Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Singur si Mariana
Autor : Ariculat - 2008-11-28
Citita de 5101 ori - Nota 7.32 (19 voturi)
Sunt intr-un bar, ca de obicei, singur si putin trist de faptul ca sunt singur.
Nu ma deranjeaza prea tare, dar uneori ajunge sa conteze, asa ca impotriva modul meu de a fi , de a nu deranja niciodata pe cei din jur, incep fara rusine sa ma holbez la cei din jur.
Si spre stupoarea mea observ ca nu sunt singurul care face asa ceva. La o masa putin mai departe de mine o blonda draguta se ocupa exact cu acelasi lucru. De unde stiu, pur si simplu stiu, caci ca fin observator imi dau seama de o multitudine de semne de jur imprejur.
Si imi zic, hai sa vedem ce stie fata, daca tot se distreaza poate ne distram impreuna.
Ma ridic elegant la cele 100 kilograme ale mele si cei 192 de centimetri, si ma indrept spre toaleta, de fapt toaleta este in partea cealalta si masa ei nu este nicicum in drum, asa ca ma duc direct spre ea cu o expresie cat se poate de serioasa.
‘Salut” zic eu, “ma uit la tine de cateva minute bune si observ ca parca ai cauta o conversatie cu cineva?”
“Salut” zice ea, “da e adevarat dar vad ca in afara de tine nu ma baga nimeni in seama.”
“Pai hai sa vedem ce putem face, daca nu esti impotriva desigur?”
“Hai sa vedem, in definitiv mai mult decat avem nu vom pierde mai nimic.”
Ok, imi zic eu, inceputul este facut, si sunt putin emotionat, ca domnisoara este destul de draguta, si rar se intampla ca domnisoarele dragute sa fie singure in baruri si sa nu fie ceva straniu cu ele.

Asa ca ma asez la masa, si zambesc ca Felix, motanul Alicei din tara minunilor, asa imi imaginez eu.
La care ea cu capul putin aplecat pe o parte:
“Te-am mai vazut pe aici, nu e prima data cand esti aici, si de fiecare data te-am remarcat singur, si putin afumat mai tot timpul, cum se face ca o persoana asa ca tine nu e cuplata cu cineva?’
Imi pun expresia de uimire pe fata si ma declar impresionat de observatia ei, eu nici pe de parte nu am observat-o pana acum.
“Pai sunt cam singuratec de felul meu, si imi place sa imi rafinez singuratatea, desi uneori este apasatoare si cere companioni, de cele mai multe ori ma simt bine singur.”
“Am observat asta, zice ea mangaind putin paharul si lasandu-si privirea in jos, data trecuta cand te-am vazut aici acum vreo saptamana, de cum ai venit, ti-ai blocat privirea in pahar si nimic nu te putea scoate din universul tau.”
“Deci si tu esti o obisnuita a barului asta, zic eu uitandu-ma de data asta cu interes la ea, privind-o direct in ochi?”
“Da, zice ea, tinandu-mi privirea, stau aici aproape si imi place atmosfera de aici, de catava vreme sunt singura si sper uneori sa am ceva companie cand ajung aici, dar cred ca sperii, si tu esti primul de cand vin aici care ma abordeaza elegant, zic asta ignorand betivii care imi propun sa merg cu ei la toaleta.”
“Ma cheama Stefan, zic eu si intind mana ca la o intalnire de afaceri, “Mariana, Mariana Micu, 27 de ani, designer, momentan libera si disponibila”, zambeste si se desfata privindu-mi reactia. Care reactie este ca sunt cu ochii mari, uimit de modul cum a pus problema.
“Stefan Marin, somer de catava vreme, liber profesionist, liber din toate punctele de vedere” si ne strangem mainile, eu apreciind stransoare ferma a mainii ei.
“Ai maini foarte frumoase, ferme si placute, care au viata lor independenta.”
-Da, zice ea, si mie imi plac, si imi plac si mainile tale, le-am observat mai de mult, si ca sa iti spun un secret, mi le-am imaginat tinandu-ma de mana si simtndu-ti caldura palmelor pe mine.
-Se pare ca esti o fantazoare desavarsita, desi nu stiu mai nimic despre tine, in afara ca ochii iti sclipesc deja.
-Da, e adevarat, sunt o fantazoare, dar oare de ce iti zic eu asa ceva.
-Pentru ca iti place de mine
-Da e adevarat, imi place, imi induci o stare de beatitudine doar uitandu-ma la tine.
-Hai sa comandam ceva de baut, si fara sa astepte vreo aprobare striga dupa ospatar, care apare ca si cum era deja in drum spre noi. Mie ca de obicei si domnului inca un rom mic cu suc de protocale separat, si gheata alaturi.
-Sunt impresionat, zic eu, deci cu adevarat m-ai studiat?
-Da, domnul meu, de doua saptamani esti nu numai fantezia mea, ci si obiectul meu de studiu, imi place sa ma uit la tine, sa iti studiez reactiile, uneori ma chinui sa iti citesc pe buze, cand vorbesti singur, si imi place sa iti descifrez reactia ochilor cand incep sa sclipeasca si sa se stranga in lumea ta.
-Mariana, ma uimesti, cu ce am reusit sa iti stranesc atata interes?
-Pai cum sa iti zic, zice ea, invartind paiul in paharul cu nu stiu ce, ca de obicei, din toti cei ce vin aici in barul asta, tu esti singurul care nu se baga in seama cu nimeni, si singurul care reuseste sa bea relativ cantitati mari si sa zambeasca la sfarsit si sa plece pe picioarele lui fara scandal si fara sa tranteasca usa.
-Mersi de compliment daca se poate numi compliment, intradevar reusesc uneori sa beau destul de mult, spre neplacerea mea, si inca lucrez la asta, sa o las mai moale.
-Mie imi place tare, zice ea, si izbucneste in ras, scuza-ma , scuza-ma, m-a luat gura pe dinainte.
Atractia dintre noi e evidenta, as face o propunere directa dar mi e teama ca voi fi refuzat, dar in definitiv de ce nu.
-Mariana ce ai zice sa continuam discutia la mine acasa, sau la tine, intr-un cadru mai relaxat.
-Asa te vreau domnul meu, asteptam asta de la tine, hai, sa nu mai pierdem vremea, in cinci minute suntem la mine, ca stau aici peste drum.
Sunt putin bulversat de situatie, de obicei nu agat pe nimeni in baruri, si nici nu ma las agatat, dar Mariana pare a fi diferita si in definitiv sunt liber si fara obligatii.
-Hai sa luam ceva de baut de la magazin si sa ne relaxam, sper ca esti la fel de pervers ca si mine, Stefan draga.
Imi ridic discret sprancenele a apreciere, si zambesc cu placere amintindu-mi distractiile pe care mi le ofer uneori.
-Depinde ce intelegi prin pervers, sa nu te astepti sa te biciuesc sau sa ma calaresti, dar imi place sa ma uit la femei frumoase, goale si care se simt bine expunandu-se.
-Oooo, perfect, este exact ce imi doresc, sa ma expun indeajuns ca sa ma incalzesc si sa nu sari la mine in primele trei secunde cand ma vezi goala.
Tac, si cer nota de plata, ea cu un gest il intoarce din drum pe ospatar si se ridica luandu-si poseta pornind spre usa.
Se pare ca ai o relatie deosebita cu ospatarii astia, ca iti cunosc gandurile.
E barul meu dragule, sunt proprietara lui, desi nu imi place sa ma arat ca fiind, si desigur ca toti sunt ca iepurasii cand sunt de fata, iar tu esti unul din clientii mei favoriti, imi permiti sa te cinstesc din cand in cand. Imi mai cade fata odata si zambesc ca prostul, primind inapoi un zambet mai placut.
-Imi place reactia ta, sper sa nu te fi speriat, si sa nu te consideri folosit?
-Nuuuu, Mariana de unde ai scos asta, mi se intampla in fiecare zi ca o femeie frumoasa ca tine sa imi ofere de baut, ce crezi tu?
Rade deschis, si luandu-ma de brat ma indruma, “hai, ca avem treaba, sa nu crezi cumva ca sunt obsedata, dar imi place stilul tau si dat fiind faptul ca imi exciti fanteziile de mai mult de doua saptamani, e ca si cum esti cunostinta veche si placuta asa ca hai, dusul ne asteapta”.
-Deja suntem la dus, si emit si eu o fraza ca in”Friends”, dar oare suntem acolo?? Poate mai degraba trimitem niste felicitari!
Rade si mai deschis, iti place deci si serialul meu preferat, da dragule suntem acolo, la dus, caci abia astept sa iti simt mainile pe mine, spre ca iti place sa atingi si sa folosesti buretele cu spuma.
La magazin radem de una de alta si iata-ne cu doua sticle de alcool urcand la etajul trei intr-un bloc cochet. Se zice ca poti descifra caracterul unui om dupa cum traieste, dupa cum isi aranjeaza casa, si casa ei e placuta. Linistita si draguta.
-Asta e cuibul meu de nebunii, ce zici iti place?? Si isi lasa haina pe cuier oferindu-mi o imagine placuta a corpului ei in rochia de zi pe care o purta.
-Fa-te comod, adica descalta-te, daca nu ai nimic impotriva ai sa pleci de aici maine. Adica acum e cam sase seara, si incepe sa se intunece. Daca vrei poti sa o suni pe mama ta sa ii zici ca nu vii asta seara, sa nu se ingrijoreze.
-Iar sunt uimit, de unde stii ca stau cu parintii mei??
-In afara ca imi place de tine, am si intrebat pe unii altii cine esti si de unde ai aparut, asa ca mai stiu cate ceva despre tine.
O sun pe mama sa ii zic ca nu vin in seara asta si ma descalt, aruncandu-mi si ciorapii, ca de obicei, ramanand, descult.
-Ooooooo deja ai o bila alba. Ador cand barbatii raman desculti in fata mea.
-Si multi barbati raman desculti?? Intreb eu malitios.
-Pai cum sa iti zic eu, zice ea deschisa, am fost maritata si nu a mers, apoi ca de obicei am fost in unele relatii mai mult sau mai putin reusite ale vietii mele, si ce e important, este ca acum sunt libera, de vreo patru luni neatinsa si dispusa. De patru luni sunt la vanatoare dar pana sa te vad pe tine, nu m-a atras nimeni atat de tare incat sa sar la el. Si azi, daca tu nu ai fi venit la masa mea, eu as fi sarit sigur pe tine, azi incepusem deja sa ma obisnuiesc cu ideea de tine, iar mainile si buzele tale deja ma innebuneau mai mult decat as fi vrut.
-Imi dai voie sa te sarut? Intreaba ea si se apropie de mine stand dreapta cu barbia in sus, sfidatoare si intrebatoare.
Ne sarutam lejer, din buze, simtindu-ne reciproc dulceata si placerea fina a sarutului.
-Daaaa zice ea, imi place, hai ca ma duc sa pregatesc dusul.
Si dispare, strigand peste umar, simte-te ca la tine acasa, paharele sunt prin bucatarie.

Aud apa dusului susurand in baie si imi zic ca deja Mariana e bagata sub dus, asa ca sar repde din haine si ma indrept gol total spre baie.
Si surpriza, de fapt Mariana inca nu e in dus, ci se invarte prin baie aprinzand lumanari si pregatind samponuri si geluri de dus.
Se intoarce catre mine si ramane siderata, eu gol aratand cu totul altfel decat imbracat.
Cu gura deschisa fara cuvinte, ramane blocata cu privirea pe penisul meu semi erect. Mi-l frecasem putin inainte sa ajung in baie, vorba aia sa fac impresie buna.
-Oau, zice ea, dar stiu ca te misti repede, si imi pune o mana rece pe penis, strangandu-l usor in palma.
-Hello my pleasure! Imi place cum arata, sper ca mai tarziu ma vei lasa sa ma joc cu el.
Si cu o miscare eleganta ma invaluie si ma impinge in dus.
Dusul este mare si spatios, cu usa de sticla deja aburita, miroase frumos a curat, iar lumanarile dau o atmosfera super. Umezeste-...



    Login