Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAutstopista
Autor : oglader - 2011-04-21
Citita de 22347 ori - Nota 7.86 (66 voturi)
Nu am mai scris de mult, insa unul din cei doi fani ai povestirilor mele m-au rugat sa mai scriu cate ceva nou. Va dati seama ca are nevoie de material de laba, nu de altceva, si fiind postata aici, ar putea sa o citeasca fara sa ma sune la telefon, de cate ori vrea sa isi faca o laba. Asa ca numai sa scap de gura lui scriu ultima mea iesire. Poate unii dintre voi isi reamintesc din alte povestiri de tarfa de cumnata-mea. Ei bine tot despre ea este vorba si in aceasta povestire.
Se intampla ieri, cand curva ma suna ca lu' barbata-sau i s-a facut pofta de peste si ca ma roaga sa tragem o fuga la o pescarie de pe marginea unei balti aflate la vreo 30 de km de orasul nostru. O iau pe cumnata-mea de acasa, cu masina si plecam catre balta. Trebuie sa fac o paranteza aici: eu din principiu nu iau pe nimeni la ocazie, insa acum, la iesire din oras, vad o femeie destul de eleganta si de draguta, iesita un pic din ,,tiparul'' autostopistului traditional. Opresc si se urca in spate. Pornim la drum. Uitasem sa va spun ca cumnata-mea, ca de obicei, era imbracata cu o fusta extrem de scurta, ceea ce ma face de fiecare data cand merge cu mine cu masina, sa ma gandesc mai mult la pizda si cracii ei, decat la drum. Asa si acum; tot tragand cu ochii spre locasul intunecat de sub fusta ei mi se sculase pula, incat era deja evident acest lucru. V-am spus si in povestirile anterioare ca cumnata-mea este o curva versata si autentica sub un chip de zana sau ingeras, asa ca a remarcat zvacnirile pulii mele care se chinuia sa se aseze intr-o pozitie cat de cat confortabila.
- Manca-o-ar mama ce se mai chinuie, zice curva si cu mana stanga imi desface slitul si fara nici o jena fata de tipa de pe bancheta din spate imi aseaza pula pe verticala. (curva stia doar ca eu asa imi tin pula :D )
Trag cu coada ochiului in retrovizoare la tipa si vad cum casca ochii mari la gesturile cumnata-mi, insa nu zice nimic, dar nici privirea nu si-o muta, parca atenta sa surprinda mai mult.
- Vezi ca nu suntem singuri, ii atrag atentia tarfei.
- Stati linistiti nu sunt chiar atat de pudica, glasuieste pasagera din spate.
Incurajata de remarca tipei, cumnata-mea imi trage o idee chilotii mai jos, lasand sa se vada capul pulii, care sta sa explodeze, mangaind-o cu degetele ei subtiri si lungi.
Excitat de faptul ca era si tipa necunoscuta in masina, dar si de manuta profesionista a cumnata-mii pula incerca din rasputeri sa se elibereze de stransoarea chilotior mei.
- Vai draga de ea cum se mai zbate, zice tarfa, sigur nu te deranjeaza, o intreaba pe tipa?
- Nu, sigur, zice tipa, e chiar placut la privit
- Ai vrea sa o linistim, ma intreaba de aceasta data pe mine, cumnata-mea.
Trag cu ochiul la oglinda retrovizoare sa vad reactia tipei. Aceasta avea ochii luminati si cu o privire curioasa, parca dornica sa vada mai mult. Gura ei usor intredeschisa si respiratia precipitata, ma intaratat in asa masura incat ii spun tarfei;
- Treci la aparat.
Curva nu mai astepta alt indemn si cu mainile prinde de blugi si de chiloti si mi trage pe vine lasandu-mi libera pula si toata punga cu coaiele. Le ia, le ridica, aducandu-le si pe ele la lumina si incepe sa se joace cu limba; pe capul pulii, pe coaie, de-a lungul pulii, zemuind-o bine de tot, alternand cu miscari de dute vino cu gura pe pula mea tare ca schimbatorul de viteza.
Cum bine stiti din povestirile mele anterioare, cumnata-mea imi inghite toti cei 17 cm ...



    Login