Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSi fug...
Autor : Pamela1987 - 2011-12-02
Citita de 4491 ori - Nota 7.68 (28 voturi)
Focul arde mocnit si ochii tai imi urmaresc fiecare miscare, cred ca acum e momentul potrivit.
-Claudiu, merg sa fac un dus si dupa pregatesc ceva de mancare, intre timp termini tu de adus ce mai e in masina?
-Sigur, imi raspunzi tu cu o voce pe care nu o recunosc.
Evit sa te privesc si ma cam grabesc spre dormitor, in sfarsit la munte, cabana e minuntata, peisajul de vis iar inima mea e intr-un maraton al simturilor si a asteptarii.Imi prind parul sus sa nu se ude, ma grabesc sa fac dusul si ma imbrac intr-un neglige negru, usor trasparent si o pereche de bikini ca sa fie acolo. Rad singura la ce fata o sa faca cand o sa-mi vada vestimentatia potrivita pentru a “gati”. Scot capul pe usa si vad ca e inca afara. Ma indrept vioaie spre micuta bucatarie incorporata in camera principala si ma apuc sa scot din sacosele puse acolo cele necesare pt o gustare rapida, cat mai rapida adaug in mintea mea razand din nou. Aud usa de la intrare dar ma prefac prea ocupata ca sa ma intorc, insa strig vesela.
-Ai nevoie de ajutor?
-De care ajutor? Aud langa ureche.
Poftim cand a ajuns asa rapid langa mine? Am retinut un geamat cand m-a cuprins cu bratele si am observat ca avea inca geaca pe el, si-a ingropat fata in parul meu si a respirat greoi de parca era pus in fata a cine stie ce decizie.
-Da-ti geaca jos ca aici e prea cald si daca nu-mi dai drumul nu mai mananci degraba, spun pe un ton inocent.
Nu zice nimic si imi da drumul, eu usor dezamagita ma concentram sa-mi continui activitatea, dar nici nu am avut timp sa pun mana pe nimic ca m-am simtit luata pe sus de la spate din nou si lipita de corupl lui puternic.
-As putea jura ca nu grija stomacului meu o aveai cand te-ai imbracat asa, imi sopteste in ureche cu o voce care ma mangaie intim cat e de ragusita.
Imi strabate corpul cu mainile lui, ma intoarce cu fata catre el, ma urca pe marginea mesei din bucatarie si geme cand imi intalneste privirea plina de dorinta, buzele lui se abat ca un uragan peste ale mele iar ma supun dorintei lui gemand la randul meu. Il simt cum isi face loc intre picioarele mele si ii inconjor mijlocul in timp ce-i trag usor cu dintii lobul urechii.
-Hai in pat sa-ti arat toata “foamea” mea imi spune din nou in timp ce imi maseaza sanii.
Ma strang mai tare in jurul lui in timp ce ma ridica de acolo si luam directia dormitorului printre saruturi. Aud un sunet care devine din ce in ce mai strident si ma deranjeaza.
-Iubitule cred ca suna un telefon, ii spun in timp ce ma intinde in pat, dar ce ciudat parca vine inspre noi… ma intorc sa ma uit pe noptiera…si ma trezesc intinzand mana spre telefon.
Wtf acelasi vis, deja as putea sa desenez fiecare detaliu la cat l-am tot visat, privesc ca prin ceata ecranul telefonului si apas tasta verde.
-Alo, buna Claudiu!
-Zi-mi ca nu dormeai la ora asta, cand eu sunt treaz deja de multisor, macar ai visat frumos?
-Nu am visat nimic…ca de obicei…adaug eu sperand sa nu ma tradeze vocea.
-Bine hai te sun mai acusi, cand esti mai putin somnoroasa si stabilim unde ne vedem diseara,te pup, byee.
-Ok, byee.
Inchid telefonul, il pun din nou pe noptiera si ma mai complac in a ma gandi la personajul visului meu, Claudiu.
O pereche de ochi albastri precum marea, o privire calda care imi transmite siguranta necesara, buze senzuale care promit placeri nebanuite. Trasaturi decise, masculine, frumoase. Oare asta este dragostea? Sa mori incet de fericirea de a urmari fiecare detaliu din celalalt?! Sa faci un moment deosebit pana si dintr-un lucru banal?! Sa creezi un moment de intimitate din simpla contopire a privirilor?! Sa rosesti ca o pustoaica care abia isi da seama ca nu mai e o copila?! Si totusi anii mei sunt marturia vie ca nu mai sunt o adolescenta dar ceea ce simt nu se poate descrie in termeni “maturi” . Bucuria de a-ti auzi vocea, de a-ti simti caldura, de a-ti contempla chipul, de a-ti auzi rasul, de a te simti pur si simplu alaturi este inimaginabila. Si totusi nu stiu ce inseamna “dependenta” asta de tine. Eu care sunt prea rationala uneori si pentru mine insami, eu care nu am depins de nimeni si nimic, acum ma agat de zambetul unui barbat, dar nu orice barbat ci de zambetul tau. Traiesc din acelasi vis care ma bantuie de saptamani, noi doi la munte. Si numar iarasi cate saptamani mai lipsesc pana la concediul mult asteptat.
Eu care credeam ca iubirea nu e dec...



    Login