Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

The Gift !!!
Autor : __z__ - 2009-05-21
Citita de 2675 ori - Nota 7.17 (12 voturi)
Va salut pe toti !
Citesc de ceva timp fanteziile de pe acest site si m-am gandit sa va relatez si eu o noapte foarte picanta din viata mea intima care ma schimbat din anumite puncte de vedere :D
Numele meu este Florin si am cunoscut-o pe Elena acum 8 luni prin intermediul unor prieteni comuni...
- Buna Elena imi pare bine ...si simt ca ma duc la vale...ochi caprui..bruneta..imbracata decent atunci ca pentru o iesire cu prietenii in oras..forme atragatoare...e un pic slabuta ea..dar nu mai conta...
- Ciao Florin incantat ! Ea foarte relaxata ca si ceilalti de fapt ...radem impreuna povestim diverse chestii...
- Elena..ii spun la un moment dat timid..ai vrea sami dai id-ul tau..asa poate vorbim mai des..zic si eu..nu neaparat cand iesim in oras..!Imi da id-ul ei..eu promit (in gandul meu ma juram de fapt) ca o sa ii dau add imediat ce ajung acasa..incet se sparge gasca..toti plecam..a2-a zi ramane de vazut !
In acea noapte nu am dormit..ea nu a intrat pe mess..multi cunosc senzatia..a2-a zi pe la amiaza vad ca a dat accept!Nu stiam cum sa o abordez sa nu isi faca o parere proasta..sa nu par indraznet..sa nu o jignesc..si surpriza..clasicul salut..se scuza ca sa lasat asteptata dar a dormit mult..in fine!
De atunci vorbeam in fiecare zi..tot felul de subiecte trasnite..are tot felul de idei "bizare"..dar e amuzanta..ne cunoastem mai bine..incet incet ajungem sa ne trimitem iconuri de genul :x:* tot mai des..!
Trece o perioada de timp si se apropie ziua mea de nastere...invit toata lumea care trebuie..pe Elena desigur ea prima![...]
- Salut..intra te rog! In apartament era cald..si un parfum foarte placut..nam idee ce era nici nu am intrebat-o..ea imbracata in pijamale..dragut model cu Donal Duck pe fundalul roz..
- Ciao E..ce mai faci ?? Imm e foarte frumos la tine..
- Simplu dar e pe gustul meu..ce-ai vrea de la o studenta?? zambeste..
- Nu..stai linistita..mie imi place foarte mult..eram foarte agitat..era cald..si parfumul ala ma dadea gata..
- Suc ..cafea ce vrei ??
- Suc mersi mult..
- Ok hai in bucatarie..!
Facem putina conversatie..zambea mereu..in ultima vreme ma atasem de ea complet..o doream foarte mult..imi lasa impresia ca si ea ma place..nu stiam sigur..
- Asa zimi..banuiesti despre ce este vorba ??
- "Eu"..nu am nici o idee..de fapt m-ai surprins..tiam spus k nu e nevoie de cadouri..doar sa vii..
- Ti-am spus ca , cadoul o sa til dau cu o seara inainte nu..sa fiu prima..nu ma razgandesc..fa-te comod..revin in 2 minute..credema o sati placa..!
Raman singur in bucatarie..in tricou si blugi doar..si totusi parca erau 100 de grade..ma striga si ghidat de "sunete"..ajung la usa dormitorului..
- Acum te rog inchide ochii..iti spun eu cand sa ii deschizi..hmm deja simteam ca nu mai pot..imi dau seama ca a stins lumina pe hol..intru in camera..eram confuz..
- Inainte sa deschizi ochii vreau sa-ti spun ca imi placi foarte mult ( nu stiu cum m-am abtinut sa nu deschid ochii :D la afirmatia asta)..si ca vreau sa nu uiti seara asta..imi cuprinde fata cu mainile si ma saruta.."rapus de placere" ii raspund cu acelasi foc..Acum poti sa te uiti..!
Raman blocat..ea era tot in pijamale..in camera era o lumina difuza..rosie..o sticla de sampanie si 2 pahare pe o masuta..patul facut perfect..in mijloc o perna in forma de inimioara cu numele meu pe ea..acelasi parfum si aici !
- Nu stiu ce sa spun..m-ai uimit..nu zice nimic..nu mai rezistam..si totusi astept sa vad ce are de gand..toarna sampanie in pahare si ciocnim..ma privea in ochi foarte atent cu un zambet siret pe buze..punem paharele pe masa..si ne apropiem unul de celalalt !
- Imm ce zici te asteptai la asa ceva..??
- Sincer nu..dar..nu apuc sami spun gandurile "perverse"..
- Ok..atunci o sa fie o seara de neuitat..ma doresti..sunt a Ta acum..
Ma reped la ea..o iau in brate..ne sarutam violent..cu o pofta nebuna..ii simteam sanii pe pieptul meu..era foarte cald..asta sporea senzatia..!
Ii simteam respiratia calda coborand pe gatul meu..imi dau jos tricoul..o ridic cu fundul pe masa..paharele cad..oops..nu conteaza..ii rontai loburile urechilor..nu ma mai saturam de dulceata gurii ei..ii scot bluza de pijama..sanii ei apetisanti erau incordati la maxim..incep sa ii ling sfarcurile..sa le rontai..fac cercuri in jurul buricului..ma opreste se da jos si ingenuncheaza in fata mea!
Imi scoate cureaua..ma desface la pantaloni..incepe sa imi frece penisul deja de otel din ce in ce mai rapid..ma saruta in zona intima..hmmm..boxerii cad si ei!
Imi ia p^la in gura..caldura gurii ei..limba ei jucausa..caldura din camera..imi dau capul pe spate..o suge foarte lent..miscari line..s^ge si linge c^aiele pe rand..imi prinde capul cu dintii..linge tot..cu o pofta nebuna..imi dau seama dupa respiratia ei..foarte agitata..simt k sunt app aproape sami dau drumul..dar nu ii spun..!
O ridic..ii dau pantalonii de pijama jos..ne asezam pe pat..p^zda ei deja umeda ma excita la culme..pornesc de la picioare..cate un deget in gura..le sug si ma joc cu limba pe ele..ii sarut pulpele..ma lasam asteptat.. ...!
Nu mai stau pe ganduri..navalesc ca un nebun cu limba in p^zda ei..miscati dute-vino..un ritm foarte rapid..ling si sarut..se arcuieste..ma tine de cap de nici nu mai pot sa respir..p^zda ei zvacnea..ii transmitea placerea in sange..!
O serie de sarutari..nu spuneam nimic..imi placea stilul asta..ne lasam gandurile in voie..isi baga 2 degete in gura..imi ia p^la si mi-o baga in p^zda ei..incepe sa ma f^ta cu o pofta iesita din comun..o pun "capra"..irezistibil..!
69..ma ridic deasupra e...



    Login