Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Verisorul meu
Autor : gemenii - 2008-11-28
Citita de 12703 ori - Nota 7.32 (19 voturi)
Varul meu Codrut, si cu sora lui geamana, Codruta, au venit in vizita intr-o vacanta de vara si au stat pentru aproape doua luni. El avea vreo saptesprezece ani, iar eu douazeci. In acea vara am facut sex cu el, si apoi, cand sora lui a aflat ce face geamanul ei, ni s-a alaturat si surioara lui. Acele doua luni cand cei doi au stat la mine au fost poate cele mai minunate doua luni din viata mea, si acum dupa zece ani, tot nu pot sa nu ma gandesc la ce vacanta minunata am avut atunci. Cum a inceput imi amintesc ca si cum s-a intamplat ieri. Eu am fost la o intalnire si a fost chiar tarziu cand m-am intors acasa. Stateam in camera in sutien si chiloti, dandu-mi jos machiajul cu niste crema calda.
In timp ce imi stergeam fata cu niste servetele, ma gandeam la Alex, cel cu care am avut intalnire. Alex e un fel de taranoi care vroia sa ma futa, dar nu avea indeajuns curaj sa faca asta. Sunt la Bucuresti la facultate de vreo doi ani, si acum ca sunt in vacanta am chef de putina distractie, si cat timp am fost acolo am vazut cat de diferiti sunt barbatii din micul orasel unde locuiesc si I-am comparat cu cei din Bucuresti care cand vroiau sa futa o fata pur si simplu iti zic in fata. Aici in oraselul asta mic, pur si simplu doar iti dau de inteles si inca se joaca jocuri de copiii.
Alex era dragut si m-am decis sa il las in chilotii mei in curand, dar intre timp m-a bucuram de intalnirile noastre si banii pe care ii cheltuia pe mine si de atingerile si prinsorile si toate chestiile ce se intamplau in intuneric.
Cum stateam acolo dand jos ultimele semne de machiaj, l-am vazut pe verisorul meu Codrut in liniste furisandu-se in usa si stand acolo.
Privindu-l stand acolo in umbra (prin oglinda) am vazut ca era imbracat numai in pantalonii de pijama si ca penisul lui, woow, ce mai penis, statea afara ca bara adevarata. Ma excita sa stiu ca ma spioneaza, mai ales acea bara a lui lunga, groasa si cum nu am mai vazut in viata mea, asa ca m-am decis sa ma prefac ca nu-mi pasa ca isi da jos pantalonii si isi scoate afara bucata aceia mare de carne si mi-a arata. Am auzit respiratia lui si am stiut ca era foarte excitat si am simtit cum pasarica mea se umezeste. Intrand in joc, am impins micul meu scaun (era pe roti) mai aproape de ghiuveta si apoi dintr-o data l-am rotit si m-am indreptat repede inspre el.
Fata mea era la nivelul penisului lui cand am pus un picior nud ca sa opresc alunecarea scaunului. Puteam sa miros aroma lui sexuala in timp ce statea acolo. L-am intrebat ce doreste. A zis ca a venit sa ma spioneze. “Vroiam sa-ti vad pasarica” a zis, pe un ton asa cum avea obiceiul sa vorbeasca. Am simtit cum pasarica mea a pulsat repede la cu cata ‘cruditate’ a zis.
Intinzandu-ma in spate, am desfacut sutienul meu si l-am lasat sa cada, aratandu-I sanii mei pentru privirea lui fierbinte. Mi-am frecat sfarcurile si am zis “Ma simt cu mult mai bine acum ca am dat chestia aia jos. Acum, I-a sa vedem ce te deranjeaza, draga verisor.” M-am uitat la penisul lui care era in mana lui. Simtind caldura si actiunea pulsanda mi-am impins fara mai aproape si apoi am zis ca cred ca are nevoie sa-I sug bine penisul prima data. Apoi am facut ceea ce doream. Mi-am incercuit buzele inca cu ruj rosu pe ele, facandu-mi gura sa para ca a unei tarfe care doar suge pula. Mi-am deschis gura cat de tare am putut pentru monstruozitatea aceia, mi-am ingrosat buzele si le-am facut sa straluceasca cu saliva mea, si asa umede cand am terminat, el si-a impins monstrozitatea in gura mea. Era ca si cum ai pune un fier fierbinte in apa rece. Va jur ca aburea!
Dupa un timp m-a rugat sa-mi dau jos chilotii si cand am facut asta, I-a smuls din mainile mele si a inceput sa suga zgomotos la bifurcatia umeda. Stiam ca e foarte excitat pentru ca a facut asta doar cand era la cateva secunde de un superorgasm.
I-am zis ca o sa-I sug penisul daca si el ma linge, si nerabdator a asumat pozitia. De asemenea, I-am zis ca o sa-I mananc crema daca si el o sa o inghita pe a mea. In cateva secunde facea sunete foarte placute intre picioarele mele deschise. Apoi ne-am agitat de colo colo pana cand eu statea pe spate, capul pe marginea patului, gura deschisa si el isi scufunda penisul intre buzele mele rosii.
Bilele verisorului meu erau aproape de nasul si fata mea si intinzant sudoare peste mine in timp ce pur si simplu in futea ca un expert buzele mele rosii. Ma infierbanta foarte mult cu acele miscari experte ale lui, aproape ca ma adus in pragul unul orgasm foarte puternic cand am simtit cum penisul lui se intareste. A ratat o pompare si stiam ca era aproape sa-si impuste incarcatura, asa ca mi-am deschis larg gura.
A explodat ca o bomba cu hidrogen, impunscand sucurile lui in gura mea, pe limba mea, in si pe gatul meu, pe toata fata mea si sen...



    Login