Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un om inteligent (3)
Autor : Anais19 - 2011-07-24
Citita de 4183 ori - Nota 7.36 (53 voturi)
N-am reusit sa adorm. M-am tot foit in pat si pana la urma m-am ridicat, m-am imbracat si am coborat in gradina din spatele casei. M-am asezat in balansoarul care trona langa perete. Gandul mi-a zburat spre Marius. De ce-l mintisem spunandu-i ca mi-e cald? De ce imi era teama sa ma apropii de el? Oricata bunavointa puneam din partea mea si oricat de frumos se purta el cu mine, frica parca ma tinea in loc.
Pierduta in ganduri si leganata de balansoar, incet incet m-a luat somnul, m-am intins de-a lungul balansoarului si am adormit. Nu era prima oara cand ma fura somnul acolo. Leganatul balansoarului avea tot timpul efectul asta asupra mea.
Cand m-am trezit Marius era langa mine, in picioare, privindu-ma. M-am ridicat somnoroasa si i-am facut loc langa mine.
- N-ai vrut sa dormi cu mine…dar ai dormit inghesuita aici.
Am ridicat din umeri. Inca aveam ochii lipiti de somn.
- De ce fugi de mine?
- Cine, eu? am intrebat mirata. Ti se pare!
Spre seara am plecat la o plimbare, noi doi, insotiti de Mihai. Mergeam agale prin multimea de oameni si copii galagiosi. Ma enerva senzatia de bazar, de balci ambulant, inghesuiala pestrita, mitocanii care mancau seminte si scuipau cojile pe jos, hotii de buzunare care te pandeau la fiecare pas, “doamnele” venite la mare pentru o saptamana sau un weekend si arse de soare de prea mult stat la plaja, copii razgaiati dupa care se urla, chelnarii care aproape trageau de tine ca sa vii la terasa. Acel inevitabil vacarm al verilor la mare.
Si cu cat treceau orele cu atat inghesuiala era mai mare. Se facuse déjà ora 23 si statiunea era la fel de animata ca in mijlocul zilei. Ne-am asezat intr-un final la o terasa, sa bem ceva. De partea cealalta a aleei era un chiosc cu haine de epoca si lumea se inghesuia sa faca poze imbracata in costume. N-as fi depus efortul asta pentru nimic in lume, imi era prea cald si sa respir, daramite sa ma imbrac intr-o rochie de epoca. Si totusi doritori erau destui.
Si in timp ce eu urmaream spectacolul gratuit, l-am vazut pe Mihai ca saluta pe cineva. Erau doi barbati, care s-au apropiat de masa noastra cand l-au vazut. Intamplarea facea ca eu sa fi “iesit” de cateva ori cu unul dintre ei. A parut destul de surprins sa ma vada. Eram curioasa sa vad daca ma “cunostea” sau nu. Dar uimirea lui fusese destul de evidenta si nu se putea preface ca nu ma stie. Din fericire pentru el, eu eram mult prea indiferenta si nepasatoare fata de situatie. Asa ca stanjeneala initiala a disparut repede.
- Va cunoasteti, a intrebat Mihai curios.
- Da, am iesit de cateva ori, am zis eu, zambind condescendent.
“Asta-i culmea, nu-l fute grija pe Marius, si te fute pe tine”, mi-am zis eu in gand.
- Bleah!!! am exclamat eu la un moment dat, plictisita de acel dute-vino perpetuu de personaje istorice wannabe.
- Ce-i?
- Uita-te la ei cum se inghesuie, ca gainile la coji de oua, am spus aratand spre chioscul respectiv.
- Dar mi se pare super tare…sa ai poze in haine de epoca, a spus Mihai.
- Hai ma…Ca in rochiile alea au transpirat nu stiu cate “conite”. Nu mai vorbesc ca daca tot vrei o amintire de genul asta, costumatia nu e completa fara o coafura, ma rog peruca, adecvata….Cum pana mea sa fii intr-o rochie asa si cu parul prins in coada….Come on! Sau mai rau, in pantaloni de catifea, pana la genunchi si in slapi.
Incepeam sa ma plictisesc. Ma enerva si Mihai care ma privea intr-un mod ciudat, vrand parca sa citeasca pe mine cat si in ce fel am “iesit” cu amicul lui. Plus ca vroiam sa fiu singura cu Marius. Aveam chef de altceva decat sa stau sa ma uit la ei cum beau bere si se hlizeau la duduitele zambitoare care treceau in mers leganat pe alee. Asa ca pe la miezul noptii l-am tras pe Marius de mana, ne-am scuzat si am plecat sa ne mai “plimbam”. Stiam ca Mihai abia astepta sa plecam ca sa-l descoasa pe cel cu care "iesisem". Si banuiam deja ca celalalt nu se va abtine in a-i povesti. Dar nu tineam prea mult la parerea lui Mihai despre mine, asa ca nu prea-mi pasa.
Dupa atata agitatie aveam chef sa stau cu Marius undeva singuri. Asa ca i-am propus sa mergem pe plaja, pe un sezlong, pentru ca nisip liber numai era nici un centimetru. Am dat 10 lei la baiatul care le pazea si ne-am pierdut printre sirurile de sezlonguri. Pana la urma ne-am asezat pe doua sezlonguri pe malul marii.
- Stii…uneori simt ca nu esti aici. Simt ca fugi de mine.
L-am privit in ochi si in clipa aceea am decis ca era momentul sa-i spun de ce ma purtam asa.
- Off…Poate ca nu am fost completamente onesta cu tine. Stii, candva de mult, am fost indragostita. Doar ca sentimentul nu a fost reciproc. Am suferit mult atunci si…Eram in ultimul an de facultate si tocmai ma angajasem, desi ai mei nu vroiau, ziceau sa stau sa invat, ca am timp dupa aia sa ma angajez. Dar eu nu i-am ascultat. Si acolo l-am cunoscut pe el…eram colegi, am iesit de cateva ori, era mai mare ca mine cu vreo cativa ani si m-am indragostit fara remediu, m-a jucat pe degete, nici nu am stiut ce m-a lovit…Si cu vreo doua saptamani inainte de licenta am aflat ca sunt insarcinata. Cand i-am spus, a zis ca pe el nu-l intereseaza, ca de unde stie ca este al lui, ca am facut-o special ca sa-l leg de mine…si multe alte chestii urate. A doua zi la munca toata lumea stia ca m-am culcat cu el. M-am simtit ca ultimul gunoi. Toti radeau pe infundate. Am crezut ca mor. Am plecat de acolo tarandu-ma. Nu stiu cum am reusit sa iau licenta, de unde am gasit forta sa ma concentrez. Dupa, am fost si am facut avort. Asa am crezut eu ca e cel mai bine. Nu ma consideram pregatita pentru un copil. Stii ce-i culmea, ca cel care a stiut tot, a fost cu mine, m-a sprijinit, a fost frati-miu. Ai mei nu au stiut nimic, n-am vrut sa afle. Nici atunci, nici niciodata. In vara aia am plecat la mare, am ramas aici toata vara si bunica-mea a avut grija de mine ca de un copil mic. O data nu m-a intrebat ce am, dar cred ca si-a dat seama ca era Corazon-ul. Mi-a trebuit o vara sa-mi revin…si l-a intai septembrie m-am trezit si am zis gata, capitol inchis. Din clipa aceea mi-am impus sa nu ma mai indragostesc.
L-am auzit oftand.
- Stiam eu ca e mai mult decat lasi tu sa se vada. Te-am simtit de atunci, din prima noapte. Stiam eu ca e ceva la mijloc, ca s-a intamplat ceva…. ca nu esti cum zice…
- Cine? am intrebat eu.
- Nimeni…
Banuiam cine putea fi, asa ca n-am mai insistat. I-am zambit si l-am mangaiat pe obraz. Era un gest care devenea obisnuinta. Ma linistea.
- Eu nu sunt el…Nu te-as face niciodata sa suferi. Spune-mi ce trebuie sa fac sa ai incredere in mine?
Nu i-am raspuns. Un fior mi-a strabatut corpul. Incepea sa-mi fie rece. Plecasem doar intr-un maieu si niste pantaloni scurti.
Marius a venit langa mine si s-a asezat in spatele meu, luandu-ma in brate. M-am rezemat de el si am simtit cum incep sa ma incalzesc. Era o senzatie extrem de placuta, ii auzeam respiratia regulata langa urechea mea. Bratele lui ma faceau sa ma simt in siguranta, protejata. Era ceva tulburator in felul cum ma tinea in brate, de parca ii era frica sa nu ma piarda, sa nu fug din bratele lui. Si daca la inceput ma simtisem un pic incordata, caldura lui m-a facut sa ma relaxez si sa ma abandonez sentimentului placut pe care-l aveam stand in bratele lui. M-am ghemuit mai aproape de el. Imi era din ce in ce mai bine si cu fiecare minut petrecut in bratele lui simteam ca imi patrunde in suflet starea aceea de bine.
- Vreau sa fac dragoste cu tine, i-am spus intorcandu-ma spre el.
Mi-a cuprins capul in maini si m-a sarutat lung.
- Hai sa mergem.
Am plecat imbratisati spre casa.
- Nu, nu in casa, am spus eu cand am ajuns. Hai cu mine.
L-am luat de mana si l-am tras dupa mine in gradina. Ne-am oprit sub nucul mare, aflat intr-un colt al gradinii. De acolo, stand pe o banca de piatra, privisem cerul de nenumarate ori printre frunzele de nuc. M-am sprijinit de trunchiul alb al copacului si l-am privit la lumina lunii. Am intins mana si l-am mangaiat pe obraz.
- Te iubesc.
I-am simtit cuvintele cu inima. Am inchis ochii si am zambit. I-am simtit buzele atingandu-mi gatul, a coborat usor spre sani. Mi-a dat maieul jos, apoi si-a indreptat atentia spre pantaloni. Si odata cu ei, a tras si bikinii. Eram inca lipita de copac, cu picioarele desfacute. I-am simtit mana urcand pe interiorul coapsei. Degetele lui mi-au mangaiat labiile, fa...



    Login