Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Triunghi...
Autor : Margean - 2023-06-24
Citita de 8251 ori - Nota 0.89 (541 voturi)
Eram student, in anul trei. Vara lucram drept chelner pe litoral si puneam banii la tescheruta, eram strangator de felul meu cu toate ca parintii erau oameni cu stare, cu afaceri infloritoare amandoi. Raducu, prietenul si colegul meu de la gradinita,ma trasese cu el la bistroul in care ne aflam acum. Bai fata palida, e misto…gasesti niste sandvisuri extra, o pizza buna si bere cat cuprinde.

Si preturile sunt acceptabile pentru niste parliti de studenti ca noi. Si mai este ceva..plin de studente frumoase din toata Universitatea,iar muzica in surdina face toti banii.Nu gasesti asa ceva nicaieri. Mai mult de gura lui l-am urmat si,va spun drept, nu regret. Surpriza totala…o curatenie exemplara, servirea prompta, fara durate incomensurabile,nervi si discutii in contradictoriu cu chelnerii,berea rece tot timpul, o amabilitate placuta a personalului, iar calitatea mancarii era intr’adevar una de exceptie. De o saptamana ne stabilisem cartierul general la “Pisicuta”, asa ii spunea bistroului si il asteptam pe Raducu.Eram la a doua halba cand m-a trezit din reverie o voce placuta…

-Buna ziua,eu sunt Martina, colega mea, cea care v-a servit inainte a terminat tura…mai doriti ceva? Curios am ridicat privirea din carte si am privit-o…imbracata in uniforma localului, fara sa iasa in evidenta prin nimic, era totusi o prezenta placuta…ca la 30 de ani, fara riduri sau cute, pieptanata cu o coada sofisticat impletita, parul aramiu avea sclipiri rosiatice…te intrigau imediat ochii, foarte mari,albastri,umbriti de gene lungi si stufoase, conturati de sprincene pensate atent, lungi si frumoase.Obrazul frumos,un oval placut si gropita din varful barbiei ti-o facea imediat prietenoasa. Inalta peste medie insa ce m-a frapat a fost tristetea din privirea ei, adanca, fara fund, incomensurabila.A asteptat linistita in picioare cu mainile incrucisate in fata si fiindca il vazusem cu coada ochiului pe Radu am comandat pizza si bere.

-Ai facut deja cunostinta cu Martina? O femeie grozava! E patroana, proprietara localului.E frumoasa si as fute-o 24/24 numai ca nu se uita la nimeni…o avea pe cineva pentru ca am aflat ca nu este casatorita.

Martina a venit cu comanda, s-a adresat amical lui Radu caruia i s-a adresat cu “d-l Radu”…zambetul ei era un vis iar privirea ca albastrul cerului…imi placuse de la inceput. Am terminat de mancat, ne-am baut si cafelele in liniste si la plecare, cand am achitât nota de plata i-am zis…(era randul meu sa platesc…plateam alternativ).

-Numele meu este Mihai si in nici un caz nu voi accepta decit sa imi spui pe nume si sa ne vorbim la “per tu”. Multumim mult Martina!
-Cum doriti d-le, adica Mihai…a izbucnit in ras…!
A doua zi comanda a luat-o o alta chelnerita…am intrebat de curiozitate…
-Martina nu lucreaza azi?

…Doamna nu are program fix, nu stim cand lucreaza.
Saptamana urmatoare am fost invitat cu parintii la Primar acasa sa serbam ziua de nastere a D-nei Primar cu care mama fusese colega de liceu. Invitatia trimisa pe numele meu am inteles-o corect abia cand Primarul, amic bun al tatalui meu, mi-a propus sa ma ocup de un nou sistem informatic pe care voiau sa il instaleze…contract prin care ma ocupam de management(sef de lucrari).Pe fiica Primarului Liliana, o cunosteam bine, fusesem colegi la liceu.Eram in grup, 5-6 persoane cand mama Lilianei s-a apropiat de noi si ne-a introdus o noua venita…

-Si familia P. , tatal,mama si fiul,am fost noi prezentati, Agata(mama Lilianei) intinzand mana si prezentandu-ne pe rand.
-Martina, m-am inclinat reverentios, ma bucur ca te revad.
-Mihai, ma bucur si eu.

Abia acasa printii m-au intrebat curiosi cine este Martina si cum am cunoscut-o. Le-am explica in amanunt. Au fost incantati ca au cunoscut o asemenea femeie.
A treia zi,Liliana, m-a invitat la masa, unde aveam sa discut cu tatal ei despre proiectul propus de Primarie. La masa mai fusesee invitata, neintentionat, si Adina, prietena si colega de gradinita a Lilianei, fiica Martinei. S-a discutat putin, iar dupa, am trecut in biroul primarului unde am pus la punct amanuntele,intr-o discutie de cateva ore.

A doua zi la pranz eram cu Radu la “Pisicuta”…
Am zarit-o pe Martina cum se apropia de masa noastra strecurandu-se maldie printre celelalte mese.Neschimbta,la fel de frumoasa si neutra…doar privirea i-a sclipit diferit cand s-a uitat la mine.
-Ce luati?…am comandat iar dupa ce ne-a adus comanda…

-Ieri am cunoscut-o pe Adina…a ridicat privirea, s-a uitat fix la mine,intrebatoare totusi.
-Cum ti s-a parut?!…
-Frumoasa si cuminte…ca tine!
-Asa si este…pofta buna!

-Numai ca exista ceva ce ma framanta…esti prea tanara iar privirea ta este prea trista…esti frumoasa peste poate.!!!Ochii ei s-au intristat si mai tare.
Si dupa cateva luni am indraznit sa le invit pe fete,adica pe Liliana si Adina, la o pizza. Amandoua, studente la medicina in annul I ieseau rar…invatau pe rupte stiind bine ca prímul an este cel mai greu al facultatii…Imi cumparasem de curand o masinuta de ocazie si le transportam de la facultate la Adina acasa unde invatau impreuna…faceau cu schimbul, o saptamana la una o saptamana la cealalata,duminicile incluse. Doream intens, si facusem tot posibilul sa fiu in atentia Adinei, dar nu fortam nota, ca relatie mea cu Adina sa avanseze in directia dorita de mine,voiam s-o fut…imi placea enorm dar nu ori cum.In subconstient stiam ca ma indragostisem.

-Mergem la “Doi pisoi”…mancam o pizza gozva si este si aproape de noi…Adina propusese vesela.
-Eu voiam sa va invit la alta pizzerie…tu ce zici Liliana?
-La “Doi pisoi”, o sa-ti placa Mihai…

Cind am intrat am stiut imediat unde sunt,cine este patron,ce putem manca si in general atmosfera era ca la “”Pisicuta” doar ca aici pizzeruia era frecventata de lume multa din birourile din jur, studenti putini iar preturile mai ridicate.Mancarea excelenta ca de obicei,era o placere,cum placere era si sa fiu acompaniat de doua fete splendide.Am remarcât cateva ochiade pe care barbatii le aruncau fetelor care nu dadeau importanta.

Si inainte de Pasti s-a intamplat…m-a invitat la ea acasa cand Martina era plecata la Cluj unde voia sa deschida o alta pizzerie. Mai fusesm invitat la ea, statusem de mai multe ori singur cu Adina insa Martina era acasa, nu eram total liberi in miscari si decizii.De asta data insa situatia era noua si schimbata, Adina era constienta de ea iar eu abia asteptam. O invitasem pe Adina la mine numai in prézenta parintilor mei si fusesem cordial insa stapanit si retinut…nu avusesem nici un moment intentia de a o speria, cred ca si incredera ei era totala ca raspuns al comportamentului meu ireprosabil.

Adina era de o finete si o prospetime inegalabile…blonda,cu parul cenusiu taiat la nivelul umerilor,ochii mari,albastri, silueta subtire insa cu rotunjimile la fix,naltuta peste medie si cu tatele mari,grele,afisate peste talia-i subtire…nu odata in sarutarile si mangaierile noastre, la mine sau la ea acasa, mainile mele se plimbasera si le presase pana la a-i scoate gemete de placere…nu o data o adusesem la extaz pipaindu-i tatele,pizda peste chiloteii subtiri,burtica si bucile…o simtisem avand orgasme necontrolate si ma oprisem fara a depasi o anumita limita a increderii.

Cand ma oprise cu ultimele licariri de luciditate, nu fortasem lucrurile,stiam ca nu venise vremea.Eram cu mult mai expérimentat décit isi putea ea inchipui,intotdeauna sigur pe mine, imi puteam frana dorintele…asteptam clipa, stiam ca va veni..si in afard de asta era femei cu care imi eliberam energia si stressul.

Cel mai mult imi placeau insa discutiile cu Martina de fata,in trei, cand amandoua straluceau…poate si din cauza ca Martina ma privea mai direct pentru ca atunci cand eram singuri,sau cand ma servea la pizzerie privirile ei triste, tandre ma tulburau peste poate.Ma pierdeam in privirea ei si eram impresionat profund de ofaturile ei adanci care ma faceau sa-mi pierd capul, imi venea sa sar pe ea, s-o iau in brate , sa o string pentru a nu-i mai da drumul…mi se incetosea privirea. De multe ori avusesem impresia ca Martina observase efectul pe care il avea asupra mea, ii facea placere si era mai zambitoare si mai increzatoare…era efectiv mai tanara si mai proapsta.

O data, cand Adina a plecat la baie am intrebat-o direct pe Martina…
-Ce se intampla cu tine?Ai momente in care oftatul tau ma surprinde! Cat de complicata pare viata de oftezi astfel…parca ar fi durere sau o stare de neputinta, parca te abtii de la ceva. Provocat de ce? In momentul acela Adina revenea…

-Vezi tu Mihai, exista varii motive ce pot provoca un astfel de oftat…oboseala,teama,neputinta,stresul,neimplinirea, epuizarea fizica, grijile, etc.Nu pot spune cu precizie ce declanseaza in mine un asemenea oftat. Oftatul vine pe moment si ma parasesete imediat dupa,nu pot explica mai mult.Cand o sa ajungeti la varsta mea poate ca o sa intelegeti mai bine.M-am abtinut de a pune o alta intrebare insa am retinut si la plecare,spre seara, condus de Adina am intrebat-o…
-Ce varsta are Martina? A raspuns fara sovaire…

-34!
-Esti sigura?!
-Martina nu minte, nu a ascuns nimic de mine!
…Scuza-ma, dar tu, tu ce varsta ai?
-Aproape 21

Am sarutat-o proptind-o de stalpul portii si framantandu-i sanii coborand cu o mana pana intre picioarele ei frecandu-i pizda pe deasupra rochiei…incepuse sa rasufle greu…s-a départat…
-Ma innebunesti Mihai,imi pierd capul…nu mai pot rationa…du-te, noapte buna iubitule!
M-am luat cu vorba si am deviat de la firul povestii…sunt ca toti romanii , vorbesc mult si fac putin sau aproape de loc.Meteahna veche!

Radu
Stateam in pat, goi,dupa ce ne-am futut cateva ceasuri,multumiti de noi. Liliana , care ma mangaia fin si incet cu degetele pe piept, coborand excitant catre ombril, era preocupata, iar eu care o cunosteam foarte bine, asteptam intrebarea…
-Crezi ca Mihai si Adina si-o trag deja?! N-a vrut sa-mi spuna pana acum!Mi-ar place…se potrivesc.

-Dupa cate il cunosc eu pe Mihai, Adina n-avea cum sa scape.Insa eu am mai remarcât ceva la Mihai…se uita la Martina cu o privire de lup hamesit…gata in orice moment sa se arunce supra parazii.Si, ca sa fiu drept, Martina este cel putin la fel de frumoasa ca Adina.
-Ai dreptate, Martina are avantajul aspectului de femeie coapta in floarea varstei…este asemenea vinului.
-Adica? Ce vrei sa spui?

-Off Radule, toata lumea spune despre tine ca esti foarte destept…vinul cu cat se invecheste cu atat devine mai bun…nici nu vreau sa mi-o imaginez pe Martina peste 10 ani.
-Lamureste-ma…faceam pe prostul si o incitam pe Liliana la marturisiri pe care alt fel niciodata nu le-as fi aflat de la ea.Eu o iubeam pe Liliana de la gradinita, ea la fel.Nici nu ne concepeam viata unul fara altul, insa in materie de “”reflexii”” de genul asta, nu aveam succes cu ea, le pastra.

…Martina are un fel de a trage atentia barbatilor pe care noi femeile il avem rar. Ai remarcat?barbatii se uita la ea de parca ar vrea sa o manance…le curg balele numai privind-o insa in acelesi timp alura ei este distanta si impenetrabila, de neatins incat taie oricui pofta de a inceraca o apropiere. Numai cu Mihai este alt fel!peste 10 ani va fi de neoprit,va fi in pericol mare daca nu se recasatoreste.

-Nu te inteleg!
-Ar putea fi violata pe strada, ziua in amiaza mare de ori ce barbat mai putin stapan pe el.
Acum sa va spun parerea mea…Martina era o femeie frumoasa si atat doar ca Mihai imi atrasese atentia…o tristete care nu isi avea sensul izvora din ochii ei…era frumoasa dar trista fara sa arate. Nu mi se parea de loc real

ele spuse de Liliana. Exagerari de ale ei…unde si cum remarcase ea asemenea lucruri nu am idee…exagerari?Absolut sigur.

Liliana este o femeie cel putin la fel de frumoasa ca Adina, un pic mai scunda, cu tatelle mai mici, ridicate ca doua pere si tari, cu sfarcurile mari si dure…cand luam un sfarc la supt imi umplea jumatate de gura, suptul lui o face pe Lili sa urle si sa se zbata de placere, si ma excitaaa…Doamne si ce pizda mica are!!!…mor dupa ea, mai ales ca eu nu sunt inzestrat peste masura..cred ca pula este la media pe care o au barbatii insa Liliana este innebunita, o vrea tot timpul in ea.Acum stam linistit si vorbim insa sunt absolut sigur ca Liliana se gandeste la cum sa stea sa o patrund ca sa se simta mai bine. Cu Liliana am incercat toate pozitiile, numai pe sifonier nu ne-am futut si nici nu incerc sa-i sugerez ,insa va spun foarte sincer, indiferent cum ,Liliana moare cand imi bag pula in ea, gemeee…

-Intoarce-te scumpo, am o pofta nebuna sa ti-o infig pe la spate…mi se sculase pula la dimensiuni nebanuite, Liliana o luase in mana si o belea incet, excitant, fara graba…se intoarse cu picioarele desfacute, coatele pe pat, curul ridcat asteptandu-ma cuminte…era linistea dinaintea furtunii…o cunosteam foarte bien…labiile luceau de ude si cand capul pulii patrunse in gaura un gemat prelung, un strigat de satisfactie se lovi de peretii dormitorului…

-OOOOOOOH Raducule, nebunule ce bine este…AAAAAAAAAAH rautateo, bag-o mai tare…curul ei incepu sa impinga pizda pana intra toata si immédiat o scoase pana la gura…am impins puternic , acelas strigat, acelas geamat excitant…cu cata pofta o patrundeam si incercam mai adanc…lasât pe spatele Lilianei ii luasem tatele in palme si o tragean puternic in pula, eram pubis in pubis si Liliana se zvarcolea départand si mai mult genunchii…
…Degetul Raducule, baga-mi degetul…te rog!!! AAAU…doare iubitule…

…Depravato! Degetul intra greu in curul ei neuns bine…si totusi….!

Martina!!
La Cluj am avut un succes triumfal…toti asteptau deschiderea pizzeriei si la receptie am fost intrebata daca intentionez sa mai deschid…am raspuns sincer ca “da” insa totul depinde de cat de bine va fi frecventata cea proapspat deschisa…imbulzeala…insa am organizat totul foarte bine…am prevazut totul la fix…am servit in uniforma impreuna cu personalul localului si totul a decurs excelent. Ma intorceam mai devreme cu o zi, obosita si multumita de mine si de cat muncisem.Abia asteptam sa iau un dus fierbinte si sa beau un pahar de vin negru, rece.

Ma relaxam cu paharul in mana pe terasa din spate cand am auzit usa si voci…Adina si Mihai, se intorsesera…Adina mi-a sait in brate si ne-am sarutât, Mihai sobru mi-a urat “seara buna”…

-Sarut mana Martina, maine vor trece parintii mei sa faca cererea oficiala…eu si Adina am vrea sa ne casatorim…sper sa fii in asentimentul nostru…
-Nu exista nici o opreliste din parte mea Mihai! Am luat o mina surprinsa…am sarutat-o pe Adina, si pentru prima oara l-am luat in brate pe Mihai…m-am lipit de el infiorata, mi-am impins puternic tatele in pieptul lui si l-am sarutat pe obraz, la coltul gurii…I-am simtit palmele cum ma pipaie peste capot, nu mai aveam nimic dedesupt…abia sesizabil a trecut usor cu palma peste buca mea care s-a infiorat la atingere. Pentru prima ora in viata tineam un barbat in brate, pentru prima oara un barbat ma tinea in bratele lui…i-am simtit inima bataind nebuneste linga inima mea …m-au trecut fiori si m-am desprins…

Trebuie sa marturisesc pentru ca nu mai pot tine…am 34 de ani,aproape 35, sunt inginera chimista, acum doua luni mi-am luat doctoratul in chimie alimentara, am o fiica de 20 ani studenta si sunt virgina.Nu asa cum va inchipuiti voi…

Cand abia implinisem 13 ani mama m-a trimis la o matusa, doua strazi mai la vale sa ii cer citeva oua…am luat-o peste maidan ca sa ajung mai repede si, la jumatatea drumului am auzit pasi un urma …m-am simtit cuprinsa de doua brate vanjoase si ridicata de la pamant…izbitura a fost atat de puternica si neasteptat ca pentru moment m-am pierdut…nu stiu nici cand mi-a rupt fustita si chilotii…am simtit o durera atroce si un mai de foc m-a strapuns salbatic…genunchii ma dureau…mi-am pierdut cunostinta…m-am trezit cu o durere crunta intre picioare…am incercat sa ma ridic dar m-am prabusit din nou…eram uda…am privit si am vazut rosu…sangele meu.Mai mult tarandu-ma am ajuns intr-un tarziu acasa…m-am prabusit in prag si mi-am pierdut din nou cunostinta…

iciodata violatorul nu a fast prins, militia nu a avansat in cercetarile lor, iar mama nu a mai insistat…cine sa se preocupe de o biata vaduva?!Si totusi, femeie simpla mama l-a chemat pe frátele ei mai mare,unchiul Vasile.Norocul si salvarea mea.Consider ca nu are rost sa realtez aici toate intamplarile prin care am trecut…am nascut la Bucuresti cand nu implinisem 14 ani…cu cateva luni inainte de prabusirea dictaturii…o fetita pe care am numit-o Adina…

Dupa nasterea Adinei nu am stiut ce este dragostea, nu am simtit fiorii primului sarut, nu m-am plimbat tinandu-ma de mana cu un baiat…aveam o fiica si trebuia sa imi croiesc un viitor pentru mine si pentru ea. Unchiul Vasile a fost salvarea mea…intelegator si milos s-a ingrijit de mine ca de propiul copia, m-a indrumat,m-a sfatuit, a cheltuit tot ce castiga ca profesor de liceu si m-a facut sa inteleg cat de important este pentru mine sa ii pot asigura un viitor ficei mele…

Am muncit si am invatat in acelas timp in care imi ingrijeam fiica…scoli acute la FF, seral dar facultatea trebuia facuta la zi asa cum unchiul Vasile m-a asigurat ca trebuie.Eram in anul 4 cand unchiul Vasile s-a stins dar nu inainte de a-mi lasa prin testament tot ce agonisise intr-o viata de om…economii substantiale si casa…cu un an inainte am pierdut-o pe mama si am ramas singure..Adina avea 11 ani.Nu am adus niciodata vorba despre tatal ei pe care nici eu nu il cunosteam iar Adina, in intuitia ei nu m-a intrebat niciodata.

Toate astea, amanuntit, i le povestesc astazi lui Mihai.Stam impreuna in bucatarie, bem cafeaua si ii povestesc…fara lacrimi, fara suspine doar cu tristetea din sufletul meu…am vazut pe fata lui cum se perindau starile lui sufletesti si am inteles ce fel de om este.Trecusera doua luni de la casatoria lor pe care am serbat-o la “”Motanul Incaltat” prima pizzerie-resaturant pe care o deschisesem cu numai 4 ani inainte. I-am spus tot lui Mihai…noptile nedormite si chinurile mele dupa ce ascultam innebunita pe la usa lor cum se futeau, cu cata dragoste se impreunau…masturbarile nenumarate cu gandul la el…visele in care el ma imbratisa, ma perfora adanc pana la trezire, uda,transpirata si doritoare…si stiam ca si el ma doreste, ma iubeste si el vrea sa ma futa dar intre noi statea Adina…si nu avea curaj…nici nu stia cum poate rezolva,sau daca exista o rezolvare pentru o asemenea situatie…

Adina please la facultate, era in anul 2…era ziua ei plina in care nu ajungea acasa decit seara tarziu…eu coborasem stiind ca il voi gasi pe Mihai…intentionat nu purtam nimic pe sub capotul subtire sperand ca Mihai sa indrazneasca…numai cand il vedeam si mi se uda toata pizda…tineam picioarele stranse…
Cand am terminat Mihai s-a hotarat sa vorbeasca…in interiorul meu tremuram toata.

-Martina, acum mergem sus in dormitorul tau….dupa aceea o sa te rog sa mai astepti cateva zile…cred ca exista o solutie, trebuie doar sa vorbesc cu Adina…amandoi am observat zbaterile tale, am observat chinurile prin care treci,am vazut cat de mult ai slabit…te asigur ca solutia exista…
-Eu, eu ce trebuie sa fac?

-Lasa-te iubita!!
Am urcat scarile, Mihai m-a luat de umeri iar eu,foarte timid i-am cuprins mijlocul…scurt a intrat in dormitorul lor de unde a iesit imediat…mi-a aratat zambind cutiuta cu crema…
-Si Adına a avut nevoie…tu vei avea nevoie sigur…sa nu-ti fie teama…voi fi foarte grijuliu…
Am intrat, usa a ramas deschisa larg…Mihai s-a apropiat de mine si a inceput lent sa desfaca nasturii capotului…isi trasese inainte T-shortul de la pizama peste cap…i-am simtit pula imensa,intarita ca o ranga cum imi impungea burricul.Priveam in ochii lui cu incredere…ma ramas goala si mi-am petrecut bratele dupa gatul lui…am intuit ca trebuie sa imi deschid buzelé…limba lui a intrat placut in gura mea si am crezut ca voi sucomba de placere…ne-am sarutat, Mihai a inteles imediat ca nu stiu,ca nu am nici un fel de experienta dar a fost rabdator si intelegator…am tras de bermudele lui in jos cu mainile tremurande…pula m-a izbit puternic…eram pierduta…

-Sa-mi spui ce sa fac si cum vrei sa stau…! I-am simtit palma pe talie cum ma impingea catre pat…a intrat intre picioarele mele felxate…mi le-a ridica si indepartat putin…

-Impinge-ti soldurile spre mine…asa este bine…cu mana stanga s-a uns la pula si cu mana dreapta m-a uns pe mine…i-am simtit degetul cum ma unge in gaura…capul pulii imi umpluse gaura, m-a tras de solduri cu palmele deschise ,simteam inaintarea pulii departand lent peretii vaginali…avansarea era constanta, crema isi facea efectul si a permis pulii sa ma umple complet…ce senzatie! cata frumusete cand si-a retars pula pana la gaura si a impins-o din nou in mine…l-am luat de gat, am ridicat si mai sus genunchii…

Buzelé lui mi-au prins buzele, sarutare necunoscuta mie dar atit de dorita…au inceput lent intrarile sie iesirile…l-am strans tare de gat iar lacrimile , tinute atata timp in mine mi-au tasnit din ochi…sen...



    Login