Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCuckold
Autor : YOU_PROOF - 2018-03-31
Citita de 30205 ori - Nota 8.46 (356 voturi)
Buna
Pentru prima data scriu aici.. ma prezint sunt un barbat 36 casatorit... o persoana normala.
Este o intamplare adevarata întâmplata chiar mie.
Am tot auzit de chestiile de cuplu cuckold (da google si citeste) dar nu prea credeam.
Imi facusem cont pe un site de matrimoniale mai demult dar nu am cautat niciodata ceva in mod special.
Dupa nasterea copilului( si inainte de nastere) sexul era rar si de multe ori era doar un oral rapid...intelegeam situatia.
Din lipsa de sex am inceput sa urmaresc acest site de matrimoniale ( cupluri swing incluse) si sa tot vad cate un cuplu cuckold...am mai tot scris la unii(femei)  la altii si nici un raspuns.
Am gasit un anunt cam vag dar cu poze explicita referitor la cuckold si era scris la descriere acest cuvant.
-zic ..hai sa scriu mai decis si sa las adresa de skype.. era sigur ca nu o sa scrie oricum.
Dupa vreo 1 zi vad notificare pe skype .. intru sa vad cine e ..ghiceste? Persoana la care lasasem adresa de skype.
Imi scrie exact ce am scris eu in anunt si intreaba daca e ok sa vorbim..ma prezint si schimband 2 vorbe aflu ca e partea feminina din cuplu si ca ar fi interesata sa ma vada întâi.
Pun poza cu mine, ea la fel ( acoperita la fata) si imi spune ca ma place si ca ne putem vedea la o cafea in oras ca sa ne cunoastem mai bine toti 3.. spunandu-mi ca e foarte importanta discretia si ca daca nu o sa fie *feeling* sa ramanem amici.
Eu raman surprins putin dar accept..fiind putin timorat pentru intalnirea si cu parte masculina.
Dupa vreo 3 zile imi lasa mesaj cu numarul de telefon sa o sun..ca sa nu par nerabdator o sun a 2 zi si fixam întâlnire la o cafea pt. A 3 zi.
Imi iau liber cateva ore de la munca si merg la întâlnire..ajuns la cafenea astept sa ajunga si sa comandam impreuna..ma suna ca o sa ajung repede.
Dupa vreo 10 minute de asteptare si o cafea bauta ajunge si cuplul.
Facem cunostinta .. El de varsta mea si Ea 34.. foarte draguta si foarte senzuala...in gandul meu ma tot gandeam cum e posibil asa ceva.Amandoi bine imbracati, gentili si maturi.
Sotul ma priveste amical si dupa cateva minute de discutii despre obiceiurile de a bea cafeaua ( amandoi amatori de cafea buna) imi spune ca sunt simpatic si ca spera sa fie ceva..dar alegerea finala este luata de Ea.
Nu prea intram in detalii de familie etc..schimbam cateva detalii despre munca, unde lucram sa nu avem suprize... norocul meu ca lucrez la privat si ei la stat..
Incheind intalnirea le spun ca ii respect pt. Deciziile lor si ca orice alegere vor face si negativa eu sper sa ii mai intalnesc la o cafea sau un pranz amical.
Inainte sa ne ridicam de la masa simt piciorul Ei intins peste picioarele mele si ea tragand cu ochiul.( acest gest era sa-mi producă infarct).
Ne luam la revedere .. El imi strange mana cu forta si Ea ma imbratiseaza atingînd-si obrazul de al meu soptindu-mi ca o sa ne vedem foarte curând.
Tin sa precizez ca Ei stateau in afara orasului la vreo 15 km de orasul in care stau eu, dar aveau un apartament intr-o zona nou construita (foarte frumoasa).
Dupa vreo 4-5 zile in care imi tot faceam ganduri cum o sa fie daca o sa reusesc sa fac sex avand in vedere situatia, imi trimite sms ca ar vrea sa ne vedem la Ei la apartament si sa ne organizam..imi scrie ca nu este necesar sa duc nimic..
Ma prezint in ziua programata pe la ora 18, imi luasem liber cateva ore si am sunat acasa ca iesim in oras cu colegii si niste oaspeti, probabil o sa ajung mai tarziu.
Ajuns la Ei acasa ma asteapta El in poarta sa ma intampine ai ma roaga sa parchez masina in garaj pt. Orice eventualitate(el avand masina parcata afara.
Intram in casa noua construita, finisaje cu gust..ma intampina Ea cu un pahar de vin alb si spunandu-mi ca pot lasa masina la ei si sa o iau in ziua urmatoare.
Facand complimente pentru casa lor..imi povesteac cum au luat decizia sa isi cumpere casa si cum s-a ocupat Ea de finisaje si proiectul casei.
Tin sa spun ca nu era imbracata sexy (cum imaginasem eu)..in schimb avea o pereche de blugi mai strinsi unde nu puteam sa nu observ fundul perfect in forma de mandolina,usor bombat care se vedea de la km.
Ajungem la partea de la etaj (mansarda) cu geamuri mari (gen usa) la fiecare  camera si ne oprim la baia spectaculara cu o vana imensa plus cabina de dus ascunsă dupa un zid de sticla mat ( doar in reviste mai văzusem asa).
Nu era o casa opulenta daca te uitai de afara dar inauntru era foarte drăguță,simpla si aranjata cu gust.
Ieșind din baie aud vocea Lui ca iasa sa cumpere tigari si se intoarce repede.. ma apuca caldurile cand...
Ma simt tras de mana si lipit de perete..simt o mana care vrea sa imi desfaca nasturele de la pantaloni...ma apropii de Ea si incepem sa ne sarutam..cu paharele goale ne îndreptăm spre camera unde este doar un pat,o veioza si o noptieră mica.
Punem paharele pe noptiera si ne trantim in pat îmbrățișati.
Ne cautam sa ne dezbracam reciproc in timp ce ne incolacim limbile ca niste 2 adolescenti care se saruta dupa o lunga absenta.
Penisul meu e tare ca si marmura gata sa iasa la atac...mana mea e deja la păsărica ei rasa si uda...ma ridic in picioare sa imi dau blugii jos si Ea ramane in pozitia sezut pe pat doar cu bikini negri.
Raman doar chilotii si Ea ma trage de chiloți spre pat si scoate penisul care era gata sa explodeze.
Waww.. aud vocea ei si se apleaca putin sa il bage in gura..o tin putin de cap si incep sa ii penetrez gura..cam dupa vreo 3-4 minute de placere intensa ii spun ca daca continuam o sa ma termin... se lasa pe spate  si eu ma pun in genunchi cu capul intre picioarele ei.
Trag usor bikini intr-o parte si descopăr pasarica ei rasa si foarte umezita...continui cu limba si gemetele ei ma *apuca frigurile*.
Ii indoi picioarele sa ii pot da jos bikini s îii penetrez păsărica cu limba.. o aud gemand si penisul meu sta drept gata de atac.
Își departeaza picioarele si deschide cu mana deschizatura dintre buci facandu-ma sa inteleg ca vrea ceva si acolo punand mana pe cap si impingandu-mi capul spre anus..este prima data cand fac anilingus si sint foarte incantat....
Scoate niste sunete care ma excita la maxim si ma simt ca intr-un film porno... ii penetrez fundul cu limba dupa care incerc sa ii introduc degetul meu mare urcand cu limba spre pasarica..
Fundul este foarte umed de la saliva mea si degetul intra usor, intre timp limba mea se joaca intre buzele ei de la pasarica, scot degetul mare si introduc degetul mijlociu, intra usor asa ca introduc si degetul aratator, cred ca nu mai era virgin.
Continuam asa cateva minute, limba intra si iese din pizda umeda cand aud un strigat usor care anunta orgasmul, picioarele sint peste mine tremurând si anusul contractat blocand degetele sa mai faca vreo miscare.
Dureaza cateva zeci de secunde dupa care se ridica si imi spune ca penetrare este doar la geam (ma uit mirat nu înțelegând).
Ma trage dupa Ea si ajungand la geam imi ia penisul si il conduce spre pizda.
Nu ma las condus pana la capat si il introduc rapid, aud un geamat si isi aseaza mainile pe geam.
Incep nebun sa imping, ma apropii de Ea ca sa o sarut si vad pe geam masina Lui, ne urmarea din masina.
Atunci am inteles ce inseamna cuckold..
Nu cred ca a durat mai multe de 5 minute si am ejaculat... de vis.( orgasm de neuitat).
Ramanem cateva minute sarutand spatele ei fin dupa care imi zice ca ar trebui sa mergem sa ne spalam.
Intram in baie si merg direct la dus, penisul da semne de neliniste cand incep sa ma spal.
Intra si Ea dupa mine si incepe sa ma spele pe spate..apa curgea si ajunge cu mana din nou la penis, care era din nou tare ca marmura.
Imi zice ca nu poate sa ma lase sa merg acasa asa, spune ca are un al 2 plan.
Găsește un tub cu ulei de corp, il desface si imi maseaza usor penisul pana incepe sa strălucească, dupa care isi pune inca odata in palma si isi maseaza fundul..degetele se pierd in cur.
Sint excitat la culme vazand asta si banuind ce o sa se intample.
Ma saruta usor muscandu-mi limba si imi spune sa am rabdare ca e cam gros penisul pentru fundul ei.
Se intoarce cu spatele,se apleacă usor in fata si isi departeaza fesel...



    Login