Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum mi-a tras-o rapperul meu preferat
Autor : Isa_necula - 2020-09-30
Citita de 12998 ori - Nota 6.75 (55 voturi)
Numele meu este Isabella. Sunt blonda, ochi albaștri, 1.68 si 53 kg. Am 28 de ani si in urma cu 6 ani am mers, alături de iubitul meu, la concertul trupei rap favorite.

Eram îmbrăcată intr-o fusta albă, strâmtă, pana la genunchi, cu talie înaltă și un maiou negru. Lenjerie intimă neagră și choker negru la gat, subțire. Pe vremea aceea purtam și ochelari de vedere, acum am trecut la lentile.

Am mers impreuna cu iubitul meu Stefan și câțiva prieteni, eram foarte foarte fericita ca in sfârșit iau parte la un concert al favoriților mei.
Ne-am asezat in fata scenei și am stat acolo pe tot parcursul concertului ca un copil uitându-se la niște dulciuri.

Doar ca de pe la jumătatea concertului, unul din cei 3 de pe scena (favoritul meu) începuse sa se uite la mine din când in când. Îmi bătea inima foarte tare și am intrat in joc uitându-ma și eu non stop la el și la tatuajele lui. Cam înainte cu 2-3 melodii de final mi-a făcut cu ochiul de pe scena, am zis ca mor, m-am uitat in spate sa vad dacă i-a făcut altcuiva, din fericire erau doar băieți in spatele meu.

Am stat cuminte acolo pana la final sa vad dacă se mai întâmpla ceva și da, am avut norocul ca imediat după final sa se aplece de pe scena și sa îmi spună cu o voce foarte groasa “ce mi-as da drumu pe ochelarii tai”.

Mi s-au înmuiat genunchii instant, m-am înroșit la fata și i-am zâmbit însă m-am uitat imediat in spate la prietenul meu îngrozită cum ca ar fi auzit și el dar nu auzise, m-a întrebat ce mi-a zis și i-am spus ca doar ii place ochelarii mei, a ras și el.

Doar ca artistul meu preferat nu avea sa se opreasca aici, după ce ne-am întors la bar sa bem un cocktail, undeva lângă scena, a venit la mine sa ma intrebe dacă vreau sa vin la etaj unde au ei masa ca sa stau cu ei puțin și sa iau autografe. L-am întrebat pe Stefan dacă e deacord și mi-a zis ca da și ca sa iau și pentru el autograf...

M-a luat la etaj u...



    Login