Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn tichet spre tropicale
Autor : casiana - 2013-04-23
Citita de 3558 ori - Nota 8.08 (40 voturi)
Ne tinem de mana cand soarele isi stinge rand pe rand luminile din ochi si umbra noastra se proiecteaza pe discul alb al lunii ca sa ne vedem in atingere, strecurandu-ti buzele in gustul pielii mele, usor sarate si abia bronzate.
Casuta creste ca o planta domestica in varful dealului, valurile iti spala privirea cu care patrunzi dincolo de ferestre, lumanarea arde ca un foc care poate fi oricand pe terminate. Asculti valurile care se sparg cu zgomot in departare dar si pe cele intinse pe mal, gudurandu-se la picioare. Umbra ta prinde umbra mea culcand-o pe malul nisipos ca sa-i asculte zumzetul de scoica, de mister infasurat.

Zambesc cu frica iar tu-ti plimbi privirea pe trupul meu ca mai apoi, abandonandu-ma pe nisip, sa te sui pe tulpina unui palmier impozant. Te zaresc doar pe fragmente in miscarea frunzelor languroase, distanta creste dorul treptat, zgomotul marii amplificand dorinta de a palpa pielea ta bronzata, liniile perfectate de muschi, ondulatiile, care iti strabat corpul spre miracolul frumosului tangibil. Povestea se scrie fara tastatura. Alerg spre tine sa-ti prind picioarele atarnate, sa receptez muzica din interiorul tau ca sa cer si eu un tichet spre tropicale.

Imi strangi gatul cu gambele, apoi, bustul ca sa cobori spre sold, tacticos si pofticios. Sunt ca o primavara intr-o menghina vie. Incet-incet cobori de pe trunchiul palmierului ca sa ne scufundam pasii, talpile si gleznele in nisipul cald. Sunt vanatul tau, infasurat la sold cu o esarfa in culorile exoticului. Te intinzi dupa mine in timp ce pestii mici fug de cei mari, incerci gustul pielii, dupa gustul apei, in timp ce se amesteca azurul apei cu substraturile ei albastre.

Ma intinzi pe malul de nisip, plimbandu-ti degetele prin par, pe ochi, apoi pe gat, cucerindu-mi sanii cu cupa palmelor tale. Buzele imi fierb tegumentul, caut umbra in umbra ta care se extinde ca aripile unei pasari de prada asupra mea. Ne tavalim in nisip parca suntem copii, la noi acasa, in plina zapada, apoi simtindu-ne ca doua mulaje in experiment, ne ondulam unul dupa configuratiile celuilalt, in ritmul valurilor in miscare.

Nu stiu daca vantul sau valul sau chiar tu mi-ai dezlegat esarfa de la sold, nici cand am ramas fara costum de baie, atat stiu ca ne rostogolim in nestire, cand cu tine, cand cu mine, deasupra, pe nisipul usor umed si cu reflexiile izbitoare ale mari...



    Login