Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStrainul virtual cu ochii verzi
Autor : Pamela1987 - 2011-04-28
Citita de 3348 ori - Nota 7.53 (62 voturi)
De cate ori nu am zis ca virtualitatea trebuie tinuta departe de realitate, de cate ori nu am evitat sa dau prea mult credit discutiilor lungi cu necunoscuti, care cine stie ce realitate traiesc si cine stie ce “fata” prezinta interlocutorilor de pe partea cealalta a monitorului. Si totusi e inevitabil uneori sa nu te lasi dusa de val cand randurile care iti apar pe ecran, capata un chip, cand stilul unic si fascinant al celui cu care ajungi sa pierzi nopti intregi la discutii , trezeste in tine acele senzatii placute si infometate de mai mult.
Asa m-am lasat eu antrenata in discutii cu strainul virtual cu ochii verzi, intalnit pe un site de socializare, faptul ca are ochii verzi exact cum imi place mie e o coincidenta, la fel cum e o coincidenta ca sta la cateva blocuri distanta de mine si noi petrecem nopti intregi la taclale pe net si inevitabil discutiile devin la un moment dat mai intime. Ady rezulta a fi exact opusul meu, eu calculata si serioasa, mereu gadesc inainte de a face si mereu ma asigur de pasul pe care urmeaza sa il parcurg; el o fire galanta, serioasa si deschisa, care risca sa fie mereu sincer si sa spuna lucrurilor verde in fata; dar care traieste clipa din plin. Tipul care prefera un sex de calitate, chiar daca e ocazional, tipul care prefera aventurile decat o noua dezamagire in dragoste. Aproape ca nu as exagera cand spun ca el vede alb ceea ce eu vad negru. Si totusi rar mi s-a intamplat ca un barbat sa stie sa imi atinga acea coarda sensibila, aparata cu strasnicie. Nu mi s-a mai intamplat ca un barbat sa reuseasca sa imi provoce acei familiari “fluturasi in abdomen” doar prin scris. Cand s-a oferit sa imi faca un masaj, sa ma tina in brate in timpul unui film sau sa facem o plimbare, imaginatia mea a luat-o razna. Ma tot intrebam cum ar arata ochii lui verzi in momentele mai “aprinse”, imi imaginam cum mi-as freca funduletul de el cand ma tine in brate in timpul filmului, sau mana lui care trece din greseala deasupra sanului si lasa in urma un sfarc rigid si flamand de atingeri mai intense; sau cum as geme gandindu-ma la cu totul altceva in timpul masajului, sau de zidul carui bloc m-ar lipi pt un sarut patimas, ma gandeam la bucuria degetelor mele de a se juca in parul lui in timp ce el mi-ar suge incet lobul urechii. Fluturasii din abdomen devin mai intensi si totusi scenariile nu inceteaza sa se desfasoare in cele mai mici detalii in mintea mea.
Poate va intrebati de ce nu ne-am intalnit sa ne intrecem in activitati “extreme” imediat cum ne-am cunoscut, mai ales ca am simtit aceasta sintonie si ca stateam si aproape, ei el a decis sa ma “fiarba” putin, sa imi demonstreze cata senzualitate poate exista si intr-o conversatie virtuala, si cat de chinuitoare poate fi asteptarea. E clar ca la un moment dat aveam impresia ca eu incerc sa escaladez “barierele” virtuale pentru a-l seduce, asa ca m-am hotarat sa o lasa mai moale, am rarit conversatiile si am incercat sa ma arunc din nou in realitate ca si mai inainte.
Intr-o seara am iesit la obisnuita plimbare cotidiana, cu castile in urechi, muzica la maxim si parul lasat in voia vantului. M-am imbracat sport cu gandul de a alerga putin daca tine vremea cu mine dat ca era cam innourat. Cred ca m-am plimbat cam 20 de minute cand am decis sa ma opresc pe o banca nu departe de casa, sa observ trecatorii. In continuare ascultam muzica la volum maxim si pierduta in ganduri am cam pierdut notiunea timpului , nu m-am ridicat nici macar cand a inceput sa planga cerul cate o lacrima. Lumea era tot mai putina, cei cativa copii care se zbenguiau nu departe de mine plecasera si ei cuminti tindu-si parintii de mana. Gandindu-ma ca e aproape intuneric, imi faceam curaj sa ma ridic sa plec, cand cineva imi scoate o casca din ureche si imi sopteste: “ce faci urato, aici de una singura, nu ti-e frica de bau-bau?” Insinctiv am dat sa ma ridic chiar daca vocea imi era familiara, dar 2 maini s-au lasat cu putere pe umerii mei si m-au oprit.
-Ady? Tu esti? Cum sa fii tu, de unde sa ma recunosti ca sunt eu? Ma intorc un pic catre el si ii vad ochii, de data aceasta de un verde inchis si cu o licarire nastrusnica care imi amintea de motanul bunicii prins la oala cu smantana. Fruntea ii era strabatuta de cateva fire rebel de par, care parea ca implora sa te joci cu ele, si chipul acela bland din fotografiile vazute pana acum, cerea dreptate, caci in realitate arata de mii de ori mai bine.
- Ai grija ca am sa cred ca cine stie ce maniac esti daca te furisezi asa in spatele unor “straine virtuale”. El a ras usor, si rasul lui l-am simtit cum vibreaza in mine o idee mai accentuat ca acei celebri fluturasi din abdomen, ca o mangaiere intima plina de promisiuni. Am, iar sa ma ridic dar, el m-a oprit din nou zicand cu voce joasa: mai stai putin, iti sunt dator cu un masaj, macar sa te ajut sa iti faci o idee de cat de bine ma pricep. Am ramas ascultatoare pe banca si ma intrebam daca cumva nu se aude si in cartierul alaturat cat de tare imi bate inima, Ady a inceput sa isi plimbe mainile usor pe umerii mei, a inceput sa maseze delicat si atingerile lui parca imi transmiteau sa am incredere, sa ma las pe mana lui, sa ma las dusa de val. In timp ce imi masa umerii, s-a lasat putin in jos si i-am simtit respiratia in spatele urechii in timp ce spunea: -Hmmm ce bine mirosi si ce priveliste am de aici, cand mi-am dat seama ca se referea la decolteul meu, m-am ridicat brusc in timp ce el a inceput din nou sa rada.
-Ok, ok stii sa faci masaje, cel putin ma fac ca te cred, dar lasa-ma sa te vad si eu bine la fata inainte ca tu sa te bucuri de alte privelisti, in timp ce vorbeam a inconjurat banca m-a luat de mana,si-a impletit degetele cu ale mele si a zis : “-ok fricoaso, hai sa facem cativa pasi si ne oprim sub primul felinar sa imi vezi fata, dar sa nu te plangi dupa aceea. Chiar la cativa metri mai asa era un magazin de telefoane foarte bine iluminat, vad ca ma trage intr-acolo si nici nu am timp sa il intreb unde mergem ca ma si lipeste de primul stalp din fata magazinului si ma intreaba cu respiratia fierbinte pe fata mea si cu privirea tinta la buzele mele: “ este destul de lumina aici? Ma vezi bine? Si in urmatorul moment isi aproprie fata de tot de a mea si imi saruta usor coltul buzelor, ca si cum ar fi vrut sa ma incerce cat rezist, cat rezist pana am sa il rog sa ma prinda in brate si sa ne lasam ambii purtati de valul dorintei evidente dintre noi. De fapt sarutul lui delicat astepta confirmarea mea care nu a intarziat sa apara, intru-cat m-am napustit eu asupra buzelor lui in timp ce bratele mele ii cuprindeau gatul. Nu m- a lasat mult in asteptare si si-a trimis limba adanc in gura mea, ca si cum altceva mai urgent nu era de facut. S-a lipit si mai mult de mine si simteam cum spatele meu se modela dupa cimentul rece de care eram li...



    Login