Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In autobuz
Autor : fantezist8 - 2015-04-09
Citita de 21932 ori - Nota 7.02 (46 voturi)
Avea un fund superb, strans intr-o pereche de colanti negri care ii desenau linia perversa a coapselor intr-un mod atat de vulgar incat toti ochii barbatilor din autobuz il cauta cu privirea. Tinea picioarele desfacute intr-un mod provocator care trezea in mine cele mai perverse fantezii.
In aglomeratia infernala am reusit sa ajung langa ea, aproape lipit de fundul ei fanteziile din mintea mea coborau incet spre o parte a corpului care pulsa de dorinta de a o atinge .
Sa ii simt atingerea catifelata a colantilor in jurul pulii, sa i-o imping incet intre fesele bombate si arcuite spre umflatura tot mai durerosa care o aveam in pantaloni.
O doream atat de vulgar si pervers incat nu mai eram atent la cei din jurul meu. Mireasma parului ei si parfumul pe care il folosea intensifica dorinta perversa din mintea mea.
Prima data am atins-o incet, imperceptibil poate pentru ea pentru ca nu a schitat nici un gest dar indeajuns sa ii simt caldura acelui fund superb in dreptul pulii mele. Am indraznit apoi cuprins de excitatie sa o ating cu pula chiar intre fese, in locul in care colantii ei se ascundeau spre gaura pe care mi-o imaginam in toate felurie: linsa, fututa si din nou linsa pana la epuizare.
Eram excitat si terifiat de ceea ce faceam, eram cu pula sculata intr-un autobuz plin cu oameni intre fesele unei necunoscute. Stiam ca nu e bine ceea ce fac, dar excitatia era mult mai puternica decat frica de a fi prins.
Stateam amandoi nemiscati, doar miscarile autobuzului si imbulzeala din jur facea ca atingerea sa se transforme intr-o frecare usoara. Ma intrebam daca ma simte, iar faptul ca nu facea nici un gest nu ma ajuta cu nimic sa imi dau seama.
In fata ei se eliberase un loc, moment in care am tresarit cu gandul ca s-ar putea aseza iar fantezia mea sa ia sfarsit. Am facut o miscare usoara de retragere crezand ca jocul meu s-a terminat moment in care s-a intors spre mine cu mainile una in cealalta precum o scolarita inocenta si mi-a oferit cel mai frumos zambet pe care l-am vazut vreodata.
Eram hipnotizat de ochii ei verzi, de chipul inocent, de frumusetea ei , priveam sedat perfectiunea din fata mea cu pula erecta aproape lipita de mainile ei gingase. Mi-a zambit complice si mi-am dat seama ca stia ce faceam pe la spatele ei. Era destul de greu sa nu vada din pozitia in care se afla umflatura din pantalonii mei, nu aveam insa curajul sa fac mai mult decat sa raman nemiscat in fata ei.
Din fericire pentru erectia mea fata intelesese ce vroiam de la ea si discret privind in jur sa nu fie vazuta intinse degetele atingandu-ma usor pe pula. Stiam ce va urma sau cel putin speram ca nu se va opri pana ce fantezia mea nu va deveni realitate. Am privit in jos si i-am vazut mana cum imi zgarie usor cu unghiile rosii pantalonii in dreptul coaielor umflate. Simteam ca innebunesc de placere, eram atat de excitat cum nu mai fusesem vreodata. Am simtit cum mana ei imi cauta slitul pe care il trage usor in jos, apoi un deget care imi elibereaza pula din stransoarea chilotilor,
Zambind complice se intoarce cu spatele la mine, cu picioarele desfacute si cu fundul usor ridicat, Imi bag pula intre picioarele ei si realizez ca in pozitia aceasta e imposi...



    Login