Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vreau
Autor : Ariculat - 2008-12-08
Citita de 40832 ori - Nota 7.23 (31 voturi)
Vreau
(exercitiu de cunoastere a femeii)

Vreau sa te dezbrac incet, incet, sa iti scot camasa de pe tine si sa iti sarut umerii si mainile si gatul, sa ramai in sutien.
Ador sa te vad in sutien, imi place cum iti stau sanii inchisi in cupele textile, si vreau sa iti ling stomacul, sa imi invart limba pe buricul tau, sa vad cum te trec fiori de placere, cum vrei mai mult, cum iti impingi spre mine pubisul.
Vreau sa imi plimb limba pe tot corpul tau, vreau sa iti simt finetea pielei pe varful limbii, vreau sa te ating, sa te miros, sa iti mangai picioarele, sa iti simt caldura sanilor in podul palmei, sa iti simt bucile in palma, sa imi pun buzele pe buzele tale si sa ti le sug, sa ti le ling, sa ti le mestec incetisor, pana iti pierzi respiratia.
Vreau sa stau in tine, vreau sa te simt in gura, vreau sa te simt pe mine.
Vreau sa iti simt aroma, parfumul, gustul, vreau sa te pipai, sa te mangai.
Vreau sa iti dau jos sutienul, incet, sa iti vad sfarcurile libere in aer, intarindu-se sau nu, si vreau sa iti sug sfarcurile, sa ti le ling, sa ti le tin in gura, incet, rotindu-mi limba in jurul lor, sa ti le intaresc, sa-ti trimit fiori. Vreau sa imi plimb limba in sus si in jos pe sanii tai, de la buric pana pe gat. Vreau sa iti masez sanii incet, sa iti simt carnea in palma, sa te vad cum te infiori cand ti-i strang in mana.
Vreau sa iti ling coapsele, de jur imprejurul chilotilor, sa iti simt mirosul pizdei incinse, sa te atat la maxim.
Si vreau sa iti ling buzele gurii, nu sa te sarut, sa ti le ling, de la un colt la celalalt, sa iti simt carnea buzelor pe varful limbii. Sa te las fara respiratie, sa ma contopesc cu buzele tale.
Vreau sa te pun deasupra mea, si sa te fac sa te plimbi cu sfarcurile pe mine, sa ma zgarai cu sfacurile tale intarite.
Vreau sa iti presezi sfarcurile tale de ale mele, sa te plimbi cu sfarcurile pe stomacul meu, sa mi le pui pe frunte, sa mi le pui pe buze, sa mi le pui pe fata, sa iti simt finetea si elasticitatea lor pe buze, pe corp, peste tot.
Penisul mi se intareste si vreau sa te pun sa iti plimbi sfarcurile pe el, sa mi-l prinzi intre sani si sa iti freci sanii de el, picatura de lubrifiant sa iti umezeasca maroniul roz si delicat al sfarcului.
Vreau sa te fac sa iti plimbi sfarcurile pe picioarele mele, pana la genunchi, cu sfarcurile pe genunchi sa iti simt respiratia in zona pulii, in zona oualelor uitandu-te in ochii mei, incercand sa ma domini.
Vreau sa iti simt pielea frecandu-se de pielea mea, sa te simt incinsa si excitata, sa te las sa fantazezi, sa conduci jocul. Vreau sa iti simt umezeala pizdei prin chiloti, umezindu-mi genunchii.
Vreau sa te pun pe burta, relaxata cu mainile in sus, cu parul rasfirat pe asternut si de la calcaiul drept vreau sa urc pe tine, vreau sa iti trag o linie umeda de la calcai pana pe buca. Vreau sa iti desfac bucile incetisor si ma uit direct un gaura anusului tau. Vreau sa ma uit direct la buzele pizdei tale umede pe la spate. Ai sa te ridici invitandu-ma sa intru in tine, dar nu. Nu e inca momentul. Vreau sa merg pe sira spinarii tale pana la limita parului, sa iti simt fiecare vertebra pe varful limbii si te simt cum te infiori, lasandu-te linsa, lasandu-te pe mana mea. Vreau sa iti ling gatul, sensibil si delicat. Sa te infiori sub limba mea, sa te strangi patrunsa de fiori si curenti.
Vreau sa iti desfac picioarele intinsa pe burta, vreau sa iti ridic fundul spre tavan si vreau sa iti ling pizda pe la spate. Incet, foarte incet, fara sa te las sa te misti, cu delicatete, de la clitoris pana la perineu, pana la gaura curului. Vreau sa iti umezesc gaura anusului si sa simt cum te incordezi. Inatural, dar placul. O senzatie noua pentru tine, cu gaura anusului umeda, patrunsa incet cu limba, cu pizda umeda, incercand sa te opui si sa te lasi in acelasi timp.
Vreau sa imi infig limba in pizda ta, vreau sa te fut cu limba, si tu sa respiri accelerat, iti place senzatia, si mie imi place aroma ta.
Vreau sa incep cu labiile, lent si apasat, ignorand cu desavarsire gaura pizdei. Labiile mari si flenduroase, labiile mici, sensibile la maxim si rosii si iar labiile mari departate si irigate la maxim, umflate si excitate, si iar labiile mici, vinetii de cat sange pulseaza prin ele.
Vreau sa te lasi pe limba mea total, sa te ling cu placere, sa ti acord toata placerea pe care pot sa ti o ofer. Sa ma contopesc cu tine.
Vreau sa te simt femeie, relaxata si lasandu-ma sa te simt in toata intimitatea ta, sa te simt o pizda, sa fii o pizda in toata deplinatatea ta. Vreau sa iti vad pizda dilatata, pulsand, gaura fierbinte excitata la maximum mirosind a pizda.
Ai vrea sa imi pun pula in tine, dar nu o fac, imi place sa aman momentul, imi place sa te infierbant la maximim, imi place sa te vad tremurand de dorinta.
Vreau sa te intorc cu fata in sus si iti defac picioarele.
Vreau sa te asezi comod pe perna si ma privesti cum ma desfat cu pizda ta. Sa ma privesti in ochi.
Vreau sa te uiti in ochii mei cand imi asez limba direct pe clitorisul excitat. Ooooo clitorisul, vrei, sa ti-l ling, sa ti-l sug sa ti-l tin intre buze, sa ti-l frec si sa ti-l alint in acelasi timp. Iti place sa te uiti la mine, iti place sa ma vezi lipit de labiile tale, iti place sa ma vezi lingandu-te, sa ma vezi intre picioarele tale, total absorbit de femininul tau, de vaginul tau vinetiu. Iti place sa ma stii acolo subjugat de pizda ta, de esenta ta de femeie. Stiu ca iti place si ca esti excitata la maxim, stiu ca pulsezi de placere si ca iti place sa iti torturez labiile si buzele pizdei incet, lent, cu miscari repetate si apasate. Esti o pizda, esti a mea, esti pizda mea.
Ma ridic si ma uit la pula mea sculata, e tare si mare si vinetie, mi-o frec energic de cateva ori si te vad cum iti sclipesc ochii de dorinta. Ai vrea sa mi o iei in gura, ai vrea sa ti-o bag in pizda, ai vrea in acelasi timp amandoua. Vrei sa ma simti, sa ma ai in tine, in gura sau in pizda sau in anus, nu conteaza, vrei, ochii tai ma implora, esti ca o catea in calduri, vrei, vrei vrei, vreau.
Vreau sa imi zici: “Vreau sa mi-o bagi, o vreau in pizda”!
Si sa iti ridici bazinul mai aproape de pula mea teapana si vanata. Sa iti expui gaura uda spre mine. Sa imi arati pizda care vrea, pizda care esti tu, sa o oferi, sa o dai, da o lasi sa fie fututa.
“Vreau sa mi-o bagi in pizda, vreau acum, vreau sa o simt”!
Esti perfect umeda si stiu ca vrei, esti cracita si umeda, uda in draci, vrei sa fii fututa.
“Vreau sa ma futi, hai odata, nu ma mai tortura, vreau, vreauuuu, acuuum, nu ma lasa asa!”
Vreau sa ma las pe tine sa te blochez si sa iti frec in draci clitorisul, sa ti-l torturez, sa te fac sa urli de placere, acea placere externa diferita de sexul propriuzis, acel simulacru al frecarii.
Vreau sa ma uit la tine cum te zbati in degetele mele, cum tremuri si te agiti, vreau sa imi bag un deget in tine, si te fut cu degetul, cu degetele, repede si intens. Iti place, respiri repede, mult mai repede si te misti infingandu-te in degetul meu,in degetele mele, ”fute-ma, fute-ma, daaaaaaaa, daaa, daaaaa”, si explodezi in primul tau orgasm.
Vreau sa te scurgi in spasmele placerii si sa iti incordezi muschii feselor. In cel mai dulce moment al tau vreau sa iti bag un deget in anus, un deget in cur, brusc, fara avertisment, doar un deget umed de sucurile pizdei sa ti-l infig direct in cur si sa te fac sa tipi de placere si surpriza. Atat de putin si atat de placut. Sa te doara si sa iti placa in acelasi timp. Vreau sa iti placa ce iti fac, si iti placa degetele mele, iti placa frecarea mea.

Te las sa respiri si sa ma asez alaturi de tine, si te privesc si ma privesc cu placere cum imi este sculata pula, excitata de gafaitul tau, de mirosul tau, de pizda ta. M-am excitat doar atingandu-te. Imi place culoarea intunecata a glandului, vanata plina de sange, de caldura, de energie, mi-as suge-o singur daca as putea, dar tot ce pot sa fac este sa mi-o mangai lasciv in fata ochilor tai pofticiosi.
Te vad cum iti trec fiorii orgasmului, cum incepi sa te orientezi dupa pula.
“Linge-mi ouale!” iti zic incetisor “ Incet si dedicat, vreau sa iti simt caldura limbii pe oua”.
Si esti fara replica, te apleci spre pula, si incepi sa imi lingi ouale docila. Nu ma asteptam sa fii asa docila, dar esti ca hipnotizata de ouale mele. Sunt sensibile si pline de sperma, tanjesc dupa atentie, si te las sa-mi le si masezi in timp ce mi le lingi.
“Linge-mi oualele, asa draga mea, incet, incet, nu te grabi, linge-mi-le!”, iti zic uitandu-ma la tine cum te lasi in jos spre pula mea.
“iti place?” te intreb retoric. Nu ma intereseaza daca iti place. Ma lasa rece daca iti place, desi stiu ca iti place.
Vreau sa cred ca iti place pula mea, ca iti place sa mi-o iei in gura, si ca iti place sa o simti pe limba, ca iti place finetea pielii pulii mele, fermitatea capului, e pula mea si vreau sa iti placa de ea. E pula mea si e pula ta, trebuie sa iti placa de ea.
Si te las sa ma lingi, in sinea ta, sa te joci cu ea, sa ti-o plimbi prin gura, sa ti-o freci de buze, de obraji, sa o adulmeci si sa o lingi, sa o tragi in tine, sa o sugi, sa o simti calda si pulsanda.
Pula mi se face din ce in ce mai mare si mai vanata, iti zic sa o freci mai intens, as putea sa iti ejaculez in gura sau pe fata, dar imi place sa aman momentul asta cat mai mult cu putinta.
“Suge-mi-o, da asa suge-o dar nu ma lasa sa termin”, mai intens, asa, asa, imi place senzatia.
Imi bagi un deget in anus, returnandu-mi placerea, la fel de brusc cum ti-am bagat si eu, si imi simt pula explodand, pulsand spre final, imi simt nervii tocati la maxim.
Limba pe pula, mana pe oua masand, si degetul in anus, ce pot sa vreau mai mult, imi simt sperma cum ar vrea sa iasa spre tine.
Iti zic ca imi vine, si tu, te opresti, imi blochezi canalele, cu limba, cu obrajii lipiti, stransi si presati de ea, cu mana presata si ferma pe pula.
“Sa nu-ti dai drumul, inca nu m-am saturat sa ti-o sug, mai vreau”. Asa te vreau, asa imi place de tine.
Asa ca ti-o infigi in gura toata, pana in amigdale, si incepi sa te misti incet. Gura ta e ca o pizda, si ma faci sa ti simt puterea. Ma ai in gura, poti face ce vrei, sunt al tau.
“Aaaaahh ce placere”, marai fara cuvinte, imi simt pula in amigdalele tale, imi simt glandul in gatul tau, si te vad cum te sufoci aproape cu pula mea, cum iti misti capul cu viteza in sus si in jos pe toata lungimea lui. Imi place stilul tau, o iei in gura si apoi iti tragi buzele spre capul pulii inebunindu-ma, apoi iti deschizi gura si o iei din nou de jos in sus, de la mijlocul pulii spre cap. Iti lipesti limba de glandul meu si te misti rapid si scurt, omorandu-mi nervii, apoi ti-o infigi in cerul gurii. Apoi te opresti si imi lingi pula pe toata lungimea ei, de la oua pana la crapatura capului, si din nou in jos si imi lingi umed ouale, infingandu-ti limba intre ele despartind si luandu-le separat, si apoi in sus iarasi iti presezi gura cu buzele stranse si umede direct pe cap.
“Suge-ma, suge-ma, ah ce imi place”, te prind de par si te infig in pula, cu forta, repetat, spasmodic, imi simt anusul super degetul tau, in timp ce imi infig pula in gura ta, in timp ce te fut in gura in adevaratul sens al cuvantului. Si tie iti place sa fii fututa in gura. Stii ca poti sa musti in orice moment, stii ca esti in control, dar totusi te lasi fututa in gura, iti p...



    Login