masandu-mi organul deja erect. Se misca cu pasarica deja umeda de-a lungul pulii intru-cat curand organul isi facu aparitia din pantalonii de casa si iesi atingand stomacului. Adina incepu sa ma sarute pe gat, imi dadu camasa jos iar apoi in timp ce cauta cu dintisorii lobul urechii mele drepte, isi duse mana sa verifice cat de tare sunt.
-Se pare ca esti gata sa ma futi deja!
-Hehe, mai trebuie sa muncesti putin inainte s-o primesti in pizda!
-Vrei sa ti-o sug in timp ce Alin priveste?
-Da, vreau sa mi-o sugi...treci in genunchi!
Se comforma imediat adina si se aseza in genunchi cu funduletul spre Alin care statea pe fotoliu cam chinuit incercand sa-si ascunda erectia evidenta. Era maxim o jumatate de metru distanta intre noi si Alin astfel incat acesta putea vedea perfect totul. Adina cu picioarele sala lungi ca o actrita de filme porno se apuca de treaba oferindu-i acestuia o imagine formidabila. Adina are un cur perfect iar pielea ei alba te face sa turbezi cand o privesti de la spate. Imi cuprinse cu o mana penisul pana la jumatate si cu o pofta cum rar am vazut-o sa aiba inghiti imediat organul umplandu-l de saliva. Isi prinsese parul intr-un elastic cum ii cerusem. Vruiam ca Alin sa poata observa tot ce se intampla iar parul ei lung si negru ar fi ascuns tot spectacolul da...



    Login