Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSweet desires
Autor : rolla97 - 2013-03-27
Citita de 2878 ori - Nota 7.75 (12 voturi)
Ne-am intalnit in sala de conferinte . El era in clasa a 12-a , eu a 11-a ... Ciudat lucru , dar nu-l mai observasem pana atunci , desi era presedintele consiliului de elevi . In acea zi inlocuiam un coleg care nu putea ajunge . Inca de prima data cand l-am vazut , m-au trecut fiorii – sigur pe sine , inteligent , putin cam fitos – exact genul de baiat care-mi placea .
M-a privit putin cam insistent pentru prima data , acele priviri lungi care iti dau de gandit ... Il uitasem deja dupa cateva zile . L-am revazut insa periodic in multimea de elevi din liceu in urmatoarele saptamani . Avea ceva ce ma atragea , nu stiu ce... Intre timp , ne-am imprietenit pe facebook , insa nu am vorbit nici o data – posibil ca amandoi din orgoliu . Ii urmaream activitatea virtuala o data la cateva minute , devenise o obsesie ... Si nu eram sigura ca el stia macar ca exist , ca il plac , ca il vreau ... Asa ca m-am hotarat sa-l uit .
Intr-o seara de sambata am iesit cu grupul meu de prieteni intr-un club . Aveam nevoie sa ma relaxez , sa nu ma mai gandesc atat la el , mai ales dupa ce aflasem ca are prietena . Am mers sa dansez , dansam cu un prieten provocator . Deja imi intrasem in ritm , cand am intors capul si l-am vazut pe el . Aceeasi privire patrunzatoare ca prima data ce ma paraliza . M-am oprit si am stat cateva secunde uitandu-ne unul in ochii altiua . Deja ma miram cum de inima mea nu se aude in toata incaperea , cum de nu si-au dat toti seama de ceea ce simt pentru el , dar mai ales cum de nu si-a dat el seama . Cu un efort supraomenesc , am intors capul si m-am aruncat in bratele lui Victor .
- Esti bine ? pari cam absenta , m-am intrebat el .
Am zambit in semn de confirmare . Stiam ca el ma priveste de la spate , ii simteam privirile atintite asupra mea ca niste sageti , dar nu m-am intors .
In drumul spre toaleta , m-am intersectat cu el , aproape ca m-a lovit .
- Scuza-ma ! si s-a aplecat sa-mi ridice geanta cazuta in urma impactului .
- Fii atent pe unde mergi ! am spus vrand sa par deranjata .
A urmat un moment de tacere , parea ca se gandeste .
- Ca sa ma revansez , ce ar fi sa bem ceva imreuna ?
- Numai ca sa te revansezi , am spus amuzata .
- Nick , imi pare bine .
- Anna !
L-am urmat catre bar . Ma privea putin absent , cu calmul lui atent studiat si ireprosabil , parca privea prin mine .
- Anna , un nume simplu...Imi place .
Am ras . Pritenii lui se uitau curiosi spre noi , dar nu le-a acordat atentie .
M-a privit in continuare . Deja incepusem sa ma intreb daca el zambeste vreo data , sau afiseaza mereu fata aceea putin ironica , superioara , smechera ...
- Dansezi ?
Cum puteam sa-l refuz ? M-a prins de mana si am inceput sa ne miscam in acelasi ritm . Imi placea sa-i simt atingerea , corpul lui langa corpul meu , deja mi se auzeau bataile puternice ale inimii . Nu stiu cum s-a intamplat , dar ma prinsese de mijloc , si n-a mai fost decat un pas pana la primul sarut . Am simtit ca plutesc . Imi atingea cu limba buzele , facandu-si loc din ce in ce mai mult in gura mea . Apoi s-a oprit . Si iar am continuat , de data asta ma tinea strans de mijloc , iar eu ii mangaiam parul acela moale cu mana stanga . Cand am terminat , ii sclipeau ochii . A zambit , la fel si eu .
- Ce avem noi aici ? a intrebat Radu , prietenul lui .
- Ce se vede ... a raspuns distrat Nick . Ma tinea strans de mana , ca si cum as fi vrut sa plec , iar el voia sa ma opreasca .
- Nick , unde gasesti mereu fete asa frumoase ?
M-am gandit ca nu eram singura cu care facuse la fel ... Dar nu conta . Eram fericita . Acum . Maine o sa gandesc .
M-a condus acasa . Pe drum am vorbit despre cum ne cunoscusem , mi-a spus ca si el a fost atras de la inceput de mine , ca i-am starnit curiozitatea .
Am deschis portiera masinii ca sa cobor .
- N-ai uitat nimic ?
Asa e . Uitasem de sarutul de la revedere . L-am sarutat , de data asta mai scurt si am coborat . Nu-mi venea sa cred . In sfarsit eram cu Nick ...
A doua zi am vazut scris pe contul lui de facebook : Intr-o relatie .
Ca sa ma conving , l-am intrebat .
- Tu cu cine crezi ... ?
- Hmm , nu stiu ...
- Tu , bine inteles !
Am zambit fericita in fata ecranului .
Asa a inceput relatia noastra . Cu mici certuri periodice , cu gelozii , cuvinte frumoase ...
Se implineau 3 luni de cand eram impreuna , asa ca am iesit sa sarbatorim .
- Esti pur si simplu minunata ... Nu stiam ca o sa ajung sa ma indragostesc asa de tine ... mi-a spus in timp ce ma tinea de mana . Ne-am sarutat , dar amandoi simteam ca vrem mai mult . Ne-am indreptat spre masina lui , si a pornit spre casa , era singur acasa .
M-a atins incet , pe sani pe talie , ma saruta pe gat acolo unde ma excita cel mai tare . Ne scoteam hainele incet , savurand fiecare moment . A continuat sa ma sarute de la gat in jos , pe abdomen , apoi mai jos ... Ma innebunea. Apoi m-a penetrat incet, urmarind atent cum penisul ii e inghitit. Il simteam cum aluneca in mine, il vedeam cum aluneca in mine si asta ma excita teribil de mult. A impins pana la capat, apoi a asteptat putin, il simteam in mine cum pulseaza si imi incordam muschii vaginali ca sa-l tin acolo. Imi placea senzatia incredibil de mult....



    Login