Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn toc in minus, un sarut in plus.
Autor : redoat - 2009-04-01
Citita de 2581 ori - Nota 7.74 (38 voturi)
Intr-o zi cu soare, fara prea multe griji pe cap, veneam dinspre scoala cu castile pe urechi. Deobicei obisnuiesc sa urmaresc lumea cu privirea, sa ii studiez, sa ma amuz, dar in acea zi, pe acea alee din parculetul din Bucuresti numit Carol am observat niste pantofiori draguti, rosii, micuti, cu doua fundite rosii din care iesea un dres de un verde aprins electrizant. Din fusta nici foarte lunga dar nici foarte scurta se vedeau doi genunchi timizi si frumosi care te faceau sa te intrebi ce fel de loc este locul unde ei duc daca ii urmaresti. Bluza rosie iesea la iveala foarte putin, doar cu gulerul, din trenciul negru, de culoarea fustei.
"Sanii trebuie sa fie grozavi, daca ii tine numai pentru ea" am gandit eu usor excitat.
Cotesc la stanga cu gandul la ce draguta era ea, dar imediat observ cu coada ochiului ca si aceasta fata, cu par negru-albastrui ca pana corbului, mergea in directia mea.
Nu au trecut mai mult de 10 pasi cand observ ca ea cade.
Ma opresc amuzat sa o ajut, dar mi-a trecut repede cand am vazut ca si dresul se ciupise, si tocul se rupsese. Am ajutat-o sa se ridice si ne-am asezat pe o banca.
"Ma ustura" spuse ea cu o voce suava.
"Lasa-ma sa vad" i-am raspuns eu. Cand ridica piciorul observ ca se julise bine."O sa treaca pana te mariti" am raspuns eu amuzat, si am scos un bandaj urgo din ghiozdan. Am dat cu grija dresul la o parte de langa rana si am pus bandajul.
"Acasa sa ti-l scoti si sa te cureti, sa nu se infecteze"
"Giulia" si intinde zambitoare mana.
"Andrei, incantat!" si ii strang mana usor. "Hai sa iti dau numarul meu de telefon sa ma suni cand iti trece bubita, ca sa nu stau cu grija" continui eu cu o vrajeala infantila.
"Dar eu ma vindec greu"
"Atunci hai sa iesim la un suc astazi sa vad cu se vindeca rana"
Zambitoare se ridica si imi raspunde:
"OK, dar mai intai hai sa ma schimb, stau aici, imediat langa Observator".
Am pornit la drum, agale, cu ea de bratul meu pentru ca nu mai avea un toc razand si glumind pe seama desteptilor de primari pe care pun borduri, dar nu pot sa astupe o gropita dintr-un parc. La intrarea in bloc eu ma opresc spunandu-i ca o astept jos.
"Nu vrei sa ma astepti jos"
"De ce?"
"Trebuie sa imi spal buba, sa ma schimb, hai urca, promit ca nu musc"
"Ok" raspund eu cu un zambet pe fata si cu un gand pervers in cap.
Am intrat inauntru, un apartament micut, de studenta, cu draperii rosii, un covoras verde, mobila in combinatie de rosu cu verde. Am facut o afirmatie legata de culori. Prinzandu-si parul mi-a raspuns ca verdele o linisteste si rosul o ajuta sa invete. Observ ca avea niste trasaturi minunate ale fetei, o combinatie geniala data de mama natura, cu un ten parca bronzat mereu si o tenta de femeie hispanica. Nu e foarte scunda, 1,65 cam asa ceva, dar nici foarte slaba, pana in 60 de kg. Ma descalt si ma asez pe scaun in bucatarie. Se intoarce foarte repede si imi zice sa ma fac comod in sufragerie. Ma mut in sufragerie si o astept. Vine repede in niste pantaloni de trening si o bluzita alba cu maneci scurte.
"Exact cum imi imaginam" ma gandesc eu. Sanii erau perfecti, rotunzi, deloc lasati.
Era cu o sticluta de apa oxigenata in mana, cu putina vata si un pansament. Sufleca treningul si observ ca din ciorapeii scurti de casa iese un fluturas tatuat pe glezna. Avea niste picioare fine, parca atunci rase. Ma aplec sa ii curat rana si se apleaca si ea parca ostentativ sa vada ce fac. Pun apa oxigenata, curatz frumos si cu grija, o ustura, dar suflu sa-i treaca. Aveam grija de genunchiul ei, parca eram cu ea de ani de zile si o iubeam intens. Imi vine intrebarea in minte:
"Dar cum de ai atata incredere in mine? Sunt totusi un strain"
"Nu esti strain, esti Andrei, de fapt, pot sa-ti zic Andi?" intreaba ea.
"Da." ii raspund eu punandu-i pansamentul.
"Parca te cunosc de un car de ani, si intre noi fie vorba, imi placi mult, mai ales pentru felu in care ma tratezi" si da sa ma pupe pe obraz, dar nu stiu din ce motiv, si eu vroiam sa fac acelasi lucru si ajungem sa ni se intalneasca buzele intr-un pupic dragut.
Rusinati ne ridicam amandoi.
"Cafea?"intreaba ea.
"Lapte?" raspund eu buimac.
"Perfect, pentru ca nici macar nu am cafea" rade ea.
Ajungem in bucatarie, ne aprindem cate o tigara si ne asezam la vorba. Din vorba in vorba ajungem pe balcon sa-mi arate cum se vede parcul si din balcon am ajuns inapoi pe canapea in sufragerie. S-a apropiat de mine si m-a pupat pe buze, iar eu am continuat cu un sarut lung si pasional.
Ne-am sarutat mult, parca eram doi iubiti care se revazusera dupa o perioada lunga de despartire. Ea, un pic mai indrazneata decat ma asteptam, mi-a luat mana si mi-a pus-o pe sanul ei. O senzatie care mi-a trimis un freamat in tot corpul; un san moale, care incapea in palma mea. am coborat usor si am bagat mana pe sub bluza. Mi-am dat seama ca se excitase extrem de mult pentru sanii si sfarcurile i se intarisera.
M-a trantit pe spate si s-a asezat pe mine. I-am dat bluzita jos si i-am lasat sanii sa-mi inunde privirea. Avea o alunita perfect centrata intre sani si un cercel obraznic in buric. M-am ridicat cu ea in brate, cu picioarele ei stranse in jurul meu ca un pui de maimutica legat de mama ei, inca sarutandu-ma si am dus-o in camera pe pat. Am asezat-o pe ea acum pe spate si am sarutat-o pe sani, pe gat, pe alunita si usor, cu limba usor umeda, am coborat pe burta, in jurul cercelului, si mai jos pana la marginea pantalonului. Am apucat pantalonii cu dintii si i-am dat jos. Ghici ce... Erau chiloti rosii. Am inceput sa ma joc cu limba in jurul chilotului, sa explorez, sa tachinez. Mirosul care iesea din chiloti era unul de zmeura, capsuni, era un miros nebun si era ...



    Login