Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVreau sa te rasfat
Autor : Psyche20 - 2010-02-24
Citita de 4777 ori - Nota 7.61 (49 voturi)
A venit obosit acasa. Ceasul batea ora doisprezece.Era o ora tarzie. Tarzie pentru trupul lui frant si mintea incarcata,la fel de epuizata si ea. L-am intampinat la usa,cu un sarut scurt pe buzele lui crepate de frigul de afara. L-am imbratisat si apoi l-am ajutat sa-si dea geaca jos..geaca aceea infernala care-i apasa umerii frumosi.
-Iti e foame,scumpule?
-Nu. Vreau doar sa ma pun in pat. Sunt de doua ori mai obosit ca deobicei.
I-am indicat cu un gest dormitorul,patul lui,patul nostru. Pe care l-am tinut cald asteptandu-l. Acolo avea sa se imbrace nu numai de iubirea mea ci si de protectia cearceafurilor albe si calduroase. Patul acela avea sa-i priveasca visele,sa-i simta miscarile din somn si mai apoi,sa-i de forta sa paseasca dimineata.
A pasit incet de-alungul coridorului,a intrat in camera .. si eu in urma lui. Il priveam zambind,pentru ca ma induiosa. Parea atat de fragil.
S-a asezat pe marginea patului si si-a inchis ochii. M-am apropiat,m-am asezat langa el. Am inceput sa-i masez spatele si umerii. Isi tinea ochii inchisi si isi misca gatul in ritmul mainilor mele.
-Uuuh. Ce bine e ..
-Intinde-te. Ti-ar prinde bine un masaj.
Il dezbrac de tricou si apoi se intinde pe burta. Isi tine ochii inca inchisi. Apuc o crema cu miros de trandafir alb. Imi pun putin in palme si incep sa-l masez .. sa-i masez fiecare particica de piele de pe spate .. ii simteam si inima,cum batea incet. Ii sfarmam bucatele de carne pe rand,usor,apucandu-le intre degete. Imi impregnam palmele de el. Accentuam miscarile pe coloana,desenand ca o linie apasata .. ii desenam forma,fiinta. M-am aplecat asupra lui si am inceput sa-i sarut mai intai gatul,apoi umerii incordati,apoi spatele intreg. Mai intai saruturi mici,inocente. Apoi, il umezeam si cu limba,il strangeam cu mainile,il apasam cu unghiile.
-Hmm .. Imi place.
Continuam sa o fac.Eram deasupra lui,inclestandu-l cu picioarele. Il lasam sa-mi simta pielea calda. Rochita de noapte pe care o purtam era foarte scurta si nu purtam lenjerie. S-a intors pe spate incet si m-a cuprins cu bratele pentru a ma trage aproape . Ochii lui aproape negrii straluceau in semiintrunericul din camera noastra. Era atat de .. al meu:sub mine .. iar eu .. in bratele lui .. a sa. L-am sarutat pe gat .. era ceva inexplicabil .. parca buzele mele si fiorii lui se aglutinau. Pe pieptul tare,slabit,estropiat parca.
Nu voiam sa depuna prea mult efort. Trebuia sa cedeze dorintelor mele hedoniste dar fara sa se forteze. Sau asta voiam .. voiam sa-l rasfat,nu sa-l obosesc mai tare.
Coborandu-i in josul pieptului,i-am desfacut pantalonii si i-am indepartat. Am inceput sa-l sug cu aviditate dar fara sa fiu brutala. Gemetele lui ma incurajau. Ii simteam placerea .. o simteam ca si ...



    Login