Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUitati de lume
Autor : silvi - 2017-04-06
Citita de 6995 ori - Nota 7.65 (34 voturi)
După un dus rapid ne trântim pofticiosi pe patul moale. Ne lipim gurile una de alta. Ai o limbă atât de dulce si de jucăusă si o pereche de buze fierbinti, fascinante. Îmi transmiti parcă toată energia ta prin acel sărut prelung si pasional. Nu vrem niciunul să mai pierdem nici măcar o singură secundă, asa că te lasi pradă buzelor mele flămânde, cum alunecă pe gât, apoi mai jos spre sâni, înecându-te în vârtejuri fierbinti. Te lipesti mai tare de mine si te lasi descoperită de mâinile mele, de buze, de limbă, centimetru cu centimetru.
Îti ridici bratele de-asupra capului si te întinzi languros spre mine, în timp ce limba mea se plimbă în jurul buricului tău. Îti plac cerculetele pe care le desenez acolo, întrerupte din când în când de câte un sărut apăsat. În această seară vreau să te simt mai intens ca niciodată si fiecare atingere a mea îti transmite această dorintă. Îmi place să-ti mângâi trupul, să-l simt sub palmele mele. Răspunde atingerilor mele de parcă fiecare atingere ar fi nouă si totusi atât de familială. Simt cum te încingi din ce în ce mai mult si răsuflarea ti se îngreunează. Vreau să te sărut, să te mângâi, să te strâng în brate....
Văd cum îti desfaci încet picioarele, într-o invitatie senzuală de a-ti atinge miezul umed si fierbinte. Cobor încet spre comoară, plimbându-mi limba din stânga în dreapta, fiecare trecere peste labiile tale făcându-le să se umfle parcă tot mai mult. Îti arcuiesti spatele si îti împingi pubisul spre buzele mele, încercând să mă simti cât mai intens, în timp ce limba mea si degetele mele te dezmiardă încet - chinuitor de încet. „Da, iubitule, mă înnebunesti si-mi place. Nu te opri!”
Nu pot răspunde decât cu un sărut intens pe clitorisul tău, iar tu scoti un tipăt de extaz. Apoi încep să-l sug cu tandrete, să-l fac al meu, în timp ce două degete îti explorează vaginul, când încet, când parcă s-ar zbate în interiorul tău. Sânii te dor de excitatie si palmele tale alunecă spre ei si ating mugurii tari. Îi strângi pentru o clipă între degete, ca apoi, rusinată de propria îndrăzneală, să îti iei mâinile de-acolo. Doar că eu te-am văzut - oare să fie pentru prima dată când te atingi, când te mângâi? Îti iau mâna în mâna mea si încep să ti-o conduc înapoi spre sânii umflati si tari ca piatra. Mă ridic mai sus, lângă tine si încep să-ti mângâi un sân cu mâna ta în mâna mea si pe celălalt să-l sug usor, să-l musc, să-l ling si apoi să o iau din nou de la capăt. Mă uit la tine si citesc plăcerea pe chipul tău, cu ochii închisi si buzele întredeschise, străbătute din când în când de un tremur aproape imperceptibil.
Totusi, parcă ai vrea să te ascunzi de privirea mea, te întorci cu spatele la mine si-ti împingi fundul obraznic în penisul meu si începi să te freci de mine, excitându-mă tot mai mult. Palmele mele se plimbă pe tot corpul tău, ca apoi să cobor în jos, pe abdomen, apoi si mai jos, până ajung între coapsele tale si reîncep să te mângâi, să mă plimb peste labiile tale umflate, să le despart usor si să mă strecor între ele. Esti din nou udă toată si gemetele tale nu mai contenesc de-ndată ce încep să-ti masez clitorisul.
Te întind din nou pe spate, spunându-ti că nu am terminat ce începusem cu câteva minute înainte, după care cobor rapid de-alungul tău si încep să te sărut, făcând cerculete si sugându-ti clitorisul. O satisfactie deosebită îmi curge prin vine, privindu-te cum te zvârcolesti, încercând parcă să te prinzi de ceva, încercând să rezisti. Cât de mult iubesc să fac dragoste cu clitorisul tău, să văd cum fiecare atingere a limbii si a buzelor te face să mă doresti tot mai mult!
Încet, cu fiecare răsuflare a ta, te simt cum te apropii tot mai mult de un nou orgasm. Gemetele tale sunt tot mai rapide, tremuri deja din tot corpul, precum o frunză lovită de un vânt de toamnă, si esti aproape să cazi. Si exact în momentul în care torentul spasmelor te cuprinde în vâltoarea lui, mă ridic rapid si, înainte măcar să realizezi ce se întâmplă, te penetrez adânc, aproape violent. Străfulgerarea vaginului intensifică, dacă mai era cumva posibil, plăcerea si îti smulge un nou tipăt de extaz.
Îti ...



    Login