Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUltima noapte de dragoste.
Autor : ryttttta - 2009-07-20
Citita de 3906 ori - Nota 7.69 (26 voturi)
Studentie - perioada cea mai placuta, senzationala si palpitanta din viata fiecaruia care a trecut prin ea.
Pe linga noptile nedormite in care nu ne cadeau cartile din maina, dar si mai multe nopti albe cauzate de peripetiile numeroase, strengariile nevinovate, se inscriu si aventurile amoroase a caror amprenta ramane vie pentru intreaga viata.
In aceasta perioada am fost sagetata de fiorii primei mele iubiri careia ii pot atribui calificativul de adevarata cu toata certitudinea. Zic asta, deoarece l-am iubit neconditionat, in ciuda protestelor tuturor prietenilor... si a celorlate intemperii aruncate crud de catre destinul implacabil in fata dragostei noastre. Caci cit de mare n-ar fi iubirea, devine neputincioasa in fata unor probleme cotidiene (printre acestea, desigur, si lipsa banilor) care la prima vedere par un fleac, dar care totusi sunt in stare sa zdruncine grav chiar si cele mai puternice sentimente.
Dar nu mai filosofez mult,in cele ce urmeaza voi descrie , in masura posibilitatilor, ultima noapte de dragoste petrecuta cu barbatul ce l-am iubit cu intreaga mea fiinta si care, din pacate, in prezent nu mai e linga mine.Dar, dupa cum afirma si Eminescu, o iubire mare are intotdeauna si un sfirsit tragic.
Eu eram inca la facultate, el o finisase deja.Locuisem in acelasi camin studentesc.De acolo incepuse si romanul nostru.
El nu era de la noi din tara, dar din statul vecin, insa de pe pamanturile care candva apartinuse Romaniei, deci eram de acelasi neam. Dupa ce-si luase diploma se reintoarse la el acasa, insa la scurt timp reveni in Romania. Vreau sa cred ca una din cauze a fost si dorinta lui de a fi mai aproape de mine.Insa dupa multiplele tentative nereusite de a-si gasi ceva de lucru aici,precum si din alte cauze era nevoit sa se reintoarca inapoi.
...Eu continuam sa locuiesc la caminul studentesc. El isi procurase deja bilet pentru a doua zi. Stiam amindoi, ca e ultima zi si noapte cind mai putem sa ne bucuram unul de altul, sa ne fim aproape si la propriu. Ziua o petrecusem interesant: cafenele, plimbari prin parcuri, intilniri cu alti prieteni comuni etc. Dar iata ca sosi si noaptea aproape pe neasteptate. Caci am fi dorit ca acea zi sa dureze la nesfirsit.Uneori e destul sa simti apropierea cuiva sau pur si simplu sa-l stringi de maina, pentru ca sa retraiesti emotii de o plina intensitate. Desigur insa, ca o implinire adevarata este atunci cind corpurile la amindoi se contopesc in unul.
Revin la ideea ca se inserase deja. Stiam amindoi ca va fi ultima noapte petrecuta impreuna si sigur ca corpurile noastre simteau o atractie irezestibila unul fata de celalalt.Dar pentru a face dragoste, logic, aveam nevoie de un spatiu, si, culmea...nu-l puteam avea.Ironia sortii: sa ai cu ce, sa ai cu cine...si sa n-ai unde.
El locuia la o ruda apropiata, si bineinteles, nu puteam sa dam busna asa. Banii...erau o problema adevarata, asa ca nu puteam inchiria nimic pentru o noapte. Desi aveam multi prieteni, mindria nejustificata, nu ma putea face sa apelez la ei.In final,mi-am amintit ca in seara aceea eu urma sa dorm singura in camera, caci toate fetele erau plecate la tara. Deci am ramas la varianta cu caminul.
Am mers acolo, se innoptase deja de-a binelea. Dar se mai impuse in fata noastra un serios impediment: persoanelor straine nu le era permis accesul,mai ales la asa o ora tirzie. In final, am apelat la varianta extrema,insa de rezervape care majoritatea celor care au locuit la camin o cunosc: urcarea pe la balcon. Ideea era pe cit de amuzanta,pe atit impunea si anumite pericole. Dar,in starea de atunci,nu mai esti capabil sa gindesti cu toata luciditatea.Si apoi o aventura isi pierde tot farmecul, daca nu impune si anumite riscuri.
Ne-am apropiat de locul cu pricina. Am analizat minutios pasii ce urma sa-i facem pentru a ne garanta securitate, desi era cam dificil in acele conditii. Prima am ales sa urc eu, caci cineva de jos trebuia sa ma ridice putin pentru a ajunge la o perila. Escaladarea, n-a fost chiar usoara, in anumite clipe, ma cuprinse spaima: mi-era frica atit sa urc mai departe, cit si sa cobor.Insa m-am inarmat cu curajul necesar, adrenalina mi se ridicase si am depasit relativ usor toate obstacolele intilnite in cale pina ce am ajuns la locul de destinatie. Insa, din neatentie, mi-am prins genunchiul intr-un fier, care nu stiu naiba cum ajunse acolo, caci imi rupse jeansul, si ma facuse sa singerez putin. El a urcat cu mai multa abilitate, specifica unei feline, si din citeva miscari ajunse la locul destinatiei.Am sarit citeva balcoane orizontale si-am ajuns la camera mea.Geamul era deschis. A sarit prin el si a deschis usa de la balcon.
Cind ne-am vazut intrati, eram in culmea fericirii.M-am simtit ca un hot care savarsise un furt spectaculos, fara ca sa fie prins si acum urma sa-si primeasca onorariile. Putin sleiti si storsi de puteri ne-am intins pe pat, atit pentru a ne reface puterile, cit si pentru a savura fericirea de a avea un acoperis de-asupra capului si un pat pe care sa stai.Cei care permanent au avut aceste lucruri elementare la dispozitia lor nu pot sa inteleaga multumirea care ne-a cuprins.
Dar iarasi mi-a reaparut in gand ideea dureroasa ca e ultima oara cind il am atit de aproape. Involuntar, mi s-a prelins o lacrima cristalina pe obrajii a caror roseata ce le-o conferise adrenalina inca nu disparuse definitiv. El s-a reintors spre mine. Probabil ca retraia aceleasi resentimente,caci fara sa scoata un cuvint s-a apropiat usor de mine si printr-un sarut fugar mi-a sters lacrima.
Privirea lui reda atita duiosie si dragoste combinate totodata cu o umbra de tristete abia perceptibila, ceea ce facea sa le sporeascsa farmecul si profunzimea. Dupa care a inceput sa ma sarute pe buze cu atita disperare,avind impresia ca prin el incearca sa ma absoarba in fiinta lui pentru totdeauna. Treptat acesta se transforma in unul plin de tandrete,coborind lin spre git.Mainile lui lucrau dibaci si afectuos pe corpul meu. Incepusem sa devin receptiva la miscarile sale. La fiecare atingere spatele mi se arcuia,iar fiori placuti mi se rasfringeau prin intreg corpul.
Nu e nevoie de perversiuni sexuale si variate metode de excitare pentru a te face sa te simti in al noulea cer. Uneori e de ajuns ca persoana iubita sa te mangie tandru pentru a te simti cea mai fericita pe acest pamant, si a te ruga ca acest lucru sa dureze o vesnicie.
Din ce-a urmat mai poi, tare sa vreau, n-as putea descrie cu precizie fiecare episod. Stiu doar ca fara sa observ,ne-am trezit amindoi fara haine,intr-o imbratisare nebuneasca care a culminat cu impreunarea cormpurilor noastre prin partrunderea lui in mine. Totul decurgea de la sine, fara prea multe ginduri, ratiunea sta neputincioasa in fata fortei pasiunii. Miscarile devenisera firesti,respiratia in acelasi ritm iar unduirile corpurilor pe aceeasi marime de unda. Simteam treptat, cum ne contopeam unul in altul. Maina lui nu mai era maina lui, iar maina mea nu mai era maina mea,devenisem un tot intreg, dornic sa ramana asa la nesfirsit. Fiecare por din noi emana voluptatea de nedescris care ne cuprinse. Sunetele emise se rasfringeau in acelasi ecou. Aveam impresia ca din doua persoane devenisem una.
Cand faci sex cu o persoana pe care o iubesti palcerile se amplifica enorm. Caci celei trupesti i se suprapune si placerea sufleteasca care e incomensurabil mai mare, si care o face sa creasca in intensitate cu mult si pe prima.
Extazul care ne cuprinse continua pina cind zorii dimintii incepuse sa alunge triumfatori si ultimele umbre ale noptii. Atunci am fost nevoiti ...



    Login