Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTaxi Driver
Autor : lady_suzy - 2013-05-19
Citita de 5678 ori - Nota 7.71 (34 voturi)
Urasc sa imi schimb planurile, dar uneori ratiunea castiga. Asa se face ca in loc sa merg sa alerg a trebuit sa ajung la supermarket la cumparaturi. Oarecum nervoasa, am facut cumparaturile necesare si printre rafturile pline cu marfuri am realizat ca urcatul cu patru sacose pana la etajul cinci, pe scari, e tot un fel de sport. Nu era prima oara cand faceam asta asa ca, am ajuns la casa, am primit privirea cunoscuta a casierei ”asta o fi crezand ca vine sfarsitul lumii de a luat atatea” si dupa ce am achitat, am plecat sperand sa gasesc un taxi in parcare. Am gasit unul,…. care tocmai pleca, asa ca tot ce am putut face a fost sa ma uit dupa el, sa injur in gand ca toate imi merg bine astazi si sa scot telefonul sa chem altul. Lucrurile incep sa se rezolve cand, cu telefonul la ureche apare o masina ce lasa un client si da sa plece. Fac semn, soferul intoarce capul plictisit, ma vede si trage mai in fata sa imi pot urca bagajele, fara sa incurcam circulatia. Coboara sa ma ajute. Incruntata de expresia de pe fata lui, il masor din cap in picioare, avand o replica acida pe buze, dar ma calmez cand realizez ca e de la caldura, ofteaza si isi sterge fruntea cu un servetel. Vad ca e in niste incaltari de vara din piele intoarsa, bermude, un tricou, e tuns scurt in parti, dar ghicesc culoarea parului e saten deschis. Imi sare in ochi culoarea pielii: baiatul e bronzat bine, nu a pierdut timpul la umbra, dar cam atat: ochii sunt ascunsi de ochelarii de soare… Ne urcam in masina, ii spun unde mergem si plecam spre destinatie. De pe locul din spate fara sa imi explic de ce, continui sa il analizez: e proaspat ras dar o linie de barba ii incadreaza barbia, un lant de argint de care atarna o cruce fantezista coboara intre pectoralii bronzati si ei la fel de bine, ce tin materialul tricoului intins. Privirea oscileaza intre oglinda ce imi poate oferi mai multe detalii despre el si spatele lui. Descopar o cicatrice pe antebratul drept, mainile ii sunt ferme pe volan, ii urmaresc miscarile, stie foarte bine ce face cu volanul ala si schimbatorul de viteze. La ce s-o gandi oare? Eu …. ma gandesc cum ar fi sa ma tina de solduri acele maini si sa ma traga…..…. Drumul e scurt si am ajuns din pacate. O fi observat ca eram gura casca pe bancheta din spate? As putea face ceva sa raman mai mult timp in preajma lui? Nu imi trece nimic prin minte si scutur imperceptibil din cap alungand gandurile nebune ce nu-mi dau pace. Achit, cobor intrebandu-ma in continuare cum ajung acasa cu sacosele alea pline. Vine la portbagaj pentru a ma ajuta si ma intreba :
-Cum faci sa ajungi cu astea acasa, sau stai la parter?
Arunc o minciuna la repezeala :
-La asta m-am gandit tot drumul, habar nu am.
-Daca te ajut, dai o cafea?
Ma trezesc vorbind:
-Iti dau ce vrei tu daca ma ajuti…,realizez ce tocmai am spus ma opresc brusc si incerc sa o dreg : adicaaaa…
-La ce etaj mergem? continua el parand ca nu a auzit ce am spus eu.
“Acum sa te vad daca mai vrei cafea”, gandesc:
-La mansarda, raspund sec si astept sa vad ce urmeaza.
-E bine, eu stau la patru.
Zambesc amuzata de intorsatura care au luat-o lucrurile, asta pana imi amintesc ca eu nu beau cafea. Asta e, ii dau bani sa-si cumpere una, pic de neserioasa si sper sa supravietuiesc. Scot cheile de la apartament sa nu fac omul sa astepte la usa dupa atata efort, si inarmata cu doua dintre sacose incep sa urc treptele. Baiatul care probabil ca se gandeste la cafeaua ce urmeaza sa o savureze si ca mai scapa de caldura din masina, are si el doua sacose si urca in urma mea. Mi-ar place sa isi dea ochelarii aia jos sa vad si eu pe unde ii fug ochisorii, dar nu se intampla si sunt un pic iritata de lucrul asta, dupa parerea mea ochii spun multe despre un om, as vrea sa-i vad ochii. Intre timp urcam de zor si cu coada ochiului vad la un moment dat ca sunt privita peste ochelarii ce i s-au lasat un pic. Sunt incaltata cu o pereche de balerini bleomarin, imbracata intr-o fusta cu pliuri, neagra ce se termina destul de aproape de fund si un maiou mulat. Ma pot lauda cu o singura sedinta de bronz, dar care mi-a dat o culoare placuta, culoare ce imi permite sa ies in fusta scurta. Facusem un dus scurt inainte sa plec si conform rutinei de dupa dus mi-am hidratat picioarele cu crema, asa ca bronzul era pus in evidenta de crema, facand picioarele sa luceasca discret. Simteam ca mi se lungesc mainile, era deja foarte cald, picaturi de sudoare mi se prelingeau printre sani, dar nu aveam de gand sa ma opresc, abia asteptam sa ajung acasa, ii platesc baiatului ca m-a ajutat si fug la dus, imi faceam eu planurile. Ajungem in sfarsit la usa. Nici nu vreau sa imi inchipui ce i-a trecut prin cap cand am lasat sacosele jos si m-am aplecat dupa cheia ce mi-a scapat, bineinteles fara sa indoi genunchii. Descui usa si intram.
-Haide, suntem doar noi. Baiatul se conformeaza, lasa sacosele jos, si isi scoate in sfarsit ochelarii. Descopar doi ochi albastri ce ma fixeaza cu insistenta. Brusc in capul meu incep sa se intample ganduri, perverse ganduri, care ma duc spre o concluzie: trebuie sa gasesc in casa mea cafea. Neaparat!!!
In timp ce cotrobai prin sertare dupa cafea, il invit sa ia loc undeva, pe scaun, pe canapéa, unde ii place. Se asaza in fata televizorului si spune:
-E tare cald aici la tine, sper ca nu te deranjeaza. De fapt asa e si la mine.
Sunt fericita,ca am gasit doua, nu un plic de cafea. Pun repede apa intr-un pahar, bag la microunde si ma intorc sa ii spun ca in curand o sa isi primeasca si rasplata pentru bunavointa de a ma ajuta. Raman fara cuvinte cand ii descopar bustul bronzat, culoarea si formele dezgolite ma fac sa tac si sa admir. Vede reactia mea si tine sa imi spuna:
-M-am bronzat la tara de Paste! si se indreapta spre mine. Apa pentru cafea e gata. Trebuie sa dispar sau nu mai sunt responsabila de faptele mele si gasesc si scuza:
- Cred ca nu te superi daca ramai cinci minute singur, esti in siguranta, ma intorc.O iau la fuga pe scari spre baia de sus. Un dus rece mi-ar prinde bine. In zece minute sunt gata, cobor intrebandu-ma daca mai e ispita mea sau a plecat . Mi-am recapatat stapanirea de sine, sunt pregatita pentru orice.Din acest motiv cobor infasurata intr-un prosop mare de baie, la urma urmei i-am spus baiatului ca ii dau ce vrea el daca ma ajuta. Pe masura ce cobor, ii simt privirea plimbandu-se pe trupul meu, si ridica abia sesizabil o spranceana.
E asazat pe un scaun la masa, amesteca tacticos in cafea si ia cate o inghititura. Ma indrept spre raftul ce depoziteaza cremele si reiau ritualul. Imi tin prosopul strans sa nu am surprize neplacute si trec pe langa el sa imi iau ceva haine de schimb din dulap. Ma prinde de mana si ma intreba:
-Unde te duci?
-Sa pun ceva pe mine
-De ce? continua si ma trage usor spre el. Observ ca are parul ud si ma gandesc ca ii e foarte cald, imi citeste gandurile si imi spune:
-Am folosit si eu un pic baia de jos. Ma apropie de el si imi face semn sa ma rasucesc.Sunt cu spatele la el si imi spune ca voi ramane fara bronz, pierd un rand de piele.Se ridica si imi lasa incet prosopul in jos dezgolindu-mi spatele , imi inconjoara bazinul cu un brat si ma trage mai aproape de el. Imi arata zonele care se cojesc, desenandu-mi cercuri pe spate. Mana se indeparteaza si prosopul cade, apoi imi cuprinde un san si ma lipeste de el. Mmmm, e frierbinte, miroase bine: parfum si piele bronzata, inchid ochii savurand momentul. Bermudele devin brusc stramte, simt membrul tare cum se chinuie in captivitate, trebuie sa fac ceva in privinta asta. Duc o mana la spate si mangai slitul umflat, apoi ma intorc, privesc cu pofta muscandu-mi buza, ridic privirea si imi place ce vad. Irisii albastri se plimba pe sanii mei, insista asupra piercingului, zambeste si ii observ buzele senzuale intredeschise, mi-e pofta nebuna de el, ma apropii si sarut. Limbile fac cunostinta intr-un joc de-a v-ati ascunselea,inchid ochii si ma las in voia placerii. Imi prinde fesele in palme si ma preseaza de el. Mainile mele exploreaza spatele baiatului, el e ocupat cu un sfarc, musca usor, geme, iar limba inconjoara mugurul intarit, suge, musca din nou, strange sanul in palma si eu scap cateva gemete, fluturii se imprastie peste tot intrupul meu infierbantat: pleaca de la sanii intariti, coboara in stomac apoi la clitorisul care il simt marit de pofta. Ma ghideaza incet, pas cu pas spre dulap, ma preseaza de el, ma saruta apasat si se lasa in genunchi in fata mea .Imi mangaie abdomenul, imi mangaie soldurile, coapsele, imi prinde un picior si il asaza pe umarul lui apoi ma gusta gemand. Limba intra ferm in vaginul meu si simt cum ma umezesc. Labiile sunt departate, masate delicat, imi musca clitorisul si imi spune ca mergea un piercing si acolo. Nu pot sa ma gandesc decat la ce se ascunde in pantalonii lui, sa fie pe placul meu sa ii pot face cunostinta cu gatul meu. Mai astept pentru ca limba lui se joaca inca in vaginul meu, linge labiile, le apuca cu dintii usor si suge, apoi brusc patrunde in tunelul fericirii cu limba,intra si se retrage smulgandu-mi gemete de placere.Imi masez sanii si gem. Ridica privirea si introduce acum un deget in vaginul meu ud dornic si pregatit pentru penisul lui erect. Un deget ajunge in vagin dar un altul imi atinge anusul si intra si iese, se mai opreste imi maseaza anusul din nou,mangaie coapsele si ma musca usor, respiratia mea o ia razna, ma chinuie in placeri, imi vine sa urlu….Zaboveste un timp acolo, cufundat cu capul intre picioarele mele,lingand cu pofta si talent…. Nu mai rezist, imi ridic piciorul de pe umarul lui, ii spun “Hai sus”.Se conformeaza, dar o mana e intre picioarele mele, iar un deget in vagin, apuc mana o ridic si ling degetul ce a fost in vaginul meu, il sug, il privesc in ochi si ii ghidez mana din nou spre vulva mea uda, suculenta si incinsa, imi exploreaza vaginul scoate degetul si mi-l plimba pe buze,in timp ce ma priveste cu interes. Imi ling buzele, le umezesc,gem cu pofta si primesc din nou degetul in interiorul meu, in timp ce cealalta mana se joaca cu sanul tatuat.De asta data cel ce linge e el,geme si inchide ochii, ma apropii si il sarut cu nesat, ii ling buzele, le musc si il strang in brate. Ma gust de pe buzele lui,imi var limba in gura lui si ma joc,isi lasa limba in voia mea si eu sug .Imi cobor mainile spre pantalonii lui si incep sa deschei nasturele, trag in jos fermoarul si bag mana in boxeri sa eliberez membrul tare. Nici nu mi-l inchipuisem altfel, il scot usor afara si cand il ating baiatul scoate un geamat. Ma uit la el si ma las in jos, nu e momentul sa ma abtin de la nimic, sa nu gust, e un pacat :e tare, sta tantos cu capul iesit si parca ma cheama. Ma straduiesc sa strang ceva saliva in gura si ma apropii. Pielea roz de pe cap e foarte fina si placuta, limba mea o gusta, inconjor capul si il bag in gura, sug incet si gem in acelasi timp admirativ. Ridic privirea, sunt urmarita cu atentie, o iau adanc in gura pana simt ca ating amigdalele,trece usor de amigdale si intra in gat. O scot si o bag din nou, la fel de adanc, ii place, altfel m-ar indeparta, dar ma tine de cap si ma impinge usor in membrul ce pulseaza. Respiratia i se accelereaza, stiu ce inseasmna asta si ma retrag Il ajut sa isi scoata pantalonii,ne sarutam cu pofta si ne mangaiem, se propteste bine in picioare, ma ridica in brate si imi incolacesc picioarele in jurul taliei lui. Imi lipeste spatele de dulap si ma patrunde. Senzatia e ametitoare, tip de placere, nu ma mai abtin, ma exteriorizez, ma ridica si ma infige in falusul tare, gemem amandoi, il strang in brate, intra si iese, sunt presata de dulap, mi-o trage bine rau, il simt cald inauntru meu, capul membrului isi face loc in vagin, ma tine de fese, e incordat tot, bratele sunt solicitate la max...



    Login