Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoara mea perversa II = continuare =
Autor : vampir007 - 2014-03-05
Citita de 10862 ori - Nota 7.93 (54 voturi)
O asteptam pe Andreea in camera, ma ridic din pat si imi aprind o tigara, trag un fum in timp ce imi mangaiam penisul. Mi-am varsat putin Wisky intr-un pahar si m-am asezat pe fotoliul de langa pat. Priveam curios spre usa, deja au trecut cateva minute. Mai trag un fum si in camera apare scumpa mea verisoara impreuna cu o domnisoara in pielea goala. Tipa rusinata, cu capul plecat, cu o mana la sexul ei si cu cealalta la sani intra in camera mai mult impinsa de Andreea.
- Vere, ea este admiratoarea ta! si o ghionteste pe tipa dezbracata care se da din usa si intra timid in camera.
Nu stiu daca era efectul bauturii sau efectul intamplarii de mai devreme cu micuta mea verisoara care ma incalzise dar acum nu aveam nici o retinere sa apar gol in fata necunoscutei. Ma indrept spre ea in timp ce eliberez fumul tigarii stinsa in scrumiera. Ii ridic barbia si ii dau parul din ochi. Frumusetea si stralucirea acestor oglinzi ale sufletului ma cutremura, buzele carnoase si obrajii ei rosii m-au cucerit. Tipa necunoscuta este mai mare ca Andreea si totusi atat de timida. Piele ei alba, fina si parfumul ei ma fac sa simt ceva ce nu am mai simtit de foarte mult timp. Ma uit la ea, in ochii ei:
- Cum te numesi? intreb eu curios.
- Crina. spune ea timid lasand capul din nou in jos, dar de aceasta data simt cum privirea ei imi fixeaza penisul care incepea sa se intareasca din nou. – Imi placi, te-am vazut la scoala cand ai venit dupa Andreea si am vrut neaparat sa te cunosc iar in seara asta verisoara ta m-a convins sa vin la tine.
- Si a facut foarte bine Crina, altfel nu cred ca ajungeam sa ne cunoastem.
Ii iau manuta de la pasarica in mana mea, acum vad ce ascunde, o mica padurice carliontata ce ii da un aer de femeie matura, ma uit atent la corpul ei si o pun sa faca o pirueta.
Ce trup de zeita si ce fese rorunde, ii cer si cealata mana care o mai tinea inca in dreptul sanilor. Ii ridic manutele si o privesc; sanii ei tari, ascutiti cu forma lor de para si cu varfurile rosii ma excita, penisul meu reactioneaza si acum sta drept ca un soldat la raport.
O trag peste mine in pat pe straina zeita cu nume de floare. Trupul meu are acum contact cu pielea ei fina cu miros de portocale proaspete. Sfarcurile ei impung pieptul meu si buzele noastre se strang intr-un sarut pasional in timp ce mainile mele neastamparate ii maseaza fesele rotunde acestei fete minunate.
Andreea imi luase locul pe fotoliu si tragea cu nesat dintr-o tigara in timp ce se uita la noi, fuma si isi mangaia clitorisul excitat. Ii placea sa ne priveasca!
Fata cu nume de floare acum era sub mine, nu mai simteam nici o timiditate in gesturile ei, acum se excita, palmele ei imi maseaza spatele si ma zgarie cu unghiile in timp ce eu framant si musc din sanii ei minunati.
Imi potrivesc varful penisului vanat si dur la intrarea in vaginul ei, trec de carliontii umezi dar ma opresc. Nu pot continua.
- Crina, iubita tu esti virgina?
- Da! Si vreau ca tu sa fii primul din viata mea, sunt indragostita de tine.
- Varu am omis sa iti zic sa nu fii dur cu ea, te rog! intra in dicutie si verisoara mea care mi-a facut cadoul asta, isi stinge tigara si vine langa noi o saruta pe Crina si o tine strans de mana. –Nu te teme sunt langa tine asa cum ti-am promis.
Trebuie sa o umezesc mai bine, asa ca ma aplec peste vulva ei si incep sa o ling si ling indelung parul carliontat si moale apoi incep sa musc si sa sug sexul acestei zeite virgine, ii place geme, musc si ling cu lacomie, prind cu dintii labiile carnoase, trag usor de ele, o simt pe Crina vibrand, tremura, are orgasm si imi bag limba mai adanc in crapatura fierbinte… Cat ma bucur ca m-a ales pe mine sa fiu primul barbat din viata ei.
Acum, incet ma opintesc in gaura stramta cu penisul meu erect. Un tipat, apoi un zgomot infundat si capul penisului patrunde in interiorul fierbinte. Raman pentru cateva secunde asa privindu-i reactia dar si pentru a se obisnui putin cu varful gros, prea gros pentru vaginul ei virgin.
Andreea o tine de mana si o saruta pe gurita. Imi face un semn sa continui si incep sa ma misc in ea incet, nu vreau ca durerea sa o copleseasca, imping, putin cate putin si ma pomenesc dupa un timp cu totul in trupul fetiscanei. La fiecare opintire a mea, zgomotele infundate si durerea se afundau in trecut, placerea era tot mai intensa, simteam asta in respiratia ei. Verisoara mea ii da drumul mainii ei gingase si ...



    Login