Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am ajuns sa iubesc scula negricioasa!
Autor : Isa_necula - 2022-01-22
Citita de 11654 ori - Nota 4.77 (158 voturi)
Hello! Sunt Isabella si am revenit cu o povestire!
Am 31 de ani și de vreo doua luni de zile sunt îndrăgostită de un tip de 19 ani care m-a agățat pe instagram.

Eu sunt blonda, ochi albaștri, 1,70, 54 kg. Iar Leonard este brunet (țigan) cam 1,85 și foarte tupeist :))

Mi-a dat follow pe insta in urma cu câteva luni și îmi tot dădea like-URI la poze, nu l-am băgat in seama pana când mi-a dat mesaj la un story pus de mine cu un filmuleț scurt postat din Uber in care îmi arătam ochii albaștri și o coronița strălucitoare pe care tocmai ce mi-o comandasem de pe net.

In mesaj mi-a scris, specific tupeului lui, “Isabella, dacă pun mâna pe tine ți-o dau direct in mașina pana iti cade coronița de pe cap”
M-a pufnit rasul, am intrat pe profilul lui și i-am dat follow, atât mi-a trebuit, a urmat direct cu mesaje. Am vorbit vreo câteva zile, era foarte amuzant, își dorea foarte mult sa ne întâlnim însă era o perioada aglomerata la mine la munca și l-am tot amânat.

Pana intr-o joi dimineața in care mi-a trimis o poza care dispărea in câteva secunde. Am deschis-o și era scula lui, pozată de sub ea și un mesaj “hai mai sa te scot in oraș ca sa ai priveliștea asta”. Era o scula foarte groasa, negricioasa, cu capul f mare și cenușiu. Plus doua gâlme stânga-dreapta pe ea. Am făcut screenshot de curiozitate ca sa o văd mai bine înainte sa dispară și el a observat asta, a primit notificare bănuiesc, a ras de mine și mi-a zis ca nu trebuia sa o salvez ca pot sa o văd in fiecare zi dacă accept sa fiu gagica lui.

L-am întrebat ce sunt galmele alea și mi-a spus ca sunt niște bile din silicon băgate pe sub piele, auzisem de câteva ori de treaba asta dar nu mai întâlnisem niciodată.

Mi-a zis “hai, zi-mi unde sa vin sa te iau de la munca azi și sa îți dau cu bilele astea sa sara pizda in tine”. M-am înroșit la fata instant…și i-am scris adresa…
După care a insistat o ora sa îmi iau coronița cu mine, i-am explicat ca nu o am la mine, ca e acasă dar a tot insitat, am fost intrigata ca i-a plăcut așa ca am încercat sa ii fac pe plac, am sunat-o pe mama și am rugat-o sa ia un taxi sa mi-o aducă înainte de terminarea programului, va dați seama ca mi-a pus 100 de întrebări ca de ce vreau eu coronița la munca și pana la urma i-am spus ca am o întâlnire cu un băiat, era fericita ca după divorț ma văd cu cineva și ca i-am și spus (nu obișnuiesc sa ii spun când ies cu cineva).
Așa ca am făcut rost de coronița pe la 16:30 și la 17:00 am ieșit de la munca.
Eram îmbrăcată cu o rochie gri închis, groasa dar strâmtă pe corp, pana la genunchi, dresuri negre și o gecuta scurta cu blana la gât. Pantofi negri in picioare, cu tocuri medii.
L-am așteptat la gura de metrou de la Tineretului-Sincai pana a apărut cu un wolswagen negru, m-am urcat in dreapta repede, ne-am pupat pe obraz si a pornit la drum, am tot vorbit una-alta, cum a fost la munca, etc, pana mi-am dat seama ca nu știu încotro mergem, l-am întrebat și mi-a zis ca știe un loc liniștit, in parcare la un hypermarket in Berceni, sa bem o cafea in mașina.

Am ajuns acolo, am luat o cafea de la tonomat și am povestit vreo 15 minute in mașina, timp in care mi-a făcut numeroase complimente. Îmi spunea ca ii plac ochii mei albaștri, parul meu blond si ca a văzut pe Instagram ca am sânii frumoși si picioarele lungi. Moment in care îmi spune:
- da si tu jos geaca asta de pe tine ca e cald in mașina.
Intr-adevăr dăduse caldura la maxim, mi-am dat jos geaca, m-am întins sa o pun pe bancheta din spate si când sa ma așez la loc pe scaun a venit brusc spre mine si i-am simțit limba in gura mea…am răspuns sarutului, roșie la fata de la caldura si de la emoții, i-am simțit mana pe pieptul meu si pe picioare după care si-a dat scaunul șoferului in spate la maxim, s-a întins pe spate si s-a deschis la blugi.
- pune-ți coronița aia pe cap, unde e?
O scot din geanta adulatoare și mi-o pun pe cap
El bagă mâna adânc in Blugii lui
- ce faci Leonard? Suntem in parcare!
Eram cam pustiu in zona așa ca îmi Răspunde
- nu vezi ca nu e nimeni pe aici, taci din gura
Și scoate din blugi, direct, fără chiloți pe el, o scula groasa, negricioasa, cu vene umflate pe ea si cu bilele văzute in poza. Era jumătate sculata, ii trage pielea de pe cap si iese afara un cap foarte gros cu riduri pe el.
- Vino incoa’ si ma trage de ceafa spre el,
m-am dus crezând ca vrea sa il sărut dar m-a tras direct cu fata in poala lui cu mâna dreapta iar cu stânga si-a ghidat scula in gura mea.
Am simțit-o fierbinte pe obraz, întâi, după care am deschis gura si am simțit cum creste in mine.
L-am auzit gemand si am început sa o sug in timp ce încă ma ținea de ceafa.
Era prima data când aveam in gura o scula de țigan, in liceu am mai avut in păsărica una dar in gura niciodată, așa ca o sugeam cu ochii deschiși, ușor-ușor, privind-o in același timp.
Ii simțeau venele umflate in gura si bilele de silicon care treceau peste buzele mele. Simțeam gustul un pic sălciu la început, de la picăturile de sperma care ii udase capul in chiloți. Ii aud deodată vocea in timp ce ma mâna lui ma împinge de ceafa.
- Hai Isabella, o sugi sau te uiți la ea?
O simt brusc pana in gât si îmi dau puțin lacrimile
- Zi, Isabella, îți place pula mea?
- Mhm, ingan eu având bilele lui adânc in gura
- N-am auzit, îți place pula mea sau nu?
- Da, îmi place, incerc eu sa zic in timp ce futea in gura…
O scoate deodată din mine si ma trage de par in sus. Eram uda la gura, ma uit in ochii lui derutata si îmi spune
- Ți-am zis ca o sa ti-o trag cu coronița pe cap. hai, unde mergem sa te fut?
- Pai nu am unde, locuiesc cu părinții mei, sunt acasă acum
- Și ce? Nu ai camera ta?
- Ba da…dar nu am mai venit niciodată așa cu un băiat pe nepusa masa
- Mergem, ii salutam și intram in camera ta, nu or sa te omoare, ai 31 de ani doar.
- Ok…
Ma șterg la gura și ii dau indicații despre cum sa ajungă la mine.
Pe drum m-am șters la gura ca aveam rujul întins, m-am aranjat puțin ca eram răvășită, mi-am Așezat coronița care aproape îmi căzuse in timp ce o sugeam.
- hai ca ești frumoasa, stai liniștita! Aud de la el in timp ce ma uitam in oglinda
- Mulțumesc! uite asta e blocu, parchează aici in fata BCR-ului.
A parcat, am intrat in bloc, am chemat liftul, eram foarte stresată, nu știam ce sa le zic alor mei: după ce ca era țigan mai avea și 19 ani.
Intru in casa cu el de mâna, mama era in bucatarie și tata in sufragerie la TV
- buna! El e Leonard, un prieten, am vrut sa ne plimbam pe afara dar e frig și majoritatea cafenelelor închis așa ca am intrat in casa.
- Ok mama, o aud pe mama spunând din hol, stați liniștiti aici la călduros
De abia m-am uitat in ochii lor și am intrat repede cu Leonard in camera trăgând-ul de mâna se vadă prea mult cu ai mei.
Închid usa in urma mea și ma trage brusc de mijloc
- treci incoa’
Ma arunca in pat pe spate, îmi ridica rochia , îmi rupe dresurile între picioare iar eu ma gândeam la ce ma așteaptă in următoarele minute și cum sa fac sa păstrez liniștea.
In timp ce îmi desfăceam rochia la spate și îmi lăsam bretelele in jos, dezvelindu-mi sutienul ii zic
- stai sa bag niște muzica, te Rog, sa nu se audă in celelalte camere
- lasă muzica, da-o in pula mea
Și ma împinge la loc pe spate, in pat, in timp ce era încălecat pe mine.
Se uita in sutienul meu, încă aveam rochia pe mine in jos, ridicată, dresurile rupte, îmi da chiloțeii la o parte, își scoate scula care era tun, se apleacă peste mine si îmi bagă limba pe gât in același timp in care îmi intra scula lui negricioasa in păsărica mea roz!
Urlu ca o nebuna de durere, capul lui era foarte gros!
- stai Leonard, ușor ca ma doare
- Taci fa din gura
Și începe sa pompeze tare de tot!
După primele 3-4 încercări in care capul îmi desfacea păsărica, au început sa apăra bilele, le-am simțit pe labiile mele cum își fac loc si deodată cum intra adânc toată scula in mine!
Urlam ca o disperata
- ahhh, ah, Leonard, iiiiihhh mai ușor
Dar auzeam doar glasul lui gros
- ahhh, ce pizda buna are românca
Era in lumea lui, nici nu ma asculta, tot ce făcea era sa dea din ce in ce mai tare.
Îmi da bretelele de la sutinen jos, îmi scoate sânii afara si îmi suge sfârcurile roz in timp ce il tineam de fundul care pompa in mine scula aia groasa.
Începusem sa ma acomodez cu bilele lui de silicon, se ridica in genunchi, ma cracaneaza și mai tare și începe sa îmi dea ca un animal.
Îmi curgeau lacrimile de durere și de placere, ii simteam bilele la fiecare trecere cum îmi rup...



    Login