Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Singuratate In doi (2)
Autor : carlys - 2013-09-05
Citita de 4806 ori - Nota 7.37 (27 voturi)
M-am cuibarit la pieptul lui fara nici un cuvant incercand sa ma linistesc,l-am lasat sa ma dezmierde si sa ma sarute asa cum numai el stia…Uneori imi parea atat de vulnerabil si delicat incat imi era teama sa nu-l ranesc…Nu voiam sa-l fac sa sufere dar nici nu-mi trecea prin cap ce avea sa urmeze.
Am continuat sa ne intalnim si sa facem dragoste cu aceeiasi ardoare insa ceva se schimbase..eu incepusem sa ma schimb…cineva intervenise intre noi si acel cineva era sotul meu.
Dupa episodul violent cand isi iesise complet din fire se transformase si era numai lapte si miere. Ma vizita des nu imi facea presiuni si imi vorbea de impacare.
La inceput l-am refuzat dar el a continuat sa insiste cu blandete si sa-si ceara iertare pentru tot ce imi facuse in trecut si mai ales fiindca ma parasise..totul fusese o greseala…fusese orb dar acum vedea si imi implora inca o sansa….
Andrei simtise si el ca ceva nu era in ordine cu mine dar eu il minteam ca totul e ca si inainte,insa sufletul meu se chinuia ingrozitor …Eram prinsa intre doi barbati si nu stiam pe care sa-l aleg.
Pe deoparte era Daniel inca sotul meu un barbat matur cu care impartisem bune si rele timp de 14 ani ,el ma cunostea cel mai bine iar eu inca il iubeam…Era gata sa renunte la cealalta femeie pentru a fi din nou cu mine,isi dorea sa fim din nou o familie fericita.
Apoi era Andrei care aparuse ca un fulger in viata mea si o umpluse de frumusete si dragoste,eram indragostita de el si innebunita dupa felul cum faceam dragoste..era tanar,chipes si avea sensibilitatea pe care o cautasem intotdeauna la un barbat…ma simteam vie in compania lui.
Eram sfasiata intre cei doi si imi parea ca aceasta decizie e cea mai importanta din viata mea …
Nu mai dormeam noaptea si eram din ce in ce mai stresata…de mancare nu ma mai atingeam si ma gandeam ca mai bine m-ar fi inghitit pamantul decat sa fac o alegere…as fi preferat sa fiu cu amandoi dar stiam ca asa ceva nu se putea.
Apoi intr-o dimineata dupa inca o noapte nedormita m-am hotarat.
L-am sunat pe Andrei si cu o voce tremuranda l-am rugat sa vina pana la mine. In mintea mea imi repetasem la nesfarsit ce aveam sa-i spun dar gandurile se amestecau haotic in capul meu si ma temeam ca voi claca in fata lui.
Cand am auzit soneria mi-am netezit rochia si am tras aer in piept. Cand am deschis usa l-am privit cu ardoare.
In blugi si cu o camasa bleu care se asorta cu ochii lui era un tablou greu de uitat. Inima mi s-a strans cand m-a imbratisat si i-am simtit parfumul.
-Vino ,sa stam jos.
-Esti atat de palida ,spune-mi ce-i cu tine ,de ce ma eviti in ultimul timp?
-Andrei,tu esti tanar ai toata viata inainte.
-Si tu ai toata viata inainte fiindca nu esti deloc batrana.
-Andrei ideea este ca eu sunt prea batrana pentru tine si nu vreau sa-ti stric viitorul .
L-am vazut cum se schimba treptat sub ochii mei,cum se crispeaza iar ochii lui capata luciri de otel.
-Mai bine ai spune ce ai de spus fara jocuri de cuvinte pentru prosti.
-Vrei sa fiu directa?
-Exact,taie in cane vie.
-M-am impacat cu Daniel si vreau sa ne despartim.
In momentul acela ma simteam cea mai abominabila femeie de pe pamant.A tresarit ca si cand un pietroi il lovise direct in fata .Privirea i se intunecase iar trasaturile lui frumoase devenisera ca o sculptura in granit.
-Sunt marele perdant in toata povestea asta…te-ai folosit de mine ca sa-l pe el langa tine am inteles prea tarziu jocul tau murdar.
-Nu Andrei ,nu a fost nici un joc murdar totul s-a petrecut fara premeditare din partea mea ,nu am intentionat sa te ranesc …m-am indragostit sincer de tine dar pentru numele Lui Dumnezeu nu sunt eu cea mai potrivita pentru tine ,tu ai un drum mai bun in viata din care eu nu fac parte .Am vrut sa fiu sincera cu tine fiindca puteam la fel de bine sa ne intalnim pe ascuns ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat,insa eu il iubesc pe Daniel si vreau sa mai salvam ce se mai poate salva din casnicia asta.
M-a ridicat de pe sofa cu forta si a inceput sa ma zgaltaie cu disperare
-Dar el nu te iubeste,nu te-a iubit niciodata Olivia,intotdeauna te-a considerat proprietatea lui ,jucaria lui frumoasa pe care o stia acolo,undeva si la care se intorcea ori de cate ori avea chef.
Acum va fi la fel,a intrat in panica fiindca a simtit ca te scapa din lesa dar cand lucrurile vor reveni la normal si eu voi fi de mult timp disparut din peisaj te va face sa suferi din nou.
-Ba nu,Daniel s-a schimbat si nu ai dreptate el ma iubeste ,intotdeauna m-a iubit.
-Chiar si atunci cand era cu cealalta femeie ?
-Chiar si atunci..
Ma privea sfasiat de durere…
-Andrei ,tu meriti pe cineva mai bun,o fata de varsta ta pe care sa o iubesti si sa o faci fericita.
-Inceteaza sa-mi spui tu ce merit si ce mi s-ar potrivi, eu stiu cel mai bine ce vreau si ce mi se potriveste ,pe tine te vreau,pe tine vreau sa te fac fericita ,pe tine vreau sa te iubesc …
Si-a lipit buzele de gura mea si am simtit cum imi pierd toata vointa in bratele lui.
-Nu renunta la mine Oli ,ramai a mea ,paseste alaturi de mine intr-o viata noua,nu te intoarce la trecutul tau dureros…te iubesc femeie!
-Nu Andrei , nu ma face sa ma razgandesc ,decizia mea e deja luata..am scancit eu
-Vreau sa te salvez,lasa-ma sa te salvez de la nefericire,de la lacrimi ,de la o viata traita in singuratate…singuratate in doi.
-Nu are nevoie sa fie salvata …si mai ales de tine.
Glasul aspru apartinea lui Daniel care tocmai aparuse din casa foarte lejer imbracat cu un pahar in mana.
-Nu esti decat un pustan care vrea doar sa se distreze cu nevasta mea…termina cu siroposeniile de doi bani ,cine te crede?…Usa e acolo ,te sfatuiesc sa pleci cat mai repede din casa noastra, Olivia este doar a mea si este fericita alaturi de mine,o iubesc si ma iubeste iar tu baietel ,esti in plus aici.
Andrei ma privea doar pe mine ignorandu-l cu desavarsire pe Daniel…astepta decizia mea,astepta doar un cuvant din partea mea.
-Olivia vino cu mine acum ori niciodata…a intins mana implorandu-ma din priviri
Puteam atat de usor sa-i apuc mana si sa fiu cu printul din fanteziile mele de adolescenta naiva, cel putin o vreme,pana cand el s-ar fi plictisit de mine si m-ar fi parasit pentru o femeie mai tanara.
Am clatinat cu tristete din cap ..
-Nu pot Andrei,nu pot veni cu tine…eu aleg sa raman cu Daniel.
-Ai auzit ce-a zis doamna, nu?
-Am auzit.
-Si atunci ce mai stai acolo ca prostul?
Nu mai suportam sa ma uit in ochii lui…Tamplele imi pulsau de durere iar privirea ma intepa de lacrimi.
-Nici o grija o sa plec pentru totdeauna dar inainte de plecare vreau sa-ti spun ceva Olivia,uita-te o clipa la mine.
L-am privit si amandoi aveam ochii umezi.
-Iubirea adevarata nu apare de doua ori in drumul vietii noastre,si atunci cand apare trebuie sa o apucam strans cu ambele maini si sa nu-i mai dam drumul.
-Mai baiatule,ne-ai omorat cu citatele astea din carti expirate …ia fa tu bine si iesi afara pana nu te dau eu afara cu forta..Ce stii tu despre iubire?
-Iubirea a aparut prea tarziu in viata mea…i-am strigat eu plangand in timp ce usa se inchidea tacuta in urma lui.
S-a intors catre mine pentru cateva clipe inainte sa iasa pentru totdeauna din viata mea.
-Niciodata nu este prea tarziu atata timp cat suntem in viata.
-Mai Olivia ma enerveaza baiatul asta cu atata perfectiune…daca il mai prind pe aici il bat mar.
Da,Andrei era perfect si acum iesise pentru totdeauna din viata mea.
-Zi si tu ceva..de ce stai ca muta…sa nu-mi spui ca te-ai indragostit de pustiul filozof?
-Termina cu prostiile …intotdeauna cand este o situatie delicata te apuci sa arunci cu vorbe proaste.
-Dar ce am spus femeie?
-Sa nu te mai iei niciodata de Andrei ,ai inteles?
-De acord ,insa nici tu sa nu te mai intalnesti vreodata cu el ai inteles?
-Doar ti-am promis.
Mi-a prins cu blandete barbia intre degete si m-a sarutat.
-Acum suntem impreuna si nimic sau nimeni nu ne mai poate despartii.
M-a luat in brate si m-a dus in dormitorul nostru unde am facut dragoste cu patima la fel ca in tineretile noastre nebune cand abia ne indragostisem unul de celalalt.
Viata noastra incepuse sa intre incetul cu incetul pe fagasul normalitatii..Eram din nou cuplul unit pe care il stiau prietenii si familiile noastre ,Daniel era mai tandru ,mai atent si mai dragastos decat fusese in trecut si ar fi trebuit sa ma simt cea mai fericita femeie de pe pamant ,doar obtinusem tot ce imi dorisem cu ardoare: pe Daniel alaturi de mine ,iubindu-ma.
Si totusi in fiecare zi ma trezeam din ce in ce mai trista si mai goala sufleteste.
Eram constienta ca imi lipseste ceva…apoi intr-o dimineata cand Daniel m-a prins in brate si m-a sarutat mi-am dat seama cu groaza ca imi lipseste Andrei,ca intotdeauna il iubisem pe el si ca in fiecare gest si privire a lui Daniel eu il cautam cu infrigurare pe Andrei.
Ma simteam ca o nebuna scapata de la ospiciu dar abia acum imi constientizam sentimentele si realizam ca de fapt Andrei fusese primul barbat de care ma indragostisem cu adevarat.
Pentru prima oara de la plecarea lui am dat frau liber lacrimilor si m-am gandit ca o portie zdravana de plans ma va elibera de fantoma lui dar nici vorba de asa ceva.
Din zi in zi criza mea se adancea,imi era dor de el ,tanjeam dupa zambetul lui copilaresc ,doream atingerea lui ,voiam sa-i aud vocea din nou ,sa ma stranga la pieptul lui in stilul sau vijelios si sa-mi sopteasca:
-Mi-a fost atat de dor de tine doamna mea frumoasa!
Ajunsesem sa rememorez toate gesturile lui firesti din lunile cand fusesem impreuna,ma gandeam la felul cum ma privea,cum imi zambea ,cum ma tinea de mana,cum isi lipea buzele de gura mea ,cum ma mangaia,cum ne jucam adesea ca doi copii,la felul unic,tulburator cum faceam dragoste daruindu-ne cu patima unul celuilalt.
Ma gandeam la rasul lui molipsitor si chiar la primul trandafir pe care mi-l daruise.
Nebunia ameninta sa ma cuprinda dar nu ma puteam desprinde de imaginea lui Andrei.
Traiam in trecut insa numai gandul ca poate intr-o zi ar putea sa se intoarca la mine imi dadea putere sa trec de fiecare zi si sa simulez fericirea.
Insa ziua aceea nu mai venea,priveam ore intregi telefonul mut dar Andrei nu suna,Andrei nu venea,Andrei iesise pentru totdeauna din viata mea si gandul ca tocmai eu il alungasem nu-mi dadea pace.
Privirea lui de o infinita tristete ,ultima lui privire incepuse sa ma obsedeze.
Daca l-as fi ales pe el,daca nu l-as fi lasat sa plece,daca as fi plecat cu el..oare cum ar fi fost viata mea ,nu aveam sa aflu niciodata …fiindca eu preferasem siguranta,singuratatea in doi,pe Daniel.
In dimineata aceea insorita ma sculasem devreme pentru a merge la cumparaturi.
Nu mai voiam sa ma gandesc din nou la Andrei,devenisem jalnica ..o femeie ajunsa la maturitate care tanjea dupa iubitul ei mai tanar.
Nu mai voiam melancolia sa-si faca loc in viata mea si eram hotarata sa o combat cu diferite activitati.
Mi-am cumparat rochii si pantofi noi si tocmai voiam sa parasesc magazinul cand m-am izbit violent de o silueta feminina. Cand am ridicat privirea nu mica mi-a fost uimirea cand am vazut ca cea de care ma lovisem era tocmai Tamara fosta amanta a lui Daniel.
Nu-mi facea deloc placere sa o revad dar ea parea foarte incantata de revedere,m-a luat in brate si m-a sarutat zgomotos.
-Doamne Olivia ,nu te-am vazut de un un car de ani…ca intotdeauna frumoasa,tanara si eleganta.!
-Multumesc,i-am raspuns eu din complezenta,dar anii nu stau in loc.!
-Ei ,pentru tine stau draga mea,imi pare bine sa te ravad si sa mai sporovaim ca in trecut.
Tamara imi vorbea ca si cand am fi fost in continuare prietene bune.
-As vrea sa ingropam securea razboiului si sa ma ierti pentru ca te-am facut sa suferi.
Insa eu nu m-am putut abtine sa nu o intep.
-Vad ca ai trecut relativ usor peste faptul ca sotul meu te-a parasit si a revenit la mine.
M-a privit cu ochi mari,uluita sau usor incurcata.
-Cum ,tu nu stiai?
-Nu inteleg ,ce sa stiu?
-Deci nu ti-a spus…
-Ce sa-mi spuna?
-Draga mea ,nu el m-a parasit sa se intoarca la tine ci eu l-am parasit fiindca m-am indragostit de alt barbat,sufletul meu pereche cu care m-am si casatorit,nici vorba ca Daniel sa ma paraseasca ,m-a implorat in genunchi sa nu-l las pentru altul insa mi-am dat seama cat rau ti-am facut tie traind cu el si am hotarat in al doisprezecelea ceas sa-mi repar greseala si sa traiesc alaturi de barbatul vietii mele .Sunt fericita Olivia si voiam de mult sa-ti cer iertare insa Daniel mi-a interzis cu desavarsire sa te sun sau sa iau cumva legatura cu tine.
-Mi-am vazut de viata mea insa intotdeauna aveam inima grea cand ma gandeam la tine,iarta-ma Olivia ,am gresit fata de tine si imi pare rau,nu meritai asa ceva din partea noastra ,acum privind in trecut pot spune cu tarie ca alaturi de Daniel nu am trait adevarata dragoste…Nu o spun ca sa te consolez ci o spun pentru ca in sfarsit am inteles ce inseamna sa iubesti cu adevarat.Nu eram fericita alaturi de el si poate tu credeai ca noi traim o eterna luna de miere insa adevarul este ca Daniel ma insela de cate ori avea ocazia coplesindu-ma apoi cu scuze de doi bani si cadouri scumpe.
In fiecare seara aproape ma culcam cu lacrimile pe obraji si as fi vrut sa am curajul sa-l parasesc.
Ma mintea frumos si de nenumarate ori m-a umilit si m-a manipulat dupa bunul lui plac,pretextand ca ma iubeste doar pe mine iar de celelalte inclusiv de tine doar s-a folosit …Poate ca n-ar fi trebuit sa-ti spun toate acestea dar crede-ma Olivia nu mai puteam sa le tin in mine,ma apasau prea tare. Daniel ne-a manipulat pe amandoua si continua sa o faca cu tine.
O priveam lung pe Tamara si simteam cum imi tremurau picioarele si cum crunta realitate mi se infatiseaza in sfarsit in fata ochilor …Vedeam si intelegeam adevarul pentru prima oara dupa atatia ani. Cum putusem sa fiu atat de oarba? Cum putusem sa-l cred orbeste si mereu pe Daniel?
Cum putusem sa ma amagesc atatia ani fara sa-l vad pe Daniel cel adevarat?
Imi venea sa tip ,sa rad si sa plang in acelasi timp.
Ce idioata!
Tamara imi studia reactiile si astepta sa zic ceva
-De aceea s-a intors atat de repede la mine…nu fiindca ma iubeste ,nu fiindca regreta cat de tare ma ranise ,ci fiindca se vazuse alungat si singurul loc unde ii era atat de comod sa vina era la naiva lui sotia care plangea dupa el ca o proasta…Sigur ca da ,si-a jucat cu maiestrie rolul de barbat spasit si indragostit,iar eu l-am crezut ca intotdeauna si l-am reprimit in viata mea.
Am privit-o cu furie pe Tamara
-De ce nu mi-ai spus mai demult tot ce se petrecea intre voi?
-N-am vrut sa mai intervin acum intre voi si sa mai scormonesc trecutul.
-Da,sigur ca da cata bunatate din partea ta tocmai acum cand ai intalnit barbatul vietii tale,daca nu il intalneai erai si acum cu ghearele tale ascutite infipte in sotul meu,n-ai fi renuntat la el nici moarta dar a aparut altul mai bun ca el care probabil are mai multi bani,te cunosc bine Tamara …nu te dai in laturi de la nimic pentru bani multi si putere.
N-u-mi vorbi mie de iertare si de iubire ,aceste calitati fac parte dintr-un caracter integru pe care cu siguranta tu nu il ai.
Daca erai atat de corecta si iti pasa de bunastarea mea mi-ai fi spus mai demult ca lucrurile nu merg deloc bine intre voi,nu m-ai fi lasat sa sufar singura ca un caine ,dar tu nu, ai continuat sa traiesti cu sotul meu sa-l
tii in lesa ta de femeie arivista lipsita de orice scrupul. Nu ti-a pasat nici macar o clipa de suferinta si lacrimile mele ,iar acum brusc ai constiinta mult prea incarcata si iti ceri iertare doar fiindca ne-am intalnit intamplator.
Nu ,nu te iert n-am sa te iert niciodata pentru rautatea ta si iti doresc sa fii intr-adevar fericita cu barbatul vietii tale cum il numesti tu,poate atunci o sa mai capeti putin bun simt ,desi ma indoiesc.
Tamara se albise toata uluita de iesirea mea neasteptata.
-Imi pare rau ca gandesti astfel despre mine.
-Si mie imi pare rau ca te-am considerat odata prietena mea.
Am iesit val vartej din magazin plina de furie si m-am indreptat catre casa desi trebuia sa merg la ora de gimnastica aerobica,insa eram mult prea tulburata pentru orice alta activitate.
Trebuia sa-mi pun gandurile in ordine si sa ma calmez.Ceea ce mi-a spus Tamara a aruncat lumea mea relativ linistita cu susul in jos.Mergeam absenta pe strada fara sa ma uit in stanga si in dreapta ,nu mai stiu cand am ajuns acasa…Am inchis usor usa si tocmai voiam sa...



    Login