Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am facut laba intr-o camera de fete la camin
Autor : Aratatorul - 2009-01-07
Citita de 17928 ori - Nota 6.00 (13 voturi)
Eram pe chat, nu mai stiu pe ce canal. Am ales un nume de fata la intamplare, acum nu-l mai stiu. Mi-a raspuns sec: “Ce vrei ma?”. I-am raspuns ca vreau sa vorbim. “Ce sa vorbesc eu cu tine ma?” m-a luat ea tare. I-am raspuns sa vina pe mess si acolo o sa vada. “Ce sa vad?” m-a intrebat sictirita. “Hai acolo, zic, si ai sa vezi”.
Mi-a dat contul de mess, am intrat si am inceput sa vorbim. Am intrebat-o daca vrea sa facem sex virtual. “Ce, ma?” s-a rastit ea. I-am spus ca am un webcam si ca putem sa fecem cybersex. “Ia sa te vad ma labagiule”, mi-a spus. Am invitat-o pe webcam, a acceptat si am indreptat camera catre pula care inca nu era sculata.
“Ce-i aia”, a intrebat ea.
“O pula”, i-am raspuns.
“Si ce vrei sa fac eu?”
“Sa privesti cum fac laba”, i-am raspuns.
“Vreau sa-ti vad fata bai labagiule”, mi-a spus.
“Nu pot, doar atat”, am refuzat-o eu politicos.
“Bai panarama, daca ai sange in pula vino aici in fata mea si fa show, sa vad pe viu ce pula ai”, m-a provocat ea.
“Vreau”, i-am raspuns eu
“Hai ma panarama sa te vad, stau la in Regie, hai daca ai curaj. Suntem mai multe fete aici care abia asteptam sa vedem daca ai tupeu sa faci laba in fata noastra. Ce camin, hai ca vin.”
Mi-a spus numele caminului. Nu prea aveam curaj sa ma duc. Asta depasea cu mult limitele securitatii mele. Totusi am hotarat sa ma duc. Pe drum am vrut sa ma intorc de multe ori insa in final am ajuns la usa caminului.
Portarul nu m-a oprit desi era camin de fete. Am urcat la camera indicata. Era o usa veche, murdara, mazgalita, cu urme de afis pe ea. La intrare conserve pe post de scrumiere. Am batut timid la usa. Foarte timid. De dinauntru se auzeau rasete si muzica. Nu mi-a raspuns nimeni. Am batut ceva mai tare. S-au auzit cateva glasuri care la unison spunea un daaaa prelung. Am intrat timid, am inchis usa, am facut cativa pasi si am intrebat de domnisoara de pe mess. In prima faza fetele s-au blocat, insa apoi una dintre ele, cu alura de curvulita, a spus ca ea este. M-am blocat initial, nu stiam ce sa fac, cum sa reactionez. Mi-a spus rastit: “Hai bai labagiule sa vad ce stii sa faci”. M-am emotionat, erau mai multe fete, unele nu credeai ca au mai mult de 18 ani. Intre ele, era si un tip care statea tolanit pe pat neintelegand ce se intampla.
“Hai bai mai astept mult?”, s-a rastit ea. Atunci, eu mi-am dat jos haina, apoi pantalonii. Mi-era frica, imi placea, insa privirile acelea de peste tot imi creau o stare de neliniste.Mi-am dat jos tricolul si am ramas in chiloti. Putin umilit, chiar rusinat, mi-am dat jos si chilotii. Am vrut sa ma apuc sa fac laba insa tipa m-a oprit: “Stai bai sa mai chem pe cineva sa vada”. A dat un telefon, i-a spus sa vina repede in camera ca n-o sa regrete. A intrat o tipa care initial s-a speriat, apoi i s-a spus sa ia loc si s-a asezat. “Hai sa te vad manca-mi-ai pizda”. M-am asezat pe o margine de pat si m-am apucat de laba. Una din fete a exclamat: “Mi-e rau, cine l-a adus pe asta aici” la care fata de pe mess i-a spus “Du-te si scuipa-l pe pula daca nu-ti place”. S-a ridicat, m-a scupat pe pula si a plecat mormaind ceva. M-am sters de cearsaf si am continuat sa fac laba. Unele dintre fete se uitau cu niste ochi mari, ficsi de parca nu ar fi vrut sa scape nimic. Curvulitza si-a scos telefonul si a inceput sa ma filmeze. M-am opus insa a spus ca daca nu accept cheama portarul. Am acceptat fortat si am inceput sa fac laba in fata telefonului care ma filma. Cand am dat semne ca vreau sau ejaculez, mi-a spus: “Stai panarama naibii, vrei sa-mi faci mizerie pe aici?”. M-a intins pe pat, m-a apucat de jenunchi, mi-a saltat fundul pana cad pula sculata a ajuns apropape de gura mea. Mi-a poruncit: “Hai, fa laba si da-ti drumul in gura ta”. I-am spus ca nu-mi place, ea m-a amenintat ca chema portarul si asa culcata peste fundul meu, mi-a luat pula, mi-a frecat-o ca sa-mi dau drumul peste fata mea. “Deschide gura labagiule” Am refuzat si atunci a chemat ...



    Login