Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum mi-a tras-o rapperul meu preferat partea 2
Autor : Isa_necula - 2020-09-30
Citita de 11400 ori - Nota 8.16 (55 voturi)
M-a luat de mâna și m-a dus la aprox 1-2 m depărtare de masa pe un scaun, am dat sa ma așez dar m-a tras înapoi și mi-a zis “ce faci pe scaun? Aseaza-te in genunchi”. Nu-mi venea sa cred in ce situație am ajuns dar imediat după mi-a luat mâna și mi-a pus-o pe scula lui prin blugi, părea foarte groasa, m-am înroșit toată dar mi-am făcut curaj și m-am Așezat in genunchi. Țin minte și acum ca era ub linoleum rece și puțin ud, nici nu apucasem sa simt asta și deja și-o scosese din pantaloni, era foarte groasa, se vedeau venele și mai important ca toate era curbata spre stânga lui!
In clipa aia a fost prima data când mi-a venit in minte ca prietenul meu e jos și ma așteaptă cu autografele dar nu a mai fost timp de gândit, mi-a pus-o direct pe buze, pe fata și pe ochelari, era deja prea târziu pentru alte deciziei, am deschis gura, am pus mâna pe ea și am luat-o in gura, era foarte fierbinte și in gura mea s-a îngroșat și mai tare și se simțea și mai mult curbura ei, era puțin sarata dar senzația era minunata, nu m-am mai gândit la nimic, am închis ochii și l-am lăsat sa mi-o dea in gura cum vrea el.
Când am deschis ochii am realizat ca persoanele de la masa la care m-a Așezat inițial se uitau la noi și unii faceau chiar poze.
Încă odata, era prea târziu sa dau înapoi.
Ma ținea de cap și mi-o bagă el singur, uneori îmi ajungea pana in gat, alteori mi-o scotea din gura trăgându-mi obrazul care atingea partea curbata.
După vreo 10 minute m-a tras de maini, m-a ridicat, mi-a scos sanii din maiou și mi-a zis sa ma urc cu genunchii pe scaun și sa ma întorc cu spatele, mi-a ridicat fusta, mi-a dat chilotii la o parte un pic, am simțit un scuipat pe păsărica și după care direct capul fierbinte care m-a despicat.
In clipa in care am simțit-o pe toată in mine am jurat ca e cea mai frumoasa scula pe care am avut-o in mine și cea mai frumoasa senzație, îmi venea sa ii spun ca îl iubesc!!!
Ma ținea de par și mi-o trăgea, îmi simteam ochelarii cum îmi cad de pe nas, după încă ...



    Login