Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In camin...
Autor : vlad_one - 2015-12-04
Citita de 19163 ori - Nota 6.62 (47 voturi)
Fapta reala, petrecuta in camin in urma cu 12 ani: era toamna iar eu eram in camin cu prietena ,Alexandra(eram mai mult fuck budy ). Aveam 19 ani ,inalt ,178cm ,aproximativ 74 kg .Alexandra de aceasi varsta cu mine , miniona,160-165com , plinuta ,miste tate foarte mari ,curul bombat si daca stau bine sa ma gandesc cred ca era si putin nimfomana.
In seara aceea stateam la Alexandra in camera (camera de camin cu 6 locuri,deci va dati seama ce inghesuiala era acolo,6 fete si cu mine) jucam carti pe porunci in 3 Alexandra, Vera si cu mine.
Dupa o ora de jucat si de primit tot felul de porunci stupide, gen flotari, dans lasciv la tocul usii ,ca de la camin de unde bara ,am inceput noi sa vorbim despre sex. Vera fiind singura, fara prieten si cam sloboda la gura a inceput sa ii spuna Alexandrei ca ii este dor de pula, ca vrea sa o simta dar vrea si un baiat care sa o iubeasca nu doar sa faca sex.
Noi vazand-o pe Vera ca viseaza cai verzi si printi am inceput sa o luam la misto.
-Lasa Vera ca iti facem cadou de ziua ta un prieten care nu te va insela niciodata,daca ii schimbi bateriile face toata treaba pt tine,daca nu ...asta este il folosesti ca pe dildo :))
-Dar vezi ca este si o problema :nu da limbi !
Alexandra a inceput sa rada vazandu-ma ca sot limba si incep sa mimez ca fac sex oral, ca sa o oftic pe Vera.
-Vlad nu mai scoate limba la Vera ca imi faci pofta.
-Esti nebuna , dimineata la dus nu ti-a ajuns?
-Bai voi nu sunteti sanatosi, vi-o trageti la dusuri? daca intra cineva si va vede?
-Stai linistita ca nu ne vede nimeni, la orele la care suntem noi la dus u si tot caminul dormiti de rupeti, unde crezi ca dispar eu cu Vlad in fiecare noapte?
-Serios?!?!?!
-Da. Daca nu crezi poti sa vii si u cu noi, spuse Alexandra, stiind ca eu vreau sa fac sex cu ea si inca o fata.
-Dap te asteptam cam in 2 ore,eu si Alex vom fii acolo , treaba ta daca vii sau nu.
Vera era rosie la fata pana in varful urechilor iar eu deja aveam in cap tot felul de scenarii despre cum ar fii cu Alexandra si Vera.Am mai jucat carti cam 40 de minute, dupa care colegele de camera ne-au rugat sa mutam jocul afara dearece vroiau sa doarma.
Zis si facut,eu si Alexandra am iesit la tigare,Vera a spus ca se baga si ea in pat.Va dati seama ce dezamagit am fost eu cand am auzit ,deja eram nerabdator sa fiu cu amandoua(bineinteles nu constientizam exact ce presupunea asta dar eram excitat din timpul comversatiei de la carti).
In timp ce fumam Alexandra ma intreaba daca m-am suparat ca Vera a dat inapoi.
-Nu pur si simplu speram sa vina si ea dar asta este, o sa fim noi doi ...
-Mincinosule, se vede ca ti s-a sculat.
-Nu-i nimic, asta rezolvi tu dar inainte am chef sa iti dau limbi ce spui?
-Ma lasi sa ma joc cu limba pe tatele tale, sa iti sug sfarcurile?
-Sa ma joc cu limba pe burta ta, usor, sa cobor cu limba pe coapse...
-Sssssssssssss......Mai taci ,ca nu mai pot !
-Hai la dus.
-Stai sa iau si doua prosoape.Am mers amandoi la dusuri, am verificat sa nu fie nimeni pe palier, oricum fiind destul de tarziu lumea dormea deja.Am intrat, am inchis usa si ne-am dus in coltul indepartat al baii. Acolo ne-am dezbracat amandoi , am dat drumu la 2 dusuri si am inceput sa ne sarutam. Alexandra era destul de incinsa iar eu aveam pula super tare.
-Vreau sa te ling ACUM !!!
S-a asezat cu fundul pe pervazul de la geam , cu o mana isi mangaia un san iar cu cealalta isi masa pizda .
-Vrei sa o lingi?
-Da, lasa-ma sa o ling...
Si m-am apropiat de ea,era in fata mea , cu fundul pe pervaz,sprijinita cu spatele de geamul de la baie si cu picioarele cracanate masandu-si in continuare pizda.
M-am asezat in genunchi si am inceput sa o sarut pe interiorul coapsei, incet, apropiindu-ma de buzele acelea carnoase si roz, era epilata total si mirosea demential. Am ajuns cu gura pe buzele ei si am inceput sa o ling incet dar numai pe buze, ea a vrut sa ma prinda de cap dar i-am dat mainile la o parte.
-Acum ma joc eu, nu pune mana.
Si am revenit cu gura pe buzele ei. O lingeam incet si incercam sa imi fac loc cu limba intre buzele ei,usor usor am reusit .Eram cu limba intre buzele ei si faceam cercuri cu ea in jurul pizdei Alexandrei,ii simteam pizda fierbinte. Din cand in cand urcam putin cu limba si pe clitoris facand-o sa tremure si sa se incordeze toata in timp se ii sugeam citorisul .
Am inceput sa ma joc si cu un deget in pizda in timp ce limba mea facea rotocoale in jurul clitorisului pe care din cand in ca...



    Login