Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

in tren la schimbarea locomotivei
Autor : Aratatorul - 2010-03-05
Citita de 11490 ori - Nota 5.09 (11 voturi)
Mai aveam putin pana in statie. Urma o gara mare in care se schimba locomotiva. Mi-era o sete teribila si ma gandeam ca voi avea timp sa cobor sa iau apa ...

Din nefericire, trenul a intrat in gara la o linie foarte departe de peron si, fiind deja multe trenuri garate am renuntat la ideea de a mai merge dupa apa.

M-am proptit in locul de la geam al compartimentului si am deschis geamul desi afara era o naduseala mai mare decat in cabina. Peronul era pustiu si dezolant. Nicio urma de umbra, niciun om, nicio cismea.

Priveam in gol cand, in departarese aud glasuri de fete razand si apropiindu-se. M-am uitat in zare si, intr-adevar, am zarit patru fete, niste pustoaice de liceu, venind agale pe peron de-a lungul trenului. Una sau doua dintre ele mancau seminte insa toate aveau un mers dezordonat, fara directie, parca cautand ceva sa rupa plcitisul ce ar fi disperat pana si o ameoba.

Nu stiu cum, vazand ca se apropie, si fiind singur in compartiment intr-un vagon aproape gol, m-am ridicat si m-am deschis la prohap, mi-am coborat blugii in vine si mi-am coborat chilotii nu prea mult. M-am ridicat in picioare, m-am apropiat de geam si mi-am rezemat coatele de marginea de sus, inspirand emotionat aerul cald si inabusitor.

Tipele se apropiau usor de vagonul si de fereastra compartimentului meu. Le-am privit de departe cum vin si simteam cum inima imi bate cu putere si furnicaturi ma cuprind pe penisul aflat liber in fata geamului. Fetele m-au vazut din departare insa nu mi-au dat importanta, fiind un calator ca oricare alt calator.

S-au apropiat usor, timp in care privirile noastre se intersectau tot mai mult. Vreo doua dintre ele, crezand ca le privesc insistent au incetinit pasul si au inceput sa-si treaca usor mana prin par sau sa-si ridice provocator blugii.

Privirile insistente le-au facut sa icetineasca si mai mult:
"Stai fata, unde te grabesti?", exclama una, putin geloasa pe graba celorlate. "Unde vezi fata ca ma grabesc?" raspunse putin isterica cealalta. In fine, s-au apropiat suficient de mult pana cand au ajuns fix in fata ferestrei compartimentului meu. Una din ele a observat prima ca sunt cu chilotii in vine si cu pula in vant. "Fata, tu vezi?", exclama una dintre ele. S-au oprit toate si s-au uitat socate la pula mea si la mana care o freca. Una sau doua au zambit si au cautat sa-si mute privirea pentru a nu fi luate de curve. Una s-a blocat iar alta a zis: "Hai fata sa mergem!". Nestiind ce sa faca, ba se uitau la pula mea, ba schimbau directia privirii nestiid ce...



    Login