Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Grazzia
Autor : bonton - 2018-01-03
Citita de 6542 ori - Nota 4.32 (34 voturi)
ROMA,

Unul din cele mai fermecatoare orașe din lume…
Am avut norocul să locuiesc aici timp de 6 luni, trimis de compania la care lucram pentru a pune la punct o linie de producție pentru export.

Am sosit prin februarie și după mai multe încercări m-am instalat în casa Cossinni.
Două femei. Bunica, un fel de stapân și protector al familiei și mama lui Paolo.
Paolo, singurul bărbat din casă. Genul de Italian îmbrăcat mai tot timpul în maieu crezându-se foarte sexy și “dator” a arăta asta și altora, mai ales femei și, poate, mai ales Grazziei, iubita acestuia și dealtfel dintre toate “fostele”, preferata nonnei (bunica).

Roma: Fellini, Sofia Loren, Mastroiani, Fontana di Trevi, La dolce vita, Vacanță la Roma…

Roma, un oraș ce mi-a rămas în suflet, poate pentru că am petrecut o primăvară și o vară plină în cartierul gălăgios, cu mancat de paste mai tot timpul pe mesele din fața ușii, cu barbați care se cred “prea frumoși” ca să muncească, stând mai tot timpul la discuții aprinse, cu femei mereu în grabă, preocupate să țină în viață familiile cu copii numeroși.

Case pe două-trei niveluri, din piatră gălbuie, ușor maronie - material ales anume pentru a fi scăldat în soare - vecini gălăgioși “strigându-și” conversația de la o fereastră spre cealaltă parte a străzii, în care mi-a fost ușor să mă integrez.
Prietenoși, gata să împartă cu tine ultimile “secrete” deși te-au cunoscut de 5 minute. Secrete pe care dealtfel, Francesca sau Carmella, Vittorio sau Marcello, și le transmit strigând prin fereastrele deschise până la vecinii din față.

Care secrete? Până și momentele de amor gălăgios se cade a fi neapărat discutate în stradă, între prânz și cina târzie, cu un vin adus “chiar acum” din Toscana sau un San Pellegrino... “Cel mai bun”, că doar Italia e cel mai mare producator de vinuri din lume.
-“Grazzia, l-ai “obosit” prea tare pe Paolo și uite, acum nu mai poate munci la fel în macelarie, ne-a dat un prosciutto cotto di casa nefăcut…”
-“Eeee, îl știți pe Paolo, mai mult se plânge, face mai mult gălăgie decât ”treabă…” răspunde Grazzia, cu un zambet larg, de o senzualitate naturală și aruncând priviri mai degrabă îndraznețe decât rușinată.

Grazzia, minionă, cu buze cărnoase, ochi mari și veselă tot timpul. De două ori pe săptămână, Marți și Vineri, de la 2 la 6 seara, cu un pachețel aproape nelipsit din partea mamei ei – care tot speră să se mărite cu băiatul Cossinni – pentru nonna cu cele mai alese bucate.
Un ritual cunoscut de tot cartierul: 15 minute de vorbă cu bunica lui Paolo, schimbând știrile săptămânii și gustând împreună din bunătăți. Apoi, pregatește împreună cu mama Lucia o gustare numai bună pentru a însoți vinul familiei și urcă la etaj, la Paolo care, dupa ce a tras obloanele măcelariei o așteaptă proaspăt îmbăiat, bărbierit și într-o camașă impecabil călcată.
Cât a fost el de cocoș la început, acest drăcușor cu pielea albă și trup de statuie antică, cu buze înadins pictate roșu aprins, i-a stabilit repede traiectoria și el, nerăbdător de fiecare dată, a înțeles cum trebuie să o aștepte și să o cinstească.

Camera lor, spre stradă e oarecum izolată de restul familiei așa că cei doi amorezi nu au de ce să-și tempereze zgomotul. Nu se aude decât spre stradă atunci când, de cele mai multe ori parcă intenționat, Grazzia lasă fereastra deschisă. Păi altfel cum ar mai avea subiect de conversație cu bărbații din stradă, în grabă, la plecare? Și asta face parte din ritual…

Dacă i-aș auzi prima oară aș crede că acolo se toarnă un film porno. Altfel nu aș crede-o în stare pe micuță de o pasiune atât de gălăgioasă. Senzuală, și în ciuda staturii de veșnic adolescentă și a mersului cel mai des grăbit, credeam că intenționat iși accentuează trăirile în pat pentru a-l provoca pe bărbatul musculos și ceva mai înalt decât ea.
Asta până când am vazut-o mișcându-se deasupra lui, printr-o ușă întredeschisă, cine știe, poate intenționat lăsată așa.
Avem camerele la același etaj, eu trebuind să trec pe langă ușa lor după ce am urcat scările. De fiecare dată când se întâmplă sa fiu în camera, savurez “spectacolul”, intins pe pat și excitându-mă complice la reprezentația lor. După gemetele și instrucțiunile ei iți dai seama că este activă și el un elev ascultator.

În ziua aceea, obosit după o ceartă cu furnizorul care a încurcat niște repere la instalația de producție, abia salutând-o pe Lucia–o femeie apetisantă deși ascunsă în doliul prea lung purtat soțului ei–urcam direct cu gândul să fac un duș și să mă odihnesc.
Uitasem că era vizită , dar pe la jumătatea scării, aud gemetele femeii.
Creierul meu exact asta avea nevoie ca să se deconecteze…Îmi încetinesc urcatul și mă “conectez” la sunetele care se aud din ce în ce mai tare.
-Aaaahh, ce-mi place micuțule (Paolo, înseamnă micuț în Italiană, motiv de multe tachinări din partea ei ☺ …).
-Așaaa, mmmh. Ești al meu, oooh. Strânge-mă…amore…”.
Ajuns în capătul scării, o văd: cu o mână în părul răvășit, cealaltă strângându-și sânii rotunzi, deasupra bărbatului, dând din șolduri, apăsat, înainte și inapoi.
Mă vede prin ușa întredeschisă, dar nu pare surprinsă, se uită spre mine și geme larg, făcându-mi complice cu ochiul.
-Așaaa, tragemi-o bine, bagăi-o grațioasei tale (Grazzia=grațioasa), aaahhh, Ti amo,
Începe să facă opturi, parcă făcându-mi în ciudă și invitându-mă să privesc. Uhhh, deși o auzisem de atâtea ori, acum o descopeream în toată splendoarea.
Deși sub hainele subțiri, cu un baticuț vessel pe cap, aducând veselie ca de fiecare dată când venea în vizită, îi ghiceam trupul frumos rotunjit și sânii pietroși, care îi ințepau bluzițele, deși am realizat amândoi din prima clipă că între noi era o chimie specială, deși deseori mă atingea fără reținere aranjându-mi cravata, camașa care nu pica exact pe linia curelei de la pantaloni, spunându-mi: “O invidiez pe Cristina, cred că vă iubiți nebunește, are și de ce…întotdeauna mi-au plăcut bărbații în costum” sau, altă dată, intersectându-ne pe scări, ea spre Paolo, eu aranjat de oraș și purtându-mi parfumul de la tine: ”Ah, sei bella, ce ți-as trage-o!”, trecând o mână pe pieptul meu și cealaltă lipită de buzele roșii întredeschise prin care iși trece limba provocator…

Cu toate astea, să o văd atunci, în extaz. înfiptă și mișcându-se într-un ritm de orgasm, prelungind mișcările tocmai ca să ramân și să o privesc, acel “Ia-mă amore, rupe-mă, Grazzia ta vrea mai mult…” a fost o descoperire. De fapt, o confirmare, o ghiceam, o știam ascultând-o de multe ori dar acum o descopeream ca fiind făcută pentru dragoste.

“Ia-ma”, mi se adresa mie. Creierul îmi zvâcnea dar, deși n-aș fi vrut, picioarele au început să se miște spre ușa mea…privirea ei spre mine: ”Aaaahhh, vreaaau, așaaa”…aproape ca gestul ăla când cei doi iubiți se depărtează ținându-se de mână și în final despărțindu-se cu degetele intinse…

Hmmm, ajuns în cameră, am început să-mi dau hainele jos, corpul făcea mecanic mișcările ca pentru a intra în duș dar odată gol, m-am întins pe pat și am trăit gemetele Grazziei ca și când era deasupra mea…
-Aaaah, mi amore, așaaa, de cand te aștept, iubește-mă mult…aaaah….
Nici nu știu când dar am explodat amândoi într-un orgasm prelung…Aaaah, acuuuumm…
Apoi, săruturi gălăgioase, chicoteli, “Paolo, micuțule, așa trebuie să te porți cu grația ta…”.
În ziua aceea nu ne-am mai văzut, dar privirea ei în extaz și buzele cărnoase, șoldurile rotunde strângandu-mă și mișcându-se deasupra mea mi-au însoțit visele și orele până Vineri când abia așteptam să-i citesc privirea.

De atunci, deși nu am făcut nici un pas spre ceva concret, între noi se țeseau complice întâmplări, făceam amor în imaginație, sau ea îmi spunea de multe ori: “azi noapte am făcut dragoste cu tine…m-ai epuizat…sunt terminată…”, ba chiar înainte de a urca la Paolo îmi șoptea: “să știi că acum am să fac dragoste cu tine“ sau…“azi voi închide ochii și ai să mi-o tragi tu pe la spate…am să-l pun să-mi dea limbi în locul tău…”.

Cum a aflat că vei veni la mine a început să construiască scenarii:
-Domnu’ Eugen, abia aștept să o cunosc, vreau să facem dragoste odată cu voi. Știi că se aude tot!” (hmmm, mie-mi spunea? ☺…).

-Maine vine Cristina, o iau de la aeroport pe la 1 și ajungem în jumătate de oră.
-Da? Atunci, vin mai devreme, aduc un vin bun de la mio padre, stăm cu toții la masă și apoi…abia aștept să vă aud. Și-a scos limba, școlărește, de parcă atunci ar fi descoperit amorul și vroia să învețe de la noi…

Ajungem în fața casei, toți sunt în prag, ea îmbujorată iți sare în brațe, te pupă și iți spune bine ai venit.
-Frumoasă foc, Domnu’ Eugen, să o ții bine și să o “tratezi” bine…
În fine, știi restul, râsete, glume, parcă ne cunoaștem de o viață…terminăm masa, tu urci să te destinzi puțin și eu mai rămân cu ei. Evident, îmi cer să le povestesc despre tine iar Grazzia, ferindu-se puțin, nu neapărat ca să nu o audă nonna care oricum discută cu ea toate amănuntele sexuale ☺, ci mai degrabă ca să continue complicitatea cu mine, îmi mai șoptește: “Amore, ce buna e! Abia așteaptă să te stoarcă…”.

Urc și eu și abia inchid ușa când o aud și pe ea pe scări…
Tu, mă aștepți. Ai sărit de lenjeria sexy promisă, ai pe tine doar un desu din satin roșu, desculță…cum m-ai auzit, ai venit în pragul ușii…te îmbrătisez, cu o mână pe mijloc mângâind curbura spatelui în jos spre șolduri. Cu cealaltă pe dupădupă ceafă, te apropii într-un sărut flămând…facem pași adăugați ca într-un tango, sincron, față în față împingându-ne catre pat.
Palma dreaptă poposește pe fesele tale, strâng dar satinul alunecă, …strecor mâna sub el și strâng fesele încordate.
Dincolo se aude: “Ahhh, Paolo, iubește-mă cum n-ai făcut-o niciodată!”.
Știi doar, ți-am povestit…”Sssst, îmi spui, și începi să asculți mirată, cu un zambet larg…”
- Ce nebună! Nebunaticule, deasta ai spus tu că iți place în casa asta.
-Hmmm, ajută la descărcarea energiilor. Aaaah, mi-a fost dor de tine, am să te țin numai în pulă astea două săptămâni…
-Dar poate nu mai vreau să plec…
-Nu cred că ai să reziști…după ce te rup două săptămâni, ai să vrei să fugi…
-Mmmm, aaaahh, sunt flămândă…
Îți ridic “rochița” și ochii îmi strălucesc…aaaahhh…cobor spre locul plăcerii, tu mă apeși…aaahhh, sarutul labiilor e prelung și apăsat…
Dincolo: “Așaaa, iubește păsărica”…hmmm, ce-ar fi să facem aceleași lucruri, zici.
-Treaba ta, dar nu știi de ce e în stare micuța.

Tensiunea crește, atingerile mele te fac să uiți ce e în jur…trupurile flămânde pun stăpânire pe voința noastră. Ne lăsăm conduși de instinctul ancestral…
Vrei și tu. Mă răstorni trecând deasupra și începi să te miști apăsat strângându-mă între pulpele tale…O mână apucă penisul și strânge de parcă ar vrea să verifice duritatea. Poate chiar asta e…Cealaltă începe să frământe sânii…iar gura eliberează sunetele plăcerii.
Din stradă, nu știu cine se aude mai tare Grazzia sau tu…
-Mmmm, te vreau mult. Și cobori în jos, sărutându-mi buzele muiate în sucul păsăricii tale, cobori săruturile pe piept, în jos deasupra penisului….
Atingi ușor, îți simt respirația…vrei să te joci și întârzii să-l apuci între buze. Știu că vrei să prelungești…atingi cu limba, apoi parcă îl măsori abia atingand cu buzele. Mmmm…
-Aaaahhh…haaai! Mă arcuiesc încercând să vin după gura ta care se ridică puțin…
Te joci…sufli, atingi ușor, parcă mimezi săruturi pe toata lungimea…
Apoi, brusc apuci cu buzele...rotești…umezești…plescăi…și apuci serios începând să cobori…Mmmm.
-Ți-a fost dor? Ridici ochii spre mine. Știi r&#...



    Login